onednovellstorys

2012-08-20
20:08:40

Stole my heart - kapitel 2
Sista andeblicken:
- Nu fick jag dig sa han och kysste mig snabbt. Sedan släppte han mg och började gå mot badrummet.
- Tur för dig att du ser bra ut annars hade du inte kommit undan sa jag skämtsamt.
- Babe jag kommer se ännu bättre ut i London hörde jag han ropa från badrummet.
Jag log, jag och John i London det kunde inte bli bättre.  

 

Jag stog äntligen här, utanför vår lägenhet i London, tänk att nu var jag äntligen här och jag skulle få dela allt med John, han stog med armen om mig och vi tittade på hyreshuset där vi hade vår lägenhet. Bakom stog en flyttbil vi hade hyrt med alla våra grejer.

- Ska vi börja nu då? Sa han och tittade på mig.

- Ja lika bra sa jag, jag springer upp och låser upp dörren sen kommer jag ner sa jag och pussade hon snabbt på munnen innan jag öppnade porten och gick upp de två korta trapporna till vår dörr. Jag låste upp, lägenheten var tom och ljus med stora ytor för att vara en två. Jag suckade av glädje innan jag sprang ner till John för att hjälpa till med grejerna.

 

Det var i mitten av Augusti och det var sen sommar som snart skulle bli höst. Jag hade på mig shorts och en stor tröja med gympaskor och håret uppsat i en knut men blev ändå otroligt var efter några omgångar med att bära grejer. Efter nästan två timmar var vi klara med att bära in alla grejer. John skulle köra tillbaka flytt bilen och hämta bilen som vi hade löpt för ett tag sedan av en man som bodde en bit ifrån och hämta upp mat på vägen.

 

Jag bestämde mig för att börja ta upp de viktigaste och de var sängen, jag kanske inte var den starkaste men jag var tillsammans med en byggare och det var inte första gången jag satte upp en säng och efter en halvtimma var jag klar och började bädda. Sen satte jag igång med soffan när jag kommit halvvägs kom John hem och skrattade åt lilla mig som satt och försökte skruva ihop en soffa som var dubbelt så stor som mig.

 

Mot kvällen hade vi fått ihop soffan, tven och tv bordet och allt i köket var nästan klart, vi satt och myste i soffan och åt vår kalla mat.

- Snart är vi helt klara sa jag och tittade på honom.

- Ja, snart kan vi börja leva på riktigt det är ju detta vår helg kommer gå ut på innan vi börjar jobba på måndag sa han och log mot mig.

- Just de när börjar du jobba?

- Halv åtta sa han så ja jag hinner köra dig till jobbet.

- Bra för jag har blivit för van att du kör mig och jag tänker inte ta bussen sa jag och pussade honom.

- Jag vet sa han och började kyssa mig. Kyssarna blev mer vilda och tillslut lyfte han upp mig och gick in till sov rummet och vi invigde vår säng här i London.

 

Vår helg gick ut på att packa upp och ställa i ordning lägenheten, och vid söndag kväll var vi i stort sätt färdiga det var bara några så detaljer kvar. John var inne i duschen och jag satt i vardagsrummet och kände mig så lycklig, jag hade världens bästa pojkvän, jag skulle börja på ett helt nytt jobb som jag kände att jag skulle älska och jag bodde i London, vad kunde bli fel.  



Kommentar:
#1: Cissi

Åh älskat det, längtar till nästa kapitel, så spännande :D <3 xx

2012-08-21 @ 21:59:43
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: