onednovellstorys

2012-06-09
21:00:00

More than this - part 50
Sista andeblicken:

Felicia sa han och tog min hand. Will you marry me? Jag bara stirrade på honom. Som jag var paralyserad. Sen började raketerna smälla och jag vakande upp.

-          Yes, yes ofcure sa jag och kastade mig i hans famn.

-          Oh thank god you scared me sa han. Sedan kysste vi varandra. Jag var hans och han var min.

 

 


 

 

4 år senare i mitten av maj:

Jag sprang ner över gatan, jag var sen, sen. Jag var inte den ända man såg spring ner för gatan, klockan var ändå 4 och alla slutade nu. Det hade gått 4 år sedan Harry hade friat vi hade gift oss för tre år sedan. Jag var 22 nu och jag kände att mitt liv inte kunde bli mer perfekt okej, det kunde varit mer perfekt, jag var sen. Fast jag såg grinden framför mig och jag saktade ner och började gå. Jag fick upp grinden snabbt och gick igenom lekplatsen och sen hörde jag det.

 

-          Mommy, mommy skrek en liten röst och framför mig sprang en liten pojke med bruna lockar som slingrade sig runt hans ansikte, hans grönbruna ögon glittrade i solen. En gudomligt underbar pojke på nästan tre år.

-          Bastian sa jag och fångade han i hans hopp mot mig.

Jag lyfte upp han i min famn, min lille son, min underbara son. Någon vecka efter bröllopet hade jag upptäckt att jag var gravid igen, men nu kändes allt så perfekt och jag vill verkligen inte gå igenom det jag hade redan gjort. Och jag hade gjort rätt, jag visste inte vad jag skulle göra utan Bastian. Han var mitt allt och Harry var helt förälskad i honom också. Han var vårt allt.

-          Sorry for beaing late sa jag till hans dagis fröken, hon tittade på mig surt. Hon hatade när man var sen.

-          Mommy, toodayw I have madea drawen fo uo an dadda. Han kunde använda sina ord för 3 år var han otroligt intelligent.

-          Oh really, can I see it?

-          No, you and dadda r goin to se it togetha.

-          Okay darling, now come on daddy is waiting for us at home. Vi började promenera längs gatan, dagiset lång inte långt ifrån vår lägenhet.

-          I have a girlfriend u nowe sa Bastin till mig när vi gick ner för gatan.

-          Oh really, how?

-          Sophie sa han och log med sina små tänder.

-          Danielles and Liams daughter, really?

-          Yez, she is my girlfriend.

-          So if I ask her on Saturday, she is going to say that you are her boyfriend?

-          Yes sa han och log ännu större mot mig.

-          Okay darling, so what are you going to give her on her birthday? Han tittade förrvirrat på mig.

-          I donn know.

-          You don’t now? But what do you want to give her. Han tänkte efter en stund.

-          One of those sa han och pekade på min hals. Runt där hängde ett litet hjärta full med små glittrande stenare Harry hade gett mig på alla hjärtansdag för några år sedan.

-          You want to give her one on these? Sa jag och pekade på halsbandet.

-          Yes sa han och log igen.

-          I will see if I can find one.

-          Okay sa han och sprang och försökte öppna portdörren.

 

Jag hjälpte han öppna den och han sprang så snabbt han kunde upp för trapporna och ropade * dada, dada*  och jag hörde vårr dörr öppnas och Harry ropa.

-          Bastian come here. Sen skrattade båda och jag sprang upp och där i dörr öppningen stog dem, mina två kärlekar.

-          I got first to dada,mommy sa Bastian och skrattade åt mig.

-          Yes you didsa jag och pussade han på pannan. Sen vände jag mig mot Harry. Hi darling.

-          Hi baby sa han och kysste mig och la armen runt min midja. Vid kyssen började Bastian hålla på med sina äcklade ljud som han alltid gjorde när vi pussades.

-          Urk eckligt. Där pratad han svenska, jag försökte lära han båda språken, det kunde vara bra för han, men ibland förstod han inte skillnaden och kunde slänga in ett svenskt ord i en engelsk mening. Vi skrattade och Bastian skrattade med oss till slut. Sen vill han ner från Harrys famn och sprang in i lägenheten efter sina leksaker gissar jag.

 

 

Harry och jag log mot varandra och gick in efter vår lille son. Han hade satt sig i vardagsrummet och lekte med sina små bilar. Harry la sig brevid honom och de började leka, nu kunde de ligga där i timmar. Jag satte mig ner och lekte lite med dem, sen kollade jag på klockan, det var dags att göra middag.

-          Bastian what do you want for dinner. Han tittade på mig och funderade lite.

-          Meat sa han och klappade sina små händer. Jag skrattade och gick ut i köket och började laga kött med potatismos, Bastians favorit rätt.

 

När vi satte oss ner för att äta började Bastian prata om Sophies födelsedags present igen.

-          Dada I want to give Sophie one of those sa han och pekade på mitt halsband.

-          You want to give Sophie a heart why?

-          It’s his girlfriend sa jag och tittade på Harry.

-          Oh right, well before her party on Saturday we will go out and buy one, okay?

-          Yes svarade Bastian och log sitt största leende.  Sen tog det inte en lång stund innan han började nicka till över maten. Det hade varit en lång dag och jag bräde in han till hans rum och la ner han i hans säng, han drog automatisk sitt Toy Story täcke över sig, han hade fått det av Liam på sin förra födelsedag och han vägrade att släppa det, han lät mig knappast tvätta det. Han höll om de hårt även nu när han sov, jag stog kvar över hans säng och tittade på honom min lilla prins. Jag hörde Harry smyga in och han ställde sig brevid mig.

-          Do you think it’s weird if we look at him all night viskade  jag.

-          Yes  viskade han tillbaka, let’s go. Vi smög ut ur rummet. Och lämnade han för stunden, min lille prins.

 

 

På lördagen åkte vi hem till Liam och Danielle för deras lilla dotter Sophies 2 års dag. Bastian var över lycklig för han hade hittat ett likadant halsband som jag hade till henne.

-          He’s got your chram sa jag till Harry när vi bärde ut våra grejer ur bilen och ut i trädgården.

-          He’s got his mother’s excitement.

-          Well you got that right sa jag samtidigt som Bastin sprang allt han kunde in i trädgården. Jag hörde Liams röst.

-          Bastian my man, Sophie is in the house she will be out any minute.

-          He is very exatied sa jag samtidigt som vi svängde in i trädgråden.

-          I can see that sa Liam. Och så kramdes vi, sen kom alla andra runt hörnet, Louis och Elenore, Caroline och Niall, Zayn och Rebecka som hade funnit varandra för något år sedan och sen Robin.  Vi alla kramdes. Och sen kom Sophies dagis kompisar och deras föräldrar och alla började springa runt och leka med varnadra, Bastian och Sophie var med varandra hela tiden.  Medans vi vuxna stog och pratade, eller alla andra föräldrar var äldre än mig, och jag kände ibland när jag sa min ålder och Bastians ålder blickarna men jag brydde mig inte, inget skulle ta min lycka som Bastian gav mig varje dag.

-          Felicia we are going to open the presents now ropade Danielle.  Jag sprang ditt jag var tvungen att se minen på Bastian när hon fick presenten.

Lilla Sophie med sin mammas stora lockar och sin pappas glittrande ögon, glittrade ännu mer när hon började öppna alla presenter. Bastian satt och hoppade av nervisitet när hon kom till hans present. Fast när hon fick upp den lös hennes ansikte upp och ett stort leende dök upp på hennes ansikte.

-          Thake Basti sa hon och pussade han.

 

Jag och nästan alla föräldrar började skratta och A:wwa. Bastian blev röd i huvudet och sprang till mig och ville upp i famnen. Harry kom och höll om oss båda.

-          Come here, my darlings. I love you sa han och pussade mig och Bastian.

-          I love you to sa jag och log.

-          I lovy jav mama and dada sa Bastin. Jag höll om honom hårdare, inget kunde vara bättre, jag skulle inte kunna ha det bättre än vad jag hade det nu. Jag hade min älskade man och min älskade son. Och jag skulle aldrig förlora dem. Dem var mina och skulle vara de föralltid.

 

 


Så nu är det klart, More than this is over, jag ska börja på en ny snart, jag har lite att göra nu, emn ska fixa det snart. Hoppas ni har tyckt om denna :)

 

Tack till alla ni som läser den, you got all of my love



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: