onednovellstorys

2013-02-16
00:06:58

Nobody compares to you - Kapitel 23

Sista andeblicken: - Idiot säger Sophie. 
- Dumstrutt säger Ann vilket får mig att börjar gapskratta och sedan fortsätter samtalet i några timmar. När vi tar på oss jackorna plingar dörren till och som en vana tittar jag ditt och får ögonkontakt med personen som går in. Vi båda tittar på varandra, jag vet inte om jag ska ignorera det eller bli arg, ledsen eller rädd. Några meter ifrån mig står Nate.  


 

Jag känner mig rätt mesig men jag går bara snabbt förbi honom och innan jag går förbi har jag lyckats klämma in mig mellan Beth och Ann, jag känner hur hans blickar bränner mig i nacken men jag försöker mitt bästa till att ignorera dem. Efter att ha sagt hej då till Beth, Ann och Sophie halv springer jag hem, bara ifall ifall. Hemma sitter mamma och sover på pappas axel i soffan och han tittar på en fotbolls match, Alexander skulle iväg så jag går in på mitt gamla rum, jag får syn på min gamla data där inne som jag nog inte hade använt sedan jag och Nate var tillsammans, jag tvekar men öppnar den tillslut och startar den, det är väldigt långsam eftersom jag säkert inte använt den på ca två och ett halvt år. När jag kommer in på datan är det första jag reagerar på, min bakgrunds bild det är Nate en bild när vi hade varit på stranden hans blonda hår faller ner i pannan på honom han tittar på någon och skrattar, det var en fin bild en av mina favoriter på honom. Jag ser en mapp som jag har döpt till N, jag klickar in den består bara av bilder på mig och Nate och lite ensamma på Nate jag klickar igenom alla, min favorit bild på oss kommer upp. Också den en bild från stranden ungefär när vi precis har blivit tillsammans, jag har en kort klänning på mig och ett hår band med en liten ros på, jag tittar ner i marken, Nate står brevid mig, han lägger precis armen om mig och har på sig svarta jeans och t-shirt så man ser hans tatueringar på armen.

 

Jag smäller ihop datorn, jag orkar inte mer ärligt talat, jag behöver luft jag går ner för trapporna igen mamma och pappa sover fortfarande. Jag drar på mig skor och går ut för att ta en promenad, luften är kylig med svalkar skönt. Efter någon minut ser jag en person som står vid en korsning längre ner jag ser att det är en kille och att han har svarta byxor och en vit shorta på sig. När jag är en meter ifrån personen får jag se vem det är.
- Alex säger Nate när han ser mig. Jag vet inte om jag ska springa eller gråta, om jag ska skrika eller skratta.
- Ehh är allt vad jag får ut ur mig. Han tittar på mig och ler sitt förbannande snygga leende.
- Jag har saknat dig så mycket säger han och försöker röra min arm men jag dra undan den.
- Rör inte mig säger jag med vad som känns rätt tomma ögon.
- Kan vi inte prata? Jag förstår om du inte vill men jag har förändrat jag är verkligen inte samma person som innan, jag hatar mig själv så mycket för den smärta som jag har tillfogat dig, men det finns en sak som inte har ändrats och det är att jag älskar dig säger han och kvalar upp sin shortärm för att visa en ny tatuering. Det så en ända bokstav. Ett A, min bokstav. Nu kan jag inte hålla mig längre jag börjar gråta.
- Varför gör du såhär emot mig säger jag.
- Gör vad?
- Först så krossar du mig totalt, riktigt fördärvar mig sedan mer än två år senare så kommer du och säger att du älskar mig när jag har börjat läka.
- Jag ångrar mig mycket för det, men att jag älskar dig kommer aldrig att ändras. Han står nära mig nu tar mitt huvud i sina händer och jag stoppar honom inte, varför stoppar jag inte honom.
- Nate säger jag men det är allt, jag kommer inte på något mer att säga.
- Snälla låt oss bara prata vädjar han. Jag nickar.
- Okej men inte här, möt mig i London nästa vecka, Andy är inte hemma då så vi kan prata där. Jag drar fram hans mobil ur fickan och skriver ner min adress. Tisdag nästa vecka klockan sex på kvällen, bara prat säger jag ger han mobilen går därifrån med snabba steg och torkar bort mina tårar. Vad har jag nu gjort.   


Kommentar:
#1: :D

as bra!din novell äger:D

2013-02-17 @ 13:22:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: