onednovellstorys

2013-01-30
22:57:23

Nobody compares to you - Kapitel 17

Sista andeblicken: Där fanns massa människor och överallt gick det runt servitriser, nästan direkt när vi hade kommit in höll vi i ett glas champagne. Lisa drog med mig och började prata med massa människor, jag pratade också men kände mig ändå lite utanför tills jag kände en arm runt min midja och jag vände mig om och möttes av Louis vackra ögon. Han kysste mig på kinden och jag kände hur jag rodnade.   

 

 

 

Vi spenderade resten av kvällen att inte försöka se ut som ett par utan som vänner, därför försökte jag prata lika mycket med de andra killarna som med Louis, under kvällens gång såg jag flera gånger hur Lisa och Harry sjönk in i djupa samtal med varandra. Jag log åt det, det hade varit bra för Lisa att få lite nya vänner som inte har kontakt med hennes ex.
Just nu stog jag och Lisa med killarna och klockan började närma sig elva, Lisa skulle ge mig skjuts hem och vi skulle dra en tidig kväll. Jag skulle hem och förmodligen slöa med Andy och Lisa ska iväg till sin mamma över söndagen. När vi snackade de sista minuterna hördes en silkeslen röst.
- Hej Louis sa rösten och han vände sig om och eftersom jag stog brevid honom kunde jag se personen när han vände sig, där stog nog en av de sötaste tjejerna jag någonsin sett. Hon stog där och gav ett flörtigt leende mot Louis.
- Hej Eleanor sa Louis, lite rädd lät det som.
- Hur är det? Jag saknar dig sa hon ännu flörtigare och strök sin hand över hans arm, okej nu gick hon lite för långt hade hon inte märkt att Louis andra arm gick runt min midja och att han stog nära mig.
- Hej Alexandra, Eleanor var det? Sköt jag in och la fram min hand så hon kunde se att han höll armen runt om mig, hon tittade runt och gav sig ifrån ett litet skratt.
- Ja Eleanor sa hon och log emot mig, sedan vände hon sig mot Louis igen.
- Vad vill du Eleanor?
- Jag kanske saknade dig säger hon och ler. Jag vänder mig om för att Lisa petar på mig och gör ett tecken att vi ska åka nu.
- Babe vi ska åka nu säger jag och petar på Louis. Han tittar sig snabbt omkring sedan böjer hans sig ner och ger mig en ganska hård passionerad kyss och när jag tittar upp ser Eleanor ut som ett svart moln.
- Hej då babe säger han och ler emot mig. När jag går förbi ger jag henne en liten vikning och säger. - Hej då Eleanor, som jag förväntade gav hon mig inte ens sån trevlig blick.


När jag kommer hem ser jag att Andy sitter i soffan framför datorn.
- Hej Andy säger jag och går in på mitt rum och byter snabbt om till shorts och en tröja.
- Hej A säger han och tittar upp när jag kommer ut igen.
- Vem är Eleanor? Frågar jag, jag kunde inte låta bli.
- Oh redan säger han och gör ett snabbt sne leende.
- Vadå redan?
- Hon är Louis ex, de gjorde slut i november typ någon vecka efter deras ett års dag. Jag ger honom en blick.
- November, han träffade mig en månad efter säger jag.
- Tur de, han va lite av ett vrak efter de gjorde slut, fast han försökte inte visa det.
- Så jag är hans repond girl, det är ju bara perfekt säger jag och kastar mig is soffan. Andy lägger armen om mig och drar mig intill honom.
- Det lovar jag dig att du inte är, Louis är bara mer pojkväns killen han har alltid tur i kärlek, och eftersom han dejtar dig så har han verkligen det. Jag log emot honom.
- Ibland vet du bara vad du ska säga eller hur.
- Japp säger han och ler. Vad säger du om att imorgon går du jag ut på stan och har en tbswaaa.
- Såklart. The best day with Andy and Alex svarar jag.  


2013-01-27
21:01:12

Nobody compares to you - Kapitel 16

Sista andeblicken: Harrys perspektiv: 
Jag känner hur Lisas andetag blir tyngre och jag tittar ner på henne och ser att hon sover, försiktigt lyfter jag upp henne och bär in henne i mitt sovrum och lägger henne på sängen. Hon får sova där inne eftersom Louis har det ena gästrummet och de andra är inte riktigt klart än. Jag lägger henne ner utan att väcka henne, sedan drar jag täcket över henne sedan går jag tillbaka till vardagsrummet, där finns en nästan full spritflaska som väntar på mig.  


 
 

 

 

Alexandras perspektiv:
Jag vaknade brevid Louis som låg och snarkade tyst jag log, sen gick jag ut för att titta till Lisa, dörren till Harrys sovrum stog öppen så jag tittade in, där låg Lisa och sov, var va Harry då tänkte jag. Jag gick till vardagsrummet och såg han ligga i soffan och sov, sprit flaskan som han hade tagit fram kvällen innan som var full då va nu tom, jag suckade och blockade bort den och glasen och gick in till köket och la undan det. Sedan tog jag fram ett glas fyllde de med vatten och letade upp två Alvedon och satte mig brevid Harry och knuffade lite på honom, han vaknade och tittade med kisade ögon på mig.
- God morgon sa han kvävt.
- God morgon, bakis? Frågade jag.
- Ganska säger han och ler lite.
- Här säger jag och ger honom vattnet och Alvedonen.
- Tack, var är Louis och Lisa? Frågar han efter han har svalt dem.
- Sover, fast jag tänkte väcka dem nu säger jag och ler och reser mig upp. Jag börjar med Lisa, jag väcker henne försiktigt genom att skaka lite på henne, hon vaknar snabbt och går ut till Harry. Sedan går jag in till Louis med honom tänker jag inte vara lika snäll, när jag kommer in i rummet ligger han i mitten av sängen och sov. Jag tog ett språng hoppade på sängen och satte mig på honom och började hoppa och säga med min gnälligaste röst.
- Louis, vakna vi måste upp nu. Louis vakna samtidigt som jag skakade på honom. Han öppnade långsamt ögonen och mumlade någonting, sedan blundade han igen och sedan från ingenstans kastade han sig upp så jag ramlade bakåt i sängen så började han kittla mig, jag är också världens kittligaste person så tillslut skrattskrek jag och han slutade genom att ge mig en puss på munnen och att springa ut från rummet. Jag samlade mig snabbt och sprang efter honom.


Någon timme senare sitter vi i köket och äter Louis och Harrys rätt misslyckade pannkakor, alla är rätt tysta och jag undrar vad jag ska göra idag, Louis har säker något planerat, och Lisa ja hon ville säkert bara vara ensam, jag fick kolla med Andy sen.
- Ja jag måste nog börja dra, måste iväg och handla en klänning tills ikväll säger Lisa och reser sig.
- Vad ska du göra? Frågar jag.
- Elle magasin har något stort event ikväll säger hon och rycker på axlarna.
- Ska du också ditt? Vi med säger Louis och ler.
- Va kul säger Lisa och ler. Du då A, vad ska du göra?
- Vara hem gissar jag på säger jag och ler.
- Nej men följ med du kan vara min plus one. Snälla jag vill inte vara ensam säger Lisa och ger mig puppy eyes.
- Ja följ med så kan vi spendera tid ikväll också säger Louis och tar tag i min hand.
- Okej då, men då måste jag följa med och köpa en klänning säger jag och reser mig, Lisa nickar ivrigt och drar iväg med mig.


Några timmar senare vid sju tiden på kvällen satt jag och Lisa i bilen, hon såg verkligen enastående ut, hon hade en svart klänning, som var lite genomskinligt här och där, och sitt ny slingade hår uppsatt och en sotad sminkning. Jag hade på mig en röd klänning med gudliga klackar och håret utsläppt som vanligt med rätt neutral sminkning.
- Redo? Frågade Lisa.
- Alltid svara jag och bilen stannar och vi hoppar ut, blixtarna är allt jag ser men Lisa drar i mig och vi står på matten ett tag. Jag hör hur rösten blir högre och mer tjej skrik bryta ut och jag vänder mig om och längre ner ser jag Louis och killarna, vi får ögonkontakt och han ger mig ett stort leende, herregud det leendet kunde få mig att smälta rakt ner. Jag och Lisa blev klara tillslut, eller Lisa blev klar och vi kom in där inne. Där fanns massa människor och överallt gick det runt servitriser, nästan direkt när vi hade kommit in höll vi i ett glas champagne. Lisa drog med mig och började prata med massa människor, jag pratade också men kände mig ändå lite utanför tills jag kände en arm runt min midja och jag vände mig om och möttes av Louis vackra ögon. Han kysste mig på kinden och jag kände hur jag rodnade.  


2013-01-23
22:14:24

Nytt!
Hej alla har skaffat ny bakrund, nytt tema och ny header, vad tycker ni?
Jag kämpade hur länge som helst att först göra headern och sedan hur länge som helst för att hela skulle synas på bloggen eftersom jag inte har någon aning om hur man gör sådant.. Men hoppas ni tycker om det!
Och vad tycker ni om novellen så länge?

Kometerna jag vill veta!

2013-01-22
00:14:49

Nobody compares to you - Kapitel 15

Sista andelicken: - Min värld faller isär. Hon tittar på mig men ögonen fyllda av tårar. Han gjorde slut med mig halvskriker halv gråter hon ut. Jag bara tar henne i min famn det finns inget bättre att göra, hon håller om mig och gråter fullt ut , jag drar försiktigt in henne och stänger dörren, och vänder huvudet, där står Louis och Harry. 
- Här kommer att behövas alkohol säger Harry och går in i köket.  


 

 

 

Lisas perspektiv:
Alexandra leder in mig i vardagsrummet jag håller fortfarande ett krampaktig tag om henne, just nu är hon det som håller mig stående tills vi sätter oss i soffan. Jag sitter där, och är närvarande men ändå inte. Hur kunde det bli såhär det kändes tomt som någon tagit bort en bit av mig. Jag kände hur töntig jag var men ändå, jag älskade verkligen honom, jag tänker hans namn i huvudet, Erik, Erik. Det gör ont och bilden som jag har sett hela kvällen spelas ännu en gång upp i mitt huvud, han i sängen men någon annan, orden efter att jag inte var något för honom. Jag började nästan gråta av tanken. Harry kommer in med en stor spritflaska och några glas, fats jag ser i ögonvrån hur både Alexandra och Louis skakar på huvudet, jag bryr mig inte jag ska dricka just nu är fuck the world allt jag känner jag vill inte bry mig om något, Harry häller upp mycket i ett glas till mig och sig själv och jag tar snabbt en klunk och känner hur det bränner till i halsen men bryr mig inte och tar en klunk till. Jag hör hur Alexandra frågar mig saker och hur jag svarar och att jag gråter samtidigt men det slutar snart, alkoholens magi har börjat slå in men om jag känner min alkohol så kommer jag börja gråta ännu mer snart.
- Du Lisa jag och Louis ska gå och lägga oss klara du dig med Harry säger hon och tittar på mig, jag tittar snabbt på Harry som får upp ett leende.
- Jag lovar jag bits inte skämtar han.
- Jag klara mig svara jag och ler mot henne, hon ler tillbaka och kramar mig hårt och går sedan iväg med Louis, kvar sitter jag och Harry. Vi har båda druckit upp nu och han fyller på igen.
- Så varför är du en stor drickare ikväll? Frågar jag honom och tar en klunk.
- Ungefär samma som dig säger han och tar också en klunk.
- Så du har också blivit dumpad.
- Typ vi var aldrig ett par direkt men jag gillade verkligen henne och så bara ja försvann hon säger han och jag ser nu att han gråter, jag vet ju precis hur kan känner sig så jag går och sätter mig på skinnfåtöljens kant och håller honom en stund till jag känner att hans har slutat gråta sedan sätter jag mig igen. Han tittar upp på mig.
- Hur känns det för dig då? Frågar han. Nu känner jag att jag börjar gråta, han gör samma sak sätter sig brevid mig och håller om mig.
- De säger att det är en krossat hjärta men det gör ont i hela kroppen hulkar jag fram och lägger mig på hans ben och han kilar min rygg och tillslut somnar jag.

Harrys perspektiv:
Jag känner hur Lisas andetag blir tyngre och jag tittar ner på henne och ser att hon sover, försiktigt lyfter jag upp henne och bär in henne i mitt sovrum och lägger henne på sängen. Hon får sova där inne eftersom Louis har det ena gästrummet och de andra är inte riktigt klart än. Jag lägger henne ner utan att väcka henne, sedan drar jag täcket över henne sedan går jag tillbaka till vardagsrummet, där finns en nästan full spritflaska som väntar på mig.  


2013-01-17
21:47:22

Nobody compares to you - Kapitel 14

Sista andeblicken: Louis perspektiv - . Fast vi hamnade tillslut på hennes säng fortfarande kyssande. Fast jag ville inte göra något för snabbt med Alexandra. Jag vill inte förstöra det fina vi hade. Så jag avslutade kyssen och vi låg en stund och pratade tills jag kände hennes tunga andetag på min bröstkorg och jag såg att hon hade somnat och snart gjorde jag de också.  


 
 
 
 

 

 

 

Alexandras perspektiv:
Jag vaknade med ett ryck, det hade varit en mardröm att han var tillbaka och förstörde allt, men puttade snabbt bort tanken och upptäckte en arm runt mig jag tittade åt sidan och där lång Louis och sov djupt, hans mun var smått öppen och hans bröstkorg åkte skata upp och ner. Han var så otroligt söt när han sov, jag funderade på om jag skulle ligga kvar och somna om men min kurrande mage sa en helt annan sak, jag smög försiktigt ut ur rummet, och tittade in i Andys rum på vägen till köket han låg rak låg på sängen men sina kläder på och snarkade högt. Jag gick in och la hans täcke över honom och stängde dörren. Inne i köket började rosta massa mackor lika bra att göra till Louis och Andy eller han skulle förmodligen sova hela dagen. Jag plockade fram juice och pålägg och medan jag höll på kom en sömndrucken Louis in i köket.
- God morgon sa jag och slängde iväg ett leende mot honom.
- God morgon svarade han samtidigt som han gäspade och gnuggade sitt öga.
- Frukost? Frågade jag och nickade emot bordet.
- Visst men först detta säger han går fram och kysser mig. Jag fnittrar till.
- Louis inte för att vara taskig men din andedräkt är inte bra säger jag och ler emot honom. Han låsas spela extremt sårad och ger ifrån sig höga ljud så en trött och rödögd Andy staplar in i köket.
- A kan du ta det lite lugnt här inne säger han sedan får han syn på Louis. Oh hej Louis säger han och ger ifrån sig ett leende.
- Hej Andy, tuff natt? Frågar Louis.
- Lite, men jag ska sova vidare nu, god natt säger han och ger mig en blick som säger oh vad du och jag ska prata sen, sedan försvinner han ut. Jag suckar sedan sätter sig jag och Louis och äter frukost.


Två veckor senare:
Jag har precis slutat att jobba, det är fredag och allting känns bra just nu. Louis och jag har dejtat i två veckor nu och det kunde inte bli bättre, han var med på min ide om att ta det långsamt och inte försöka synas ute tillsammans så mycket innan vi visste hur vi ville ha det. Och ikväll skulle jag hem till honom för första gången eller inte hem och hem. Hans hus renoverades för tillfället så han bodde hos Harry just nu, så vi skulle vara hemma hos Harry och mysa gissade jag på. Jag gick hem om för att byta om, jag drog på mig jeans en stor huddtröja och en mössa sedan körde jag över till Harry, där han stog utanför och log sitt perfekta leende emot mig jag gick fram och kramade honom. Sedan kysste vi snabbt och lätt men det var underbart, han var klädd ungefär likadant som mig, en röd huddtröja och mössa men mjukis.
- Är det okej för dig om Harry är med oss ikväll? Han verkar vara ledsen men jag har ingen aning om varför säger han.
- Jadå det är klart säger jag och vi går in, Harry står i köket han iklädd en lilla t-shirt och han också mössa, var det en trend att ha på sig mössa just idag eller?
- Hej Alex säger han och kramar mig när jag kommer in.
- Hej Harry säger jag och kramar tillbaka.
- Är du sugen på tacos ikväll?
- Jag är alltid sugen på tacos säger jag och skrattar.Några timmar senare sitter vi mätta i Harrys vardagsrum, han i en av skinnfåtöljerna och jag och Louis sitter och myser i soffan, Louis hade rätt han verkar rätt ledsen. Jag hör min mobil plinga till och det är från Lisa. '' Hej är du hemma? Jag behöver verkligen prata med någon!'' jag knappade snabbt in '' Nej, är hemma hos Harry med Louis, vad är det som har hänt? ''. Lisa brukade aldrig skriva såhär på sms det måste ha hänt något. '' Kan jag få komma snälla, jag måste verkligen prata med dig jag vet inte vad jag ska göra''.
- Harry är det okej om min tjejkompis kommer över en stund, det verkar ha hänt något. Båda han och Louis ser lite oroliga ut.
- Ja det är klart säger Harry, jag knappar snabbt in adressen och efter en kvart ringer Lisa på dörren och jag springer och öppnar. Där står hon som jag aldrig har sett henne innan hennes smink har runt och man ser att hon har gråtit eller hon gråter fortfarande, hennes hår är rusigt och hon ser helt förstörd ut.
- Vad har hänt? Säger jag hon tittar ner i marken.
- Min värld faller isär. Hon tittar på mig men ögonen fyllda av tårar. Han gjorde slut med mig halvskriker halv gråter hon ut. Jag bara tar henne i min famn det finns inget bättre att göra, hon håller om mig och gråter fullt ut , jag drar försiktigt in henne och stänger dörren, och vänder huvudet, där står Louis och Harry.
- Här kommer att behövas alkohol säger Harry och går in i köket.  


2013-01-13
01:54:22

Nobody compares to you - Kapitel 13

Sista andeblicken:  Han va snart så nära att jag kände hans varma andedräkt och sedan mötte hans läppar mina. Det var inte ett hångel som senast utan en lätt ljuv kyss, som fick hela London att tystnad och hela världen stannade och nu gick tusen stötar igenom min kropp. Han avslutade kyssen och vi båda log lite generat emot varandra sedan lutade jag mitt huvud på ans axel och log större.  

 


 

( tryck på låten här under för att lyssna på låten till kapitlet.. jag vet inte hur jag annars skulle gära. För jag är inget bra på sånt)

A Rocket To The Moon – Baby Blue Eyes    

 

Louis perspektiv:
Vi satt kvar så en stund, hennes huvud på min axel och min arm runt hennes midja nu. Det var skönt att bara sitta så här med Alexandra var det inte nödvändigt att prata med henne hela tiden, utan man kunde ha en skön tystnad. Min läppar brände fortfarande av hetta sedan kyssen, det hade varit så härligt att få kyssa henne igen. Nyår var en grej men detta var något helt annat, någonting som fick min kropp att vibrera på ett annat sätt. Jag tittade ner på henne, det såg ut om om hon sov jag var tvungen att få hem henne. Jag skakade försiktigt henne. Hon vaknade direkt.
- Va, jag är vaken sa hon och såg att det var jag och log emot mig.
- Du såg jätte vaken ut säger jag och flinar stort emot henne.
- Förlåt säger hon lite oskyldigt.
- Det är lugnt, men kom vi ska få dig hem nu säger jag och drar upp henne.
- Ska vi åka skotern igen?
- Ja om du vill säger jag. Vi kan ta en taxi annars.
- Nej, nej jag älskar att åka skoter säger och och tar tag i min hand och vi går emot hissen.

 

 

Vi kommer ner och hon sätter sig bakom mig igen med händerna hårt knutna runt min midja igen, det känns bra på något sätt. Vi kom fram till hennes byggnad och hon hoppade av.
- Du skulle inte vilja följa med upp va? Jag tror inte Andy är hemma än ändå.
- Klart jag vill säger jag och ler och tar nu tag i hennes hand och går vi går upp till dem. Lägenheten är som hon trodde tyst, och klockan visar halv ett. Herregud har vi varit borta så länge.
- Jag ska bara byta om säger hon och försvinner. Jag sätter mig i soffan så länge och tittar runt. Det ser annorlunda ut från nyår, nu finns det massa bilder framme. Några på hon och Andy och deras familjer. Alexandra kommer ut rätt snabbt i pyjamas, och uppsatt hår. Jag reser mig upp och går fram till henne och lägger armarna runt hennes midja. Jag ger henne en snabb puss och börjar gå emot toan, eftersom jag känner att naturen kallar. Hon tar tag i min handled.
- Var ska du?
- Toa säger jag men hinner knappast avsluta ordet innan hon har dragit mig in till sig och kysser mig, lugnt sen lite vildare men det lugnade ner sig igen. Fast vi hamnade tillslut på hennes säng fortfarande kyssande. Fast jag ville inte göra något för snabbt med Alexandra. Jag vill inte förstöra det fina vi hade. Så jag avslutade kyssen och vi låg en stund och pratade tills jag kände hennes tunga andetag på min bröstkorg och jag såg att hon hade somnat och snart gjorde jag de också.  


2013-01-08
20:37:40

Nobody compares to you - Kapitel 12

 

Sista andeblicken: Det kommer inte skada dig det värsta som kan hända är att det inte är kul och då behöver du inte göra det igen''. Jag tittar på smset och funderar länge, ska jag göra det, det är ju något med denna killen, han får mig att le och jag gillade något med den kyssen på nyår. Tillslut svarar jag '' Okejdå, som du sa vilken skada kan det göra?''


  

 

Veckan gick förbi och det blev fredag, då jag skulle ha min dejt med Louis. Jag måste erkänna det pirrade lite i magen av taken att Louis och jag skulle spendera en hel kväll tillsammans. Jag visste inte vad jag vi skulle göra, men han hade sagt att han hade planerat allt. Nu stod jag vid min garderob och bara stirrade. Jag hade på mig shorts och en stor t-shirt men skulle välja kläder nu innan jag duschade, jag drog fram mina skinnbyxor och de kunde aldrig gå fel direkt så jag la dem på sängen med ett bälte. Nu tröja, jag vill inte vara för uppklädd, tillslut blundade jag och stoppade in mina händer i garderoben och tog tag i två saker. När jag öppnade dem höll jag en stor stickad grå tröja och min stora stickade röda halsduk. Det kunde väl funka, jag la dem också på sängen och sprang in i duschen. När jag var klar gick jag in och drog på mig kläderna, det funkade tyckte jag. Sedan satte jag upp håret i en lös knut och sminkade mig. Puder mascara med eyeliner och så lite rouge och ett svagt rosa läppstift. När jag var klar granskade jag mig själv i spegeln.

Jag kunde inte avgöra om jag skulle se ut såhär, hjälp behövdes.
- Andy ropade jag högt. Jag hörde han komma långsamt men hans steg hördes. Han öppnade dörren till mitt rum.
- Vad?
- Hur ser jag ut? Frågar jag och tittar på han uppgivet. Han granskar mig snabbt.
- Snygg som vanligt, varför undrar du det? Frågar han. Juste jag hade inte sagt något till Andy om dejten.
- Öh ingen anledning svara jag och blir röd om kinderna.
- Ska du ut med någon? Säger han och börjar le.
- Nej skrattar jag nervöst.
- Så du har inget med att Louis inte ska med oss alla ut och festa ikväll? Frågar han nu och ler ännu mer. Jag känner hur den röda färger blir starkare.
- Kanske säger jag tyst och tittar ner i marken.
- Oh jag är så glad för din skull säger han och kramar mig, jag kramar tillbaka.
- Tack Andy det hjälper.Någon timme senare satt jag i köket och väntade på att klockan skulle bli sju, då skulle Louis hämta mig, jag va otroligt nervös det va någonting med honom, något som hade fått mig att kyssa honom på nyår, något som fick mig att le. Klockan slog sju fortfarande ingen Louis men min mobil pep till, ett sms från Louis '' Jag är där nere kom ner! ''. Jag log, hur kunde denna kille få mig att le via ett sms. Jag drog på mig ett par svarta kängor och min skinnjacka och tog min mobil och nycklar och sprang ner. Där nere satt han i för jeans, en vit stickad tröja sedan såg jag vad han satt på, en skoter. Jag log stort, jag älskade att åka skoter. Jag kom ut genom porten han såg mig och ett stort leende spred sig.
- Hello love sa han och kramade om mig hårt.
- Hej Louis sa jag och kramade honom tillbaka.
- Kom sätt dig sa han och klappade på platsen bakom sig själv. Jag hoppade på bakom honom och la mina armar runt om hans midja, en lite stöt for igenom min kropp när jag la mina armar där.

Han startade skotern och började köra genom London, han körde rätt så snabbt och jag skrattade högt av farten och av adrenalinet som for genom min kropp. Efter en stund stannade vi utanför ett stort hus.
- Vad ska vi göra här? Frågade jag och tittade nyfiket på honom.
- Du ska få se, kom sa han och tog min han och vi gick in och tog hissen högst upp till taket. När vi var framme och kom ut fanns det två stolar och en brasa. VI satte oss ner på vars en stol och Louis tog fram en låda med macerones. Mitt leende blev större.
- Hur visste du att jag tyckte om dem sa jag, okej tycka om var en underdrift jag älskade dem.
- En gissning svarade han och skrattade.


Vi satt och pratade en bra stund och timmarna gick, efter att ha ställt oss och tittat ut över London satte vi oss på samma stol med en flit runt omkring oss, det kändes så enkelt och så rätt att sitta här prata om livet med Louis. Allt med honom verkade så enkelt, det var inte svårt alls och det hela kändes lite bättre eftersom det fanns en liten pirrande känsla i magen. Efter en stund vågade Louis lägga armen om mina axlar, ännu en stöt flög genom min kropp, jag som hade tittat ner på mina händer tittade nu upp på honom och möte hans blick, långsamt men försiktigt närmade han sitt ansikte emot mitt. Han va snart så nära att ajg kände hans varma andedräkt och sedan mötte hans läppar mina. Det var inte ett hångel som senast utan en lätt ljuv kyss, som fick hela London att tystnad och hela världen stannade och nu gick tusen stötar igenom min kropp. Han avslutade kyssen och vi båda log lite generat emot varandra sedan lutade jag mitt huvud på ans axel och log större.  


2013-01-05
00:22:03

Nobody compares to you - Kapitel 11

Sista andeblicken:Vi pratade under hela lunchen utan någon paus, vi bytade nummer och bestämde oss för att gå ut i helgen. När vi var på väg därifrån knackade någon mig helt plötsligt på axeln och sa. 
- Alexandra? Jag vände mig och och blev lite chockad och lite rädd vad skulle jag nu säga. 
- Oh hej Louis.  


 

 

 

Jag tittade på honom, satan han såg bra ut, hade han blivit sötare sedan nyår.
- Hur är det? Frågar han nu och slänger också iväg ett vackert leende.
- Jodå det är jätte bra svara jag.
- Alexandra jag måste gå nu, min skjuts är här säger Lisa och jag vänder mig om och kramar henne.
- Ha det bra så länge, jag ringer dig så bestämmer vi hur vi ska göra.
- Absolut svara hon och går iväg till en av bilarna som står på gatan och kramar en ursnygg kille och kysser honom hoppar in i bilen och åker iväg. Jag vänder mig om mot Louis igen.
-Så vad gör du här? Jag trodde du bodde lite i utkanten av London? Frågar Louis nu.
- Jo det gör jag men jag jobbar i närheten.
- aha vad jobbar du med nu?
- Som modell, men bara för tillfället, så jag får ihop pengar att plugga. Vad gör du här?
- Vår studio är i närheten jag skulle bara hit för att hämta upp vårt käk svarar och nickar mot restaurangen vi precis hade varit inne på.
- Jaha svarar jag och sedan blir det lite tyst. Det känns så konstigt efter vad som hände på nyår.
- Inte för att verkar för på, men du kanske skulle vilja gå ut någon gång? Frågar Louis och rodnar lite.
- Jag vet inte Louis, jag är inte ute efter något direkt.
- Jaha svarar han och ser lite nedstämd ut.
- Men jag måste verkligen gå nu, men du får har det så bra säger jag och kramar honom.
- Jaha hej då Alexandra svarar han och kramar mig tillbaka. Det känns mysigt med hans armar runt mig och det var första gången jag gillade att någon kallade mig Alexandra.


Några timmar senare efter att ha ätit duschat ligger jag och titta på tv, Andy är ute med några kompisar. Jag slö kollar på Simpsons och funderar på att lägga mig när min mobil plingar till. Jag tar upp den och det är ett smsa från ett okänt nummer jag öppnar det. '' Hej Alexandra, det är Louis :) Hur är det? ''. Jag blir förvånad men svara snabbt. '' Hej Louis, jodå det är bra hur är det själv? Bara en fråga hur fick du mitt nummer? ''. Jag väntar otåligt på ett svar, jag vet inte varför jag bryr mig så mycket. Tillslut plingar min mobil till. '' Det är jätte bra med mig. Jag kommer aldrig berätta det! :P ''. '' Du fick det av Andy eller hur? '' knappar jag in och får ett svar snabbt denna gången. '' Ja...'' Jag skrattar till och får samtidigt ett nytt sms '' Eller för att vara mer exakt jag frågade Liam om Andys nummer sedan ringade jag Andy och fick det ;).'' '' Haha såklart :) ''.Sedan ligger min mobil tyst, jag känner mig lite besviken jag gillade att smsa med honom fast det bara hade varit några smsa. Tillslut bestämmer jag mig för att gå och lägga mig. Just då plingar min mobil till, jag får ett litet leende det är från Louis. '' Hej du! Gillar du vatten?''. Jag tittar på smset, vad var de för fråga, alla gillade väl vatten. '' Ehm ja'' svarar jag och undrar vad det var för fråga. Snart får jag ett svar '' Bra, då gillar du redan 75% av mig!''. Jag tittar på smset tre gånger sedan börjar jag skratta, jag skrattar så mycket att tårarna börjar rinna på mig, '' Haha den va bra!''. Han svarar snabbt igen, jag blir irriterad på honom ibland svara han snabbt och ibland jätte långsamt. '' Så aj tänker försöka igen, gå ut med mig? Det kommer inte skada dig det värsta som kan hända är att det inte är kul och då behöver du inte göra det igen''. Jag tittar på smset och funderar länge, ska jag göra det, det är ju något med denna killen, han får mig att le och jag gillade något med den kyssen på nyår. Tillslut svarar jag '' Okejdå, som du sa vilken skada kan det göra?''


2013-01-03
15:55:49

Nobody compares to you - Kapitel 10

Sista amdeblicken: Sedan åkte jag hem, jag ville verkligen visa bilderna för Andy. Han blev jätte glad för min skulle. 
- Men A dessa är skit snygga ju säger han och tittar på dem igen. 
- Tycker du verkligen det?
- Ja det är skit bra säger han och kramar mig. 
- Tack Andy det hjälper. 
- Och nu ska alla få se det sa han tog fram sin mobil fotade ena bilden och la ut den på Instagram och Twitter och skrev. '' My bestfriend is hotter then your's ;) ''  


 

 

 

Nästa dag gjorde jag samma sak som dagen innan, hudfärgade underkläder, jeans en tröja och så på med en jacka och ett par skor sedan åkte jag till jobbet igen. Det var likadant när jag kom ditt också, in i hissen och sedan åkte jag några våningar. Fast det var annorlunda när jag kom fram till min våning. Istället för de tysta spänningen som igår fylldes luften av ett bubblande skratt. Jag gick fram och i sminknings stolen satt en av de vackraste tjejer jag någonsin sett. Hon var kortare än mig det märktes, hon hade brunt hår och världens finaste leende. Hon såg mig och hennes ansikte sprack upp i det stora leendet igen. Hon hoppade upp och gick fram till mig.
- Hej jag heter Lisa, det är du som är Alexandra eller hur?
- Ja hej säger jag sätter mig i stolen brevid henne. Hon ser så van ut som hon har gjort detta hundra gånger innan, och som hon hade läst min tankar säger hon.
- Du är ny på detta eller hur?
- Hur visste du det säger jag lite generat.
- Det märks du är inte van vid allt som händer runt omkring dig än säger hon och ler, sedan blir hon iväg dragen för att få på sig kläder snart händer samma sak med mig.


Jag får på mig en rosa,svart kjol och ett svart linne. Lisa kommer tillbaka med svarta shorts och ett vitt linne. Sedan blev vi ställda framför kameran, fick höra vad det var ute efter och vi körde igång. Det kändes ovanligt att jobba med någon annan som mitt andra jobb men Lisa var otroligt enkel att jobba med, jag gissar eftersom hon var erfaren. Vi höll på i någon timme sen var vi klara. Jag bytade om till mina egna kläder och skulle precis gå när Lisa kom upp brevid mig.
- vad ska du göra nu?
- Ingen aning faktiskt hade tänkt kolla stan.
- Vill du äta lunch med mig kanske? Frågar hon och ger mig ett strålande leende.
- Visst varför inte säger jag direkt. Jag hade kunnat behöva lite mer kompisar. Speciellt tjejer.

Vi vandrar genom Londons gator och kommer tillslut fram till en mysig grekisk restaurang där vi slår oss ner.
- Så bor du i London? Frågar jag Lisa efter vi har beställt.
- Ja, och jag har gjort det största delen av mitt liv. Du då?
- Jag flyttade hit nu precis innan julafton, jag bor en bit ifrån centrum med min bästa kompis.
- Oj vad spännande, vad heter hon då?
- Han, heter Andy säger jag och flinar hon flinar tillbaka.
- Man brukar ta bästa kompis som tjej om man är tjej oftast säger hon och ler igen.
- Jag vet, men han är perfekta bästa kompisen, vi kan prata om allt och det finns inga andra sorts känslor inblandat.
- Ja det är skönt, jag hatar när sådant händer säger hon och vår mat kommer. Det doftar ljuvligt.
- Har du någon pojkvän då? Frågar jag henne samtidigt som jag hugger in. Jag se att hon blir lite generad.
- Ja kanske eller vad man ska säga, jag träffar någon specielle i alla fall.
- Vad gulligt, är han också modell?
- Nej, skådis vi träffade när vi var med i någons musikvideo.


Vi pratade under hela lunchen utan någon paus, vi bytade nummer och bestämde oss för att gå ut i helgen. När vi var på väg därifrån knackade någon mig helt plötsligt på axeln och sa.
- Alexandra? Jag vände mig och och blev lite chockad och lite rädd vad skulle jag nu säga.
- Oh hej Louis.  


2013-01-02
23:35:00

Vinnaren + Info
Ja, det var ju typ ingen som var med i tävlingen, och jag känner mig lite ledsen över det, men okej. Vinnaren är då Lisa. Grattis till dig. Nästa kapitel kommer upp imorgon ( torsdag) håll utkik.