onednovellstorys

2013-09-28
22:39:00

change my mind - kapitel 12
jag åker hem tidigt från Seth för jag vet att om jag stannar kommer jag bli hög och de vill jag inte vara nära jag är med Liam. han ska snart åka iväg på tour och ska vara borta länge och jag vill inte förstöra den lilla tid vi har kvar. fast jag tycker att jag är hemma tidigt har jag bara 20 min på mig att göra mig i ordning. jag tar på mig tajts med en stickad tröja borstar håret och möter Liam i trappan på utsatt tid. - hej snygging säger han och kysser mig.- hej på dig med svara jag. - jag tänkte att vi kunde dra till stan jag måste handla lite grejer nu innan jag åker säger han.- visst svarar jag och så tar han min hand och vi går. Det första som händer när vi kommer till stan är att ett par tjejer som vill ta foto med Liam och jag erbjuder mig att ta ett gruppfoto och de ler snällt emot mig. de händer flera gånger och tillslut lyckas Liam få lite handlat. vi avslutar med en liten picknick i parken med cupcakes. - du klarade av lite av galenskap bra idag säger han och ler. - de va inte så farligt svarar jag. - säger du nu skrattar han fram. - sluta nu du gör mig nervös säger jag och knuffar till honom. han skrattar och jag lutar mitt huvud på hans axel. - du gör mig nervös viskar Liam. - du gör mig mer nervös viskar jag. - vad vill du ha av oss viskar Liam. - jag vill ha hela sagen svarar jag. - jag hoppas att vi kan ha den säger han och pussar min panna. - de gör jag med. - här säger han och börjar mata mig med en cupcake. - Liam jag kan äta själv skrattar jag fram sen börjar vi brottas och kittla varandra. Efter en stund väljer vi dock att gå hem. nu har vi bara 6 dagar kvar med varandra. --------------'hej alla förlåt för den dåliga uppdateringen men jag försöker. fick ni några biljetter till killarnas konsert i Sverige eller Danmark? Jag fick och ska se dem med en polare den 17 juni i Danmark. hoppas ni fick!!

2013-09-21
18:47:00

change my mind - kapitel 11
Kvällen slutar med att jag och Liam somnar i en obekväm ställning i soffan. men just så bryr jag mig inte, för första gången på länge tycker jag faktiskt om en kille förutom Seth, jag har aldrig tyckt om Seth på de sättet men som en vän jag litar på honom och han får mig alltid att känna mig trygg. Med Liam är det annorlunda jag känner mig trygg med honom fast på ett annorlunda sätt han kommer finnas där när jag är glad när jag är ledsen och allt där i mellan men de jag är rädd över att jag inte kommer finnas där för honom på samma sätt. jag är knappast stark nog att klara av mitt eget psyke skulle jag klara av någon annas då. men han var nog ljust mitt är rätt mörkt fullt av hemskheter. det är morgon och solen lyser rakt på oss jag kisar med ögonen och flyttar lite på mig från den obekväm ställningen. Liam grymtar till och vaknar han med, han kisar mot mig och ler ett trött leende. - godmorgon säger han. - godmorgon säger jag. han flyttar sig så jag ligger på hans sida. jag lägger mitt huvud på hans bröst korg och han pussar min panna. -vill du ha frukost frågar han efter en stund. -ja svarar jag snabbt och känner hur hungrig jag är. -kom då säger han och drar ut mig i köket. han ställer sig och lagar frukost. - Liam säger jag tillslut. -ja? svarar han. - vad händer mellan oss nu? - vad menar du? frågar han oroligt och vänder sig emot mig.- jag är bara rädd. för att jag ska skada dig som jag har skadat alla andra runt omkring mig. alla jag har sårat jag vill inte göra detsamma med dig säger jag tyst och känner hur mina ögon tåras. - mikaela du har sagt detta innan, jag är beredd att ta den chansen jag tycker om dig du är speciell annars hade jag inte varit med dig. jag vill vara med dig och bara dig. - är du säker? viskar jag. - mikaela vill du bli min flickvän? frågar han och ler. jag tittar på honom med stora ögon ingen har velat vara min pojkvän innan. - ja svarar jag och han kysser mig. - bäst för dig säger han. - jag har aldrig varit i ett förhållande innan säger jag när han kramar mig. - jag känner på mig att du kommer vara bra på det och jag kommer lärar dig allt jag kan säger han sen.Senare på kvällen går jag till Seths fest. när jag kommer är det redan fullt av folk, de luktar sprit och weed. Seth kramar mig när jag kommer in och jag tar ett bloss av hans joint. - jag har något att berätta för dig säger jag. - kom säger han och vi slänger oss i soffan. - jag har pojkvän säger jag och ler. - nä har du vem då säger seth glatt. - han Liam svarar jag. - jag är så glad för din skull! säger han sen ställer han sig upp. - Lyssna allihopa jag vill att vi alla ska skåla för min bästa vän mikaela som har fått en pojkvän idag. så skål mikaela. - skål mikaela ropar alla. - Tack seth säger jag och kramar seth. - de är lugnt now let's get drunk säger han och kramar mig.

2013-09-18
21:31:48

Change My Mind - Kapitel 10
Sista andeblicken:
Han lägger sina händer runt mitt ansikte och kysser mig mjukt sen mer passionerat. Våra läppar masserar varandra.  Jag tycker om det och jag tycker verkligen om honom.  Vi avslutar kyssen,  regnet ökar. 
-vill du gå in ? Frågar han och ler emot mig och tar min hand.
 
 
 
Jag går inom mig först innan jag går över till Liam, han ska få vara klart med Sophia, jag är kall och blöt men tar en cigg först innan jag snabbt hoppar in i duschen för att få tillbaka en varm temperatur i kroppen, sen klär jag snabbt på mig, Grå mjukis med ett linne och så håret upp i en boll, enkelt det är ändå kväll och jag gssar på att jag och Liam bara ska vara hemma hos honom, helt plötsligt känner jag mig nervös, jag ensam  med en kille jag faktiskt gillar det kommer inte gå bra, jag kommer få en ångetsatack. Jag går snabbt in till sovrummet och öpnnar en av lådorna där i ligger alla min piller. Mina små bebisar, jag behöver dem och de behöver mig så enhelt är det. Jag letar bland burkarna och hittar vad jag letar efter. Eftersom jag inte vill att Liam ska vet vad jag håller på med tar jag bara en, hade jag hängt med Seth hade jag nog tagit fyra eller fem i samma sekund blingar mobilen till och det är Seth, jag har inte snackat med honom på länge, vilket jag borde det var ändå han som fixade lägenheten till mig.
'' Hej Miki vad säger du om att komma till mig imorgon, ska ha en liten fest'', fest det betyder en massa människor som är höga i samma rum, Men jag svara ja, jag måste nästan utan Seth vet jag ärlgt talat inte var jg skulle vara idag. Det knackar på dörren, jag vet att de är Liam men pillret har redan börjat sätta ett lugn över mig, jag springer och öpnnar dörren.
- hej säger han och ler.
- hej svarar jag och ler tillbaka.
- Jag tänkte vi kan kolla film och äta godis eftersom det är det ända jag har hemma säger han.
- Låter jätte bra svara jag och omfamnas av honom i en lång härlig kram.
 
Vi går in till honom och jag dimper ner i soffan, han försvinner in i köket men kommer strax ut med en skål full med godis och en flaska cola, jag ler och klappar med händerna
- Någon blev glad över det lilla säger Liam och flinar.
- Det var så länge sedan jag åt godis så ja jag blir gad svara jag.
 Han startar tven och en välbekant film rullar igång. Jag skrattar åt synen.
- Ska vi titta på Toy Story frågar jag fnittrandes.
- Tycker du inte om den? Frågar han och ser sårad ut.
- klart jag gör dummer säger jag och knuffar honom.
- Det skulle du inte ha gjort säger han och hoppar på mig och kitlar mig. det blir en fight men slutar med en liten hångel kväll.

2013-09-13
18:42:52

Change my mind - Kapitel 9
Sista andeblicken: Jag går upp för trappan och in i lägenheten men innan jag dimper ner i sängen skriver jag två ord på en lapp coh kastar ner den i Liams brev låda. '' I'm Sorry '
 
 
 
'De går dagar jag ser inte ens Liam. De är som han inte ens lever längre.  Men han måste ha fått min lapp, det va inte ett långt kärleks brev men jag tyckte att ett förlåt eller skulle jag sagt mer. Skulle jag förklara,  problemet med det är att jag inte vet vad jag ska förklara eftersom jag själv     är förvirad. Men de är de kanske jag måste göra de.  men jag måste göra det jag känner det. Ich lika bra att göra det nu.  Jag går ur i trappan och knackar på Liams dörr. Jag hör fotsteg och hör ett klick sen öppnas dörren.  Framför mig står inte Liam utan en tjej, en söt tjej. 
- hej säger hon och ler.  
- öhh är allt jag får ut ur mig.  
- Sophia vem är de ropar Liam ifrån lägenheten.  
- de va inget säger jag ich springer snabbt ner från trappan jag vill iväg. 
 
Där ute piss regnar de. Jag gråter men jag förstår inte varför. Det måste vara ett tecken att jag tycker om honom.  
- Mikaela ropar någon bakom mig.  Jag hör att de är Liam, jag springer men halkar och sen lyfter någon upp mig. Jag tittar rakt på Liam. 
- Släpp mig Liam säger jag. 
-varför ringde du på? 
- jag ville bara säga en sak men du vara med hon Sophia  så de känns inte lönt längre.  
- va jag förstår inte säger Liam.
- jag gillar dig Liam, jag gör verkligen det men jag är inte bra för dig och jag vet det och du borde veta de. Men jag kan inte förneka det. Men du är med Sophia så det spelar ingen roll nästan skriker jag. 
- Sophia är min barndoms vän de är inget i mellan oss.  Men gillar du mig?  Frågar han förvånat.  Jag nickar.  
- mikaela jag har tyckt om dig sen första gången vi träffades. 
Han lägger sina händer runt mitt ansikte och kysser mig mjukt sen mer passionerat. Våra läppar masserar varandra.  Jag tycker om det och jag tycker verkligen om honom.  Vi avslutar kyssen,  regnet ökar. 
-vill du gå in ? Frågar han och ler emot mig och tar min hand. 

2013-09-12
19:55:03

förlåt
Jag har inte tid just nu, jag har jobbat hela lovet och nu vnigskör jag typ hela tiden. Jag ska försöka kom om snart igen de lovar jag. då är frågan vill ni att jag ska fortsätta på Change my mind eller börja om å en ny?