onednovellstorys

2013-10-28
01:21:51

Kapitel 3 - I'm lovin it

 

 

 

 

 

Adrian, Kim och James tittar alla jätte konstigt på mig eftersom jag står och skrattar hysteriskt, den nya super snygga engelsk läraren är ingen mindre än min storebrors bäst kompis, Josh. Han har på sig en blå t-shirt och håret bakåt. Han står också och tittar på mig konstigt men flinar mest, varje gång under min uppväxt när jag hängt med honom och min bror har mist ett likadant skratt anfall uppstått. Adrian börjar tillslut knuffa mig fram mot en bänk eftersom vi blockerar vägen och sätter mig ner i en stol där jag fortsätter att skratta.

'' Vad är det'' viskar han när jag lugnat ner mig, han, Kim och James tittar på mig.

'' Den här super snygga läraren, som alla vill ha är min brors bästa kompis '' säger jag och fnissar.

'' Jag känner redan hur alla brudar på denna skola kommer hata dig'' säger James och ler.

'' Så nu ser vi samlade ut, ska vi börja?'' Hörs en mörk röst säga, Josh. Han tittar ut över klassen och ler emot oss.

'' Jag är då er nya lärare, Josh Chapman, men ni kan kalla mig Josh eller Chap det spelar absolut ingen roll'' säger han sedan. Jag ler när han säger Chap eftersom det var mitt smeknamn på honom när jag va typ fjorton och han tjugo.

 

Josh håller en rolig lektion och förklarar mest om vad vi ska hålla på med under terminen och ger oss ingen läxa vilket han får ett glatt hurrande för. När vi slutar går jag direkt fram till honom.

'' Hej Josh '' säger jag och ler emot honom.

'' Hej Jenny, jag visste inte att du gick här.''

'' Andra året'' säger jag och ler.

'' Kul, data va det väl?'' frågar han.

'' Haha ja, alla kan inte gå i Dan's fotspår. Eller ursäkta mg det är Daniel nu '' säger jag och fnissar.

'' Ja just det han har blivit en finstrut sedan han började jobba hos er pappa'' säger han och ler.

'' Jenny, kommer du'' Ropar Kim som står och väntar på mig i dörren.

'' Ja, kommer'' ropar jag tillbaka. '' Lycka till'' säger ag sedan till Josh och går.

 

 

Jag hänger ute med Adrian, Kim och James ett tag innan jag går och på vägen hem går jag inom om mat affären, jag tänker göra revolution mot Anns hemska mat, vill hon vara ett freak får hon vara det utan mig. Jag drar ut mig så mycket onyttigt jag kan nästan för att jävlas, kött, pommes, såser, chips, glass, glass, vit bröd ja allt. Jag betlat i kassan och då ångrar jag mig lite eftersom det blev tre rätt tunga kassar, men jag tar bestämt två i ena handen och den tyngsta får hänga själv. Men det känns så typsikt så råkar jag gå in i någon när jag kommer ut på gatan.

'' Förlåt förlåt'' säger jag automatiskt och tar upp kassen som jag råkade tappa.

'' Det är lugnt'' hörs en killes röst säga. Jag tittar upp en kille i min ålder står framför mig, han har lockigt brunt hår som sticker fram genom hans mässa, en svart stickad tröja, men den avslöjar ändå att muskler finns där. Jag tar upp min påse.

'' Förlåt igen'' säger jag och börjar gå.

'' Vill du ha hjälp? De ser rätt tung ut'' Hör jag han säga bakom mig och dyker upp bredvid mig.

'' Det är lugnt jag bor något kvarter ifrån bara'' Svara jag.

'' Jo men jag är en sådan gentleman att jag hjälper personen som gick in i mig'' säger han och flinar och tar två kassar ifrån mig och börjar gå. Hans leende, dam. 

'' Du får visa vägen'' säger han sen. Jag tittar förvirrat på honom men börjar gå.

'' Jag heter Harry förresten'' säger han och flinar igen.

'' Jenny'' svarar jag.

'' Så Jenny, varför har du köpt så mycket mat då?'' Frågar han sen och skrattar.

'' Min rumskamrat har blivit för hälsosam så jag gör revolution mot hennes mat '' svarar jag och ler. Under den korta konversationen är vi framme.

'' Så jag kan ta påsarna nu'' säger jag och stärker mig fram efter dem.

'' Jag kan hjälpa dig upp'' säger han.

'' Tack men nej tack, jag tänker inte ta upp en främlingen'' Han flinar och tittar ner i marken.

'' Jag tänkte inte på hur det där lät'' säger han sen och ger mig påsarna. Jag knuffar upp porten.

'' Hej då, tack för hjälpen.'' Säger jag.

'' Varsågod, hej då Jenny'' säger han.

 

När jag kommer upp ser jag fortfarande de där flinet framför mig men skakar av det. Han va snygg ja men jag skulle aldrig träffa honom igen.  


 Så vad ycker ni än så länge tre kapitel upp, ja rubriken och låten va ine de bästa denna gången, men de blir lite torka ibland ;)


2013-10-23
23:16:38

Kapitel 2 - Back to school

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min väckarklocka ringer tidigt på måndag morgon, för tidigt. Jag stönar rakt ner i kudden och stänger vant av alarmet. Jag stönar en gång till innan jag halv släpar mig till toaletten och duschar av kroppen på en minut. Inne på mitt rum igen tar jag på mig underkläder och duttar lite deo i armhålorna. Jag drar sen på mig ett par svarta jeans med en grå aktig stickad tröja med låga vita covers. Hårt borsta jag snabbt igenom och ruffsar till, en snabb makeup med lite puder mascara och eyeliner och lite smycken, sen är jag klar. Jag går ut i köket och gör frukost, jag tycker inte om att äta frukost direkt men jag måste och det har bara blivit värre sedan Ann blev ett mega hälso freak och vi har bara musil med bär om jag har tur hemma. Idag har vi de, jag häller det i en skål med lite mjölk och apelsin juice till de, det smakar bajs. Jag tar upp min mobil och messar Adrian.

¨ Vill du gå och äta frukost innan skolan? ¨. Adrian bor närmast och är förhoppningsvis uppe.

¨ Visst, Starbucks om tio?¨

¨ It's a date :) ¨

¨ Jag visste att du va kär i mig! ;) ¨

¨ Ha ha f u¨. Svarar jag sen borstar jag tänderna tar min väska med min data och alla mina andra grejer och går ut.

 

Starbucks ligger fem minuter från mig och jag är där på utsatt tid, Adrian står rean där, med sitt blonda hår med luggen i pannan och en svart tröja.

'' Hej '' säger han och kramar mig när jag kommer fram.

'' Hej på dig med'' Svarar jag. '' Du va snabb idag'' säger jag sen. Adrian va alltid jätte långsam.

'' Vaknade för tidigt så var klar för längesedan '' svarar han och ler.

'' Sk avi vin '' säger jag och nickar mot Starbucks. Han nickar ja tillbaka. Tio minuter senare kommer vi båda ut, jag med en macka och en fapapino med choklad smak, Adrian med en stor latte.

'' Du va hungrig idag'' skrattar han.

'' Ann har blivit världens hälso freak vi har bara torr musli hemma, det är skit äckligt '' svarar jag och han skrattar. Vid skolan sätter vi oss på ett av trappstegen och inväntar Kim och James snart dyker de upp. Kim kommer först med sitt svarta hår i ett konstigt krul med en ljus t-shirt en kommer James i rutig shorta och sitt mörka hår i en backslick.

 

VI sitter på trappan och tramsar oss i en halvtimme ungefär tills vi ska gå in, vi börjar med programmering och har vår vanliga lärare, Mr Aldrin, som alltid luktar svett. Lektion går ut på att han ska kolla vår sommar läxa och det tr i stort sätt hela vår tre timmars lektion. Sen är det samhälles vetenskap, lunch och tillslut engelska. Rykten om den nya engelskläraren har gått runt skolan hela dagen, från alla tjejer är an skit snygg och killarna muttrar vilket bekräftar när att han är skit snygg. Allt jag vet är att han är jätte snygg ser ut att vara 30 men är 25. Bra gener tydligen. Jag går faktiskt in med ett pir i magen till engelsk salen, läraren står med ryggen emot mig men när han vänder sig om, stirrar jag på honom i två sekunder innan jag börjar skrattar hysteriskt.  


2013-10-21
11:43:27

Kapitel 1 - The start
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'' Jenny kom igen nu vi måste gå'' ropar Ann min rumskompis och bästavän.

'' En minut '' ropar jag och drar handen igen håret en sista gång och tittar mig i spegeln. Mina shorts och enkla t-shirt fungerar bra med ett par covers och med mitt utsläppta orange röda hår fungerar bra. Det är slutet på Augusti och det är sista helgen innan skolan börjar igen.

Jag går ut ur badrummet och tittar på Ann, hon har på spegeln blå sommar klänning med vita sandaler, och med sitt blonda hår som faller ner i mjuka lockar runt hennes ansikte. Jag tror inte Ann förstår hon snygg hon faktiskt är eller snygg det är ett sådant killord, enligt mig är Ann vacker och hon skulle kunna få vem som helst, men hon verkade aldrig tycka om de killar som tyckte om henne. Killar då jag och alla andra står och dreglar floder över så snygga de är.

'' Ska du inte ha på du inte ha på dig något mer festigt?'' Frågar hon när hon ser mig. Jag tittar ner mina shorts och min tröja.

'' Nej, jag gillar inte klänningar det vet du och det funkar med detta'' svarar jag och tittar menade på henne.

'' Okej okej,'' suckar hon fram. '' Jag tänker inte bråka med dig om det, kom nu taxin är här. '' säger hon sedan och vi går ner.

 

Det är fest hos en av Anns klasskamrater Erik. Vi alla tre går på London UNI, Erik är en av de mest populära killarna på skolan. Alla vet vem han är, fast det går ca två tusen elever där. Ann känner alla också till, men jag nä. Folk vet vem jag är eftersom jag är kompis med Ann, men annars inte. Hon och Erik pluggar Medicin och jag pluggar data och redigering. I skolan har jag Ann och min tre bästa killkompisar, James, Adrian och Kim. Jag hade inte velat byta ut det, utan de killarna så vet jag inte hur mitt liv hade sett ut, jag hade nog haft det otroligt tråkigt i skolan.

Jag tittar upp på vår lägenhet när vi hoppar in i taxin, jag förstår rätt ofta hur bra jag faktiskt har det. Jag har en lägenhet ca tio minuter gång promenad till skolan, vilket betyder en stor fin lägenhet i centrala London, som mina föräldrar betalar. Min pappa äger en stor advokat firma och min mamma äger flera restauranger runt hela England, så ja jag har det bra och jag vet att pengar inte är ett problem i mitt liv, men jag känner att jag inte har utnyttjat de faktumet. Taxin rullar fram vid ett stort hus och man hör musiken dunka ända ut, vi betalar och går in.

Överallt är det fyllt av människor från skolan och andra som jag inte alls känner igen.

'' Ann'' Ropar någon och Erik kommer fram emot oss, han är klädd i shorta och ser otroligt bra ut.

'' hej Erik'' Säger hon och kramar honom.

'' Hej, och hej på dig med Jenny'' Säger han och kramar mig sen, han stinker parfym.

'' Hej Erik '' svara jag.

'' Kom jag ska visa er runt'' säger han och lägger sin arm runt Ann's axel och går iväg och jag följer efter. Huset är stort, jag lämnar dem vid köket och tar dricka istället, det finns en massa sprit det känns nästan som en bar, men blandar en vodka redbull och smuttar på den.

'' Jenny'' ropar någon och Adrian hoppar fram.

'' Hej, vad gör du här'' säger jag och kramar honom.

'' Jag känner Erik smart huvud '' säger han och rufsar till mitt hår.

'' Du rädda min kväll ''

'' Stack Ann iväg eller?''. Jag nickar.

'' Erik skulle visa henne runt''.

'' Han försöker verkligen med henne'' skrattar Adrian fram.

'' Jag vet'' svarar jag och skrattar med honom.

'' Har du hört vad vi ska göra typ andra veckan i skolan?'' Säger han sen.

'' Nej vad?'' frågar jag.

'' Du vet tack vare mina kontakter så har jag fått reda på at vi ska vaa med på en musk video inspelning och sen se hur man redigerar den. '' Säger han.

'' Gud va cool, vet du vem?''

'' Nja tyvärr inte ' säger han och gör en ledsen min.

' Oh du ha ju inte så bra kontakter då'' säger jag och slår han i magen.

'' Aj'' ropar han och fjantar sig. '' kom nu festar vi'' säger han sen och drar in mig i folkmassan.  


2013-10-19
18:57:15

en ide
Har en ide till den nya novell. I fall ni vill ha de gör jag de. Hade tänkt att till varje kapitel finns det en låt, som passar in till varje kapitel. Så får det en mer inlevelse känsla enligt mig då.
Vad tycker ni?

2013-10-15
16:59:05

the end
Hej igen. Det har varit dålig uppdatering igen men jag har verkligen ingen inspiration till Change my mind.  Så jag har avslutat den, de va tillsammans och lyckliga så. Men jag har en ny ide till en ny novell som kommer upp snart så stay tuned.  Ha de bra så länge