onednovellstorys

2012-04-26
23:47:56

More than this - part 23
sista andblicken :

- I talk to Louis and Liam tomorrow .

-          Sounds good sa jag med ett leende .

-          Now come here sa han och drog mig in till han och började kyssa mig igen
Nästa dag var de bestämt att vi skulle träffas hemma hus Liam lite efter lunch . Harry som hade följt med mig hem och sovit hus mig satt och åt frukost i bara kalsonger . Tur att mamma och James inte va hemma . Eftersom de va en av de första gångerna jag såg han i den stannade jag i öppningen till köket . Jag visste inte varför men jag tycket sånt var otroligt pinsamt . Den första gången jag hade sett han i bara kalsonger hade jag nästan flytt rummet på fem sekunder . Nu stannade jag men försökte att inte bry mig om de , men tittade upp i tacket hela tiden .  Han skrattade när han såg mig .

 

-          Hey babe sa han och gick och kramade mig bakifrån . Jag ryckte till .

-          Hello babe svarade jag .

-          What is it frågade han eftersom jag omedvetet hade börjat slingrat mig ur hans grepp .

-          Please put some pant’s on , don’t ask why , just some shorts or sweatpants . I don’t feel very  comfortable around almost naked people .

 

Han skrattade åt mig kysste mig på huvudet innan han gick till övervåningen .  Jag pustade ut och gjorde iordning några smörgåsar till mig och ner kom Harry i bara mjukis . Jag slickade mig diskret runt läpparna , hur kunde man var så otroligt sexig . hade jag inte oroat mig över att mamma kunde komma hem när som helt hade jag nog hoppat på han .

-          Happy now sa han och gjorde en piruett .

-          Yeah I’s very happy sa jag och kysste han på kinden .

 

 

 

Harry körde oss till hans lägenhet i förd en av mina hoddies eftersom hans t-shirt hade blivit smutsig . Han såg rätt komisk ut där han satt med en svart alldeles förliten tröja som han knappt kunde stänga . Själv hade jag valt lite finare kläder idag , Svarta skinnjeans jag hade klickat hem ifrån Gina eftersom jag va tvungen att ha dem , en vit stickad tröja och ett par röda högklackade skor .  Harry försökte smyga in på rummet utan någon som skulle se han , sorligt nog för Harry såg Louis han .

-          Harry my man , where are you going we are going to Liam .

-          I just have to switch shirts boobear sa han och slängde en slängkyss mot han .

-          No we don’t have time for that , Eleanor are all ready there we are waiting for you guys .  Sen såg jag Harry bli utsläppad av Louis och jag följde efter , på vägen ut såg jag Harrys Ramones tröja ligga på en stol , jag tog med mig den i farten .

-          Darling sa jag när Louis låste dörren och visade tröjan . Han tittade på den .

-          Thank you sa han och kysste mig innan han snabbt bytade om .  Sen gick vi över till Liam . Där inne satt Liam och två av de sötaste tjejer jag sett , Danielle och Eleanor . Alla reste sig och gick fram till oss .

-          Hi I’m Danielle sa hon och räckte fram handen och skakade den lätt men fast .

-          HI I’m Felicia sa jag och log .

-          Elenore is me sa hon medans hon skakade min hand .

-          Felicia is me svarade jag och drog på munnen .

-          You got humor , thats god sa Danielle där hon stog med Liam de va så söta tillsammans .

 

Vi satte oss ner i sofforna och började prata och jag kände mig hemma

2012-04-25
22:24:13

More than this - part 22

sista andblicken :

-          Liam och Harry var de sista två kvar stog där uppe och försökte knuffa ner varandra , jag simmade mot stegen och smög upp , Harry fick ner Liam och gjorde segertecknet , lite för tidigt för sen sa de plask och så va han nere i vatten och jag stog där med störta leendet .

-          I’m the king of the world skrek jag och gjorde segertecknet innan jag gjorde kanonkulan ner i vattnet.


 

 

Juli blev till Augusti och jag skulle hitta den rätta skolan , mamma och jag hade besökt tona av skolar men alla var de något fel på , katolsk skola , dåliga lärare och allt annat . Simone hade tipsat om sin skola som var en privat skola som fokuserad mycket på dans , konst sång och teater. Jag kunde inte måla eller sjunga , dansa kunde jag lära mig efter ett tag så teater va de ända som lockade .  Och idag skulle jag och mamma titta på den . Skolan låg vid The London Bridge och de va en bit ifrån oss , förhoppningsvis skulle jag ha mitt körkort innan dess , jag skulle ha min uppkörning precis innan skolstarten och jag bodde patristik taget i mina böcker eftersom jag skulle ta de skriftliga provet tidigare eftersom man var tvungna att klara de först.

 

 

Skolan var en gammalmodig byggnad och otroligt stor och inuit i såg de ut som man förväntade sig . Gammalmodigt , lektionsalarna var mer moderna , dansalen var stor luftig och ljus , sång och music rummet samma och inspelnings studion var väldigt modern och såg ut som de gör på berömda bolag . Konsthallen hade stora fönster med mycket ljus och ett litet podium i rummet ,. Teaterrummet var mer instängt med lite mindre fönster och den salen var gammeldags och var möblerat i mörkt trä .

 

 

Skolan verkade hur bra som helst , utom en sak , skoluniform som hade nästan hade blivit ett måste på alla skolor i UK . När rektorn hade sagt de så hade jag nästan flippat ut och mamma pratade för mig istället.

-          Oh miss Davids , what is the uniform ?

-          For girls , skirt , a long armed sweeter or a t-shirt witch a cardigan with knee high socks , girls can no days pick their on shoes .  Mamma såg paniken i mina ögon .

-          Miss Davids Felicia does not wear skirts . Den gamla damen såg på mig med stora ögon .

-          She does not wear skirts ? but you have you .

-          Oh Miss Davids sa jag , I can wear shorts or something that looks like a skirt , I don’t wear  it and you can’t make me , I’m not going to show up in it .

-          Hmm Felicia it’s something every one has to wear .

-          Maybe once a week . Ochs å fortsatte det och rektorn gick med på att jag skulle komma i kjol minst en gång I veckan och de fick va vilken kjol jag ville .

 

Mamma och jag åkte hem efter den sista visningen av skolan-

-          De gick vill bra sa hon och log . Du fick som du ville med kjolen .

-          Tur de sa jag med ett flin annars hade jag gjort protest . Vi stannade vid ett rödljus och jag tittade ut på staden på en byggnad i närheten satt en stor poster med en bild på One Direction och de stog under tour starting 30 of August . Mamma såg den också.

-          Så hur ska du och Harry göra nu , jag menare med deras turne och de ?

-          Vet inte mamma vi har inte diskuterat de än , och de är ett samtal jag vill skjuta upp vi har de så bra just nu .

-          Va bra , men du vet att du kan prata med mig om allt va?

-          Ja klart mamma sa jag och log samtidigt som min mobil pep till från Harry , när man talar om trollen . * Wanna come over ? Miss you even it just have been one day xx * jag log för mig själv * Sure thing are in the car , asking mum if she can drive xx*

-          Mamma började jag .

-          Vart ska du sa hon och log .

-          Harry sa jag samtidigt som min mage kurrade .

-          Vill du ha något att äta med dig sa hon blinkade jätte mycket och log ett fånigt leende . jag skrev snabbt till Harry * stopning to get some food , be over soon * Mamma svängde in på en mac donalds ,.

-          Gå du in jag måste köpa lite grejer sa mamma som pekade på en frukt affär som låg en liten bit brevid. Jag gick in  , beställde mitt vanliga och lite extra ifall ifall Harrys skulle vilja ha .  På väg ut stötte jag till någon .

-          Oh sorry sa jag och rodnade och tittade upp , jag kände igen killen , vänta lite va inte de Jamie . Han hade redan sett att de va jag.

-          Well hello pretty sa han och kramade mig .

-          Hi sa jag .

-          So how are you then ?

-          I’m fine , just checkt out my new school.

-          That’s sound so much funny , I really miss school sa han sarkatiskt , jag skrattade åt han .  So where are you goning ?

-          To Harry sa jag och log , how about you ?

-          I’m going to get something to eat , or else I don’t now what I’m doing here , then I’m gonna meet a friend .

-          How funny sen hörde jag mamma tuta . Well havet o go mummy is calling .

-          Al right , I see you some other time then .

-          Yeah sure sa jag innan jag sprang ut till bilen .

 

Mamma körde snabbt så de tog inte långt tid innan jag kom ditt . Jag sprang upp för alla trappor eftersom hissen va sönder till deras våning , jag kom upp andfådd och knackade på Harrys dörr , han öppnade för att hitta sin flickvän andfådd och flämtandes .

-          Run up the stairs again  ?

-           Yeah sa jag genom flämtningarna . Han skrattade åt mig , han kunde vara så elak ibland .

 

Vi gick in till lägenheten och satte oss i soffan där jag tog fram min mat , precis när jag skulle hugga in hörde jag Harrys mage kurra , han rodnade .

-          Lucky you sa jag och tog fram de jag hade köpt till han . Han flinade.

-          Don’t I have the best girl ever or what sen kysste han mig . Vi åt under tystnad eftersom vi båda var otroligt hungriga . När vi va klara gick vi in på Harrys rum och jag kastade mig direkt i hans säng , den var så otroligt mjuk och härlig .

 

Han la sig ovan på mig och började kyssa mig , jag besvarade kyssen och de kände som jag var i himlen , vi fortsatte kyssas ett tag och de blev lite mer hetsigt han reste sig upp så han satt upp och drog mig med sig . Jag visste att var tvungen att fråga de jag hade velat fråga ett tag .

-          Harry sa jag genom en av kyssarna .

-          Yeah svarade han .

-          We need to talk . Han slutade kyssa mig och tittade oroligt på mig .

-          What is it sa han rätt nervöst .

-          Oh Harry , it’s nothing bad .

-          It’s just when people say we need to talk it’s often a bad thing .

-          It’s nothing bad , it’s just , you guys are going on tour soon , and you are being away for along time . I just want to now how we are going to handle it . Han bara tittade på mig och verkade tänka .

-          We are going to make it , I now we are . We are meant to be .

-          Are you sure ?

-          I’m sure , now are you sure ?

-          Ofcures I’m sa jag och log . I’m just woried .

-          If you are we can talk to the experts. Jag tittade frågande på han .

-          Who ?

-          Danielle and Eleanor  ofcures . Just de Liam och Louis hade flickvänner .

-          Yeah let’s do that . De hade varit bra med någon annans åsikt som visste vad jag gick igenom eller vad jag skulle gå igenom .

-          I talk to Louis and Liam tomorrow .

-          Sounds good sa jag med ett leende .

-          Now come here sa han och drog mig in till han och började kyssa mig igen .


2012-04-24
00:08:02

More than this - part 21
Sista andblicken :

-          Can you tell me what that was about . Jag tog ett djupt andetag , tydligen var jag tvungen att berätta .

-          That was my ex började jag .Jag berättade allt om Adam , vårt förhållande , vad han gjort , hur jag hade mått och de som precis hade hänt . De tog ett bra tag att berätta allt men det kändes om en stor sten försvann från min bröstkorg . Harry bara satt där lyssnade och tog till sig allt egentligen vill jag inte berätta detta för han , men nu hade jag och de kändes mycket bättre . Efter jag var klar satt han bara där och tittade med en tomblick .

-          Harry viskade jag efter ett tag . de verkade som han vaknade ur en dröm .

-          Yeah baby sa han , what is it?

-          Are you okey sa jag och tittade på han till min förvåning skrattade han .

-          After all you been threw today and all that and you are asking me how I feel ?

-          Yeah I will survive but I don’t now you just lookt so sad or something. Jag log ett sneeleende . But Harry will you survive this ? frågade jag skämtsamt .

-          Oh god sa han . Ofcurse I will han tittade ner på mig , I have the most crazy girlfriend in the whole world , don’t I ?

-          Yes you do svarade jag och kysste han .

 

Harry stannade hos mig  i några dagar han ville inte åka förens han var hundra på att Adam inte skulle komma tillbaka . Louis och de andra killarna kom över rätt ofta för att lämna kläder och för att hänga med oss , alla hade hört om vad som hade hänt men ingen nämnde de , jag ville inte prata om de .

 

Vi låg vid poolen jag , Harry , Niall , Liam , Louis , Zayn och Caroline . Jag va fortfarande lite sur på Simon men hade kunde ju inte veta och han hade stora skuldkänslor enligt Simone . Där emot hade jag börjat snacka mycket mer med Caroline och vi kom bra överens och jag visste att hon var smått kär i Niall så ag hade bjudit över henne idag . Hon och Niall satt och snackade några solstolar ifrån oss , jag låg brevid Harry och jag hade flyttat min stol så nära han som möjligt . Jag låg och njöt av dem varma Juli solen , snart var Juli över och Augusti skulle börja , mamma och jag hade redan fullt upp med att leta skolor . Jag låg där och försvann i mina tankar och höll på att somna , när jag kände två armar som lyste upp mig jag tittade nu och såg på Harrys ansikte som flinade när han kastade i mig i polen .

-          Not funny ropade jag och spottade ut vatten jag fått i munnen . Niall hade tydligen sett vad Harry gjort för snart va Caroline i vatten brevid mig .

-          You guys are like big babys sometimes sa hon och jag brast i skratt . Sen började alla killar knuffa ner varnade i vattnen , Liam och Harry var de sista två kvar stog där uppe och försökte knuffa ner varandra , jag simmade mot stegen och smög upp , Harry fick ner Liam och gjorde segertecknet , lite för tidigt för sen sa de plask och så va han nere i vatten och jag stog där med störta leendet .

-          I’m the king of the world skrek jag och gjorde segertecknet innan jag gjorde kanonkulan ner i vattnet.


2012-04-22
02:36:46

More than this - part 20

sista andblicken :

Jag stannade en gång under min språng och de var när jag hade sprungit i ca tjugo minuter och började hitta bakvägaran som skulle leda till mitt hus slutligen . Då stannade jag , värmen , saknaden av vatten och verkligheten slog till och jag böjde mig över en buske för att kräkas . Sen sprang jag igen och stannade inte förens jag stog framför mitt hus , då sprang jag in , upp för trappan in på mitt rum där jag stängde dörren och låste , sen ställde jag mig med ryggen mot den gled ner och började gråta . 

Jag reste mig från golvet efter att ha suttit där i över en timme jag sparkade av mig skorna och la mig i min säng drog täcket över huvudet och somnade .

 

 

Jag vaknade flera gånger av min mobil , Simon , Ed , Simone och Harry ringde och smsade , jag smsade Simon att jag mådde illa och att jag behövde sova , jag ringde Harry och sa att jag blivit sjuk och behövde vila och som den underbara pojkvän han är så ville han komma över men jag sa att jag behövde sova och vara ensam och ville inte smitta honom och jag hade någon bakterie . Jag hatade att ljuga för honom men jag orkade inte berätta om Adam för han , de va saker han inte behövde veta. Jag stängde av ljudet och somnade om .

 

 

Mamma väckte mig nästa dag och undrade om jag var okej , jag sa att jag behövde sova . Jag sov genom den dagen också . Jag förstog inte hur jag kunde sova så mycket , jag vaknade mitti natten av en mardröm , Adam var i den  mer kunde jag inte minnas bara att han var där jag sprang till min toa för att kräkas.

 

 

Nästa morgon vaknade jag av att de knackade på dörren .

-          Älskling hur mår du hörde jag mamma ropa.

-          Jag mår bättre mamma men jag tror jag ska vara hemme en dag till.

-          Så du vill inte följa med mig och James på en konstutställning som ligger en bit utanför i London i en mysig stad . Jag tittade på klockan , den var halv 8 .

-          Mamma det är för tidigt , jag stannar nog hemma .

-          Okej gumman , men vi kommer hem sent , vi hade tänkt äta ute och lite annat också , är det okej för dig ?

-          Ja mamma , jag klarar mig .

-          Okej vi lämnar mat pengar i köket , puss älskar dig .

-          Älskar dig med mamma .

 

 

Jag låg kvar i sängen en stund men var i trött längre , jag kollade igenom min mobil och hade fått jätte gulliga sms från Harry som undrade hur jag mådde . Jag svarade han att jag mådde bra . Jag duchade och satte på mig mjuka bekväma shorts med et star wars tröja med höga strumpor som gick till knäna , sen gick jag ner till köket för att äta något , jag hittade lite fil som jag tog med flingor sen sjönk jag ner i soffan och kollade på Fresh prince of bel-air . Jag satt där ett tag tills de ringde på dörren . Då reste jag mig långsamt upp och gick med långsamma steg ditt . Och när jag öppnade dörren kunde jag inte fatta vem som stog där , jag höll på att kräkas igen .

 

 

-          Adam stammade jag fram , Va fan gör du här . Eftersom han stog utanför min dörr , hur hade han hittat hit , och vad var det han gjorde här .

-          Hej på dig med Felicia sa han och log , nu blev jag arg.

-          Adam vad gör du här sa jag och spände käkarna .

-          Jag ville träffa dig , liksom vad är oddsen att vi skulle träffas här , jag hörde att du skulle flytta hit med vad är oddsen egentligen . Du fattar inte hur svårt de va att hitta hit , men de killarna som du va med här om dan hjälpte mig .

-          Aha svarade jag . Jag skulle mörda Simon total mörda honom .

-          Så får jag komma in frågade han och tittade på mig .

-          Aldrig i livet , vad får dig att tror att du skulle få komma in .

-          Men kom igen nu stumpan sa han och smekte min kind , jag slog bort hans hand .

-          Gå , nu Adam .

-          Kom igen , varför så hård.

-          Gissa Adam , jag tycker inte om dig , jag hatar dig , de sista jag vill är att stå och hålla ett samlat med dig , gå.

-          Du brukade älska mig .

-          Brukade ja , de va innan du gick och hade sex med allt och alla bakom min rygg de va innan du slog mig , de va innan du kallade mig hemska saker , de va innan du gjorde allt för att såra mig halv skrek jag i frustation , kunde han inte bara gå.

-          De va länge sen sa han och nu började han också bli arg . Jag har ändrats .

-          Så du trodde att du skulle kunna komma hit och jag skulle katsa mig i armarna på dig eller , jag har gått vidare , jag har hittat någon som faktiskt uppskatar mig och inte behandlar mig som skit.

-          Haha skrattade han fram . Ja jag såg de , sen när tycker du om små fjolliga pojkar som sjunger smörlåtar , Felicia vi båda vet att du tycker om killar som är tuffa och inte lyssnar på mes musik eller sjunger om de .

-          Jag tycker verkligen inte om killar som behandlar mig som skit , så du kan inte säga vad jag tycker om eller inte tycker om , jag är inte som jag va innan , nu faller jag för killar som tycker om mig för mig , som jag har gemenskap med och som inte behandlar mig som skit . Gå nu sa jag och spottade mot han. Loskan landade på hans sko.  Han tittade ner och sen på mig , hans ögon var svarta nu .

-          De skulle du inte ha gjort röt han fram och knuffade mig så jag ramlade in på golvet . Han gick in och stängde dörren .

 

 

Jag tittade förskräckt på han  , han böjde sig över mig och lyfte upp mig och tryckte mig mot väggen .

-          Adam släpp mig skrek jag och kämpade för att komma loss . Han var för stark han höll fast mina armar och tryckte sin arm mot min strupe så mitt skrik kvävdes.

-          Tyst med sig slyna , du förkännar detta de vet du .

-          Släpp mig Adam . Han gav mig en hård örfil så jag flög ner på marken igen , min läpp sprack och blodet började spruta ut , jag såg på hans ögon hur upphetsad han började bli , han var sjuk i huvudet . Sen såg jag något annat i hans blick , jag visste vad det betydde . Jag reste mig och försökte springa jag kom inte långt . Han tryckte ner mig mot marken igen och la sig över mig . Han höll fast mina armar så jag inte kunna fösa undan han . Sen kysste han mig , jag försökte vända bort huvudet sen började han kyssa min hals jag försökte vrida mig ur hans grepp.

-          De gillar du eller hur viskade han i mitt öra .

-          Hjälp skrek jag så högt mina lungor kunde , sen skrek  jag bara . Han la sin ena hand över min mun .

-          Shyys du kommer gilla nästa del , jag lovar dig . Han tog bort handen från min mun och jag fattade vad han menade . Jag kunde inte skrika , jag hörde en bil som stannade utanför och en dörr som smälldes , jag hoppades på att vem den nu va så skulle personen hitt.  Adam började dra ner mina shorts , jag började kämpa som aldrig för . Så hörde jag hur någon började knacka på dörren sen hörde jag Harry ropa.

-          Felicia are you ther ? Min röst kom tillbaka och jag skrek av allt jag kunde .

-          Harry Harry help , help me . De tog inte ens två sekunder för att dörren att flyga upp coh där stog Harry han såg på mig sen Adam sen mig igen , mitt annsikte som jag kände de måste vara tårdränkt och fullt av panik .Och scenen kunde också förklara mitt anskite , Adam som låg ovabn på mig och som försökte dra ner mina shorts och jag med en spräckt läpp , detta hände på två skeunder innan Harry reagera .

 

 

 

Harrys perspektiv :

I had planed to go home to Felicia to see how she was feeling , but the scene I saw when I came there was not what I had planed to see ,  a guy was laying over her , with his hand on her shorts as he was pulling them down , Felicias face was the worst I ever seen , her lip was bleeding and she was crying and panic was written on her face , I understood immediately what was happening .

-          What are you doing I shouted then I pushed him away from Felicia , she crawled in to the corner . The guy got up.

-          Oh now pretty boy is her to save the day . He took a step to me and hit me in the stomach.

-          Adam sluta I heard Felica screm she was standing up now . She ran to him and knockt him beet win  the legs right in the balls , he felt down she ,tookt him in the arm and started to pull him ut of the house , but he push her to the floor and she hit the bureau and didn’t move .

-          What is your problem I yelled then I jumpt him and kickt him in the stomach and startade to drag him out of the house , when I got him to the rood I said to him .

-          You are never coming back here  I will kill you . He got up.

-          This thing is not over pretty boy then I walkt away .

And I ran back to the house to Felicia .

 

 

Felicias perspektiv :

Jag reste mig långsamt upp , mitt huvud gjorde ont och när jag satte handen där kände jag att de va svullet , jag tittade upp Harry kom gående fram vägen där jag såg skymten av Adam gå iväg , vad hade precis hänt , jag va skärrad och började gråta igen , jag kröp till dörröppningen vid köket , Harry kom in och stängde dörren . Han tittade på mig .

-          Felicia baby sa han och satte sig brevid mig och jag kramad han , han lyfte upp mig i hans famn som jag var ett barn och höll om mig de hårdaste han kunde , jag fortsatte att gråta , jag kunde inte sluta . efter en stund började tårarna sluta och jag tittade han rakt in i ögonen .

-          Can you tell me what that was about . Jag tog ett djupt andetag , tydligen var jag tvungen att berätta .

-          That was my ex började jag .


2012-04-21
02:01:36

More than this - part 19

sista andblicken :

Jag tittade runt omkring mig , hur kunde jag haft sån tur att få sån underbar pojkvän , och så underbara ny kompisar och hur kunde jag ha en sån underbar bästa kompis . Jag log av alla lycka som flödade genom min kropp.

Jag var lyckligt omedvetande , eftersom olyckan var precis runt hörnet . och den skulle snart komma .


 

 

 

 

Dagarna flög förbi och till min stora sorg var de dags för Conny att åka.

Vi stog på flygplatsen och kramde varande länge och hårt , som vanligt grät jag , jag kunde vara en riktig lipssill ibland .

-          Jag saknar dig redan sa jag genom tårarna .

-          Jag saknar dig med svarade hon och jag märkte att hon också börjat gråta .

-          Flight 45 to Chopenhagen , pleas go to gate hörde vi en metallisk kvinns röst säga genom högtalarna .

-          Jag måste gå sa hon .

-          Jag vet sa jag och släppte henne , nu rann tårarna ännu mer  .

-          Jag ringer ikväll .

-          Bra sa jag , och vi måste prata mycket oftare nu .

-          Ja svarade hon och började gå mot gaten .

-          Älskar dig bitch ropade jag .

-          Älskar dig med bitch svarade hon och log . Jag stog kvar och kollade efter henne tills hon försvunnit . Jag vände mig om , bakom mig stog Simon och Ed , Simone var på kusten med deras pappa och Harry skulle vara i studion idag .

-          Så de va inte så farlig sa Simon och dunkade mig i ryggen .

-          Nä de va ju inte de och pekade på mitt tårdränkta anniskte .

-          Hmm sant sa han , jag vet lite italiensk glass kommer pigga upp dig och sen började han dra mig mot bilen.

 

Vi körde in mot staden så jag fick tid att fixa till mitt smink eller ja de som återtog av de  .

-          Simon de finns ingen chans att du har typ babyservätter eller något ? frågade jag hoppandes .

-          Vet inte , Ed can you check in the back form some napkines . Ed stökade runt lite där .

-          Here you have sa Ed och sträckte fram packetet .

-          Thanks sa jag och började torka av mig sminket , mitt hår såg inte speciellt bra ut heller så de åkte upp i en knut och , de va ännu en varm dag i London och jag kände mig otroligt varm i mina short som jag hade med ett vitt linne och en svart lång kofta som var otroligt tunn.

 

Vi stannade utanför en italiensk glassbutik , den var liten och såg otroligt mysig ut och låg ett stenkast ifrån Trafalgar Square. Vi gick in och jag  kände blickar från några små tjejer som satt längst in i den lilla affären . Vi beställde , jag tog choklad och jordgubbskulor de va så otroligt gott .  Vi gick ut och satte oss på en bänk nära fontänen så hade man tur kom lite vattenstänk på en  vilket var behövande en sån här dag .

 

-          I’m dynig sa jag .

-          Me to svarade båda samtidigt .

-          Let’s do something sa Ed .

-          It’s to hot to move klämde jag ur mig.

-          Oh come on , now you are just lazy .

-          No , I just think it’s to hot , I’m from Sweden .

-          So what ?

-          In Sweden you can have all the four seasons in one day .

-          True story sa Simon .

-          How about this , you cool down then we do something sa Ed lite utmanande .

-          Like what ? sa jag undrande .

-          Jump in the fountain sa han och log . Ideen kändes lookande men de va fullt med folk och jag gissade att man inte fick göra de direkt .

-          Can you even do that , I mean arent cops or something going to stop you ?

-          It’s no coops here sa Ed efter att ha kollat omkring sig .

-          I dont want to do it alone , it’s to embarrassing .

-          I’ll Do it with you , but Simon have to hold your stuff sa Ed och log . I to hot myself.

-          Sure thing sa Simon , I just have to get this on video .

 

 

Jag och Ed tömde våra fickor och gav innehållet till Simon . Eftersom jag hade en liten väska jag la allt i min och hängde den över Simons axel , Ed gav över sin telefon , nycklar och plånbok till Simon .  Simon tog upp sin mobil och började filma . och rullade med fingret och mimade * say something * Jag visste direkt vad jag skulle säga .

-          Hello my name is Felicia and this is Ed sa jag och pekade på han . And this is Jackass .

-          Today we are goning to jump in this fountain , watch this .

 

Sen tog han min hand och vi sprang rakt fram till fontänen hoppade upp på stegetoch sedan rakt ner I vatten , Hela jag blev blöt jag jag kände hur det svalkades härligt , Ed stog brevis mig coh njöt av den avsvalkande känslan. Simon stog och filmade oss och skrattade för full hals jag stämmde in i de skrattet och de gjorde Ed också . Nu kollade jag runt omkring mig och massa människor stog och stirrade , vissa verkade filma och andra fota , lite längre bak i folksamlingarna på torget såg jag en blå klädd man som gick med snabba steg emot oss , tur nog kopplade min hjärna snabbt .

-          Cops ropade jag , Ed såg han i samma sekunda jag ropade , vi hoppade ur fontänen och vi alla tre började springa ut från torget , polisen hade sett oss och började springa efter oss , men vi hade ett stort försprång och Simon sprang vant in genom gator och efter fem minuters språng marsh hade vi sprungit igenom säkert tio gatuhörn och fem små gränder . Nu när vi hade stannat , hade vi hamnat i en bodstads ort med färgglada hus som jag gissade var lägenhets hus och en stor fotbollplan .  Vi gick fram mot fotbollsplanen där några ungdomar spelade . De verkade tydligen känna Simon efter som en gick fram till han .

-          Ey whats up Simon ?

-          It’s cool Jeremy , think we can join for a game .

-          Sure thing bro ,  we are soon done with this one then you can join , sen såg han Ed och mig .

-          Oh shit sa Simon , This is my best friend Ed and this is a good friend of mine and my sisters Felicia .

-          Hello sa killen som tydligen hette Jeremy , han var lång , hade en brun men ändå en guld aktig färg I sitt hår med gröna ögon .  Do you guys wanna play to ?

-          Yeah sure sa Ed och jag samtidigt . Vi satte oss ner i gräs mattan och väntade på att matchen skulle vara slut , de satt en tjej där , en väldigt bekant tjej , med rött lockigt hår . Hon tittade på mig .

-          Felicia , sa hon osäkert , do you remeber me Caroline , from yesterday with Niall .

-          Yeah sure sa jag när jag kom på vem det var .

 

 

Jag satte mig och pratde med henne . Jag fick reda på att detta orådet var det populärt att man hyrde ut lägenheter till turister och att minst hälften av alla ungdomar som man kunde se nu , inte va här ifrån . Caroline var en otroligt snäll tjej och jag frågade faktiskt om hennes nummer , jag ville försöka mer vänner här i London . Match tog slut och vi hoppade in , Caroline följde också med .

 

Efter en timmes spelande hade jag konstigt nog lyckats göra ett mål och tacklat en kille och gjort en snyggpassning , men jag hade också ramlat ca fem gången , blivit tacklad tre och missat bollen typ tio gånger , fotboll  var inte mig grej . Match tog slut och mitt lag hade vunnit .

-          Yeah ropade jag och gjorde high fives med de i mitt lag . Suckers ropade jag till Simon och Ed som varit i motståndar laget .

-          Haha very funny . Vi satte oss ner och pratade med fotbolls killarna och alla var rätt trevliga , sen hörde jag en kille som ropade .

-          Hey Adam , come her . jag kunde inte hjälpa de , fast vi hade gjort slut för over ett år sedan och jag hade världens bästa pojkvän nu kunde jag inte sluta reagera och titta när jag hörde de namnet . Jag trodde heller aldrig att jag skulle se de svinet igen och speciellet inte här i London , vad var chanserna , de va en positivt sak med att flytta hit att aldrig behöva se hans fula tryne igen .

Jag vände huvudet och höll på att tuppa av , de kunde inte vara sant , de kunde inte , min hjärna la av , slutade fungera , strömmen gick i mitt huvud och allt gick helt plötsligt i slow motion . På andra sidan fotbolls planen gick Adam ….. Adam mitt ex som skulle vara hemma i Malmö , vad gjorde han här . Jag drömde , detta var en mardröm , jag testa nypa mig själv . Tittade igen men allt var som de varit innan jag blundade fast nu verkade allt gå mycket snabbare än normalt . Adam närmade sig men ovanligt  snabba steg . Min hjärna startade igen . Jag reste mig upp , nu var han tio meter ifrån mig och såg mig rakt i ansiktet , han såg chokad ut i tre sekunder när han såg att de var jag , sen sprack de upp i ett leende , de leendet var de äckligaste jag visste jag blev illamående att titta på han . Jag tog min väska sen började jag springa . Bakom mig hörde jag en röst som ropade på mig och jag uppfattade att de var Simons röst , sen hörde jag en annan röst . och jag var säker på att de var Adams .

 

Jag stannade en gång under min språng och de var när jag hade sprungit i ca tjugo minuter och började hitta bakvägaran som skulle leda till mitt hus slutligen . Då stannade jag , värmen , saknaden av vatten och verkligheten slog till och jag böjde mig över en buske för att kräkas . Sen sprang jag igen och stannade inte förens jag stog framför mitt hus , då sprang jag in , upp för trappan in på mitt rum där jag stängde dörren och låste , sen ställde jag mig med ryggen mot den gled ner och började gråta .


2012-04-18
22:56:28

More than this - part 18

sista andblicken :

-          Niall it’s 3 in the afternoon , dinner are like in 3 hours.

-          Well then we have time to think sa han och drog in mig I köket .

-          Good luck ropade Harry  , jag lipade mot han .

 


 

 

 

Ute i köket vände jag mig mot Niall .

-          So witch food takes 3 hours to make ?

-          I don’t know svarade han flinade och ryckte på axlarna .

-          God Niall . What do you eat , oh wait stupied question .

-          Haha very funny , hmmm how about chicken with some potato or something.

-          Sounds good , jag reste mig.

-          Where are you going ? frågade han mig.

-          Shop , I guess you guys don’t have so much things here or do you ? . Han tittade på mig i tio sekunder.

-          Let’s go   sa han .

-          That’s what I was thinking .

 

Niall och jag vandrade ner Londons gator eftersom vi gissade att en liten affär inte skulle räcka så vi letade efter en supermarket. De tog oss minst tjugo minuter innan vi hittade något . De hade nog gått snabbare om vi inte hade blivit stoppade av fans , men alla var så söta så jag lät de gå. Nu var vi nästan framme vi skulle bara gå över vägen för att komma in och så hörde vi de.

 

-          Niall is that you ? Han vände sig om med ett stort leende.

-          Yeah sure . 3 tjejer någon såg ut att vara 14 en annan 15 och den sista 17 års åldern kom emot oss med sina mobiler i högsta hugg . De kom fram till oss .

-          Oh hey Niall can I have a picture sa alla tre samtidigt .

-          Yeah buddie . Alla turades om med att ta kort med han sen tog jag ett kort på alla ihop. Två av tjejerna stog och pratade med Niall medans jag började leka med min mobil, då den tredje tjej fram till mig , hon var otroligt söt , stort rött burrigt hår med massa fräknar med gröna ögon , hon påminde mig om mig själv i fyra års åldern.

-          Exccuse me , but you are Harrys girlfriend right ?

-          Yes I’m svarade jag och log mot henne , och de ord som kom ut ur hennes mun efter de chokade mig .

-          I ways wondering , if i could get a picture with you and maybe a autograph .?

-          Are you serious , I’m just his girlfriend? Sa jag och tittade med stora ögon på henne.

-          Yes I’m I have a feeling you are going to be famous some day , and not for being Harrys girlfriend .

-          Okey sure svarade jag fortfarande helt oförstående . Hon tog upp sin Iphone och tog och jag skrev på samma papper Niall hade skrivit på . Sen så sa jag .

-          I wanna take a picture with you . Nu var det hennes tur att se chokad ut .

-          Why ?

-          Because I have a feeling you are going  to be famous some day .  sen tog jag ett kort med henne . Hon log genaret mot mig .

-          Felicia are you readdy ? Niall och tjejerna var tydligen klara .

-          Yeah sure svarade jag , bye sa jag , oh wait what is your name ?

-          Caroline Swan svarade hon med världens största leende .

-          Awesome sa jag och sprang efter Niall.

 

Vi gick in i se giganstiska supermarket . Vi gick runt och hittade allt vi behövde , vi bestämde oss för att göra kyckling  omlindat av bacon med klyftpotatis och berinesås . Och så klart kunde ingen av oss mot stå avdelningen full med godis. Jag tittade på Niall och sjöng ut .

-          I want candy , I want candy .

-          Me to sjöng han . Sen tog vi vars en godispåse och fyllde den till breden . Jag såg att han fyllde sin med sånt Conny gillade , tur de för hon och jag hade inte samma samk när de kom till godis , jag gillade allt som va rött och choklad , choklad , mina godis påsar var oftast bruna eftersom det var mest choklad i .

 

Vi gick tillbaka till lägenheten tysta eftersom vi gick och åt samtidigt . När vi kom tillbaka satt Harry sur som ett åskmoln i soffan medans Conny satt och peta på honom och löjlade sig , jag gissade att hon hade vunnit matchen . Niall och jag gick in i köket och började fixa med allt .

-          Be right back sa jag och gick ut i vardagsrummet . Harry såg mig nu .

-          Hey babe sa han och log .

-          Hey baby sa jag och satte mig i hans knä .

-          Hello darling sa Conny och fånade sig mot oss.

-          Conny my darling skrek jag och hoppade på henne . hon lyckades till slut knuffa av mig så jag landade på golvet . Jag reste mig igen och satte mig hos Harry .

-          So how won ? frågade jag .

-          Me sa Conny med världens leende .

-          Not funny , you cheated sa Harry surt.

-          Aww bad loser ? sa jag och Conny samtidigt .

-          No sa han .

-          It’s okey baby , we already none that you suckt at it sa jag och pussade han på kinden .

-          I want a returmatch .

-          Sure thing , bring it on bitch sa Conny .

-          God lucky sa jag pussade han och gick ut till Niall.

 

Niall var översakande duktig i köket , och vad jag menar med de , är att han kunde göra salad , skiva ost och dela potatisen , men vad kunde jag hoppats på .  Av ropen man hörde i vardagsrummet lät de som Conny höll på att vinna igen men jag hörde henne svar på svenska ibland , jag flinade för mig själv . Maten blev klar vid sex som Niall hade sagt innan och han log självbelåtet mot mig.

-          Told you sa han och flinade .

-          Yeah yeah you was right this time .

-          Let’s eat on the balcony , it’s a wonderful weather.

-          Sure . Sen började vi duka där ut , vi ställde upp all mat tog ut dricka glas m.m .

-          Guys it food time .

-          Fanily ropade Conny . I’m starving .

-          It looks wonderfull babe sa Harry till mig när han såg de och pussade  mig.

-          Thanks sa jag ,

-          Hey I’d have cookt to .

-          Yeah Niall your salad looks awesome sa jag och gjorde tummen upp , han lipade mot mig sen satte sig alla och hög in .

 

Jag tittade runt omkring mig , hur kunde jag haft sån tur att få sån underbar pojkvän , och så underbara ny kompisar och hur kunde jag ha en sån underbar bästa kompis . Jag log av alla lycka som flödade genom min kropp.

Jag var lyckligt omedvetande , eftersom olyckan var precis runt hörnet . och den skulle snart komma .


2012-04-16
07:28:41

More than this - part 17

sistanblicken :

Två dagar senare skulle vi träffas . Jag kunde inte ha längtat mer , min kropp värkte efter honom , de gjorde mitt sinne också . Mina läppar brände efter hans som de inte fått lepsyl på ett tag  .

Två dagar , två dagar , två dagar .

 


 

Två dagar senare stog jag framför min garderob . Nu hade jag ett problem , jag hade inte träffat Harry på en vecka och jag ville se mitt bästa ut . Okej tänkte jag okej .. sen greps jag av panik igen. Tillslut blundade jag och tog något rent slumpmässigt . De va ett bar ljusblå jeans med nitar som jag hade hittat i en liten punkaffär i London . Okej sedan gjorde jag samma sak med tröjorna , jag fick fram ett linne som Hayley hade på sig i deras Monster video .  Klar , äntligen tänkte jag och pustade ut , jag tog mina solbrillor och satte dem på huvudet och tog med en extra kofta ifall ifall .

 

 

Conny satt på min säng och spelade MW3 , när hon  hörde min steg tittade hon på mig.

-          Wow klar så snabbt , är du säker , du har inte glömt något va ?

-          Haha jätte roligt , jag är faktiskt klar , är du ?

-          Dum fråga sa hon och pekade upp och ner på sina kläder , ett par jeans med en hoddie , hennes vanliga still och håret uppsat.

-          Jag menade med spelet sa jag med ett småleende.

-          Ja det är jag svarade hon och flinade .

-          Kom då , mamma är säkert redo.

 

 

Vi gick ner i köket där min mamma väntade hon log mot oss och gick sedan ut till bilen och så körde hon oss till killarnas lägenhet , jag smsade Harry att vi var på väg * hey babe , we are un are way , see y soon , miss you like crazy . love * Killarnas lägenhet var inte så långt ifrån vår , efter en kvart var vi framme .

-          Hej då mamma sa jag och pussade henne på kinden .

-          Hej då gumman , ring mig om ni vill bli hämtade .

-          De gör vi , älskar dig sa jag och stängde dörren . Sedan vände jag mig till Conny .

-          Är du redo ?

-          När är jag inte redo svarade hon och vi gick upp till killarnas lägenhet.

 

 

 

Zayn öppnade dörren till min sorg , jag ville att de skulle vara Harry eftersom jag inte hade sett han på över en vecka. Zayn log ett stort leende till mig , jag log tillbaka.

 

-          Hi Felicia sa han och kramade mig , jag kramade tillbaka.

-          Hi Zayn , long time no seen .

-          Yeah your right , and how is this beautiful girl you have with you ?

-          This is my best friend from Sweden , Conny this is Zayn , Zayn this is Conny .

-          Hi sa Conny och sträckte fram sin hand .

-          No , you are gettning a hug sa Zayn och kramade henne , hon blev lite chokad men kramade han tillbaka.  Vi gick in i lägenheten , Louis och Liam satt ner och spelade pokemon på deras nitendo som jag hade sett dem göra flera gånger , Niall satt och försöket balansera ostbågar på sin näsa men misslyckades bara så de ramlade ner i hans mun eller på hans tröja för att åka in i hans mun .

-          HI guys sa jag .

-          Felicia ropade alla tre och sprang fram till mig och gav mig en stor gruppkram.

-          Hey guys , I have missed you to . And this is my beautiful best friend from Sweden ,Conny say hi.

-          Hi I’m Niall sa han och kramade henne , nu blev hon inte lika chokad och kramade tillbaka.

-          Conny sa hon , sen kom Liam.

-          And I’m Liam och han gav henne en lätt kram .

-          And I’m Louis och han gav en en stor kram .

-          It’s verry nice to meet you guys finally .  Felicia have told me so many things about you.

-          I hope it’s the good stuff then sa Niall och skrattade de gjorde vi andra också.

-          No only the bad skojade jag med han .

-          So are you likning London our you are like Felicia need allot of convinced .

-          I’ll think it’s different she lives here I don’t , but yeah I love it.

-          Yes she does , svarade jag . Hey where is Harry ?

-          He’s out svarade Louis mig och tittade ner i marken .

-          He’s out ?

-          Yeah he was just goning to get something .

-          Okey sa jag och va lite sur , jag hade saknat han så mycket så var han inte ens här .

 

 

 

Vi satte oss ner i soffan Niall tog fram sin gitarr och började lira lite med Conny som nästan flög ditt när han tog fram den och han började visa henne lite ackord , Liam och Louis fortsatte att spela . Zayn och jag slö kollade på tv .

 

 

 

Till slut reste jag mig och gick in på Harrys rum för att ringa honom , singnaler gick fram men han svarade in och då såg jag hans mobil som låg på sängen . Jag tog upp den . Så himla typiskt  tänkte jag och höll hans telefon i handen , jag tryckte på en knapp och telefonen lyste upp , hans bakrundsbild var en på oss två , en när vi båda hade somnat i soffan , han som låg raklång och jag som låg brevid han på sidan med ena benet över hans ben , han hade ena armen runt mig och jag hade mitt huvud  på hans bröst korg och min andra han snett under mitt huvud och han hade sin över mig . Jag gissade att Louis eller någon av de andra hade tagit den , hm tur för dem att det var en okej bild eftersom jag inte var värsta sleeping beauty när jag sov .

 

 

Jag satte mig på hans sängkant , på hans byrå fanns de några inramade bilder , en på alla killarna , en på hans mamma och han , en på hans familj  , en på han och Louis , jag skrattade alltid åt den , Louis pussade han på kinden och han såg helt förskräckt ut , sen två på oss , vår första bild som Louis hade tagit , den när vi dansande med bubblorna och en av mina favoriter , jag håller mina armar runt hans hals han håller sina runt min midja och pussar mig på kinden och jag tittar ner ler och rodnar .  Jag tittade på bilderna länge kände det som . Sen hörde jag dörren till hans rum öppnas .

 

-          Harry ropade jag av lycka , för där stog han , i mörka jeans och en vit t-shirt med hans hår helt perfekt som vanligt , när han såg mig lyste hans ansikte upp i de perfekta leendet som jag trodde skulle få mig att smälta . Jag rusade upp och hoppade i hans famn , han fångade mig precis i tid så jag hade mina ben runt hans midja och han hade ena handen på mitt lår och andra på min ryggsvank.

-          Hi beautiful viskade han ömt och kysste mig en snabb lätt kyss de var inte tillräckligt för mig , jag vill ha mer och kysste honom igen , hårt och passonerat . Han besvarade genast kyssen , fast han avbröt en igen .

-          I have been missing you viskade jag.

-          I have mist you to darling.  Jag höll om honom hart jag vill inte släppa han när jag hade han nu.

-          I love you viskade jag osäker på om han hört mig .

-          I love you more then you can ever image .  så log han emot mig och kysste mig igen , sen öppnades dörren.

-          Ehh are you lovers going to come out any time soon ? frågade Liam som stuckit in huvudet .

-          Yeah we are coming svarade jag och

 

hoppade ner tog Harrys hand och gick ut.  Alla satt i samma position som innan . Visste de ens att Harry hade kommit in , förutom Liam ?

 

 

-          Hi everybody sa jag . Conny , Niall , Zayn och Louis tittade upp .

-          Harry ropade Louis och sprang och kramade honom .

-          Didn’t any one of see Harry when he came ?

-           I did but not the others svarade Liam mig .

-          Okey , but any way Harry this is my best friend Conny , Conny this is my lover Harry .

-          HI sa Conny , it’s nice to finely meet you

-          It’s nice to meet you to , Felicia have told me so much about you .

-          Oh really svarade hon höjde ena ögonbrynet och tittade på mig med en sur blick på ett skämtsamt sett . Alla skrattade åt de.

-          And she told me that you play MW3 and black oups allot sa Harry.

-          And that is a true fact sa hon med en anning fråga I rösten.

-          I’ll beat I’m much better then you .

-          Is that a challenge ?

-          Oh it is .

-          Challenge accepted sa hon och de skakade hand .

-          Oh god sa jag , now we are just going to sit her and watch.

-          You don’t have to , It’s dinner time soon , let’s make some food sa Niall med ett leende .

-          Niall it’s 3 in the afternoon , dinner are like in 3 hours.

-          Well then we have time to think sa han och drog in mig I köket .

-          Good luck ropade Harry  , jag lipade mot han .


2012-04-11
22:47:18

More than this - part 16

sista andblicken :

Eds perspektiv :

-          Are you coming ?

-          Ehh what ? was the only thing I could get out of my mouth .

-          Come on you fatti she joked took my hand in hers and started to drag me to the others .

I wish she had not done that ,  for every second she held my hand in hers , I became more and more in love. 

 

Dagen efter klubbandet , vaknade jag först vid sju på morgonen , jag låg i min säng fortfarande i kläderna jag hade haft på mig på klubben och sminket fortfarande på , och mitt huvud värkte som om de skulle sprängas . jag kände att jag var tvungen att ta på mig pyjamas eftersom de kändes som mina kläder vägde flera kilo och samma med mitt smink , jag reste mig långsamt upp . Gud mitt huvud höll på att döda mig , jag vände mig och såg Conny i samma ställning som jag fullt på klädd och hade fortfarande sminket på sig . jag bytade om snabbt men det kändes som de tog flera minuter och armarna va tunga . Jag tog Connys pyjamas och väckte henne . Hon grymtade fram ett låt mig va.

 

-          Jag vet hur de känns men ta på dig pyjamas och tvätta av dig sen kan du sova vidare . Hon kisade och tittade på sina ben . Hon reste sig långsamt .

-          Oh gud mitt huvud . sen tog hon på sin pyjamas sen släpade vi oss in i mitt badrum och tvättade av sminket snabbt för vi bådade längtade efter sängen .

-          Har du inte Alvedon eller något ?

-          Jo de ska jag nog ha svarade jag sömndrucket och letade upp ett par Alvedon i mitt badrumsskåp . Jag gav henne en och svalde min snabbt . Sen vände vi och la oss i sängen igen .

 

Min säng var stor så att vi båda hade varsitt ett eget sett med täcke och fyra par kuddar . Fyra underbara dunkuddar med ett underbart varmt duntäcke . När jag la mig i min säng så var det som jag la mig på ett moln och det tog mig några få minuter innan jag somnade.

 

Nästa gång vaknade jag av att min mobil ringde , jag hann se att klockan var tre. Gud vad mitt huvud värkte, Jag tog fram min mobil och såg att de va Harry .

 

-          Hello darling sa han när jag svarade .

-          Hey sweetie  svarade jag sömndrucket och log .

-          Tiered ?

-          Yeah kind of , I don’t now when I got to bed last night.

-          Well I guess , If you seen todays papers and twitters , yeah late.  Jag blev klarvaken , vadå tidningarna och twitter vad snackade ha nom ? Jag tog fram min data med ena handen sedan tittade jag på Conny hon stog och viskade till mig.

-          Jag ska duscha .  jag nickade .

-          Harry what are you talking about ?

-          You haven’t seen it ?

-          No , you woke me up , I’m starting my computer right now.

-          Oh I’ll wait until you seen it . Jag suckade , kunde han inte bara säg det .

-          Talk to me about how you guys are doning now I’ll can watch at the same time .

-          Yeah sure svarade han , jag kunde inte avgör om han va sur , ledsen , glad , nyfiken , jag hade aldrig hört hans röst såhär .  Samtidigt som han pratade på loggade jag in på twitter och sökte på de senaste skvallret på datan . Då såg jag dem , flera bilder från klubben igår , en på mig Conny och Simone texten under var inte så farlig * Harry Styles girlfriens out on the town , but where is styles ? * Jag suckade , kollad upp din fakta först , han är inte i stan såklart . Sen såg jag en när jag , Simone , Conny , Ed, Simon och Daniel dansade , där stog de typ samma som den andra . Sen En bild från Dj-båset där jag stog med Jamie och han visade hur man gjorde , jag började bli förbannad , texten under * Harry Styles girlfriend Felicia playing with Uk:s hotest Dj and heartbeaker Jamie . Does Styles need to worry ?*

 

-          Felicia ? jag hörde Harrys röst i luren .

 

-          Yes svarade jag inte så lugnt som jag hade hoppats .

 

-          You have seent it ?

 

-          Witch one snäste jag åt han .

 

-          I’ll think you can guess.

 

-          Oh the one with Jamie , and no Harry I’m not cheating on you , I guess that is why you are calling , to check up on me ? well I’m not I was out last night having fun with my friends how now’s that Dj and he wondered if I wanted to try , and I did, that’s it’s what happened . Harry va tyst ett tag sen sa han lite skamset.

 

-          I’m sorry , I just got a little paranoid , I didn’t mean to . I love you and I always will .

 

-          I love you to svarade jag lite surt .

 

-          I’ll see you and Conny in two days then ?

 

-          Yeah sure.

 

-          Hugs and kisses , love you beautiful .

 

-          Love you more . Sen la vi på .

 

 

Två dagar senare skulle vi träffas . Jag kunde inte ha längtat mer , min kropp värkte efter honom , de gjorde mitt sinne också . Mina läppar brände efter hans som de inte fått lepsyl på ett tag  .

Två dagar , två dagar , två dagar .


2012-04-11
00:51:34

More than this - part 15

sista andblicken :

Connys perspektiv :

-          Så när får jag träffa den här berömda Harry ? frågade jag med ett leende . Hon log mig tillsvars .

-          Om några dagar när han kommer hem .
 

De hade gått fyra dagar sen Conny hade kommit till London , vi hade gjort allt två bästa kompisar hade kunnat göra , vi hade gått runt över allt , sett allt , shoppat , suttit i parker , skrattat tills tårarna rann , de vi inte hade gjort hade varit att gå ut på klubb och de skulle vi göra ikväll med Simone , Simone och hans kompisar . Eftersom Simon var äldre och hade en nära polare som var vakt på en av Londons hetaste klubbar och skulle fixa in oss . Simone hade sagt det är ingen stor grej , inte Conny heller men hon va rätt vann vi båda hade haft äldre kompisar hemma , eller hon var fortfarande bra kompis med dem jag kanske inte lika mycket , så hon tyckte inte att de var en big deal , jag hade varit den ända som blivit glad över de .

 

Kvällen närmade sig och Simone hade också kommit hem till mig för att göra sig iordning med oss , man kan tänka sig hur det såg ut i mitt rum kläder över allt , de luktade en blandning av hårspray och olika parfymer . Simone var redan påklädd när hon kommit , i en ljusblå klänning med ett par skit snygga klackar , Conny hade efter mycket om och men valt en svart byxdress som såg fantastisk ut på henne med ett par svarta klackar , jag hade nog provat hela min garderob och stog just nu i en svart  buister med nitar , ett par svarta byxor en brunbegi cardigan med ett par svarta klackar . Äsch de fick duga. Jag hade håret som vanligt plattat , Conny sitt lockiga och Simone en blandning , alla tre hade sotiga ögon med rött läppstift , som vi tackade min mamma väldigt mycket för.

 

Klockan tio mötte vi Simon , Ed och Daniel utanför klubben där de snabbt fixade in oss , jag såg att kön va lång och att folket i den såg lite surt på oss . Inne på klubben var det mycket folk och ett sjukt drag , vi stack direkt till baren .

 

-          One round of shots to ous skrek Simon till bartendern och pekade på oss.

-          Shots allredy ? frågade jag .

-          Why not svarade han med ett leende . Shotsen kom upp fram för oss.

-          To a great night to night skrek Simon och lyfte upp sin shot i luften och vi andra följde efter , sen svepte vi den . Den svidande straka drycken brände lite i min hals och jag grimaserade . Sen skulle Simon och killarna upp och säga hej till killen bakom Dj-båset .

-          Can I get you girls anything ? frågade bartendern och tittade på oss , väldigt mycket på Simone .

-          I don’t know svarade hon och såg ut att tänka . Jag gissade att både mitt och Connys såg likadana ut, tillslut svarade jag .

-          Surprise us with something colorful ?

 

 

Han nicked mig till svars , och vips en minut senare stog tre färgglada drinkar framför oss . Jag log till han sen drog jag med mig tjejerna till ett bord där vi satt och drack de färgglada drinkarna.  Vi satt och skrekprata med varandra och en gång kom det fram vad jag gissar var en paparazzi som hade fotat oss några gånger sen frågat mig om det var jag som var Harry Styles flickvän , jag hade varit rätt stum av frågan och nickade bara till svars han log , nickade och gick .  Sen kom en låt som jag inte kunde sitta still till Party Rock med LMFAO , och jag bara tittade på Simone och Conny .

-          Vi måste dansa  skrek jag sen släpade jag upp den på överfulla dansgolvet . Vi ställde oss och gick helt loss .

-          Jag har glömt hur roligt detta var halv skrek Conny och snurrade runt . alla skrattade , allt var en fest just nu , eller klart de va , vi va på en het klubb full med människor , blinkade lampor , goda drinkar och med min bästa vän och en nya kär vän till mig . Efter en stund kom Simon , Ed och Daniel fram till oss .

-          Felicia sa Ed , my friend is the Dj , he kind of want you to go up to him .

-          Why?

-          I’m not sure but he said something about Harrys girlfriend , good reputation for the club , good music taste and really hot . Full och dum som jag var bara nickade jag och Ed drog upp mig till Djen .

-          Her she is Jamie sa han och gav mig en knuff upp till båset . Det var mer varmt där upp så jag gav Ed min cardigan .

-          Can you take this into i’ll get back ?

-          Sure log han och gick.

-          So Felicia sa Jamie som han tydligen hette .

-          Yes?

-          Aren’t you Harry Styles girlfriend ?

-             Yes I’m , how did you know ?

-          My little sister loves him and the paparazzi are her for a reason . Jag blev förvånad var paparazzin här för att jag var de .

-          Wanna try sa Jamie och nickade mot bordet .

-          Yes I’ll love to svarade jag . Han visade mig hur jag skulle göra , sen tog han fram micken och skrek ur över folket .

-          I’m hoping you guys have a good time out there , because I have , and right now I have a guest with me.  The one and only Felicia , Harry Styles girlfriend . Folket skrek .

-          Felicia , want to drop the base ? han pekade på knappen som han hade sagt de till , och jag tryckte på knappen och man hörde Skrillexs Cinema körde igång , Jag tog upp en handen i luften och njöt av livet.

 

Ed’s perspektiv :

He saw Felicia up on the Dj-floor with Jamie  , he just knew he wanted her, and that he would do everything in his power to get her, though he knew she had a boyfriend. It was probley that make her so intresting and that  Harry Styles was her boyfriend did the whole thing more interesting . And that just tonight, not just tonight but every day she was so beautiful, but tonight she was a heartbreaking beauty. He couldn’t take his of her , he lookt at her from the floor on the stage , she was jumping and laughing  , and Jamie stood there and just tried , you could tell it from where I was standing that he was flirting with her . And then someone knock on my shoulder I lookt back it was Simon .

-          Dude you are staring.

-          At how ? I tried to play stupid .

-          You can’t fool me , I know you like her , but she has a boyfriend , so if you really like her you will wait until the break-up .

-          I know that Simon but look at what Jamie is doing , he doesn’t care . Simon lookt at them .

-          True go and get her then , say that Conny want’s to talk to her .

-          Do she ?

-          I’ll take to her . Then Simon started to walk to the other and I up to the Dj-floor .

 

Felicia was standing there and was dance/jumping , it lookt fun , then she saw me and  lend over to me  .

-          Hi what are you doing her and then she smiled her perfect smile , dam.

-          Conny want’s to talk to you .

-          Really , did she say what about ?

-          No , just that you should come now , like right now .

-          Okey sure .

 

 

Then she turned around said good bye to Jamie . Then I’ll hade to help her down , I’ll took my hands around her waist and she but her hands on my shoulders then I lifted her down , it only tookt a second but , it feelt like a hour . The I had put her down on the floor and she started to move to the others , but I couldn’t move , I just stood their . She turned around and lookt at me .

-          Are you coming ?

-          Ehh what ? was the only thing I could get out of my mouth .

-          Come on you fatti she joked took my hand in hers and started to drag me to the others .

I wish she had not done that ,  for every second she held my hand in hers , I became more and more in love.


2012-04-10
19:17:09

More than this - part 14
sista andblicken :'

-          Settle down with me , and I'll be your safety , you'll be my lady, I was made to keep your body warm , but I'm cold as the wind blows so hold me in your arms. Det var de sista jag hörde inna jag somnade . 

Harry hade väckt mig tidigt på morgonen när han skulle gå , han hade kysst mig viskat jag älskar dig sen hade han smugit ut , sen somnade jag om .

 

Jag vaknade av att jag hörde massa skratt på nedervåning , jag gissade på att de va mamma och James så skrattade åt något dåligt morgonprogram sen tittade jag på klockan , den va redan elva . Jag flög upp med vindens kraft slängde på mig ett par jeans och min Metallica t-shirt  drog på min turkosa convers satte upp håret i en hästasvans drog på mig mina solglas ögon tog min mobil innan jag sprang ner till köket samtidigt som jag ropade på mamma.

-          Mamma vi måste åka klockan är över elva , hennes plan kommer tolv vi får inte vara sena . sen sprang jag in i köket . Och där satt min mamma helt lugnt med James och mellan dem satt en person med stort lockigt hår och världens största leende när hon såg mig.

-          Conny skrek jag , hon hoppade upp och vi flög i varandras armar.

-          Hej babe sa hon och kramade mig hårdare .

-          Vad gör du här vi skulle hämta dig tolv .

-          Jag hade bestämt mig för att ta ett tidigare flyg för att överaska dig .

-          Oh gud jag har saknat dig sa jag och jag kände att mina ögon blev tårfyllda , jag kunde inte hjälpa de .

-          Gråter du sa hon och skrattade .

-          Ja jag kan inte hjälpa de , jag har saknat dig så himla mycket.

-          Sluta muppa dig nu , jag har saknat dig med .

 

Vi hade suttit med mina föräldrar en stund innan vi gick upp på mitt rum hon blev som jag förväntat mig helt exatied över Hayley väggen . Sen gick hon in och duscha , då passade jag på att sminka mig och fixa till håret . När Conny kom ut sminkade hon också sig och tog på sig nästan identiska kläder som mig ljusa jeans fast med en Mustasch tröja och vita convers . Sen sminka hon sig snabbt sen gick vi ut på stan . efter en runda i några affärer gick vi till milkshake city.

-          Så berätta nu , vad har hänt ? frågade Conny mig medans vi gick.

-          Du vet typ allt svarade jag.

-          Men de är genom telefon du säger aldrig allt genom telefonen , so sing it out cinderella .

-          Okej vad vill du veta .

-          Börja med din lööver sa hon med ett filn . Jag skrattade åt henne.

-          Ja okej , jag är så himla kär just nu , jag kan inte fatta de , han är så gullig . Han är allt . Sen pratade jag om Harry i en halvtimme minst .

-          Okej de räcker nu sa Conny tillslut . Du har snackat om snubben i en halv timme jag förstår att han är världens mest perfekt snälla gulligaste sexigaste och allt annat sa hon .

-          Ja okej då men du frågade svarade jag henne med ett flin.

-          Men jag vill inte vara elak , men jag ser på dig att du verkligen älskar honom , hela du lyser upp när man nämner hans namn och du pratar om han som det vara han som höll dig kvar på jorden . Jag har inte sett dig så här innan .

-          Jag är en helt ny människa känns det som , han är perfekt .

-          Perfektion har alltid en baksida svarade hon .

-          De vet jag tack du svarade jag . Sen blev vi båda tyst , vi visste båda vad jag menade , Adam , men jag sköt undan tanken , han skulle inte förstöra detta , tack och lov skulle jag aldrig träffa han igen.

 

Connys synvinkel :

Jag såg hur Felicia sjönk in i sina tankar , fan jag skulle inte sagt något . Adam var inte de bästa samtals ämnet , även om de måste varit över ett år sedan de gjorde slut så kunde hon fortfarande försvinna i sina tankar när han kom upp på tal , han hade krossat henne så duktigt hon var inte sig själv på flera månader , fast hon döljde de bra , jag tror nästan jag var den ända . Jag tänkte snabbt på alla gånger hon suttit hemma hos mig , hos henne , ut , på fester och gråtit över vad han gjort . Han hade gjort så himla mycket också , varit otrogen flera gånger , hotat henne att om hon lämnade honom skulle hon få ångra det , han hade slaggit henne två gånger första gången för hon försökte göra slut , de fick inte jag veta förens de hade , men hon sa att de bara hade varit en örfil men hade hon sagt de då hade jag nog strypt honom , andra gången när hon hade kommit på han att vara otrogen igen och gett honom en örfill och gjort slut , då hade han gett tillbaka men då hade jag varit där och hoppat på han efter den kvällen var det slut . Jävla idiot , tänkte jag , alla de tankar hade flugit igenom mitt huvud på minder än sekunder .

 

 

-          Berätta om hon Simone sa jag , allt för att få henne på andra tankar.

-          Simone är snäll och är rolig hennes bror är skit ball och sjukt snäll han med .  Sen pratade hon på om dem en stund . Jag tycket att de var något skumt med den där Simone men jag sa inget , jag hade redan sagt för mycket .

-          Så när får jag träffa den här berömda Harry ? frågade jag med ett leende . Hon log mig tillsvars .

-          Om några dagar när han kommer hem .

 


2012-04-04
21:55:23

More than this - part 13
sista andblicken :

Hi I’m Daniel sa han och tog fram handen , jag skakade den .

-          Hi I’m Felicia . Sen kom den svarthåriga .

-          And I’m Ed.

-          Felicia , is Ed your real  name .?

-          Haha no it’s Edward skrattade Simon fram . Ed skojboxade på honom som svar .

-          Boys can you ever stop suckade Simone fram .

-          Ahh lighten up sis , but now let’s go and eat .Två veckor gick förbi rätt snabbt , jag gick va med båda Harry , Niall , Liam , Zayn , Louis och Simone och hennes familj , vi hade gjort rätt mycket jag hade fått en hel London visning av Simone och hennes bror , jag hade haft romantiska dagar med Harry och roliga kvällar med han och de andra killarna . Men  nu var det onsdag kväll och Conny skulle komma nästa dag . Jag hade varit super glad i flera dagar , alla hade sagt att det sken om mig .

 

 

Att Conny skulle komma betydde så mycket för mig , ett hon var ju framför allt min bästa kompis och hade varit de i flera år , två hon förstod mig genom att bara titta på mig och jag behövde inte prata ibland utan hon fattade ändå och jag hade haft väldigt mycket press på mig sedan jag och Harry blev tillsammans kände jag . Jag hade fått hur många som helst följare på twitter och med de massa tweets . Många snälla som sa hur söt  jag var och hur gulliga jag och Harry var tillsammans. Men också massa negativa som hur ful jag var , att jag var tjock och massa sånt . Simone och Conny hade båda sagt att de bara var avundsjuka och ville så gärna va i min plats och att jag skulle skita i de , men de satte sig ändå lite .

 

 

Den här kvällen var jag med Harry eftersom de skulle på en radio turne för att göra mer reklam för deras album runt om i UK . och skulle vara tillbaka om en vecka , inte för att jag fattade att de var tvungna att göra mer reklam deras skiva var på toplistorna runt om i världen . Men han hade bara skrattat åt mig när jag frågat . Just nu satt vi i hans och Louis lägenhet vi hade kommit ditt för några timmar sen och vi hade mysigt , kollat film med killarna käkat och nu satt vi där och klockan va bara nio , men jag vill inte gå än , jag ville vara så mycket med Harry som det gick .

 

 

Alla satt i deras lägenhet och försökte komma på något att göra eller lekte med sin mobil , jag satt uppkrupen i Harrys famn och han lekte med mitt hår . Det hade varit tyst en stund tills man hörde Nialls röst.

 

-          Guys I’m hungry .

-          Niall not again , we eat like two hours ago .  svarade Liam men ändå med ett flin I mungiporna . Jag tänkte att jag också började bli lite hungrig så jag sa .

-          I’m hungry to .

-          I’ll think i got myself a little Niall in a girls body soon . Sa Harry och flinade.

-          Haha very funny svarade jag , men så klart flabbade alla andra åt det .

-          Come on guys let’s go get something to eat sa Louis .

 

 

Ungefär två gator från killarnas lägenhet låg ett Mac Donalds som vi stack till , fixade vår mat gick sedan tillbaka till lägenheten , sedan somnade jag i Harrys famn och sov tills ca ett på natten när Harry bärde in mig i bilen för att ta mig hem , jag somnade igen .

 

Harry väckte mig när vi var vid mig och jag tiggde och bad om att han skulle stanna en stund till , han gav sig tillslut , inne på mitt rum bytade jag snabbt om från mina jeans till mina mjuka slappis shorts och Harry och jag la oss i sängen så nära att våra nässpetsar nuddade varandra . Han kysste mig mjukt på min läppar och min panna.

 

-          I love you viskade jag.

-          I love you more beautiful viskade han tillbaka . Jag gäspade stort .

-          Go to sleep sa han .

-          I can’t , I don’t want to miss a minute with you.

-          Baby , you have to sleep , I’ll wake you up when I have to leave tomorrow .

-          Okey . Svarade jag, jag vände mig och så jag hade  hans armar runt om mig  och hans läppar mot min nacke , vilket fick mig tänka på en låt som Harry brukade sjunga när jag skulle sova annars.

-          Sing to me viskade jag .

-          Wich song ? frågade han .

-          The one you always sing . Jag kände hur min ögonlock blev tungare när han började .

-          Settle down with me , cover me up , cuddle me in , lie down with me , and hold me in your arms.

-          Thanks viskade jag så tyst som möjligt så han inte skulle sluta  , ögonlocken kändes tyngre .

-          And your heart's against my chest, your lips pressed in my neck , I'm falling for your eyes, but they don't know me yet , and with a feeling I'll forget, I'm in love now , kiss me like you wanna be loved , you wanna be loved ,you wanna be loved . Jag log igen . han forsatte .

-          This feels like falling in love , falling in love , we're falling in love

-          Yes we are , I love you so much , viskade jag ännu tystare , till min lycka slutade han inte.

-          Settle down with me , and I'll be your safety , you'll be my lady, I was made to keep your body warm , but I'm cold as the wind blows so hold me in your arms. Det var de sista jag hörde inna jag somnade .

 


om någon undrar vilken låt det är som Harry sjunger i slutet är det Ed Sheeran - Kiss me , läger upp en länk också :)

http://www.youtube.com/watch?v=MXL8BEPl-Nw


2012-04-03
23:52:26

More than this - part 12

sista andblicken :

- Sure thing babe svarade jag och kysste han  ända tills louis tutade otåligt sen var han tvungen att gå . jag fixade til disken och de inna jag satte mig i sänen med vara pjamas kläder och datan framför mig jag gick in på twitter och såg att jag hade fått sjukt många följare och att harry hade nämnt mig i en bild . en bild som jag gissar att louis hade tagit . eftersom den förestälde mig och haryy när vi dansade . vi två så nära som de gick på bilde såg man harry som höll om mig och mitt huvud på hans axel och alla bubblor runt omkring oss , och texten va , me and my love och sedan min twitter . jag var så lycklig över de , att jag svarade me and my big love , sen la jag ifrån mig datan la mig i sängen och somnade nästan direkt med ett leende på läpparna. 

 

 

Nästa morgon vaknade jag tidigt , för tidigt kände jag , jag tittade på klockan halv tio . nej tänkte jag , jag vände mig om och försöket somna om , men du funka inte . Jag gav upp och satte mig upp i sängen och luktade på mitt hår , hmm de luktade tomatsås , jag log för mig själv och sprang in i duschen. Jag var klar rätt snabbt och tog på mig ett par mjuka shorts med en t-shirts och gick ner och gjorde frukost .

De va söndag på söndagar var det en tradition att jag och Conny gjorde pannkakor så jag tänkte göra de , de tog inte så långt tid och vid tolv hade jag ätit och diskat undan , jag skulle träffa Simone vid två lika bra att göra mig iordning jag kunde vara rätt seg. Jag fixade håret och mitt smink , de vanliga jag plattade håret och sminket ja foundation , macara , eyeliner , kajal och ögonbryns penna. Kläderna var också något jag brukade ha på mig rätt mycket där hemma , ett par söndriga jeans , med ett vitt linne och en rutig sjorta med mina gula converse som jag köpt i veckan . Halv två var jag klar.

Jag slö kollade på simpsons innan jag gick. Jag såg Simone på långt håll hon hade på sig långa smal ljusa jeans med en långarmad grön tröja hon hade sått blonda hår nersläppt och de skimrade som guld i solljuset.

-          Tja sa hon när jag kom fram .

-          Hej svarade jag .

-          Så ja , vad vill du se , London ? eller kanske shoppa lite ?

-          Ehh båda om de funkar .

-          Hahah klart detta är London , everything is possible darling skrattade hon fram.

-          Awesome svarade jag .

-          Let’s go . Sen tog hon min arm och började gå ner runt centrum . Vi gick först mot The London eye .

-          Ska vi åka upp frågade jag osäkert .

-          Vi kan , det är inte så mycket folk idag .

-          Ehh okej . Jag började bli nervös, min rädsla för höjder bara förvärrades varje år och London eye va så väldigt hög så jag blev lite skakis att titts upp på den. Simone tittade på mig.

-          Är du höjdrädd eller ?

-          Ja , väldigt , det är läskigt att titta på den här ifrån .

-          Men då skiter vi i det . Sen ringde hennes mobil , jag kände igen signalen, de va my humps av the black eyed peas . Hon pratade i någon minut innan hon la på.

-          Gammal låt sa jag skämtsamt.

-          Hahah ja men jag tycker om den , den har fastnat så jag tänkte om jag har den som ringsignal och väckar klocka skulle jag tröttna men nej jag har inte gjort de än . Så min plan va inte den bästa direkt.

-          Hahah nej kanske inte.

-          Men ska vi dra in i till centrum istället , jag behöver nya löparskor .

-          Visst sa jag . jag kunde också behöva ett par .

 

När vi gick mot centrum så såg jag att flera tjejer stog eller gick och tittade eller stirrade på mig och viskade . Kunde man känna igen mig så enkelt tänkte jag . Vissa tjejer log mot mig och jag log tillbaka medans andra sneade eller ärligt talat mördade mig med blickarna . jippi tänkte jag , jag kommer bli hur omtyckt som helts.  Simone verkad också märka de men hon frågade inget eftersom hon nog såg mitt frågade utryck . Vi kom mot centrum och vi gick in i en stor sport affär .

-          Wow var allt jag kunde säga eftersom affären hade nog över tusen par skor och hur mycket kläder som helts.

-          Affärerna är minder där hemma eller ?

-          Ehh ja mycket mycket minder , man skulle nog få plats med typ minst tre stadium här inne .

-          Äsch bryr dig inte om de . Sen drog hon bort mig till skorna och jag hittade de senate reebook easytone skorna som verkade helt okej , sen hittade jag tränings legings , sport-bh och linne . de då va de klart . sen gick vi vidare till h&m där jag hittade en söt klänning och en blommigtop och Simone ett par jeans . Klockan hade blivit fem typ när vi gick ut ur h&m och Simones telefon ringde igen , samtalet var lika kort som innan .

 

-          Min bror och hans kompisar är i närheten och undrade om vi ville följa med och käka med dem , vad tycker du ?

-          Ehh okej , de går väll bra , jag måste ändå börja lära känna lite folk här gissar jag .

-          Haha ja , men kom vi sak träffa dem runt hörnet , du gillar italienskt va ?

-          Ja klart jag gör .

-          Bra för de har en ur mysig italiensk restaurang runt hörnet , vi äter där hur ofta som helt .

-          Jaha okej , de funkar.

Vi började gick ut ur gallerian och längst ner på gatan där det fanns en liten mysig italiensk restaurang. Utanför stog tre killar en lång blond kille som jag gissade var Simones bror efter som de va sjukt lika varandra brevid han en svart hårig lite krampig kille med ögonbryns pircing och en brunhårg med massa fräknar . När jag såg den svarthårig tänkte jag direkt på mitt ex hemma i Malmö Adam , de va såna killar jag brukade falla för , Harry var tvärtemot , vilket jag var glad över , för de killarna hade alltid varit dåliga nyheter men de va inte Harry . Vi kom fram till dem och den blonda gick direkt fram till Simone .

-          Hi sis sa han sen vände han sig mot mig .

-          Och du måste vara Felicia , jag är Simon . Han sa det på svenska , så han kunde också de.

-          Haha ja de är jag , Simon och Simone är ni tvillingar eller , ni är väldigt lika. Båda två skrattade.

-          Nej det är vi inte jag är nitton och Simone är sjutton .

-          Jaha och kan dina kompisar också svenska , det hade ärligt talat inte förvånat mig .

-          Nej de kan de inte sa han och log . Ey guys come over here and say hi . Killarna kom fram. Den första som presenterade sig va brunneten .

-          Hi I’m Daniel sa han och tog fram handen , jag skakade den .

-          Hi I’m Felicia . Sen kom den svarthåriga .

-          And I’m Ed.

-          Felicia , is Ed your real  name .?

-          Haha no it’s Edward skrattade Simon fram . Ed skojboxade på honom som svar .

-          Boys can you ever stop suckade Simone fram .

-          Ahh lighten up sis , but now let’s go and eat .