onednovellstorys

2012-08-30
21:08:00

Stole my heart - kapitel 4
Sista andeblicken:
- Ehh ja det har jag vi blev tillsammans när jag gick i sjuan då var jag tretton så jag ska fylla tjugo ett om ett par månader så åtta år snart.
- Oj shit sa de båda och flinade.
- Jag hade bara tiden att hitta den rätt tidigt sa jag och ryckte på axlarna.
- Så när hade ni sex för första gången sa Charles med ett djävulskt flin, jag stirrade på honom med uppspärrade ögon innan jag började gapskratta.
Jag älskade redan mitt nya jobb.  
 
( bild 1 - Rebecka & Fiona, Bild 2 - Ed Sheeran under interjuvn, Bild 3 - Cissis outfit, Bild 4 - stället de åt på )
 
 

Dagen susade förbi och var över snabbt fast vi jobba ända tills fem. Morgondagens schema skulle också vara roligt Rebecka & Fiona på förmiddagen och Ed Sheeran vid halv fem snåret tills vi slutade, jag hade faktiskt inte hört något direkt av honom så jag skulle vara tvungen att hitta och lyssna lite. Jag gick hem idag John hade fastan i en lång bilkö på vägen hem så det var lika bra. PÅ vägen hittade jag en skivaffär som jag gick in i, jag var väll lite gammal modig på de sättet jag gillade att handla skivor fortfarande. Jag gick runt och kollade och hittade Ed's album som hette + till och med delux gåvan fick jag tag i, jag fortsatte att titta runt och hittade ett The Who och ett Nickelbak album, jag sökte efter Metallicas första album Kill E'm All fast jag hade tyckte de hade varit roligare om de hade döpt albumet som det var planerat från början Metal up your as. Jag var inget direkt fan av Metallica men John var ett stort fan och han hade fått mig att gilla några låtar. Jag gick fram till kassan och betalade och gick sedan in om en indisk restaurang och köpte med mig maten hem, jag kände på mig att varken jag eller John skulle orka ställa oss att laga något.

 

 

Nästa morgon var jag super taggad, jag hade lyssnat igenom Ed's album igår och det var faktiskt riktig bra, det ända som var dåligt med denna dagen var att John skulle jobba resten av veckan utanför London och skulle komma hem på söndag men tack vare de fick han några dagars ledig sen som vi skulle njuta av. Vi alla tre jag, Will och Charles var super taggade i studion och i vilken sekund som helst var det dags för Rebecka och Fiona. Charles drog igång en låt och tjejerna kom in i studion och vi alla hälsade jag var sist och sa på svenska.

- Hej tjejer, Cissi, trevligt att träffas.

- Oj nu fick jag en liten chock är du svensk? Sa Rebecka och skrattade.

- Ja sa jag och flinade, jag flyttade hit i fredags.

- Tjejer, ett vi har ingen aning om vad ni säger två vi måste köra nu sa Will från sin plats. Vi ställde oss på våra platser och Charles körde igång.

- Och det där var One Direction med One Thing, men just nu har vi två vackra brudar med oss i studion ingen mindre än de svenska dj stjärnorna Rebecka och Fiona. Vi alla började hurra och stoja och tjejerna tackade för sig.

 

 

Intervjun med Rebecka och Fiona hade gått hur bra som helst och nu började klockan närma sig halv fem och det var bara Ed kvar, jag var super nervös, fast jag intalade mig själv att de skulle gå bra. Reklam pausen innan klockan var halv fem kom en ung kille med rött orange flammigt hår in i studion med en gitarr. Ed Sheeran var här.

- Tjena Ed sa Will och kramade honom de kände tydligen varandra.

- Tjena Will allt bra? Sa Ed och log.

- Väldigt detta är Charles men det vet du redan sa Will och skrattade.

- Tja snyggt att se igen Ed. Vänta lite sa Charles precis snyggt att se igen, vad var det för sorts människor jag jobbade med tänkte jag och flinade.

- Och det är vår nya kollega Cissi sa Will och pekade på mig, jag gick fram och skakade han med Ed.

- Hej det är jag som är Cissi sa jag med ett leende.

- va nä det kunde jag aldrig gissat sa Ed och flinade. Det är jag som är Ed sa han sen.

- Va verkligen de trodde jag inte sa jag nu och flinade, alla skrattade åt mitt skämt.

- Dags att köra nu brudar skämtar Charls från sin hörna och vi ställer oss på plats.

- Och nu sista men absolut inte minst vi har med oss en otroligt talangfull person och en av mina närmaste vänner Ed Sheeran i studion säger Will och vi alla applåderar.

-Tackar Tackar säger Ed och flinar.

- Så Ed albumet går hur bra som helst just och du har precis uppträtt på avslutningen på OS, hur känns det frågar Charles.

- Ja det med OS var bara en helt sjuk grej jag var inte bered på det alls, men det är ju bra reklam om man säger så, nu får folk se mig ifrån hela världen som kanske tyckte om mig och börjar lyssna på min musik så får jag en större fan bas.

- Du uppträdde med One direction samtidigt på OS, som jag har förstått det är ni alla nära vänner utanför scenen? Fortsätter han.

- Ja vi är bra vänner vi brukar umgås och spela fotboll och massa sånt, jag fick till och med tatuera Harry, fast det blev bara en liten grej sa han och skrattade.

 

Intervjun fortsatte och avslutades med att Ed sjöng sin hit Lego House och min favorit Small bump i slutet. Efter när vi också hade slutat började killarna snacka om att gå ut att käka och jag kände hur det kurrade till i magen. Och det kurrade tillräckligt högt för Will att höra.

- Hörru Cissi ska du med ut och käka?

- Äch hon ska säkert hem till sin pojke sa Charles med löjligt röst och gjorde minner, jag lipade emot honom.

- Jag kan följa med sa jag och log.

-Ojoj vad händer med pojken där hemma då sa Will och fånade sig han också.

- Han är bort och jobbar han kommer hem på söndag sa jag och lipade mot dem igen.

- Men gud va jobbigt för dig höll de på med nu.

- Nej faktiskt inte jag ska få sova ensam utan någon som håller om en spå man blir kokvarm under natten för ungefär första gången på åtta år sa jag och flinade.

- Åtta år shit sa Ed, har ni varit tillsammans i åtta år?

- Japp sa jag och log.

- Men du ser inte ut att vara så gammal så du måste ha varit ung när ni blev tillsammans.

- Jag var tretton han femton sa jag och log. Jag skulle inte kunna be om någon bättre än honom.

- Det låter ju fett bra sa Ed och log ett varmt leende mot mig.

- Och vet ni vad som hade låtit mer bra, ljudet av när jag äter en hamburgare kom så drar vi och käkar sa Will och drog med oss ut på gatan.

 

 

Jag kom hem vid nio kvällen hade varit bra, vi hade ätit god mat och druckit lite, jag hade klagat på att John tagit bilen med sig så nu var jag tvungen att gå till jobbet.
- Gå? Det är väll inte så jobbigt sa Ed.

- Kanske inte det tar en halvtimme, men jag är inte super sugen på att börja gå innan halv sju på morgonen för att komma hit, så jag fuskar lite. Jag tar en taxi till jobbet och sen går jag hem, så det jämnar ut sig sa jag och flinade.

- Så kan man också göra sa Ed och skrattade. Och så fortsatte det.

Jag stegade in i badrummet och duschade av mig sen slängde jag mig ner på sängen och somnade nästan direkt.  

 


långt kapitel fick ni nu, så vad tycker ni hittills nu börjar vi ändå komma lite  in i det, vad tror ni kommer hända? :)

komentra nu så vill jag lägga upp nästa ännu snabbare ;)


2012-08-25
23:03:00

Stole my heart - kapitel 3
Sista andeblicken:
Vår helg gick ut på att packa upp och ställa i ordning lägenheten, och vid söndag kväll var vi i stort sätt färdiga det var bara några så detaljer kvar. John var inne i duschen och jag satt i vardagsrummet och kände mig så lycklig, jag hade världens bästa pojkvän, jag skulle börja på ett helt nytt jobb som jag kände att jag skulle älska och jag bodde i London, vad kunde bli fel.
 
 
 

Måndag morgon var jag så uppspelt över mitt nya jobb att när jag vaknade halv sex var jag inte ens trött. Jag tog en titt i spegeln och drog ut flätan jag hade i håret, det gjorde jag alltid på kvällarna när jag hade duschat. Jag satte upp håret i en enkel hästasvans och drog på mig svarta höga jeans med en rosa tröja. Sedan sminkade jag mig snabbt och tittade på klockan, tio över sex jag började jobba om femtio minuter. Jag tänkte väcka John sen äta en snabb frukost. Jag orkade inte göra någon lunch idag så jag får väll handla något där. Jag gick mot sängen där John låg på rygg med munnen öppen och snarkade lite lagom högt. Jag tänkte va lite elak idag och väcka honom på de sättet han hatade som jag alltid gjorde när han gick i skolan. Jag la mig brevid honom och tog mina armar runt honom och drog till min pipigaste och jobbigaste röst.

- John det är dags att vakna, John vi måste upp till skolan sa jag så pipigt som jag bara kunde och började skaka honom lite lätt. Han grymtade till lite lätt så jag fortsatte tills han nästan kastade av mig från sängen.

- Ja jag är vaken.

- Bra för jag ska vara på jobbet om fyrtio minuter. Han mumlade något med kvinnor innan reste sig upp upp. Jag fnissade och gick in i köket och gjorde mackor till oss och hällde upp apelsinjuice till John och äppeljuice till mig. John kom ut i arbetsbyxor och en t-shirts med sin keps på huvudet, jag suckade den jävla kepsen jag hatade den kunde han inte bara sluta med den någon gång. Vi åt snabbt under tystnad eftersom John verkade vara för trött för att prata, men i hallen drog han mig intill sig och viskade

- Du vet att jag älskar dig hur störd du än är sa han med ett leende och kysste mig.

 

 

Jag var på jobbet tio minuter tidigare än vad jag skulle vilket var bra för jag hade ingen aning om var jag skulle, jag gick fram till receptionen.

- Hej jag heter Cissi Dawson jag skulle börja jobba här idag.

- Ett ögonblick sa tjejen bakom disken samtidigt som hon skrev in saker på datorn hon hade framför sig. Jag tittade runt lite innan hon harklade sig för att få min uppmärksamhet.

- Du ska upp på andra våningen du ska vara i studio fem ditt program heter the vocie och du ska v ara där inne tio över de brukar köra en låt fem över så gå in då men jag slår dem en signal så att de vet att du är där så vinkar de förmodligen in dig.

- Okej tack så mycket sa jag och gick upp för trappan som låg några meter åt vänster. När jag kommit upp på våningen var det en massa rum framför mig och jag tittade snabbt på klockan den var sju jag skulle inte om tio minuter. Jag började med att leta upp studio fem den låg längst ner i hörnet, det fanns glas rutor runt så man kunde se in det stog två killar där inne på rätt långa en var svart och den andra va ginger, vilket jag blev lite glad över gingers var så himla gulliga enligt mig.

 

Hon i receptionen hade rätt vid fem över startade de en låt och vinkade in mig. Jag gick försiktigt in och jag hörde att Rebecka & Finonas – Bullets spelades på låg volym.

- Hej jag heter Will sa gingeren och vi skakade hand.

- Trevligt att träffas Cissi.

- Och jag heter Charles sa den mörka.

- Cissi sa jag igen och log.

- Kom med här Cissi du ska stå här borta sa Will och visade mig en plats brevid hans, det fans en liten stol där så jag kunde välja om jag ville sitta eller stå. Jag drog av mig jackan och la den brevid min mick.

- Så här tänkte vi köra nu att efter pausen tänkte vi att du skulle presentera dig sen händer det inte så mycket idag. Imorgon kommer Ed Sheeran och Rebecka & Fiona hit, vet du vilka de är?

- Ja det vet jag Rebecka och Fiona är svenskar precis som mig.

- Fan va bra, men vi måste köra igång nu sa Charles och alla ställdes sig på sin plats och satte på sig hörlurarna jag var tvungen att sänka min mick först, sedan hörde jag introt och det körde igång.

- God morgon god morgone igen mina damer och herrar sa Charles, som vi sa tidigare skulle vi få in Katt's ersättare idag och här har vi hon, Cissi Dawson.

- Hallå allihop sa jag så glatt som möjligt in i micken.

- Okej vi tänkte nu hålla på lite här med Cissi och och ställa vårar frågor så ni kan veta lite mer om henne. Och ni vet hur vi är med våra frågor sa Will nu och flinade. Jag kände hur jag började rodna lite.

- Är du med Cissi sa Will till mig nu.

- Klart jag är sa jag kaxigt.

- Okej första frågan sa Charles, var kommer du ifrån?

- Sverige, jag flyttade till London i fredags.

- Wow så du har bara varit här i några dagar?

- Japp sa jag och skrattade.

- Okej moving on sa Will, har du pojkvän om ja hur länge har ni varit tillsammans.

- Ehh ja det har jag vi blev tillsammans när jag gick i sjuan då var jag tretton så jag ska fylla tjugo ett om ett par månader så åtta år snart.

- Oj shit sa de båda och flinade.

- Jag hade bara tiden att hitta den rätt tidigt sa jag och ryckte på axlarna.

- Så när hade ni sex för första gången sa Charles med ett djävulskt flin, jag stirrade på honom med uppspärrade ögon innan jag började gapskratta.

Jag älskade redan mitt nya jobb.  


 Förlåt för den sega uppdateringen men jag har fått halsflus så man är inte rikigt sugen på att sätta sig vid en data man vill typ bara lägga sig ner och dö.

Men vad tyker ni hittills? :)


2012-08-20
20:08:40

Stole my heart - kapitel 2
Sista andeblicken:
- Nu fick jag dig sa han och kysste mig snabbt. Sedan släppte han mg och började gå mot badrummet.
- Tur för dig att du ser bra ut annars hade du inte kommit undan sa jag skämtsamt.
- Babe jag kommer se ännu bättre ut i London hörde jag han ropa från badrummet.
Jag log, jag och John i London det kunde inte bli bättre.  

 

Jag stog äntligen här, utanför vår lägenhet i London, tänk att nu var jag äntligen här och jag skulle få dela allt med John, han stog med armen om mig och vi tittade på hyreshuset där vi hade vår lägenhet. Bakom stog en flyttbil vi hade hyrt med alla våra grejer.

- Ska vi börja nu då? Sa han och tittade på mig.

- Ja lika bra sa jag, jag springer upp och låser upp dörren sen kommer jag ner sa jag och pussade hon snabbt på munnen innan jag öppnade porten och gick upp de två korta trapporna till vår dörr. Jag låste upp, lägenheten var tom och ljus med stora ytor för att vara en två. Jag suckade av glädje innan jag sprang ner till John för att hjälpa till med grejerna.

 

Det var i mitten av Augusti och det var sen sommar som snart skulle bli höst. Jag hade på mig shorts och en stor tröja med gympaskor och håret uppsat i en knut men blev ändå otroligt var efter några omgångar med att bära grejer. Efter nästan två timmar var vi klara med att bära in alla grejer. John skulle köra tillbaka flytt bilen och hämta bilen som vi hade löpt för ett tag sedan av en man som bodde en bit ifrån och hämta upp mat på vägen.

 

Jag bestämde mig för att börja ta upp de viktigaste och de var sängen, jag kanske inte var den starkaste men jag var tillsammans med en byggare och det var inte första gången jag satte upp en säng och efter en halvtimma var jag klar och började bädda. Sen satte jag igång med soffan när jag kommit halvvägs kom John hem och skrattade åt lilla mig som satt och försökte skruva ihop en soffa som var dubbelt så stor som mig.

 

Mot kvällen hade vi fått ihop soffan, tven och tv bordet och allt i köket var nästan klart, vi satt och myste i soffan och åt vår kalla mat.

- Snart är vi helt klara sa jag och tittade på honom.

- Ja, snart kan vi börja leva på riktigt det är ju detta vår helg kommer gå ut på innan vi börjar jobba på måndag sa han och log mot mig.

- Just de när börjar du jobba?

- Halv åtta sa han så ja jag hinner köra dig till jobbet.

- Bra för jag har blivit för van att du kör mig och jag tänker inte ta bussen sa jag och pussade honom.

- Jag vet sa han och började kyssa mig. Kyssarna blev mer vilda och tillslut lyfte han upp mig och gick in till sov rummet och vi invigde vår säng här i London.

 

Vår helg gick ut på att packa upp och ställa i ordning lägenheten, och vid söndag kväll var vi i stort sätt färdiga det var bara några så detaljer kvar. John var inne i duschen och jag satt i vardagsrummet och kände mig så lycklig, jag hade världens bästa pojkvän, jag skulle börja på ett helt nytt jobb som jag kände att jag skulle älska och jag bodde i London, vad kunde bli fel.  2012-08-18
00:43:27

Stole my heart - kapitel 1

 

 

 

Jag satt böjd framför en av de tomma kartongerna för att få den full också. Jag kunde inte fatta det om en vecka skulle jag bo i London, lilla jag skulle flytta till London. Jag skulle ju inte åka själv jag skulle flyta ditt med mitt livs kärlek John, jag flyttade blicken och tittade i smyg på honom samtidigt som han plockade ner en hylla i hallen. Jag hade haft en sådan tur att jag hade hittat min soulmate så tidigt i livet.

 

Jag och John hade blivit tillsammans när jag började sjuan och han nian, jag hade alltid tyck John hade vart väldigt snygg men alltid trott att han tyckt jag var för ung. Sen en kväll när vi hade hängt på campingplatsen i byn där vi bodde hade han frågat ut mig på en dejt. Sedan dess hade det varit vi två, han och jag, jag och honom. Cissi och John. Alla visste om det, sedan jag gått i sjuan tills nu jag hade gått ut gymnasiet för ett år sedan han och jag hade jobbat hårt sedan dess och sökt båda jobb i London. Han var byggare och fått jobb rätt snabbt, det hade varit svårare för mig jag hade gått media linjen. Så jag kunde bli nästan allt inom det radiopratare, journalist, programledare och så vidare. Jag hade fått jobb på en radiostation en av deras programledare skulle sluta och jag var en bra kandidat och fik tillslut jobbet,

 

 

Jag tog fram alla foton jag skulle lägga ner i kartongen där fanns det första foto på John och mig som ett par, han böjde sig ner rätt mycket eftersom jag slutade växa i sexan och var bra 163 cm och han lite över 180. Mitt hår hängde ner till några cm under bröstet nu var det ner till rumpan och jag plattade det blev det lite längre. På bilden var det i sin vanliga brun färg nu var mitt hår färgat i en mörkröd nyans med lila skiftningar. John hade sitt blonda hår som vanligt tillrufsat under en keps, tack och lov hade han börjat ha på sig den kepsen mindre och mindre nu förtiden. Vi båda log på bilden och såg ny kära ut.

 

Jag undrade om det fortfarande såg ut så för jag kände mig så, som om jag alltid skulle vara nykär i John. Vem skulle kunna vara mer perfekt än honom, nu skulle vi flytta till London och på börja vårt liv, jag satt också mest och väntade på att han skulle fria. Jag visste att jag bra var tjugo och han tjugotvå men vi hade varit tillsammans sedan jag var tretton och jag visste att vi skulle vara tillsammans för alltid. Jag suckade och packade ner de sista i den kartongen och stängde den och tittade på klockan, snart sex jag kände min mage kurradet var dags att äta.

 

Jag gick ut till John i hallen.

- Älskling, vill du äta? Sa jag och lutade mig mot väggen. Han tittade upp på mg med svett som glänste i pannan.

- Visst vad sägs som pizza jag orkar te laga något, jag gissar att du inte gör det heller? Sa han och blinkade, jag skrattade jag lagade aldrig mat här hemma det var alltid John.

- Visst men du får köra och hämta det, men du ska nog duscha av dig först du är lite svettig sa jag och flinade.

- Jaså det tycker du sa han och tog av sin tröja och hans hud glänste v svett. Kom hit babe sa han och började krama mig.

- John nej sluta skrek jag och började springa ifrån honom men han fick tag på mig rätt snabbt och kramade mig

- Nu fick jag dig sa han och kysste mig snabbt. Sedan släppte han mg och började gå mot badrummet.

- Tur för dig att du ser bra ut annars hade du inte kommit undan sa jag skämtsamt.

- Babe jag kommer se ännu bättre ut i London hörde jag han ropa från badrummet.

Jag log, jag och John i London det kunde inte bli bättre.  

 


Här har ni första kapitlet av Stole my heart. Det har varit jobbigt att uppdatera för min data är knäpp men nästa kapitel kommer upp inom kort, vad tycker ni om första kapitlet? :)


2012-08-14
19:58:56

Vinnaren!
Har nu läst alla kommentarer och har nu valt min vinnare!
Och vinnaren är Cissi Dawson! Grattis till dig :)
Och tack alla som var med och tävlade ni verka vara hur gulliga roliga och söta som helst! 
Nästa novell kommer upp inom några dagar :) 
 
 
Ha det bra så länge :)

2012-08-13
09:46:02

Hejhej!
Så tävligen är nu avslutad så jag tänker börja läsa alla komentarer och se vilken som passar bäst in i min nya story.
Och jag har uppfattat att det inte var alla som riktigt förstod vad moments handlade om. Jag skrev innan Moments att jag skulle skriva denna lite anderlunnda och det var det jag gjorde jag har aldrig läst en novell om killarna skrivana på detta sättet Novellen handlade om Amy och Zayn och att de hade kännt varandra hela livet. Zayn åker iväg till x-factor sen ut på turne och Amy försöker hitta honom och förklara sin kärlek för honom. Att hon har varit kär i honom för alltid och i slutet får man reda på att han känner samma sak.
 
Ha det bra så länge, vinnare kommer upp inom kort!

2012-08-05
21:09:45

Tävling!
Tänkte ha en liten tävling nu som jag har lovat!
Den som vinner kommer att vara huvudpersonen i nästa novell-
Allt ni behöver göra är att kommentera hur ni ser ut, längd hårfärg och lite av eran personlighet. Och varför just ni ska vinna och vilken kille ni skulle vilja ha så får vi se vad som händer!
Ni har en vecka på er jag avslutar tävligen nästa söndag ( 12 aug).
 
Ha det bra så länge! :)