onednovellstorys

2012-12-19
23:23:04

Nobody compares to you - Kapitel 5

Sista andeblciken:- Okej, okej då jag ger mig, men då ska du städa utan min hjälp och inte säga ett knyst om det säger jag och hytter med fingret mot honom. 
- Ja, jag lovar säger han och gör seger tecknet. 
- Tönt säger jag och skrattat. 
- Du kan vara en tönt, ät din pizza nu säger han sedan och kast en pizza bit i ansiktet på mig.  


 
 

 

Tio dagar senare:
Jag vaknar av ett plötsligt ljus som sticker mig o ögonen, jag suckar det känns för tidigt att gå upp. Jag vrider mig om och kollar på klockan, halv tolv. Sedan kom jag på det det var ju nyår idag. Då borde nästan Andy börjat förbereda ute i lägenheten, fast när jag gick ut var han inte där fast i köket satt det fast en lapp på kylskåpet. '' Hej kompis är ute och fixar lite grejer är hemma vid två och börjar förbereda. Men du skulle inte kunna vara en pärla att gå och handla till våra matbrickor och de vi planerade att ha? Jag har glömt bort det, om du gör et har jag en överraskning till dig när jag kommer tillbaka. :) Kram Andy''.

Jag skrattade såklart han hade glömt något, eftersom jag bara skulle något kvarter ner till affären,  jag drar på mig ett par röda jeans, ett short/linne och över det en stor stickad tröja med mina kängor. Jag satte upp mitt hår och sket i sminket, jag skulle låta det andas till ikväll. Jag gick sedan ner till affären väl där inne, drog jag till mig en korg och började fulla den med allt som behövdes tomater,gurka, kyckling, chips, läsk och massa annat. Jag stannade också vid kyldisken och drog åt mig min favorit sort av Ben&Jerry, imorgon var man ju förmodligen bakfull så en liten behandling. Jag plockade med mig två mikropizzor också.

Nästan vid kassan stannade jag till vid en hylla som bestod av färdiga mackor och spanade in några baguetter som jag tänkte jag kunde äta när jag kom hem.
- Öh hej Alex hörde jag då en röst bakom mig säga, jag snurrade runt och där såg ett ansikte jag inte hade sett på länge.
- Eh hej Liam sa jag och log. Liam Payne en av killarna från One Direction han var Liams bästa killkompis och jag hade träffat honom några gånger när han hade varit hemma på besök han var väldigt snäll och trevlig. Jag hade dock aldrig träffat resten av hans knatte liga.
- Hur är det? Frågar han.
- Jo då det är bra, handlar det som Andy glömde till ikväll bara säger jag och nickar mot min korg.
- Haha typiskt Andy, har han sagt att vi kommer ikväll?
- Till festen? Nej inte direkt jag har inte sån stor koll på det säger jag och skrattar.
- Jaha men jag och resten av bandet kommer säger han och ler.
- Gud va kul, det ska bli kul och träffa dem säger jag och ler igen.
- Du ska inte köpa en av dem säger han nu och nickar mot mackorna som jag tittade på innan.
- ehh jag vwt faktiskt inte, jag vill bara ha en frukost är de inte bra då?
- Nej du kommer må illa hela dagen, tro mig säger han och nickar övertygande.
- okej men då tror jag att jag skiter i det säger jag och börja gå mot kassan.
- Om du vill kan jag köra dig till Subway, jag tänkte ändå åka dit säger han sedan och ler.
- Ja varför inte säger jag och ler ännu större, han var verkligen snäll.


Jag betalar för mina grejer och Liam som den gentleman han är hjälper mig att bära det till hans bil och kör sedan till Subway där han till och med betalar för mig. Sedan kör han mig hem, vi stannar utanför porten.
- Hej då A vi ses ikväll säger han och kramar mig.
- Ja det gör vi hej då Liam säger jag och kramar han mig tillbaka, sedan pussar han mig på kinden och går tillbaka till bilen. Jag går upp för trapporna och tänkte på varför han pussade mig på kinden men glömde bort det när jag såg Andy stå och hålla ett packet framför mig inne i lägenheten.


Kommentar:
#1: Bella

Jätte bra!

2012-12-20 @ 10:06:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: