onednovellstorys

2012-10-28
20:57:32

Stole my heart - kapitel 23

Sista amdeblicken:Vi satt och pratade en stund innan han från ingenstans drog fram sin gitarr från ingenstans. Sedan började hans spela jag kände genast igen melodin, jag log och han började sjunga.

-I've tried playing it cool, Girl when I'm looking at you, I can never be brave. Cause you make my heart race. Shot me out of the sky, You're my Kryptonite, You keep making me weakYeah, frozen and can't breathe, Some things gotta give nowCause I'm dying just to make you see. That I need you here with me now Cause you've got that one thingSo get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead, I don't, I don't, don't know what it is, But I need that one thing. And you've got that one thing. Now I'm climbing the walls but you don't notice at all that I'm going out of my mind all day and all night. Some things gotta give now cause I'm dying just to know your name and I need you here with me now, Cause you've got that one thing- 

- Aww Niall sa jag och kramade om honom jag tänkte precis kyssa honom fast då såg jag en sak som fick mig att hoppa upp och skrika till.


 

 

Nialls perspektiv:

Cissi flög upp och skrek hon stannade några meter ifrån mig och såg vettskrämd ut.

-Vad är det frågade jag?
- Du, du har en spindel i håret sa hon darrande röst och pekade med sitt finger mot min blonda kalufs. Jag skrattade sedan knuffade jag bort spindel från mitt hår fortfarande skrattandes, hon var för underbar.

-Niall kan vi åka tillbaka nu, jag hatar skogen och n u har den spindel förstört allt för mig.
- Klart vi kan babe sa jag och packade ihop våra grejer och körde tillbaka till min lägenhet. Jag skrattade ungefär hela vägen åt Cissis rädsla för spindeln. Jag undrade också hur hon kände för mig, jag var hur jävla kär i henne som helst, men jag gissade på att hon inte skulle vilja hoppa in i ett förhållande just nu eftersom hon och John precis hade gjort slut, eller? Jag var förvirrad, jag borde nu prata med henne. Jag var tvungen att prata med jag skulle prata med henne. Vi kom upp i lägenheten.
- Cissi kan vi prata lite? Frågade jag henne nervöst.

-Klart, jag ska bara byta om det är kalt sa hon med ett leende.

 

 

Jag gick ut i köket och packade upp korgen och la sedan min gitarr i vardagsrummet. Cissi kom ut i för ett par mjukis och en t-shirt, vi satte oss på soffan jag tog några djupa andetag och visste inte hur jag skulle börja.

-Vad är det Niall frågade Cissi och tittade oroligt på mig.
- Ehh, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara sa jag och kände hur jag började små skaka.
- Bara kör på sa hon och log mot mig.
- Okej sa jag och bara körde på. Jag är kär i dig Cissi jag är så förbannat kär i dig, och jag vill att du ska vara min så ingen annan som John igen ska kunna komma och förstöra, men jag är rädd för att du inte vill hoppa in i något för snabbt efter som du gjorde slut med han för någon dag sedan.

- Niall började hon, jag har varit kär i dig länge jag med, jag valde bra John för att det verkade säkert och du skulle åka iväg och att han friade var min svaga punkt, han visste att jag hade velat att han skulle fria. Jag kände mig svag ensam och han fanns där fats jag fick ingen tillfredställing med honom, jag kände mig ännu mer tom jag kände ingen kärlek alls jag saknade bara dig jag längtade efter dig sa hon. Jag kände glädjen sprida sig inom mig hon var kär i mig också, varenda nerv i min kropp hoppade av lycka.
- Men nu är den viktiga frågan, vill du bli min sa jag och tittade nervöst på henne. Hon log mot mig ett stort strålande leende.
- Klart jag vill dummer sa hon och kysste mig sedan. En het passionerad kyss, jag kysste henne snabbare och försökte få av henne hennes tröja samtidigt som hon försökte få av min. Sedan försatte vi som vi aldrig kunde få nog.

 


2012-10-25
19:55:00

Stole my heart - kapitel 22
Sista andeblicken:
- En dejt?
- ja en dejt sa han och skrattade. 
- Okej, det funger utmärkt för mig. Han log åt det, sedan hjöde han sitt glas.
- Nostrovia sa han och våra glass klirrade mot varandra.


 

 
 

Jag vaknade nästa morgon i Nialls säng, jag tittade brevid mig ingen Niall där inte. Jag reste mig upp och såg att jag hade samma kläder som igår på mig, jag suckade jag hade nog bara gått in och däckat. Men är Niall? Jag gick ut och såg honom ligga och sova i soffan, han var otroligt söt när han sov, han låg och snusade försiktigt. Jag kände att jag fortfarande var trött och valde att lika bra sova några timmar till så jag gick tillbaka till Nialls säng och somnade om.

 

Niall väckte mig några timmar senare och jag hoppade in i duschen, idag skulle vi gå på dejt, han vägrade också säga vad vi skulle göa det var inte bra för jag visste inte hur man ska klä sig till överaskningar. Så när jag stog framför min väska var det svårt fast tillslut valde jag att hålla det enkelt. Svarta jeans, en vit v-ringad tröja och min skinnjacka till det. Jag minkade mig snabbt innan jag gick ut till Niall han var redan klar

- Kom så går vi ut och äter frukost, jag har inget hemma sa han och flinade.

- Jag borde ha fattat de sa jag och skrattade och vi stack ut. Vi hittade ett bageri och åt bullar och drack te, sedan sprang vi runt i London och på väg hem frågade han mig

- Så är du redo för dejten ikväll?

-Va sa jag förvånat. Jag trodde detta var dejten. Nu var det hasn tur att se förvånad ut.

-Nej verkligen inte, tror du jag är så oromantisk.

-Jag vet inte, där jag kommer ifrån hade detta räknats som en dejt.

-Folk är inte så uppfinningsrika där.

-Verkligen inte sa jag och flinade.

-Jag lovar det kommer bli romantiskt sa Niall coh blinckade.

-Okej, bara du inte lagar mat, jag har hört hur de andra har pratat om din matlagning. Han började skratta.

-Okej jag lovar sa han och flinade. 

När vi kom upp i lägenheten sa han att vi skulle åka om en timme. Åka? Var skulle den galna blondinen ta mig nu. Jag gick in på hans rum och drog fram en klänning jag hade köpt idag, det är en vit kläning rätt enkel med lite broderi och sånt. Den var så fin och den satt perfekt. Och den kändes perfekt för en dejt med Niall. Men vädret litade jag inte fullt på fast det var början av April och det var väldigt varmt för att var det. Så jag packade ner en väska där jag la ner en tjocktröja. Jag satte mig framför speglen. Jag försökte fixa till håret så det skulle ligga lite snygagre än vanligt, det gick inte så satans bra så jag strundtade i det tillslut. Jag sminkade mig lite extre och satt och väntade tillslut knackade Niall på och drog ner mig till bilen. Vi åkte en bra bit och ko utanför London till en liten skog där han stannade och allt jag kunde tänk på var insekter så romantisk var jag. Han öppnade bilens bagelucka och tog fram en stor korg och log mot mig.

-Kom sa han och nicke mot en stig

-Men det finns insekter sa jag och log blygt.

-Jag lovar att jag ska skydda dig sa han och blinckade, jag skrattade man kune inte låta bil.

 

Vi gick en bit neråt och kom till en liten bras plat eller vad man skulle kalla det, det såg out som något scuterna skulle ha sin läger eld på kvällarna. Det fanns några trästockar som bämkar och en liten brasa. Efter som det var vid skymning tände Niall brasan direkt, det var otroligt mysigt. Han satte ner brevid mig och öppnade korgen där fanns läsk och jordgubbar vad jag kunde se, jag log detta var verkligen gulligt. Han tog upp jordgubbarna och drickan sedan  hällde han upp det i två glas och vi satte dem brevid varandra.

-Gapa sa han och tog upp en jordgubbe ut lådan, jag gapade lydigt och smakade snart en söt smak i munnen, jag log.

- Gott sa jag och svalade. Din tur sa jag sedan och tog upp en jordgubbe. Niall tittade på den som om han skulle kunna äta upp den med blicken, jag flinade å det och för att reta så precis när den var i hans mun drog jag den till min mun istället och åt upp den.

-Hallå orättvist sa han och tog tag i mig och började kitla mig. Jag försökte göra motstånd men han vann och det slutade med att jag låg ner i hans knä, jag räckte ut tungan mot honom och sedan var hans läppar mot mina, det kändes lika underbart varje gång.

-Du smakar jordgubbe sa han när han drig bort dem från mina.

-Du smakar ingenting sa jag och flinade.

-Aa men gissa varför sa han och skrattade.

 

 

Vi satt och pratade en stund innan han från ingenstans drog fram sin gitarr från ingenstans. Sedan började hans spela jag kände genast igen melodin, jag log och han började sjunga.

-I've tried playing it cool, Girl when I'm looking at you, I can never be brave. Cause you make my heart race. Shot me out of the sky, You're my Kryptonite, You keep making me weakYeah, frozen and can't breathe, Some things gotta give nowCause I'm dying just to make you see. That I need you here with me now Cause you've got that one thingSo get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead, I don't, I don't, don't know what it is, But I need that one thing. And you've got that one thing. Now I'm climbing the walls but you don't notice at all that I'm going out of my mind all day and all night. Some things gotta give now cause I'm dying just to know your name and I need you here with me now, Cause you've got that one thing- 

- Aww Niall sa jag och kramade om honom jag tänkte precis kyssa honom fast då såg jag en sak som fick mig att hoppa upp och skrika till.

 
 

2012-10-20
12:58:00

Stole my heart - kapitel 21

Sista andeblicken:

Felicias perspektiv:

- Hon är borta ropade jag ut i rummet, hennes vän Patric var där inne så jag gav lappen till honom. 
- Detta fixar vi sa han och log. 
- Du verkar inte så leden över detta sa jag till honom.
- Inte du heller sa han och höjde ena ögonbrynet. Jag skrattade och Harry kom fram till mig och tog min hand. 
- Jag gisar på Niall sa han. 
- Galna ungdomar sa jag bara och flinade igen.

 

 

 


 

Cissis perspektiv:
Efter jag och Niall blivit ett, hade vi smitit ifrån bröllopet jag hade gjort en liten runaway bride. Vi hade åkte in om mig snabbt och jag hade slängt ner lite kläder i en väska, med lite smink och min tandbortse också allt jag behövde för några dagar borta. Sedan åkte vi hem till Nialls lägenhet. Inte bästa gömnstället, men John var rätt korkad han skulle aldrig tänka på detta. Niall och jag hade inte sagt mycket under hela resan och tystnaden fortsatte in i hans lägenhet. Där jag hade varit många gången utan att det var tyst.


- Jag ska gå och byta om sa jag och pekade på min klänning som jag fortfarande hade den på mig.
- Ja klart, jag tar fram drinkarna sa han och blinckade. Alkohol det behövdes, det hade varit en lång dag, jag hade övergett mitt eget bröllop, jag hade blivit ett med Niall, och jag hade lämnat John för alltid, det var den bästa känslan.


Inne på Nialls badrum klädde jag av mig allt, klänningen, korseten, trosorna strumpebandet allt, och drog på mig mjuka slapp trosor och en bh, med ett par jeans och en stor mysig tröja och drog sedan på mig mina uggs, de var så härliga det kändes som om man gick på moln. Sedan la jag ner klänningen i sitt fodrall och gick ut och hängde försiktigt upp den i Nialls garderob, den hade inte så mycket i sig ändå.

 

Sedan gick jag ut till köket där NIall satt med en wiskhy flask coh två glas.
- Du drar in de stora grejerna ser jag sa jag och satte mig ner och fylle upp mitt glas.
- Det är en dag att fira sa han och log.
- Varför då sa jag och svepte mitt glas det brände duktigt i halsen.
- För nu får jag äntligen bjuda ut dig på en dejt sa han och blinckade och fyllade på mitt glas och sitt eget.
- En dejt?
- ja en dejt sa han och skrattade.
- Okej, det funger utmärkt för mig. Han log åt det, sedan hjöde han sitt glas.
- Nostrovia sa han och våra glass klirrade mot varandra.


2012-10-16
23:00:00

Stole my heart - kapitel 20
Sista andeblicken:
- Niall hur mår du? Fågade Felicia tyst efter en stund, då hördes bara en smäll som om någon slagit i något eller kastat något och ett klick i telefonen, Felicia hade lagt på hon ville inte att jag skulle höra resten. Jag lutade mig mot väggen och kände tårarna börja rinna längst ner kinderna.
 
 
 
( Bild ett, Cissi i sin bröllops klänning, Bild två, Cissi och Niall.. ja ni fattar när ni läser)


En vecka senare:
Jag hade kännt att det inte var lönt att fråga Felicia om vad som hade hänt efter hon lagt på eftersom jag visste att hon inte skulle säga något, hon hade varit bästa vän med Niall länge och hon ville inte sätta mer skuld på mitt samvete än vad det redan fanns.


Och idag den sag som skulle vara den lyckligaste av alla mina dagar, kändes samvetet värst. Det var min bröllops dag jag skulle gifta mig med John. Hade det varit innan hela incedenten med otrogenheten hade jag nog gråtit av lycka just nu, på den tiden var det allt jag önskade. Men nu kändes det mer som om jag var tvungen att gifta mig med honom, eftersom det var jag som hade velat det hela tiden. Jag älskade John, men inte lika mycket kändes det som det kändes osm om det fattades något i vårt förhållade, tilit? respekt? äkta kärlek?. Så varför var jag tillsammans med honom varför skulle jag göra det. För jag hade fallit tillbaka, jag gick till något jag litade på, jag ville inte ge mig ut på okända marker. Det skulle vara säker och jag kände mig fast, och om jag gick igenom med detta skulle jag vara fast för evight.

 

Jag satt redan i kyrkan, jag var redo och klar jag fast det var timmar kvar tills bröllopet. Min mamma, Felicia och min tjej kompis från Svergie Emma kommit ner, Patric hade också kommit fast han var med John. Han hade gett mig '' jag är mycket besviken att du tog tillbaka honom och att du till och med ska gifta dig med den skithögen '' blickar, Emma hade gjort ungefär samma sak fast båda var för snälla för att säga något. Jag stog framför speglen med håret uppsat i en mjuk uppsättning med min vita klänning.
- Vad vacker du är gumman sa min mamma, jag log och tittade ner i golvet.
- Tack mamma sa jag och log igen. Felicias mobil ringde och hon log lite ursäktande och gick lite åt sidan och pratade. Man hörde att hon blev sur för hon sa saker som '' han kan inte vara här nu'' eller '' men få ut honom ''. Vem skulle ut, Niall kanske. eller vad trodde jag på han skulle nog aldrig komma. Han hatade nog mig, jag kände mig mer ledsen nu. Jag ville vara själv nu dessa sista timmar innan jag skulle vara fast. Jag behöv de hjälpa att bryta mig loss men visste inte hur jag skulle ropa på hjälp.
- Ehh jag skulle faktiskt vilja vara ensam dessa sista timmar innan det är dags, jag orkar inte just nu jag vill vara ensam sa jag och tittade på alla tre.

 

Alla tittade och nickade förstående mot mig sedan gick alla ut.
Jag satte mig ner på en stol, jag suckade högt och började svära lite, ville jag verkligen detta. Eller, var det bara en tyghetsfaktor, jag ville gråta men sminket skulle jag nog inte kunna reparera själv. Så det fick var, jag pratade lite högt för mig själv också ibland viskad ejag ibland sa jag det högre ut argt eftersom jag var arg på mig själv. Efter någon timme när det var ungefär fyra timmar kvar tills bröllopet öppnades min dörr, men jag såg inte vem det var eftersom jag satt med ryggen emot, jag hade dragit ner persiener och dragit för gardiner så det var rätt mörkt där inne. Personen låste också dörren.
- Mamma jag sa att jag ville vara ensam. Personen gick fortfarande fram till mig och jag kände att den ställde sig bakom mig efter som luften träffade min ryggtavla när den ställde sig när. Sedan kände jag ett par hände på min armar, det var stora och kraftiga de tillhörde en man.

 

Sedan kände jag ett par svala läppar mot min hals, jag vred huvudet bakåt för att se vem det var och flög upp från stolen.
- Niall sa jag hest, vad gör du här?
- Jag är här för att visa att du gör ett misstag vilket jag vet at du själv vet att du gör.
- Ohh Niall sa jag tyst och nu började jag gråta fast de försvann snabbt eftersom vi båda flög på varandra och vi började kyssna varandra passionerat, vi tryckte våra kroppar hårt mot varandra, jag drog av Nialls kavaj och började slita i hansshorta, han vände mig om och tänkte tack och lov på den dyra klänningen och drog av mig den försiktigt och där stog han med bar överkropp och jag i korsett, och hela packetet. Men det stoppade inte oss, vi var på varandra igen vi ramlade ner på golver och han låg ovanför mig och tillslut var hans byxor av och vi blev ett. Det var det första saker jag var säker på att jag gjorde rätt med på länge att bli ett med Niall.

 

 

Fyra timmar seanre. Felicias perpektiv:
- Är ni klara? jag tittade på Harry.
- Ja älskling, ta det lugnt detta kommer gå fint sa han och pussade mig på kinden.
- Det vet vi inte, Cisisi borde ha kommit ut vid detta laget, och var är Niall, gick han eller? frågade jag sedan, jag mådde dåligt över att han inte var här, men Cissi hade valt men jag visste att hon inte ville dt helt och hållet. Men jag skulle respektera detså när jag hörde att Niall försökte komma ditt tidigare än vad han skulle funderade jag för att sätta stopp för det, jag försökte i fem minuter sen brydde jag mig inte, Niall var inte lycklig, Cissi var inte lycklig jag skulle ge de tokiga ungdomarna en chans att bli lyckliga.
- Ja han stack, han skulle inte palla vara här sa Louis nu som kom fram bakom Harry, borde vi inte knacka på henne.
- Bra ide sa jg och gick för att banka på Cissi dörr, men den gled upp och hon var inte där, vi alla gick in i rummet fast jag såg lappen först, den låg på bordet,


´´ Jag är inte kvar när ni läser detta och jag kommer inte tillbka, jag ångrade mig och är lyckligare nu. Och hälsa John att jag är ledsen och att få ut sina grejer ur lägenheten innan imorogn kväll, sedan bytar jag lås och att Patric ska vara med, jag litar inte på honom ensam där inne.. XOXO Cissi ´´


- Hon är borta ropade jag ut i rummet, hennes vän Patric var där inne så jag gav lappen till honom.
- Detta fixar vi sa han och log.
- Du verkar inte så leden över detta sa jag till honom.
- Inte du heller sa han och höjde ena ögonbrynet. Jag skrattade och Harry kom fram till mig och tog min hand.
- Jag gisar på Niall sa han.
- Galna ungdomar sa jag bara och flinade igen.


Nu blev det ett långt kapitel med mycket händelser, så vad tyckte ni omd det?

vad tror ni kommer hända nu, kommer Cissi bli tillsammans med Niall eller kommr hon inte fast hon har gjort slut med John???

Well only I know that........ ;)

Komentera på nu, gullungar. 


2012-10-14
21:27:26

Stole my heart - kapitel 19
Sista andeblicken:
- När du har bestämmt dig kan du ringa mig, kom ihåg jag är redo att göra allt för dig sa han och lutade sig försigt fram mot mig och kysste mig sanbbt på kinden. 
- Sluta John sa jag tyst.
- Jag har saknat att göra det sa han och gick jag hörde dörren smälla bakom honom när ajg tillslut tittade på vad han hade lagt på bordet, en lapp med hans nummer på och en lite blå ask.
 


 

 

 

 


4 månader senare:
Jag gick nervöst runt i lägenheten och väntade på att Felicia skulle ringa, idag var den dagen när killarna skulle komma hem efter fyra månader i USA. Jag hade inte prata med Niall på fyra månader vilket var de bästa, jag hade gjort mitt val och han skulle bli ledsen över det eftersom han inte var det. Jag tittade på min telefon fortfarande inget, jag undrade hur han skulle reagera, jag hade skickat ut ett brev till fem och Niall hade fått två, de som alla andra fick och ett jag hade skrivit, ett personligt som bara var till honom som kanske skulle få honom att förstå eller inte men det föklarade en del, Felicia visste om allt så hon hade sagt till Harry men han hade inte fått säga vidare det, bara så att hon ska kunna följa med Niall hem nu när det kommer.

 

Jag satte mig ner på soffan fortfarande inget, jag kände hur jag darrade och av det bet jag på mina naglar det fanns inget annat att göra än att vänta, fast det verkade ta så himla lång tid allt gick så långsamt som i slow motion och tillslut måste jag ha somnat på soffan för jag vaknade av att min mobil ringde. Jag flög upp och såg att det var Felicia jag tog upp mobilen och kände hur mitt hjärta bankade snabbare.
- Hallå sa jag men lite skakig röst.
- Tjena sa Felicia lite andfått man hörde massa ljud i bakrunden som skrik, såg och massa annat.
- Är du på flygplatsen nu eller?
- Hörs de så bra eller? Hurrö se dig för gravid kvinna här skrek hon i nästa sekund åt någon annan.
- Du verkar inte vara på så bra humör sa jag och flinade.
- Jag är trött, gravid och hungrig jag behöver inte vara trevligt. Men planen nu då, jag sätter på mig headseat du stänger av din mick så hör du allt men de får inte höra dig okej?
- Det är okej.
- Bra för de kommer nu, vi hörs senare eller vad man ska säga sa hon och skrattade.
- Vi hörs sa jag och stängde av min mick.

 

Jag hörde allt i bakrunden men de kunde inte höra mig. Jag hörde hur skriken blev högre och fattade att killarna hade kommit. Jag hörde Harrys och Felicias kärleksfulla kramandes och hur hon snackade med alla killarna. Men när jag hörde Nialls röst så reste sig vartenda hårstrå på min kropp och det gjore ont, jag rös också till jag hade glömt hur fantastiks han lät. Jag gick ut till hallen för att gå på toa men klarade inte av det, jag visste att de inte kunde höra mig med det kändes ändå konstigt, jag satte mig i hallen jag fick väl hålla mig. 

 

Nu hade de kommit till bilen och de var på väg mot Nialls lägenhet, jag lyssnade de pratade mest om USa och att Felicias mage hade blivit stor. Sedan efter ca tio minuter var de framme, eller varför skulle jag längta detta var sorligt.
Jag hörde hur de kom upp till Nialls lägenhet och jag hörde hur hon gick in på ämnet.
- Niall du måste ta din post nu sa Felicia till Niall medans jag lyssnade genom telefonen.
- Jag tar det strax hörde jag han säga.
- Det kommer du inte alls du kan väl börja med att sortera det.
- Jag ska sa han igen.
- Jag kan hjälpa dig, här är en räkning. och oj shit här är två från Cissi. Jag ger han inbjudan först viskade hon sedan till mig.
- Sa du Cissi hörde jag Niall säga mycket närmare telefonen nu som om han stog brevid Felicia nu.
- Ja här är det första. Jag hörde på Felicias röst hur spänd hon var, jag kände samma sak mitt hjärta bultade hårt.
- Skämtar du med mig hörde jag Niall skrika efter någon minut.
- Niall, Niall här läst de andra också sa Felicia som i ett försök att lugna ner honom. Jag hörde honom i ursine riva upp det personliga brevet, det var rätt långt, jag hörde att han snörvlade grät han? Han fick inte gråta jag kände att jag skulle börja gråta då.
- Niall hur mår du? Fågade Felicia tyst efter en stund, då hördes bara en smäll som om någon slagit i något eller kastat något och ett klick i telefonen, Felicia hade lagt på hon ville inte att jag skulle höra resten. Jag lutade mig mot väggen och kände tårarna börja rinna längst ner kinderna.


2012-10-11
21:40:00

Stole my heart - kapitel 18

Sista andeblicken:

Bilen stannade utanför vårt hus och jag gick in i trappen, jag ville prata med någon men vem. Felicia och Harry hade flytta tillbaka till deras lägenhet Louis var säkert med Eleanor och Liam med Danielle och Zayn hade försvunnit från balen, jag kunde alltid ringa någon. Jag kom in i min lägenhet tog upp mobilen och ringde. 
- Hej Niall vad är det? sa Liam och lät ledsen.
- Hej Liam, gråter du sa ajg sedan för det lät som det.
- Ehh, kanske sa han tyst. 
- Ska jag komma över så kan vi gråta tillsammans?
- Vad har hänt?

- Jag kommer över så berättar jag sa jag och la på och gick sedan över till Liams lägenhet.


 

 

 

 

Cissis perspektiv:
Jag gick in på mitt rum och drog av mig klänningen och la den försiktigt på sängen och drog sedan på en stor tröja och shorts och gick sedan ut till John som satt på soffan.
- Vad vill du John? Frågade och stirrade argt på honom och satte mig så långt ifrån honom det gick.
- Jag vill försöka igen Cissi, det jag gjorde var dumt han tittade mig rakt i ögonen när ahn sa det, det gjorde ont men kändes bra jag hade saknat John men han hade sårat mig mycket.
- Du verkar tro att du bara kan valsa in här och göra vad du vill, att jag ska kasta mig över halsen på dig och säga ja att ta dig tillbaka, du var otrogen mot mig du kastade bort ett helt förhållande som vi hade byggt upp.
- Det var inte meningen sa han då, det var dumt.
- Inte meningen? Så vadå hon våldtog dig eller? Eller sov du och hon drog ner byxorna på dig och låg med dig? Det var visst meningen annars hade du fan inte gjort det, om du verkligen hade älskat mig hade du inte gjort det. Jag undrar bara vad som fick dig att göra det för det var inte jag. ALTT JAG NÅGONSIN GJORDE VAR ATT ÄLSKA DIG! skrek jag rakt mot honom. Han stirrade på mig hans visste itne vad han skulle säga väl.
- Cissi sa han tillslut. Det var dumt av mig jag fattar de och jag skulel aldrig ha gjort det jag vet men gjort är gjort och jag ångrar mig när du kastade ut mig gick inte ens till henne som du sa jag har bott på ett hotel och slutade prata med henne då. Sedan har jag föröskt prata med dig men jag har inte vågat. Och sedan har jag sett och hört att du har hängt massa med de killbandet och spreciellt med han killen som var här nu innan, NIall eller vad ahn heter. Har du gjort något med honom? Frågade han nu och tittade på mig som om han var sårad, han hade ingen rätt att vara sårad.
- Det angår inte dig ett dugg vad jag har gjort och inte har gjort med honom. Han fattade att jag hade gjort något han kände mig, han hade spenderat åtta år med mig.
- Okej men jag är här för att jag vill försöka på riktigt jag är redo att göra allt för dig, här och nu sa han och tittade allvarligt på mig.
- John du tror väl inte att jag kan svara på det nu? Jag kan inte svara på det nu, för som jag känner just nu vill jag slå ihjäl dig.

Han suckade och tog upp två saker ur fickan och la de på bordet framför oss.
- När du har bestämmt dig kan du ringa mig, kom ihåg jag är redo att göra allt för dig sa han och lutade sig försigt fram mot mig och kysste mig sanbbt på kinden.
- Sluta John sa jag tyst.
- Jag har saknat att göra det sa han och gick jag hörde dörren smälla bakom honom när jag tillslut tittade på vad han hade lagt på bordet, en lapp med hans nummer på och en lite blå ask.

 


Kort kapitel ajg vet, men det blev två på raken, jag har massa ideer nu till denna novell eller ja massa jag har en stor ide till vad osm kommer att hända. Hoppas ni tycker om det hittills komentera vad ni tycker och vad ni tror kommer att hända.

Kommer hon att välja JOhn  igen eller kommer hon vänta på Niall eller göra något helt annat?

minst sex komentarer så kommer nästa kapitel ut på fredagkväll eller tidigt på lördag morogn, lovar!


2012-10-10
20:35:00

Stole my heart - kapitel 17

Sista andeblicken:

- Vi åker till USA imorogn och ska stanna där i fyra månader.Han tittade på mig och jag kände hur tårnarna kom till mina ögon jag släppte Nialls hand och sprang in igenom porten och jag hörde att han kom efter mig.

- Cissi ropade han. Jag svarade inte när jag nästan var vid min dörr var det någon annan som ropade på mig.

- Cissi sa en djup mans röst, och rösten hörde till mannen som stog fram mig och min dörr nu.
- John? sa jag förvånat.


 

 


Jag kunde inte fatta det John stog framför mig nu, jag hade inte pratat med honom på två månader, han såg inte så annerlunda ut hans hår hade blivit längre och han hade nog inte rakat sig på någon vecka och hans kläder var smutsiga och det fanns något annt på dem.
- John är det blod på din tröja? Frågade jag och tittade förskräckt på honom.
- Äsch det är inget sa han och försökte torka bort det med handen. Samtidigt då kom Niall upp bakom mig.
- Cissi sa han men hans röst dog ut, han stirrade på John han visste mycket väl vem han var och hur han såg ut. John sitrrade tillbaka men vände sig tillslut mot mig som stirrade på båda två.
- Vi behöver prata sa han lugnt.
- Om vadå sa jag och kände ilskan stiga inom mig. Jag kände Nialls blickar eftersom vi pratade svenska.
- Snälla Cissi bara några minuter jag vill göra upp för det jag gjorde mot dig. Jag blev mer sur. Jag gick fram till honom och gav honom en smäll på kinden, min handflata stramade efter det sedan började jag slå honom på resten av kroppen samtidigt som jag sa.
- Du tror att du bara kan komma hit efter två månader och försöka fixa allt, va du förstörde det inte jag varför skulle jag lyssna på dig?! halv skrek jag. Jag hade slutat slå på honom och gått några steg bakåt.
- För du har alltid haft en stark tro på att alla förtjänar en andra chans sa han och tittade på mig, det var sant jag suckade jag gissade att jag skulle vara tvungen att prata med honom. Jag gav honom nycklen.
- Gå in jag kommer strax sa jag argt mot honom han tog den och slank in i lägenheten. Kvar stog Niall och jag och tittade på varandra.

 

 

- Så vad ska ni göra? frågade han tillslut.
- Prata sa jag och kände hur tåranra brände bakom ögonlocken.
- Verkligen efter allt han har gjort mot dig sa Niall och han lät arg.
- Niall du förstår inte jag har varit tillsammans med honom i åtta år, han har varit allt för mig.
- Så det som hände innan betyde inget för dig? Sa han och tårar började rinna ner för hans kinder.
- Jo Niall, men du ska iväg imorogn och vara borta fyra månader, jag har svag just nu jag skulle ttne klara av det Niall du måste förstå att jag är svag just nu att allt inte är så enkelt, du kan gå runt hörnet och hitta en ny tjej, du behöver inte välja mig jag förstår inte ens varför sa jag och kände hur mina trårar ran nu. Vi tittade bara på varandra nu, tillslut sa han tyst.
- Men Cissi sedan dog hans röst ut.
- Niall vi får ta detta en annan gång, ha det bra i USA sa jag och gick in till min lägenhet och grät och jag kände Johns armar runt mig som om han ville trösta mig, men jag knuffade bort honom tog av mig skorna och gick in i vardagsrummet.

 

 

Nialls perspektiv:
Hon gick in och stängde dörren bakom sig och lämnade mig kvar där, jag kände hur tårarna kom snabbare nu. Jag hade varit rätt korkad jag skulle nämnt detta med USA tidigare men jag ville verkligen inte att de skulle förstöra men det hade det gjort, och vad hade John gjort där att han var där gjorde det allt värre. Jag hade ju inte planerat att göra något ikväll men när jag såg henne hade hon varit hjärtslitande vacker och tagit andan ur mig, jag visste inte hur jag inte skulle kunnat ha kysst henne. Det verkade omöjligt att inte ha gjort det.
Jag gick ut mot bilen som väntade på mig och hoppade in, den skulle ta mig hem mot mina packade väskor som skulle ta mig bort här ifrån det kanske var det bästa för tillfället. Fast hennes ord ekade fortarande i mitt huvud som omhon stog framför mig igen och sa det igen * Du kan gå runt hörnet och hitta en ny tjej du behöver inte ens välja mig, jag förstår inte ens varför*. Det hade gjort ont, hon förstod nog inte vilken underbar tjej hon var hon var rolig,snäll,vänlig och hon var vacker också. jag ville inte ha någon annan jag ville ha henne men jag kunde tydligen inte.
Bilen stannade utanför vårt hus och jag gick in i trappen, jag ville prata med någon men vem. Felicia och Harry hade flytta tillbaka till deras lägenhet Louis var säkert med Eleanor och Liam med Danielle och Zayn hade försvunnit från balen, jag kunde alltid ringa någon. Jag kom in i min lägenhet tog upp mobilen och ringde.
- Hej Niall vad är det? sa Liam och lät ledsen.
- Hej Liam, gråter du sa ajg sedan för det lät som det.
- Ehh, kanske sa han tyst.
- Ska jag komma över så kan vi gråta tillsammans?
- Vad har hänt?

- Jag kommer över så berättar jag sa jag och la på och gick sedan över till Liams lägenhet.

 


2012-10-08
17:27:00

Stole my heart - kapitel 16
Sista andeblicken:
Tillsut blev det min tur jag fick testa massa klänningar vissa såg ut som bröllops klänningar men vara bara balklänningar men tillslut hittade vi den. Till och med jag var tvungen att kolla två gånger för att se om det var jag.
Nu kunde jag inte längta mer till balen, snart var det dags för min sagodebut.
 

 
 ( Bild ett, Felicias vita klänning, Blid två Eleanors rödvita klänning, Bild tre Danielles ljusgrönaturkos klänning, Bld fyra, rosa korsetklänning med awesome släpp Cissis klänning. Bild fem Niall och Cissi när de dansar, BIld sex Niall och Louis på balen) 
 
 
 
 
 

 

Att undvik Niall hade varit enklare än jag trodde Liam hade förstått hur jag kände mig och började möta mig ett kvarter från deras hus när jag skulle hämta Sötnos i en månad nu. Och nu var det dags min baldebutt och eftersom Will skulle med mig kunde jag inte ha han att passa Sötnos och jag hade tillslut övertalat Charles att låta hans flickvän passa henne. Just nu var jag påväg till en stylist som skulle fixa till mig och min klänning var där sedan skulle en bil hämta mig och sedan Will och köra oss till balen där vi skulle medela inte hela kvällen. Det skulle filmas idag och läggas upp på vår radios hemsida.
Hos stylisten gick allt lätt hon gjorde en smokig eye på mig och rött läppstift och satte upp mitt hår i en mjuk krona med några lockar som hängde i ryggen på mig. Sedan tog jag långsamt på mig klänningen och den satt perfekt, tänk att lilla jag, på snart tjugotå år skulle på en riktig bal. Jag drog på mig de högklackade skorna och tog min lilla väska och gick ut till bilen som hade kommit, Will stog utanför och väntade på mig han såg ur snygg ut i sin svarta kostym. han tittade upp och såg mig han såg häppen ut.
- Shit, Cissi du ser fantastisk ut. Jag rodnade lite.
- Tack Will du ser inte så dålig ut du heller. Han flinade och öppnade bil dörren för mig.
- My lady sa han.
- Sir sa jag och flinade och hoppade in, detta skulle bli en magisk natt.


Väll ute vid parlamentet var det full rulle, och tillslut kom killarna men sina tjejer, alla killar hade kostym på sig Niall och Louis gråa med en vit shorta, Zayn, Liam och Harry hade svart och Harry hade en fluga. Tjejerna såg också otroliga ut, Felicia hade en vit klänning som hon inte kunde bli snyggare och den döljde också hennes mage, Danielle i sin ljus gröna och Eleanor i sin röd vita. Vi fick inte snacka med dem just då men vi skulle ju hinna träffas där inne. Vi filmade under middagen där vi satt med resten av pressen, Niall hade inte sett mig än tur det jag visste inte hur jag skulle hantera det. Springa hade ju kanske funkat om jag inte hade världens klackar på mig. När middagen tog slut fick vi lite fritid och vi skulle komma lite då och då för att göra ett snabbt repotage.
- Vill du dansa? frågade Will mig och räckte sin arm till mig.
- Såklart sa jag och vi valsade omkring på det fulla dansgolvet. Då och då stötte vi på några vi kände, när vi valsade förbi Harry och Felicia sa hon bara en sak.
- Han är vid baren sedan drog Harry iväg med henne. Jag släppte Wills händer, han tittade på mig.
- Jag måste ta lite dricka sa jag men han fattade att jag ljög.
- Visst det säger vi sa han blinkade till mig och gick där ifrån, jag gick fram till baren och där stog han med Louis och Eleanor, hon såg mig och fattade vinklen hon började dra i Louis och de var snart ute på dansgolvet.


Jag stannade två meter från Niall som nu vände sig mot mitt håll och han stannade till när han såg mig, hans ögon spärrades upp och hans mun öppnades av häppnad. Och där stog vi och bara tittade på varandra, jag kände hur mitt hjärta ökade takten och jag kände hur mina händer svettades. Men eftersom inte det hände något utan vi bara stog och tittad på varandra så tillslut gick jag iväg ut mot dansgolvet. Hur kunde jag vara så dum och tro att han skulle göra något han skulle såklart inte vilja prata med mig igen efter vad jag hade gjort mot honom. Då kände jag en hand som tog tag i min och jag blev dragn mot nog och där stog Niall och han tog tag i mig och vi började dansa.

 

 

 

 

Låten som spelades gjorde som om det kändes om vi var med i en film det kändes som om det bara var vi på dansgolvet och ingen annan. Vi dansade precis som vi hade gjort hemma hos honom fast närmare varandra som om vi inte ville komma för långt ifrån varandra. Jag gjorde en piruett men var snabbt tillbaka i hans famn igen då han viskade,
- Du ser helt fantastik ut, jag tappade andan när ajg såg dig. Sedan gjorde han den lilal böjningen igen och hans läppar närmade sig åter en gång men denna gånegn flyttade jag mig inte utan lät dem möta mina.
Det var som om allt stannade som om tiden och människorna runt omkring oss försvann. Nialls läppar var varma och det kände som mina och hans var perfekta för varnadra, vi kysstes ett bra tag innan han smög inns sin tunga i min mun och allt blev bättre, jag kunde inte ha önskat mig något bättre än detta. Niall kysste mig och det var allt som räknades. Tillslut läppnade hans läppar min och vi log mot varnadra och jag la armana runt hans axlar istället för att dansa vals jag ville vara så nära honom som möjligt. Han omfanade mig tillbaka och jag tittade ut på dansgolvet vi stog precis i utkankten av det och på andra sidan stog Zayn och Felicia och gjorde en high five och tittade på oss men när det såg att jag tittade började de direkt dansa med varnadra och försvann ur mitt synfält. Niall pussade mig på kinden och jag blev varm igen.

Niall bestämmde sig för att åka med mig hem för han kände att han behövde berätta en sak för mig, fast det verkade som om orden blev tjock i hans hals varje gång han försökte säga dem, tillslut stog vi utanför min port.
- Niall vad är det? Frågade jag tillslut. Han tog ett djupt andetag.
- Vi åker till USA imorogn och ska stanna där i fyra månader.Han tittade på mig och jag kände hur tårnarna kom till mina ögon jag släppte Nialls hand och sprang in igenom porten och jag hörde att han kom efter mig.
- Cissi ropade han. Jag svarade inte när jag nästan var vid min dörr var det någon annan som ropade på mig.
- Cissi sa en djup mans röst, och rösten hörde till mannen som stog fram mig och min dörr nu.
- John? sa jag förvånat.

 

 

2012-10-05
23:34:43

Stole my heart - kapitel 15
Sista andeblicken:
Vi dansade sakta och han gjorde en lite böjning med mig så jag lutade mig några cm bakåt och vi tittade varandra i ögonen, och jag kände att nu skulle det hända Nialls skulle kyssa mig nu. Han kände nog samma sak för hans läppar närmade sig min och när de var någon cm ifrån mina när jag kände hans andedräkt mot min hud, hörde jag ett skällande ljud och Sötnos som drog i mina strumpbyxor. Jag förstod att hela grejen hade gått förlångt jag tog upp Sötnos i famnen slängde en stressad blick på Niall sa hej då och sprang ut ur hans lägenhet samtidigt som jag hörde Ed Sheeran sjunga vidare på kärleks låten i mitt huvud.
 


 

Jag kände mig rätt korkad när jag gick hem och att jag skämdes, jag kunde inte undivka Niall för evight det var omöjligt eftersom Liam och jag hade kommit överns om att han skulle passa Sötnos när jag jobbade han skulle hämta henne på morognen och jag efter jobbet. Jag hade kommit hem och lagt mig på soffan och slog huvudet i en av de mjuka kuddarna som en privat show för Sötnos om hur korkad jag var, varför hade jag bara sprungit där ifrån, varför?

 

Min mobil plingade till men jag kände mig för feg att titta vem det var, tänk så var det Niall jag var för feg för att veta vad han hade skrivit fast efter en stund tog jag mod till mig och tittade vem det var och det var Felicia. En suck av lättnad kom ut ur min kropp jag läste snabbt vad hon hade skrivit och log * Tjenare snäckan hörde att du också skulle till den bal grejen, jag Danielle och Eleanor ska ut och kolla klänningar imorgon du kan väl följa med ? :) ** jag trodde inte Felicia var den personen som gillade att shoppa men alla kunde ha fel, mina fingrar kanppade snatt in ett svar * Tjenare gumman, jag tror det måste bara snacka lite med Liam först han ska passa min hund medans jag jobbar :) ** hennes svar kom snabbt * Okej, men hör av dig till mig när du vet men jag kan nog itne smsa mer nu Harry tycker mobilen stör våran '' filmkväll'' ;) **. Jag skrattade åt det sedan smsade jag Liam och frågade om det var okej om han kunde passa Sötnos lite längre eftersom vi skulle ut och handla han svarade snabbt ja och jag smsade Felicia att det gick bra sedan satt jag på facebook och twitter en stund och såg att Felicia hade tweetat * Shopping with my girls tomorrow, can't wait :) *'. Jag log och svarade henne snabbt * it's gona be crazy ;) **.

 

 

Jag och Felicia hade kommit översen om att hon skulle hämta mig på jobbet när jag hade slutat för att sedan köra till vår shopping destination. När jag såg vilken gata hon svängde in på blev jag nervös och harklade.
- Jag tror vi får åka till top shop eller något efter. Hon tittade konstigt på mig.
- varför då?
- Jag har inte råd att handla här sa jag ännu m,er nervöst, jag passade inte in i deras livstill. Men till min förvåning skrattade hon.
- Det är itne nog många som har, men vi blir sponsrade och vi fick en extra plats i fall vi visste att någon annan skulle komma och du ska ju ditt så vi tyckte att du kommer få den. Vi lånar bara kläderna så affärerna får reklam och du kommer ju synas så reklam sa hon och blicnkade mot mig. En lättnad lämnade mitt börst jag kanske skulle kunna få se ut som en prinsessa på en bal, min bal i nian hade allt bara blivit fel med kläder och hår.

Felicia parkerade och vi hoppade ur, utanför en av parkeringarna stog en tjej med stort lockigt hår och en med brunt Danielle och Eleanor, de vände sig om och när de såg Felicia vinkade dem.
- Hallå bruden sa Eleanor när vi kom fram och kramde Felicia sedan vände hon sig till mig och tog fram handen.
- Eleanor sa hon med ett underbart leende.
- Cissi jag har hört massor om dig.
- Jag har också hört mycket om dig.
- Hej Cissi sa Danielle nu och kramade mig.
- Hej Danielle sa jag och kramde tillbaka.
- Ska vi in sa Felicia och nickade mot dörren.

 

Butiken var bara lyx, lyx lyx. När jag steg in kändes det bara att jag inte hörde hemma där, fast de andra steg ovant fram till en av kvinnorna som arbetade där hon nickade direkt och visade oss till ett rum med mjuka soffor och champange. Vi satte oss ner och massa kläder kom ut, alla förklarade hur de ville ha det Danielle och Eleanor ville ha något som verkade passa dem och snyggt, Felicia sa något som döljde magen för hon hade varit väldigt uppblåst den senaste tiden, tydligen skulle de inte berätta än att hon var gravid. Jag svarade att jag bara ville se ut som en prinsessa. en modern prinsessa. Alla de andra provade kläder för mig och alla såg fantastiska ut i allt de testade. Tillsut blev det min tur jag fick testa massa klänningar vissa såg ut som bröllops klänningar men vara bara balklänningar men tillslut hittade vi den. Till och med jag var tvungen att kolla två gånger för att se om det var jag.
Nu kunde jag inte längta mer till balen, snart var det dags för min sagodebut.


2012-10-02
23:35:26

Stole my heart - kapitel 14
Sista andeblicken:
 Dagen gick hyvsat snabbt och jag kunde inte längta mer efter Sötnos att jag nästan halvsprang hem till Liam. När jag kom ditt satt Liam och snackade i telefon och Zayn satt och gullade med Sötnos. 
- Du är verkligen bra med henne sa jag till honom. 
- Äsch man blir så när man är lite kär sa han och kramade min lilla valp.


 
 
 
 
 

- Vem är det Liam prtar med? Frågade ajg när Liam gick in i ett annat rum för att prata ostört.
- Danielle skulle jag tror, de bråkar just nu.
- Jaha vad synd sa ajg och kramde Sötnos.
- Fast mellan dig och Niall verkar det gå bra sa Zayn och flinade, jag kände hur färgen på mina kinder blev starkare.
- Varför säger du så vi är bara vänner sa jag och försökte få färgen att försvinna.
- För att han pratar om dig varje gång han får chansen och ni båda får det fånigaste flinet när man nämner den ändra säger han samtidigt som han knuffar mig retsammt på axlen.
- Du skojar med mig.
- Jag lovar dig om du går och ringer på hans dörr nu utan att han vet om det skulle ha bli hur glad som helt och få sitt fåning flin, Zayn flinade han retades med mig.
- Okej jag gör det sa jag lyfte upp Sötnos, ropade hej då till Zayn och Liam och gick ut och raka vägen ner till Nialls dörr.

Jag tog ett djupt andetag sedan knackade jag på, dörren öppnades och där stog Niall i bara kalsonger, jag började omedelbart gapskratta och Niall blev röd i hela huvudet och sprng in på sitt rum för att ta på sig något samtidigt som han sa att jag kunde komma in, och Zayn hade rätt när han kom ut med jeans och en vanlig tröja hade han ett stort filn.
- Vad gör du här frågade han mig när han kramde mig hej.
- Liam har passat min hund sa jag samtidigt som Sötnos sniffade på Nialls strumpa. han böjde sig ner och hälsade på henne, hon började genast slicak försiktigt på hans fingertoppar lukt av matt skulle jag gissa.

 

Efter en stunds av prat började vi prata om balen som skulle hållas om en månad.
- Har du hittat en klänning? Frågade Niall.
- Kanske, jag har inte bestämmt mig än men jag tänker do it big eftersom det är en sån stor bal.
- Tur att man bara behöver en kostym då sa han med en självbelåten min, jag slog en av kuddarna på honom.
- Orättvist sa jag och gjorde en ledsen min. Han skrattade åt mig.
- Kan du dansa då?
- Vals? frågade jag. Ja lite fast jag har nog glömt de mesta jag har inte gjort de sedan jag var femton.
- Kom jag ska lära dig sa Niall och drar upp mig på vardagsrums golvet, Sötnos ligger på soffan och sover djupt. Han går fram till datan och sätter på en låt, jag hör direkt vilken det är Ed Sheeran - Give me love.

 

 ( tryck på länken för att starta låten som ska spela till när man ska läsa resten innan ni forstätter att läsa. TRYCK PÅ LÄNKEN)

http://www.youtube.com/watch?v=XF2AlO8cKbE

 

 

Han satte försikgit min ena arma på ahns axel och sin på min höft och våra fria händer samanflätas. Jag minns lite av dansen och vi rör oss tyst genom rummet, han snurrar mig en gång och min klänning snurrar runt han drar in mig till hans kropp och jag kommer farligt nära. Vi fasnar så vi rör oss inte mcyket sedan, det vibrerar i hela min kropp och för varje cm jag och Niall rör oss är det som en stöt flyger igenom min kropp. Det känns som om min kropp värker efter honom, vill bara ha han när mig, fast det måste vara omöjligt, det hade gått för kort tid för mig att börja bli kär i någon annan i Niall Horan av alla människor.

 

Vi dansade sakta och han gjorde en lite böjning med mig så jag lutade mig några cm bakåt och vi tittade varandra i ögonen, och jag kände att nu skulle det hända Nialls skulle kyssa mig nu. Han kände nog samma sak för hans läppar närmade sig min och när de var någon cm ifrån mina när ajg kände hans andedräkt mot min hud, hörde jag ett skällande ljud och Sötnos som drog i mina strumpbyxor. Jag förstod att hela grejen hade gått förlångt jag tog upp Sötnos i famnen slängde en stressad blick på Niall sa hej då och sprang ut ur hans lägenhet samtidigt som jag hörde Ed Sheeran sjunga vidare på kärleks låten i mitt huvud.


 

Grejen med låten som ska spelas under kapitelet... jag har sett att man kan göra så det spela samtdigt som man läser men jag vet inte hur man gör så ni får bara trycka på länken och läsa sedan eller något.. för jag har ingen aning hur man ska göra. Jag försökte i alla fall..