onednovellstorys

2012-05-01
22:52:15

More than this - part 24

sista andblicken:

-          Elenore is me sa hon medans hon skakade min hand .

-          Felicia is me svarade jag och drog på munnen .

-          You got humor , thats god sa Danielle där hon stog med Liam de va så söta tillsammans .

Vi satte oss ner i sofforna och började prata och jag kände mig hemma

 



 

De va dagen innan skolstarten och jag skulle göra min uppkörning idag, jag hade reden lyckats med den teoretiska del. Jag va så sjukt nervös alla hade sagt att jag skulle ta det lugnt, men jag kunde inte. Nu när jag satt i uppkörningsbilen med min ”lärare” eller övervakare, mina nerver flippade ut ännu mer.  Jag hade fått en gammal man i ca 40 års åldern och han var otroligt snäll .

 

-          Are you ready ?

-          Sure thing sa jag nervöst .

-          Then let’s get this thing going . Och sedan startade jag bilen .

 

2 timmar senare var jag hemma . Mamma satt i soffan när jag kom in. Hon tittade på mig de var allt hon behövde göra eftersom jag inte kunde dölja saker för henne.

 

-          Grattis gumman sa hon och kramade mig, jag visste att du skulle klara det.

-          Tack mamma svarade jag och log stort, jag hade klarat de jag hade tagit mitt körkort. Min mobil plingade till * How did it go then xx* från Harry. Han var så otroligt gullig ibland. * it will be a suprise xx* jag skulle sova hos han idag för sen skulle jag nog få så fullt upp med ny skola och allt att vi nog inte skulle kunna hinna ses så mycket innan de åkte på turné.  * God you , I’ll meet you when you are here , have too pick up Louis and Eleanore xx* jag knappade snabbt in ett svar . * Sure thing , bee there in like 20 min xx* Jag sprang upp på mitt rum för att packa min väska snabbt , tandborste , smink och de och den satans skoluniformen ett vitt linne med en kavaj med skolans märke som var nytt för terminen som rektorn hade sickat efter mig med ett par shorts med de höga svarta knästrumporna och jag tänkte ha mina vita convers till de .

 

 

 

Jag sprang ner igen. Där stog James och tittade helighets fullt på mig.

-          Vad är det frågade jag honom .

-          Jag har en överasking till dig , jag har planerat den länge och den passar perfekt nu sa han och log världens största leende, kom sa han och tog min hand.

-          Okej svarade jag och följde med han ut.

-          Håll för ögonen sa han till mig men eftersom han trodde jag skulle tjuvkika och höll sina hände för mina ögon.  Vi gick utomhus och jag kände den svaga höstbrisen som smekte mina kinder .

-          James vad gör vi här ute? Berätta, jag vill veta .

-          Okej du kan titta nu sa han och tog bort händerna.  Framför mig stog en silver färgad BMW . nej han hade inte , han kunde inte ha haft.

-          Du eh köpte ehh en bil till mig stammade jag fram. Nej jag kan inte den måste kostat en förmögenhet och smekte bilen på moterhuven.  .

-          Jag och dina mamma planerade detta innan vi flyttade hit , så om du fortfarande hade varit sur så hade vi mutat dig med denna sa han med ett flin .

-          Omg omg sa jag, sen tittade jag på klockan, oj jag var tvungen att åka till Harry. James sa jag kan jag få nycklarna jag måste iväg. Han kastade dem mot mig och jag fångade dem, jag hoppade av lycka när jag låste upp dörren och satte mig i de mjuka sätet, jag satte händerna på ratten och njöt, tänk att den var min. Jag startade den och motorn lät så fint som den kunde, jag behövde bara trycka ner gasen en cm innan bilen rullade fram.

 

 

Jag blev lite sen när jag rullade fram på Harrys gata han stog redan utanför och tittade efter min mammas bil gissade jag. Jag tutade och rullade ner rutan.

-          Need a lift? Frågade jag och tittade på han. Han blev rätt chokad men gick fram till bilen och ställde sig framför den nerrullade rutan.

-          I’ll guess you past.

-          Yes I did, now babydoll, a hundred pair hour?

-          Ofcurse svarade han med ett flin.

-          Then get in sa jag och höjde på ögonbrynen.

 

 

Harry hoppade in och gav mig snabbt adressen där vi skulle hämta upp Louis och Eleanor. De tog inte lång tid innan vi var där, dem fattade inte heller att de var vi som rullade upp framför dem förens Harry stoppade ut huvudet genom rutan, båda var också imponerande och gratulerade mig för att jag klarat uppkörningen.

 

 

Väll tillbaka i lägenheten gick vi in till respektivers rum eller jag och Harry gick till hans och Louis och Eleanor gick till Louis.

 

Harry satte igång en film och vi satte på en film, när jag såg vilken film han hade satt på blev jag sur.

-          No Harry you now I don’t like this movie.

-          But I have never seen it, I want to, and I want to see it with you. Han hade satt på  Insidious, den värsta skräckfilmen jag hade sett och jag blev fortfarande livrädd för den. Jag kröp intill Harry och gömde mig under täcket. Såklart skrattade han åt mig, efter halv filmens gång var det mer jag som skrattade åt han, han hade flugit flera meter vid några av de läskiga ögonblicken. Louis hade till och med kommit in vid ett tillfälle och frågat vad vi höll på med och fick sen Harry ligga halvt på mig med täcket och låg och jämrade sig. Han tittade med stora ögon och gick ut.

 

Tillslut tog filmen slut och vi båda hade nog aldrig varit så lättade.

-          Glad you have seen it now? frågade jag han.

-          Shut up svarade han.

-          Chicken sa jag och började kittla han. Han skrattade och försökte göra motstånd och kunffa bort mig och eftersom han är större och starkare än mig så lyckades han såklart och nu kittlade han mig. Jag skrattade så mycket att jag tappade andan.

-          Babe are you okey ? frågade han och tittade på mig oroligt.

-          Fool on you skrek jag hoppade upp och började springa. Han var snabbt efter mig jag sprang in i badrummet och fick fatt i duschmunstycket satte igång den och sprutade iskallt vatten på han. Han skrek högt. Han brottade ner mig och vi båda fick vatten på oss nu skrek vi båda och skrattade. Harry stängde av duschen och där lång vi båda genom blöta.

-          I have to change sa han och drog av tröjan och sina jeans, hans kropp va otroligt sexig jag kunde inte sluta titta, han gick in i sovrummet och kom ut med ett par mjukis på sig och ingen tröja, yes tänkte jag.

 

 

Jag tänkte igenom min plan igen den skulle funka.

-          I have to change to sa jag och drog av min tröja och jeans och stog där i underkläder , gick förbi han ut till soverummet där min väska var, jag kände hans blickar i ryggen och som jag hade tänkt innan jag han fram till väskan så kom han bakom mig vände mig om och började kyssa mig vilt och passionerat. Efter en stund av hett kyssande lyfte han mig så jag hade mina ben runt hans höfter och lyfte bort mig till sängen la mig ner och frågade.

-          Are you sure ?

-          Sure thing babe svarade jag och kysste han igen.


Kommentar:
#1: CissiDawson

Ååhhhh fan vad spännande >.<

Haha satt uppe till två igår och läste denna bloggen. Sjukt bra e den! Sluta inte skriva, jag ber dej haha.. Ska tipsa denna bloggen för massa andra. Keep up the good work! :)



Much Love x

2012-05-02 @ 06:36:53
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: