onednovellstorys

2012-04-04
21:55:23

More than this - part 13
sista andblicken :

Hi I’m Daniel sa han och tog fram handen , jag skakade den .

-          Hi I’m Felicia . Sen kom den svarthåriga .

-          And I’m Ed.

-          Felicia , is Ed your real  name .?

-          Haha no it’s Edward skrattade Simon fram . Ed skojboxade på honom som svar .

-          Boys can you ever stop suckade Simone fram .

-          Ahh lighten up sis , but now let’s go and eat .



Två veckor gick förbi rätt snabbt , jag gick va med båda Harry , Niall , Liam , Zayn , Louis och Simone och hennes familj , vi hade gjort rätt mycket jag hade fått en hel London visning av Simone och hennes bror , jag hade haft romantiska dagar med Harry och roliga kvällar med han och de andra killarna . Men  nu var det onsdag kväll och Conny skulle komma nästa dag . Jag hade varit super glad i flera dagar , alla hade sagt att det sken om mig .

 

 

Att Conny skulle komma betydde så mycket för mig , ett hon var ju framför allt min bästa kompis och hade varit de i flera år , två hon förstod mig genom att bara titta på mig och jag behövde inte prata ibland utan hon fattade ändå och jag hade haft väldigt mycket press på mig sedan jag och Harry blev tillsammans kände jag . Jag hade fått hur många som helst följare på twitter och med de massa tweets . Många snälla som sa hur söt  jag var och hur gulliga jag och Harry var tillsammans. Men också massa negativa som hur ful jag var , att jag var tjock och massa sånt . Simone och Conny hade båda sagt att de bara var avundsjuka och ville så gärna va i min plats och att jag skulle skita i de , men de satte sig ändå lite .

 

 

Den här kvällen var jag med Harry eftersom de skulle på en radio turne för att göra mer reklam för deras album runt om i UK . och skulle vara tillbaka om en vecka , inte för att jag fattade att de var tvungna att göra mer reklam deras skiva var på toplistorna runt om i världen . Men han hade bara skrattat åt mig när jag frågat . Just nu satt vi i hans och Louis lägenhet vi hade kommit ditt för några timmar sen och vi hade mysigt , kollat film med killarna käkat och nu satt vi där och klockan va bara nio , men jag vill inte gå än , jag ville vara så mycket med Harry som det gick .

 

 

Alla satt i deras lägenhet och försökte komma på något att göra eller lekte med sin mobil , jag satt uppkrupen i Harrys famn och han lekte med mitt hår . Det hade varit tyst en stund tills man hörde Nialls röst.

 

-          Guys I’m hungry .

-          Niall not again , we eat like two hours ago .  svarade Liam men ändå med ett flin I mungiporna . Jag tänkte att jag också började bli lite hungrig så jag sa .

-          I’m hungry to .

-          I’ll think i got myself a little Niall in a girls body soon . Sa Harry och flinade.

-          Haha very funny svarade jag , men så klart flabbade alla andra åt det .

-          Come on guys let’s go get something to eat sa Louis .

 

 

Ungefär två gator från killarnas lägenhet låg ett Mac Donalds som vi stack till , fixade vår mat gick sedan tillbaka till lägenheten , sedan somnade jag i Harrys famn och sov tills ca ett på natten när Harry bärde in mig i bilen för att ta mig hem , jag somnade igen .

 

Harry väckte mig när vi var vid mig och jag tiggde och bad om att han skulle stanna en stund till , han gav sig tillslut , inne på mitt rum bytade jag snabbt om från mina jeans till mina mjuka slappis shorts och Harry och jag la oss i sängen så nära att våra nässpetsar nuddade varandra . Han kysste mig mjukt på min läppar och min panna.

 

-          I love you viskade jag.

-          I love you more beautiful viskade han tillbaka . Jag gäspade stort .

-          Go to sleep sa han .

-          I can’t , I don’t want to miss a minute with you.

-          Baby , you have to sleep , I’ll wake you up when I have to leave tomorrow .

-          Okey . Svarade jag, jag vände mig och så jag hade  hans armar runt om mig  och hans läppar mot min nacke , vilket fick mig tänka på en låt som Harry brukade sjunga när jag skulle sova annars.

-          Sing to me viskade jag .

-          Wich song ? frågade han .

-          The one you always sing . Jag kände hur min ögonlock blev tungare när han började .

-          Settle down with me , cover me up , cuddle me in , lie down with me , and hold me in your arms.

-          Thanks viskade jag så tyst som möjligt så han inte skulle sluta  , ögonlocken kändes tyngre .

-          And your heart's against my chest, your lips pressed in my neck , I'm falling for your eyes, but they don't know me yet , and with a feeling I'll forget, I'm in love now , kiss me like you wanna be loved , you wanna be loved ,you wanna be loved . Jag log igen . han forsatte .

-          This feels like falling in love , falling in love , we're falling in love

-          Yes we are , I love you so much , viskade jag ännu tystare , till min lycka slutade han inte.

-          Settle down with me , and I'll be your safety , you'll be my lady, I was made to keep your body warm , but I'm cold as the wind blows so hold me in your arms. Det var de sista jag hörde inna jag somnade .

 


om någon undrar vilken låt det är som Harry sjunger i slutet är det Ed Sheeran - Kiss me , läger upp en länk också :)

http://www.youtube.com/watch?v=MXL8BEPl-Nw


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: