onednovellstorys

2013-11-24
19:56:07

heelp
varför det inte har kommit upp något kapitel är för att jag har skrivkrap just nu, jag vet vad som kommer hända senare in i novellen, men här har jag fastnat. hur vill ni att de ska fortsätta nu, låtmig höravad ni vill!

2013-11-11
15:23:41

Kapitel 5 - I knew you were trouble

 

 

 

 

Det blir snabbt fredag, och på något sätt är jag inte alls sugen på att gå ut med Harry men jag är rätt nyfiken på honom. Han var super trevlig de få gånger jag träffat honom men jag var rätt säker på att de fanns mycket mer under hans yta, de säger ju att de människor som verkar lyckligast är de mest ledsna. Och sen James kommentar om att han bara vill ligga med tjejer, den hade satt sig i mitt huvud för jag trodde honom, om man nu var en av världens största tonårs idoler får man tjejer om man då vill och sen ser Harry rätt bra ut också så han fick säkert om han ville. Jag tittade mig i spegeln, jag hade på mig svarta jeans med ett vitt linne och en blå shorta över. Håret hade jag plattat och min vanliga sminkning. Nu var det bara att vänta på Harry, han hade smsat mig och sagt att han skulle hämta mig runt fem, klockan var tio över. Jag smsade honom ett frågetecken och fick inget svar. Jag låg på sängen och suckade, först övertalade han mig att gå ut med honom och nu är han sen, han gör ju redan bra ifrån sig tänkte jag. Min mobil plingade till. '' Utanför'' Var allt de stog och de va från Harry, jag tog på mig skor och gick ner. Han satt i en stor svart bil och väntade på mig jag hoppade in.

'' Du är bara tjugo minuter sen'' säger jag.

'' hej på dig med'' säger han och skrattar, jag ler.

'' Vart ska vi?'' frågar jag när han börjat köra.

'' Tänkte vi kunde typ käka och kolla en film hos mig?, om någon ser oss ute är vi tillsammans inom tre minuter'' säger han och flinar. Jag skrattar.

'' Visst' svarar jag. Jag tittar på honom vi har nästan likadana kläder på oss, han har jeans, t-shirt och shorta på sig.

'' Hur är de i skolan?'' frågar Harry efter en stunds tystnad.

'' Bara bra, jag är snart klar med en en programmerings läxa'' svara jag. Han tittar konstigt på mig.

'' Vad pluggar du nu igen?'' Frågar han nu.

'' Data tekning och redigering'' svarar jag och flinar.

'' Oj, jag trodde att du gick typ foto eller något sådant, men men nu får jag ångra mina fördomar'' säger han och ler.

 

Det tar han 20 min att komma hem till honom, ett stort vitt hus med en hög mur, han vill ha det privat är allt jag tänker.

'' Jag tänkte vi kunde beställa pizza'' säger Harry när vi kommer in.

'' Låter bra'' svarar jag, han ler och tar upp sin mobil och ringer. Jag ser mig omkring så länge, huset är stort och så otroligt rent konstigt nog, det känns inte som om det är en kille i 19 års åldern bor här. Harry kommer in där jag står i köket.

'' Vad tycker du?'' frågar han.

'' Det är så otroligt rent här'' säger jag och han skrattar åt mig. '' Nej men allvarligt, har du städer eller, det verkar inte som om de är en kille som bor här'' säger jag.

'' Jag har städer, och du har inte sätt mitt rum än'' säger han, '' kom jag visar dig'' säger han sen och vi går upp på över våningen och han öppnar en dörr, jag tittar in där finns en säng och kläder överallt på golvet, det är jätte stökigt.

'' okej det märks nu'' säger jag och flinar samtidigt som de ringer på dörren och vi går ner. Sen sätter vi oss i vardagsrummet med pizzorna.

'' Vilken film vill du se?'' Frågar han.

'' hm en rolig?'' Säger jag och tittar på honom, han flinar.

'' Jag har, simpson the movie, superbad, zombieland'' hinner han säger innan jag avbryter honom.

'' Superbad'' säger jag och ler, han flinar och startar filmen.

 

Vi sitter under tystnad äter och kollar på filmen, det är lite jobbigt man vill ju kunna prata med en person, men han sitter tyst och verkar inte vilja, ja tycker inte om det så jag får väl starta det.

'' Så hur är det att vara med i ett pojkband?'' Frågar jag.

'' Det är de bästa som hänt, jag skulle inte vilja byta ut det mot något annat'' Säger han och ler.

'' Vad är det bästa med det?''

'' Att få göra de man älskar är ju underbart, men de bästa är nog fansen för utan dem skulle vi aldrig vara där i är idag och sen att jobba med sina fyra bästa kompisar är ju underbart.'' säger han och hans ögon glittrar till, han älskar verkligen det.

'' vad gör du annars då?''

'' Ja, umgås med familjen eftersom jag aldrig hinner se dem och vänner och allt annat jag aldrig hinner göra'' svarar han och sen flyter konversationen på under kvällen. Vid tio plockar vi undan eftersom det är dags för mig att åka hem. Harrys mobil ringer och han svarar och går ut ur rummet, jag plockar undan och tänker lite, jag vet inte hur jag känner efter kvällen, han är ju hur snäll som helst men det är något som gör att jag inte kan jag kan inte riktigt komma på vad det är. Harrys röst hörs högt och tydligt in i köket helt plötsligt, han låter arg nästan som om han skriker. Jag går och ställer mig vid dörr karmen, han står i vardagsrummet och pratar i telefon han är arg det syns och nu skriker han, jag hör inte vad hans skriker eller så blockerar jag ut det. Jag vill inte höra, jag ser hur han lägger på och hur han smäller ner en av vaser på golvet så den går i tusen bitar, hans ögon är svarat och jag vet faktiskt inte vad han ska göra, jag vet om att det finns såna personer om när de blir arga går de på alla, jag ber en tyst bön att Harry inte är en av dem, då tittar han upp och tittar rakt på mig som står och trycker mig, ögonen blir lite ljusare, de är inte svarta längre men fortfarande mörka. Han går fram till mig.

'' jenny, de va'' börjar han säga.

'' Kör hem mig'' säger jag kort och går ut i hallen och tar på mig mina skor, jag tittar inte ens på honom när jag går förbi. När jag tagit på mina skor tittar jag upp och så står han framför mig, ca tio cm ifrån mig och tittar på mig och jag tittar tillbaka. Han lägger sig arm runt min midja och trycker mig emot honom och kysser mig hårt,.

 

 

jag är fast av hans hand, och kysser honom tillbaka för en sekund eftersom jag inte va beredd på det. Sen lyckas jag komma ut.

'' Kör mig hem'' säger jag igen och går ut till bilen han kommer efter och vi börjar köra, ingen av oss säger ett ord. Efter vad som känns som evigheter är vi utanför mig, jag går inte ut bilen direkt som jag trodde att jag skulle gjort. Utan jag väntar på att han sak säga något, vilket han gör.

'' Jenny, det var inte meningen att de skulle hända'' säger han.

'' Jag vill inte träffa dig igen'' svara jag honom, och hoppar sedan ut ur bilen, när jag smäller igen dörren hör han han säga mitt namn men jag ignorerar honom. Jag visste att det var något med honom, på något sätt hade jag vetat att han va dålig,  han hade en mörk sida och sådant ville jag inte ha något med att göra.

 

 


2013-11-02
19:55:38

Kapitel 4- We meet again

 

 

 

 

 

 

 

Tre veckor senare:

Hela kassen satt på spänn, idag var dagen då vi skulle se hur man gjorde en musik video, men de alla va mest uppspända över va, att alla undrade vem de var. Jag satt mellan mina killar och kände mig så utanför färgmesigt eftersom de va helt mörkklädda och jag hade på mig en rosa kosta med en grå tröja. VI satt i klassrummet och väntade på vår lärare som vanligt var försenad, vilket va tur eftersom jag, Adrian och Kim hade fått springa från Starbucks för att komma i tid, så nu satt vi och smuttade på våra drickor och väntade otåligt. En kvart försenad släntra Mr Aldrin in och ser ut som om han är en kvart tidig. Han går igenom dagen innan vi går ut till bussen som han har hyrt in och den kör oss ut till ett industri område i London.
'' Mr Aldrin, varför är vi i ett industriområde? '' Frågan en kille i vår klass Ray.
'' Bandet vi ska kolla på är rätt kända så de vill inte bli störda av fans'' svarar han. Alla börjar mumla alla vill veta vilka de är och de nu. Vi hoppar av bussen och ställer oss vid en port en stor kille står och väntar på oss, han och Mr Aldrin stå och pratar lite innan v få gå in. Vi går igen en massa rum och stannar tillslut vid en dörr. På dörren står e One Direction '' Best Song Ever''.
'' One direction, är inte de den där pojkgruppen'' viskar jag.
'' Jo, min flickvän är besatt av dem'' viskar James tillbaka. Jag flinar, hela klassen går under tystnad in på en set, fem killar står och gör en grupp tagning, bakom dem finns det massa skrivbord och folk som står och dansar på borden och killarna gör den töntigaste dansen jag sett, jag fnissar tyst, jag tittar sen dyker ett lite ljus upp, den ena av killarna, som har en shorta och mörka jeans och brunt lockigt hår är ingen mindre än killen som hjälpte mig hem för ett par veckor sedan. Jag står och stirrar på honom, tänk att en av världens mest kända människor hjälpte mig hem med mina mat kassar, jag fattar inte det.

'' Bryt'' Hörs en röst säga och musiken slutar spelas och de slutar dansa.

Killarna titta på vår klass och vinka. Sen börjar de gå fram emot oss för att hälsa. Jag uppfattar allas namn. Niall, Liam, Zayn, Louis och Harry. Han tittar lite konstigt på mig när han hälsar som om han känner igen mig. Inspelningen fortsätter och några timmar senare är den klar. Det va verkligen roligt, vi fick också prata lite med regissören som berättade om hur man redigerar den sen. Sen ska vi gå, när vi är på väg ut tar någon tag i min arm.

 

'' De är ju du, som jag hjälpte med kassarna'' säger Harry och ler stort emot mig.

'' Haha just de'' svarar jag och ler tillbaka.

'' Hade du kul idag då?'' Frågar han.

'' Faktiskt, det va roligt att titta på, speciellt när ni dansa'' svarar jag.

'' Jag vet, vi är inte de bästa dansarna'' svarar han och skrattar. Jag ser min klass försvinna.

'' Jag måste gå nu'' säger jag och nickar mot min klass.

'' Du, skulle du vilja äta middag med mig på fredag?'' Frågar han. Jag tittar förvånat på honom, en kortslutning, händer i min hjärna. Harry från One Direction vill äta middag med mig. Han verkar trevlig, men jag känner att jag inte vill, konstigt nog.

'' Tack men jag måste tyvärr säga nej'' svarar jag. Han ser förvånad ut.

'' Varför inte?''

'' Jag vet inte'' börjar jag innan han avbryter mig.

'' Vet inte är inte ett tillräckligt bra svar, en middag vill du inte efter de så slipper du mig'' Säger han och ler. Jag känner på mig att han inte kommer att ge sig.

'' Okej en middag då'' svarar jag trött.

'' Bra'' säger han. '' Skriv in ditt nummer'' Säger han sen och ger mig hans mobil. Jag skriver snabbt in mitt nummer.

'' Vi hörs'' säger jag och springer efter min klass.

'' Vart tog du vägen?'' Frågar Kim när jag kommer ikapp dem.

'' Harry fråga ut mig'' svarar jag. Alla tre tittar storögt på mig.

'' Vad sa du?'' frågar Adrian.

'' Jag sa nej först, sen så fick han mig att säga ja, jag kände att han inte skulle ge sig''

'' Men om du inte ville skulle du sagt nej'' Säger James.

'' Han sa en middag om jag inte ville sen skulle han låta mig va'' Svarar jag.

'' Okej, de låter väl rätt visst'' säger Kim.

'' Ligg inte med honom'' Säger James. Jag tittar på honom.

'' Jag skulle aldrig ligga med honom'' svarar jag chockat.

'' Bra, jag vet inte om det är sant en de går rykten om att han är en womenizer så, va försiktig'' säger James sen.

'' Okej det ska ajg komma ihåg'' svarar jag.

 

Jag tyckte de va konstigt, Harry en womenizer, han kändes inte som en men man vet aldrig, skenet kan bedra.