onednovellstorys

2012-03-31
00:33:58

More than this - part 11
sista andblicken :
Väll hemma kollade jag min mobil och klockan va fyra , jag skulle nog hinna duscha igen kändes som jag behövde de och jag hade fått ett mms  från Louis som visade ett smygfoto på Harry i ett par mörka jeans med en rutig skjorta som va väldigt lik en som jag sett på Liam . Och under stog de * This is what his is planong to wear now , I’ll upetade if it changes * .  Så Harry skulle köra på ledigt med ändå lite finare än vanligt . Ingen tid att förlora tänkte jag och sprang in i duschen.


klockan var kvart i sex , jag hade fortfarande inte hittat något att ta på mig , jag hade sminkat mig och låt mig hår vara som de va halft lockigt , jag tyckte aldrig att de såg spreciellet snyggt ut men de såg okej idag så de fick vara. De ringde på dörren . i min förskräckle slängde jag på mig mina shorts och ett blåt linne med krage och knappar som va korta fram till och lite längre där bak och slängde på mig sedan sprang jag ner för trapporna kollade mig i speglen snabbt en sista gång innan jag öppnade dörren . Där stog han , killen som höll på att stjäla mitt hjärta , han som jag aldrig igentligen skulle kastat en blick på men hade lyckats vända på de .

- Hi beautiful sa han och pussade mig på kinden.
- Hello loverboy svarade jag och kramade han . han tog in mig rakt in i sin famn och höll om mig hårt och länge , jag la huvudet på hans axel och njöt.  tillslut släppte jag han oh drog in han i huset och stängde dörren. . jag var tvungen att behärsak mig väldigt mycket för att inte hoppa på han igen men då hörde jag hans mage kurra . Jag skrattade .
- are you hungry ?
- A littel maybe. jag skrattade igen .
- let's go make somethng to eat .  jag tog hans hand och vi gick in i köket . jag öppnade kylskåpet och då sa han.
- I'll eat enyting just not feet sandwhitches.
- hahah they warent that bad , but i don't no , I have cravings fore lasange .
- That sounds god , but do you have the things you need ?
- You really think i would say that if i didant have the things we needet at home ?
-  You never now , you never now. Jag tog fram allt och satte Harry i arbete .  Vi var nästan klara efter ett tag när han satte igång cd-spelaran och Kents om du var här drog igång , han bara stirrade på mig.
- What is this ? frågade han med stora vid öppnade ögon .
- Haha that's Kent , they are a swedish rockband .
- aha I did not now that , so whats is this song called ?
- On swedish om du var här on english if you were here.
- Aha .
- Do you want me to switch ?
- Yes pleas , I like to now what they are saying if i listen to a song . Jag skrattade igen och satte in min mobil i cd-spelaren och bara drog igån en låt , nu va det LMFAO med yes.  Vi båda började skoja runt med våra sämsta dansteg samtidigt som jag satte på de sista pasta plattorna på lasangen och stoppade in den i ungen . När jag skulle ta ut skeden ur tomatsås burken flög lite tomatsås ut och landade rakt på Harrys kind . Jag bara tittade på han och brast ut i gapskratt.
- So you think this is funny , you just wait . Sen så snabbt att jag inte han reagera hade han tagit tomatsåsen ur min hand och kastat på mig rakt i annsiktet . jag bara tittade på han sen sa jag med min mörkaste röst.
- this means war - sen började kriget. De slutade med att vi båda var indränkta med tomatsås . jag tittad epå Harry som hade tomatsås i håret och nästan hela annsiktet.
- Hello tomato sa jag .
- Haha verry funny sa han och flinade . sen gick fram till mig sladdade sina händer igeom håret så de blev helt röda av såsen sen kom han fram till mig och kramade mig ovh drog sina händer över hala min rygg. sen innan jag han protestera kysste han mig , min svaga punkt , jag kunde inte stå emot. fan . sen stog vi så en stund , mat klockan avbrött oss till slut . Vi steg ifrån varandra och vi såg generat på varandra . Sen började vi duka fram ocg satte oss vid poolen , vars lappor lysste upp störstta delen av trädgården , så satt vi där åt tittade varandra i ögonen och skrattade . När vi var klara sa Harry .
- You got some tomato on your face.
- You don't say svarade jag . sen reste jag jag tänkte gå in och byta min tröja me han reste sig upp , jag såg vilken chans jag hade och knuffade i han ner i poolen . Men såklart fick han med mig ner genom att hålla mig i handen . Så där var vi nere i poolen blöta men tomatsåsen skulle försvinna , tur de. jag simmade upp snabbt och satte mig på kanten  och Harry slöt upp sig brevid mig . han blöta lockar låg perfekt runt hans annsikte.
- What , I have a suprise sa jag och kom på min överaskning . Jag sprang och tog bort en filt som jga hade användt för att gömma de , och jag satte på den lilla radion som spelade den första låten , paramore - the only expetion  och sen satte jag på de andra fem maskinerna osm jag hoppades skulle funka som jag ville , vilket de gjorde massa hundratals bubblor började strömma ut ur maskinerna och ut över trädgården de såg helt fantastiskt ut . jag gick fram till Harry .
- Wanna dance . Han log mot mig.
- Sure thing sa han . sen la han ena handen på min rygg jag min ena på hans axel och tog hans andra hand i min och ställde mig så nära han som möjligt , så dansade vi , blöta , glada , lyckliga och förälskade  , jalla fall kände jag de så . Jag hade ingen aning om hur länge vi stog där men jag gissar att de va länge eftersom frånn ingenstans hörde man Louis röst.
- Aww thats to cute. och både jag och harry tittade upp där stog louis med mobilen i högsta hugg och jag gissade att han fotat oss.
- what are you doing here frågade jag .
- I was goning to pick up Harry at twelve , like cinderella . oj var klockan redan tolv , shit vad tiden gick snabbt . men jag såg att harry gav louis en blick för louis sa efter de.
- I'll give you guys i minnute sen gick han tillbaka till uppfarten . harry tittade på mig , med något i blicken .
- What? frågade jag .
- Felicia will you be mine , and when i say mine , i mean mine , not to date anny one else , be mine , my girlfriend , my love , my everyting. han tittade på mig oroligt som han inte visste vad jag skulle säga .
- Sure thing babe svarade jag och kysste han  ända tills louis tutade otåligt sen var han tvungen att gå . jag fixade til disken och de inna jag satte mig i sänen med vara pjamas kläder och datan framför mig jag gick in på twitter och såg att jag hade fått sjukt många följare och att harry hade nämnt mig i en bild . en bild som jag gissar att louis hade tagit . eftersom den förestälde mig och haryy när vi dansade . vi två så nära som de gick på bilde såg man harry som höll om mig och mitt huvud på hans axel och alla bubblor runt omkring oss , och texten va , me and my love och sedan min twitter . jag var så lycklig över de , att jag svarade me and my big love , sen la jag ifrån mig datan la mig i sängen och somnade nästan direkt med ett leende på läpparna.

2012-03-29
23:10:54

More than this - part 10

sista andblicken :

-           Hello any one home ? Jag och Harry flög upp och satt där med rufsigt hår och helt röda i huvudet , Louis bara skrattade åt oss och frågad om vi vill spela wii i Liams del av lägenheterna .

-          Never a lonely minut , hue ? sen drog han upp mig kysste mig på kiden och tog min hand och vi gick till Liams lägenhet.

 


 

 

Efter den misslyckade första dejten hade jag bestämt mig för att få en lyckad andra dejt utan att någon skulle störa eller något . Jag tog detta på allvar , jag hade tur med att James skulle iväg till Frankrike på jobb och skulle ta med mamma så jag hade huset ensam i en vecka så jag tänkte ha dejten här efter som detta nu är den fria zonen. Jag hade planerat detta noga , jag visste inte varför , jag hade prata med Conny om hjälp och hon hade skrattat åt mig lite och frågat varför de va så viktigt och man inte kunde köra på de vanliga middag och film .  jag hade inte kunnat svara på den frågan eftersom jag inte visste då hade hon skrattat åt mig igen om sa att jag var en hopplös romantiker bakom mitt hårda yttre . jag hade planerat och nu var kvällen här , jag hade planerat att vi skulle laga middag tillsammans , äta vid polen som vi hade som jag upptäckt några kvällar innan. Sen hade jag en överasking till han som jag tror han skulle tycka om.

 

Jag stog framför garderoben , suck , igen , klockan var bara tre men jag visste inte hur jag skulle vara klädde , ledigt , fint , mitt i mellan , jag visste inte och viste inte vad jag skulle satsa på eftersom jag inte hade en aning om vad han skulle ha på sig. Han skulle komma vid sex och jag hade redan duschat ,sminkat mig , håret som alltid var ett av mina problem skulle jag ta när jag listat ut klädvalen så nu hängde de löst . Jag suckade stängde dörrarna gick ner i shorts och linne till köket för att ta något att dricka . Samtidigt fick jag ett sms av Louis . de stog * Harry have no ide what to expect to night , dresscode clue or something ? * jag tittade på smset , jag hade ingen anning så jag svarade * I have no ide , was goning to ask you , he can wear anything , just text me what so I know what to wear * jag skickade iväg smset och kollade ut på gatan utanför. Jag såg flera som sprang förbi på fem minuter . Varför inte tänkte jag , jag har ändå lite tid att döda. Jag sprang upp och in i mammas garderob och letade upp en av hennes många tränings tajts linne och skor , tur att vi hade samma storlek i nästan allt . Jag satta på mig de svarta tajtsen med ett mörk blått linne och min egna sport-bh som mamma köpt för ett tag sen , snörde skorna hittade mammas tränings ipod , gick ut på gatan och började jogga åt höger eftersom stan låg åt vänster.  De va härligt att springa jag hade slutat med det när jag började gymnasiet för de blev för stessigt och gjorde bara ibland , Jag tänkte på kvällen och märkte inte löparen som kom rakt framför mig. Och som jag såklart sprang in i.

 

-          Oj förlåt förlåt sa jag sen kom jag på att detta va inte sverige , tjejen som jag sprunigt på måste tror jag va tokig så jag översatte snabbt. I mean i’m so sorry.

-          It’s fine svarade hon . You are not from here wright ?

-          No I’m from Sweden.

-          Jag fattade de svarade hon mig. Jag blev otroligt chokad och stum men jag fick fram.

-          Du , eehh , kan svenska ?

-          Min mamma är från sverige men har bott här sedan hon va liten , hela hennes släkt bor i där så jag fick lära mig de när jag va liten.

-          Oj jag trodde att vi var de ända som kunde de här .

-           Var bor du frågade hon ? Jag tittade ner mot gatan och längst ner såg man en bit av vårt hus.

-          Huset längst ner , de otroligt gammalmodiga.

-          Aha så du är James okända nya dotter . De har skvallrats rätt mycket om er men ingen har sett er , så jag gissar att jag får föra det vidare nu . skrattade hon.

-          Då hoppas jag att du ger mig rättvisa .

-          Kommer jag att göra . Sen stog vi där tysta. Sen öppnade hon munnen igen .

-          Ehh jag heter Simone sa hon och sträckte fram handen.

-          Felicia svarade jag och skakade hennes hand .

-          Jag måste vidare , men du kanske vill träffas imorgon så kan jag visa stan , jag gissar att du inte känner så många .

-          Varför inte . Vi kan ses här vid två ? Ändra redigerare

-          Visst ses imorgon så sprang hon iväg. Jag fortsatte att jogga ner för gatan och vände mig om snabbt och såg Simones blonda hästasvan gunga åt sida. Hon va otroligt söt , med de blonda håret stora blå ögon en söt put mun och en rak liten näsa.

 

Väll hemma kollade jag min mobil och klockan va fyra , jag skulle nog hinna duscha igen kändes som jag behövde de och jag hade fått ett mms  från Louis som visade ett smygfoto på Harry i ett par mörka jeans med en rutig skjorta som va väldigt lik en som jag sett på Liam . Och under stog de * This is what his is planong to wear now , I’ll upetade if it changes * .  Så Harry skulle köra på ledigt med ändå lite finare än vanligt . Ingen tid att förlora tänkte jag och sprang in i duschen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sorry för dålig uppdatering , dåligt med fantasi just nu och massa läxor.

men ska förbättra mig nästa inlägg kommer snart


2012-03-27
22:56:42

More than this - part 9

sista andblicken :

jag hade satt på cd spelaren och där fanns ett av Kents album och en av mina favoriter va på * utan dina andetag* jag satt och sjöng med och stirrade på klockan , 5 i ringde det på dörren . Jag hoppade upp sprang fram till dörren och öppnade med ett fåraktigt leende .

-          Hi sa Harry och log stort mot mig.

-          Hi sa jag med sen började han sig ner och kysste mig.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Till slut avslutade han kyssen mot min vilja , jag vill fortsätta att kyssa honom . De va något med han som gjorde mig galen , jag vill ha han , allt av han , allt som handlada om honom m.m.

 

-          Shall we go ? frågade han och nickade mot bilen.

-          Yeah sure svarade jag gick till hans bil och satte mig.  Han backade ut och började köra . Så satte igång cd spelaren och tryckte igång första låten . Det tog mig en sekund innan jag hörde vilken de .

-          Oh now , you rememberd ?

-          How could any one forget that skrattade han höjde volymen och började sjunga med , högt och så gjorde han rösten falsk med flit.

 

-          I got a pocket full of suneshiiiiiine med överdriver ljus röst och så falsk ton så jag kunde inte gör något annat än att asgarva, jag kunde inte sluta till slut kom det inte ens ljud ut ur min mun och tårarana började rinna . Och hans slutade inte sjunga heller , vilket inte hjälpte mitt skrattanfall , när vi väll stannade , en kvart senare så låg jag fortfarande och skrattade , NU kollade han bara på mig , jag försökte lugna ner mig och hade typ lyckats ett fel steg av något slag och de skulle utbryta igen , jag kollade på Harry och hans min fick mig att fortsätta nu skrattade han åt mig men klev ut ur bilen , och började gå runt om den , de gav mig ca 5 max 10 sekunder att lugna ner mig , jag lyckades jag fnissade fortfarande när han öppnade dörren , jag gick ut och ställde mig brevid han och fortsatte att fnissa , varför kunde jag inte sluta ? samtidigt som jag tänkte de frågade han  de.

 

-          How can you possible still laugh  ?

-          I don’t know , I guess it’s because I haven’t laugh so much since I got here so all I just coming out now. Jag sa de fnittrandes   . Han kysste mig för att tysta ner de , men jag bara fortsatte, tillslut gav han upp och drog mig upp till deras lägenhet .

 

Väll uppe i lägenheten hade jag lugnat ner mig och slutat fnissa . En titt i de som jag gissade skulle föreställa vardagsrummet så insåg man att detta var en mans lya . De låg kläder lite över allt och några mat skålar lite här och där , lite papper , jag ni förstår .

-          So what do you think ? frågade Harry nyfiket.

-          You can tell that it’s boys that lives here , svarade jag .  Han skrattade .

-          Popcorn and a movie or do you really want the grand tour ?

-          Popcorn and a movie svarade jag. Även om jag inte var den prydligaste skulle jag nog få lite hysteri om jag tittat vidare .  Jag satte mig i soffan medans Harry fixade fram popcorn dricka och valde en film .

-          Witch movie ?

-          My favorite Love Actually , have you seen it ?

-          Yeah I always watch it around Christmas time .

-          Why Christmas you can watch it any time a year .

-          I don’t know , and I’m not going to discus it . Now sit down and watch the movie.

Han satte sig ner och la armen om mig , jag tog upp benen i  soffan och  lutade mig på hans axel vi låg så mer än halva filmen , han kysste mig panna en gång och jag bara log inom bords.  Tillslut var jag tvungen att resa mig från mitt halv sittande , nu satt jag rakt upp i soffan och Harry tittade på mig och jag tittade på han , jag hade aldrig sett något vackrare . Han lutade sig fram och kysste mig och jag kysste tillbaka vi satt upp  och kysstes ett tag efter ett tag blev de mer vilda och och han lag mig ner och vi försatte jag vill ha han och han mig . Men så hörde vi en dörrsmällas igen och Louis röst som ropade .

 

-           Hello any one home ? Jag och Harry flög upp och satt där med rufsigt hår och helt röda i huvudet , Louis bara skrattade åt oss och frågad om vi vill spela wii i Liams del av lägenheterna .

-          Never a lonely minut , hue ? sen drog han upp mig kysste mig på kiden och tog min hand och vi gick till Liams lägenhet.


2012-03-23
23:48:16

More than this - part 8

sista andblicken :

Han svarade inte ens på de , utan gick fram till mig och lyfte upp mig som Liam hade gjort innan . Jag satte mina armar runt hans huvud som extra stöd , samtidigt som han gick mot stranden slutade han inte kolla mig i ögonen och jag kunde inte sluta kolla in i hans . Halv vägs stannade han och skakade av sig en sten som fastan under hans fot . Då sa jag de , de jag hade tänkt på sen första gången de hände .

-          Kyss mig . Fast jag sa det på svenska förstod han de , jag tror jag hade kunnat säga det på kinesiska och han hade förstått i de ögonblicket  . han lutade sig fram och hans läppar mötte mina , och denna gången var det jag som ville.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

I flera dagar va jag och Harry oskiljaktiga. Vi var med varandra hela tiden som vi kunde , men vi var typ aldrig ensamma  , eftersom killarna alltid var med och var vi ensamma hade vi fem max tio minuter , då kysstes vi som galningar efter som killarna höll på med oss. Så vi hade bestämt att en fredag skulle vi faktiskt vara ensamma hemma hos han eftersom jag aldrig varit där.

 

 

Efter dagen på stranden hade inte jag och Harry pratat på två dagar , jag vågade inte och visste inte hur jag skulle få tag i honom , jag kunde ju på twitter men jag hade ingen anning hur man använde så jätte bra , hans facebook hade jag inte heller fått så de visste jag inte heller hur jag skulle göra. Jag kände mig rätt dum tänk så hade jag gett han vad han velat ha och nu sket han i mig . Jag oroade mig och hade såna tankar hela tiden.

 

På den tredje dag sov jag länge och vaknade av att min telefon ringde och jag sträckte mig efter den så trött som jag var kollade jag inte ens vem det vara utan svarade bara.

 

-          Hallå ? sa jag sömndrucket.

-          Hi is this Felicia sa en välbekant röst.

-          Yes svarade jag .

-          Oh good this is Harry , Harry Styles . Jag blev yr vaken direkt och ramlande nästan ut ur sängen . Harry ringde mig , jag kunde inte få fram orden och jag hörde oron i hans röst när han fortsatte eftersom jag inte svarade han.

-          Harry the guy that you kisste on the beach the other day , if you don’t do that with other guys named Harry .

-          No no svarade jag , I know how you are is just , eeh , you woke me up I’m just tired.

-          Oh gosh I’m so sorry .

-          No it’s fine , I needed to wake up anyway .

-          Yeah I just wanted to now if you wanted to do something today , maybe watch a film or something at my place.

-          Yeah shore why not , but how did you get my number?

-          I asked James then I didn’t have the gust to call you , I’m was a little bit scared of what you would say.

-          Yeah of curse James , but it’s fine .

-          So when should I pick you up ? around 6 ?

-          Yeah that’s fine .

-          See you then sa han och la på.

 

 

Ses då tänkte jag . Sen slog jag mina armar i luften och gjorde segertecknet . Klockan sex skulle han komma tänkte jag helt lycklig , sen tittade jag på klockan , halv tre .. Jag hade sovit länge , jag hoppade upp satte igång min spotify och sprang in i duschen.

 

Klockan var halv sex när jag var klar jag hade satt upp håret i en hög hästasvans men mitt vanliga smink typ mascara , eyeliner , kajal och lite foundation . kläderna va de som hade tagit längst tid till sluta hade jag valt en vit stickad tröja med mina favorti jenas . Jag visste inte om jag skulle äta eller inte , jag kunde ta något litet ifall ifall jag sprang ner till köket och hittade en bit chokladkaka som fanns där , en lagom stort bit , jag åt upp den sen satt jag och väntade , jag hade satt på cd spelaren och där fanns ett av Kents album och en av mina favoriter va på * utan dina andetag* jag satt och sjöng med och stirrade på klockan , 5 i ringde det på dörren . Jag hoppade upp sprang fram till dörren och öppnade med ett fåraktigt leende .

 

-          Hi sa Harry och log stort mot mig.

-          Hi sa jag med sen började han sig ner och kysste mig.


2012-03-21
23:24:50

More than this - part 7

sista andblicken :

jag dör tänkte jag och hade pannan på hans bröstkorg tillslut vågade jag titta upp han , han skrattade fortfarande sen lyfte han mig på en konstigs sätt så jag satt nu upp brevid han sen hände de jag inte trodde skulle hända , han tog ena handa runt min nacke och andra runt min rygg drog mig till han , detta hände så snabbt att jag inte han reagera och kysste mig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag blev så chokad av detta att jag inte kunde röra på i några sekunder tillslut fick jag tillbaka rörelse förmågan och knuffade bort Harry ifrån mig och reste mig från soffan . Vi stog och stirrade på varandra några sekunder , jag greps av panik igen . Sen såg jag tallrikarna på bordet , jag tog dem och sa.

 

-          Maybe you should go , I have things to do . Han såg besviken ut men nickade , reste sig och började gå mot dörren när han hade öppnat den och var på väg att gå ut vände han sig om och sa .

-          I sorry if you didn’t want me to do that , but I really wanted to , there is something about you Felicia , and I like it allot and I like you . Sen vände han sig om och gick ut och stängde dörren lite hårt jag såg genom fönstret att han slog handen mot huvudet , typ som man gör ibland och tänker typ * stupid , stupid * . Jag gjorde samma sak med huvudet fast i väggen och tänkte idiot idiot du är helt dum i huvudet Felicia en snygg kille gillar dig och du skjuter bort honom , din smarta jävel.

 

De gick över en vecka , Harry och de andra killarna va hemma hos oss flera gånger men jag undvek dem , låste in mig på rummet eller gick ut innan de kom och kom hem efter de gått . Ända gången jag varit med dem var när mamma och James tvingade mig att äta middag med dem . Jag hade suttit snett emot Harry och jag kämpa att inte titta på han , fast jag kände hans blickar som om de brände hål på mig . När man fick gå sprang jag genast upp på mitt rum och låste in mig för jag hade sett att han gjort en ansats att prata med mig. Jag skulle inte kunna undvik han förevigt men så länge som möjligt verkade bra . Tre veckor till typ sen skulle jag inte ha tid att försöka gömma mig för då skulle Conny komma och stanna två veckor. Jag längtade väldigt mycket .

 

Sommaren i London va otroligt varm och kvav i Malmö hade vi vind som blåst men inte här.  Jag hade tjatat på mamma och James att vi skulle åka till en strand eller något och bada mamma ville också de , tillslut hittade James en ledig dag så vi packade ner oss och åkte ner till närmaste strand . den va otroligt fin med en vit sandstrand och mörktblått hav. Vi la oss mitt i smeten , vi fick ändå en hyfsad stor plats , jag tog av mig min lite stora t-shirt och shortsen . Jag hade på mig en ny bikini som va leopard mönstrad mitt favorit mönster , Sen satte jag på mig mina 70-tals inspererade solglasögon såna som Jake Gyllenhaal har på sig i filmen Love and other drugs. Sen tog jag mitt efterlängtade dopp , havet var härligt svalt och jag stannade i hur länge som helt , jag och vatten tillsammans blev en grej. Jag var tvungen att gå upp till slut och få i mig vätska och smörja in mig jag kände redan hur solen började ta på mina axlar .

när jag kom till vår plats såg jag att de låg fler handukar brevid våra ,  såklart tänkte jag där låg alla fem , Naill , Zayn , Liam , Louis och Harry. Och Harry låg så klart precis brevid mig, där gick min plan att undvika han åt skogen. Jag la mig ner på handuken.

 

-          Hi Felicia sa de alla i kör och log , jag kunde inte låta bli och skrattade .

-          Hi guys sa jag och flinade . Jag drack lite vatten och började smörja in mig jag började med armarna sen magen bröst sen benen under hela proceduren såg jag hur Harry betraktade  mig när det kom  till axlarna nådde jag inte riktigt .

-          Do you want some help ? frågade Harry . Jag visste inte vad jag skulle svara men mina axlar behövdes smörjas så jag svarade.

-          Yes that would be nice. Han tog solkrämen ifrån mig och började långsamt smörja mina axlar hans händer va otroligt mjuka men bestämda jag vill inte att han skulle sluta men efter några sekunder var de över .

-          Thanks sa jag och kände hur jag rodnade. Han rodnade också och mumlade något jag gissade att de va typ varsågod . efter en stund av solande , hörde jag Liam som sa.

-          No it is to hot , someone how is joining me for a bath ? Alla vi nickade för utom mamma och James om hade sommat under en parasol.

 

Vi alla sprang ner till vattnen och kastade oss i det . Vi höll på i någon timme att fåna oss , typ knuffa varandra ner i vattnet , spela frisbee i vattnet och allmänt störa oss på varandra . Vid ett tillfälle vid andra omgången av frisbee som vi gjorde u lag , jag Harry och Louis mot Zayn , Liam och Naill hade Liam vi ett tillfälle lyft upp mig så han höll mig i båda armarna ni vet som de gör i filmer när de precis har gift dig och mannen bär kvinnan innan dörren och de , han gjorde de och kastade mig sedan i vatten när jag hade varit nära på att fånga frisbeen och då hade mitt lag vunnit , jag kände Harrys blickar hela tiden och han hade stått och stirrat när Liam gjorde de. Efter de vill alla köra en omgång till men då krävde jag och Louis att byta lag , och skojade med Harry att han var jätte dålig på de , han lipade mot oss så till slut blev det jag Louis , Liam mot Harry , Zayn och Naill. Efter halv matchen såg jag hur Harry kom närmare och närmare och precis när jag skulle fånga den perfekt kastningen hoppade på mig så jag ramlade ner i vattnet . Vi hade förlorat . Jag satt kvar i vatten och låssades vara sur. Jag såg hur alla killar gick tillbaka utom Harry.

 

-          Aww bad loser ? flinade han.

-          You cheated , when I was about to catch it you jumpt  me.

-          I did not , I trippt flinade han .

-          Yeah right .

-          Are you not going up?

-          No I’ll go up when you admit you cheated or you have to carry me to the beach.

 

Han svarade inte ens på de , utan gick fram till mig och lyfte upp mig som Liam hade gjort innan . Jag satte mina armar runt hans huvud som extra stöd , samtidigt som han gick mot stranden slutade han inte kolla mig i ögonen och jag kunde inte sluta kolla in i hans . Halv vägs stannade han och skakade av sig en sten som fastan under hans fot . Då sa jag de , de jag hade tänkt på sen första gången de hände .

 

-          Kyss mig . Fast jag sa det på svenska förstod han de , jag tror jag hade kunnat säga det på kinesiska och han hade förstått i de ögonblicket  . han lutade sig fram och hans läppar mötte mina , och denna gången var det jag som ville.


2012-03-20
22:24:41

More than this - part 6

sista andblicken :

Sen körde Louis och Ellinore iväg . Kvar stog jag och Harry . Skulle jag vara ensam med han , hur skulle  jag göra de , jag som knappast haft mänsklig kontakt på en vecka och de kändes som jag inte kunde hålla ett samtal i mer än 3 sekunder.

-          Shall we go in ? frågade Harry och log . Fan ta han hans leende vas å förbannat snyggt.

- Why not svarade jag och låste upp dörren medans nervositeten rusade igenom hela kroppen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När vi kom in sparkade jag av mig skorna på tre snabba sekunder och halv sprang in i köket . Harry kom inte långt efter mig . Jag kollade i kylen , och kände ännu en gång hur hungrig jag var , på en vecka hade jag fått i  mig samanlagt två normalstora pizza bitar en låda jordgubbar och en toast vilket min kropp hade reagerat väldigt negativt dåligt på , jag hade varit när på att svimma flera gånger och blev yr lätt och illamående . eftersom jag nu stressade hade jag varit illamående ett tag och nu öppnade jag kylen lite för fort jag trodde jag slog i huvudet eller något men jag kände som allt gick i slow motion , hur min hand lossnade från kylens handtag , hur mina ben vek sig och hur allt blivit svart .

 

De måste inte tag mer än två minuter innan jag vakande igen , men nu låg jag halvt upp på Harrys axel , han satt nu ner på golvet med mig i famnen . När jag insåg var jag var kastade jag mig upp , vilket inte var speciellt smart , jag blev yr igen men Harry var snabb på benen och tog tag i mig .

 

-          Thanks i guess sa jag blygt , jag kunde inte sluta skämma ut på var allt som fanns i mitt huvud.

-          It’s cool , but why did you pass out ?

-          Because I have beryl eating something since we got here .

-          Oh svarade han .sen fortsatte han . Why don’t you sit down and I’ll fix something to eat.  Jag orkade inte protestera . Jag satte mig ner medans han letade I kylen efter något att äta  .

-          Let’s just eat sandwiches our something sa jag .

-          Fine sa han eftersom han inte hade hittat något att äta , jag gissade att hans matlagings skills inte var de bästa.  Jag tog fram brödet och hittade smör , köttbullar , ägg och kaviar , sen började jag bre fyra mackor till mig själv , lika bra att vara på den säkra sida och äta mycket tänkte jag. Harry tittade skeptiskt på påläggen .

-          What sa jag ?

-          Nothing but it dosent look very good .

-          I will make you your first real Swedish sandwitches then sa jag . och gjorde hans mackor som va samma som mina två köttbullsmackor. , en ägg macka , en äggmacka med kaviar  .

-          Done sa jag . Han såg fortfarande skeptisk ut .

-          Wanna watch a movie our something to this frågade jag , vad som hällt bara jag inte behövde prata så brydde jag mig inte.

-          Sure svarade han . Vi gick in i vardagsrummet och jag kollade igenom filmerna . hittade en av mina favoriter .

-          How about Easy  A ? Have you seen it.

-          No svarade han och såg fundersam ut.

-          It is relly funny sa jag och stoppade in den i dvdn. Under denna tiden hade Harry ätit upp 3 av 4 mackor han hade bara kaviar ägg mackan kvar , den åt han långsamt .

-          Not good frågade jag.

-          This thing on top taste like feet .

Jag skrattade och satte mig I soffan och startade filmen. Jag hade en macka kvar som jag åt rätt snabbt . Jag märkte under filmens gång att Harry flyttade sig närmare mig . Jag vågade inte sitta så nära , kunde jag göra en manöver typ att jag måste kissa eller något . Men kom jag på de min favoritscen kom snart , scenen när Emma Stones skulle börja sjunga massa till Pocket full of sunshine . När hon startade började jag med jag började lugnt som hon sen högt och började hoppa i soffan . Jag såg hur Harry stirrade på mig nu  stog han upp , Att hoppa i soffan var inte de smartaste drag , eftersom jag var född klumpig ska man inte hoppa i soffor  , så såklart snubblade jag rakt på Harry som fångade mig och vi ramlade ner i soffan . Jag låg ovan på han och han smilade stort åt mig , där jag låg på han . jag dör tänkte jag och hade pannan på hans bröstkorg tillslut vågade jag titta upp han , han skrattade fortfarande sen lyfte han mig på en konstigs sätt så jag satt nu upp brevid han sen hände de jag inte trodde skulle hända , han tog ena handa runt min nacke och andra runt min rygg drog mig till han , detta hände så snabbt att jag inte han reagera och kysste mig.


2012-03-19
17:20:14

More than this - part 5
sistaanblicken :

-          Felicia bara gör de. Du har ingen aning hur många tjejer som hade gjort vad som helt för att vara med dem.

-          Men jag är inte en av dem , jag är inte en av de tjejer som står och skriker efter ett killband som sjunger smöriga kärleks låtar och de är typ bara kända för att de ser bra ut.

Sen vände jag på klacken och sprang ut .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Väll ut på gatan tänkte jag att de kanske inte hade varit den samartaste iden jag var inte hundra åt vilket håll stan låg , jag stog och kollad åt höger och vänster innan jag tillslut chansade på vänster för åt de hållet såg jag mest människor. Jag satte i mitt headsaet och låten sattes igång , sen på med solglasögonen på . jag gick en bit till slut såg jag att jag var i stan ett stort köpcenter låg framför mig . Sen såg jag en stor poster på en av väggarna på 5 killar , jag kände genast igen dem . och så stog det One Direction , jaha måste vara deras band tänkte jag men flinade ändå för mig själv.

Jag tog ut headsaetet och gick in . De första jag såg var ett caffestånd vilket jag blev glad över , min mage värkte av hunger.  Jag gick fram beställde en latte och tog en grillad skinka och osta macka till. Sen satte jag på en av stolarna och tittade på folket som traskade förbi .

Tillslut hörde jag massa tjej skrik , då hade jag ätit upp mackan och tog min latte och gick för att kolla vad skriket kom ifrån , då såg jag de , ca 6 tjejer hade fått syn på Harry och Louis som hade kommit in i köpcentret . De stog och halv skrek när de pratade med dem . Jag kunde inte annat göra än skratta , sen fick Harry syn på mig , han vinkade sa hej då till tjejerna och drog Louis med sig.

 

-          So here’s  where you are hiding sa Louis och skrattade.

-          Yeah kind of svarade jag med ett sneleende. I just wanted to be alone , why are you here ?

-          Well James told ous to go after you after he told ous what happened svarade Harry nu.

-          He told you everything ? jag började skämmas hade han sagt vad jag sagt om vad jag hade sag om pojkband .

-          Yeah Everything.

-          Ohh sa jag och tittade ner i golvet helt röd i huvudet.

-          It’s fine sa Louis och Harry samtidigt .

-          Relly ? svarade jag förvånat.

-          Yes , but James told ous to get you home and get you to eat something.

-          Shouldn’t my mom do that ?

-          The left , I don’t know where but they had to do something.

-          Okey svarade jag. Lets go then.  Killarna följde mig hela vägen hem , utan för stog en okänd bil med en tjej utanför . Ännu ett fan tänkte jag tills Louis gick fram och kysste henne .sen tog han fram henne till oss.

 

-          Felicia i’ll like you to meet Ellionre , my girlfriend.

-          Hi sa jag , nice to meet you.

-          Nice to meet you to svarade hon . Louis we have to go over we are going to be late.

-          Where are you going frågade jag.

-          To meet my parents for dinner svarade Ellinore .

-          Yes we are sa Louis samtidigt som han satte sig I bilen .

-          Now Harry get this girl something to eat like we promised.

-          Will do sir svarade han skrattande.

 

Sen körde Louis och Ellinore iväg . Kvar stog jag och Harry . Skulle jag vara ensam med han , hur skulle  jag göra de , jag som knappast haft mänsklig kontakt på en vecka och de kändes som jag inte kunde hålla ett samtal i mer än 3 sekunder.

-          Shall we go in ? frågade Harry och log . Fan ta han hans leende vas å förbannat snyggt.

 

- Why not svarade jag och låste upp dörren medans nervositeten rusade igenom hela kroppen

2012-03-18
21:07:20

More than this - part 4

sista andblicken :

Något bra hade äntligen hänt , något hos de killarna hade fått London att verka lite bättre , jag hade glömt människor som killar . Efter lektion tänkte jag gå runt i stan och flörta vilt med britter något som kunde bli en aning kul.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

När vi kom hem satt James med alla killar i köket och snackade , jag sprang upp på mitt rum jag skulle bara hämta mitt headseat , min plånbok och ett par solglasögon . Jag kände att jag var hungrig men ignorerade , vilket jag hade gjort sen vi kom hitt . Något litet att äta kanske tänkte jag. Jag la ner telefonen och plånboken i väskan och satte solglasögonen på huvudet. Sen gick jag ner nu satt bara James och den söta lockhåriga killen Harry om jag inte hade fel.

 

-          Hi sa han och log stort mot mig när jag kom in.

-          Hi sa jag tillbaka. Jag skämdes fortfarande .

-          Are you going out frågade James .

-          Yes I’m just going to eat first.

-          Where are you going frågade han sen.

-          Don’t know out , see London our something.

-          Alone ? frågade han osäkert.

-          Sluta sa jag nu på svenska . Jag ville inte ha detta samtalet framför Harry.

-          Felicia började han.

 

-          Jag tänker gå ut , jag tänker gå runt , kanske köpa lite grejer ska jag bo här ska jag veta min stad som jag kände mitt Malmö.  James tittade bort , jag hade vunnit.

 

-          I don’t want to interrupt but I and maybe the boys can show her around sa Harry lite blygt.

-          Yeah that would be a great ide sa James med ett stort leende .

-          Fine sa jag . Lite surt , jag hade velat vara ensam.

-          I’ll go and ask them sa Harry och gick ut . Jag gick fram till kylen så länge och tog fram chokladdoppade jordgubbar satte mig på en stol och började äta , första gången jag och mer än en liten pizza bit på en vecka. Jag kände hur hungrig jag var. Harry kom in igen .

-          Louis would like to come the other are doing something sa han med hans leende igen . Det var något med de. Jag tittade ner jag hade ätit upp hela asken med jordgubbarna.

-          Fine lets go then sa jag och reste mig.

-          I’ll go get him sa Harry och gick ut efter Louis.

-          Du var tvungen sa jag till James ,  jag ville vara ensam .

-          Men Felicia du har varit ensam sen vi kom hit .

-          Ja på mitt rum , nu vill jag vara ensam ute bland folk , så jag är inte teknist sätt ensam jag är bara med människor jag inte snackar med.

-          Felicia bara gör de. Du har ingen aning hur många tjejer som hade gjort vad som helt för att vara med dem.

-          Men jag är inte en av dem , jag är inte en av de tjejer som står och skriker efter ett killband som sjunger smöriga kärleks låtar och de är typ bara kända för att de ser bra ut.

 

Sen vände jag på klacken och sprang ut .


2012-03-17
23:40:23

More than this - part 3

sista andblicken:

-          Tack tack sa jag . sen såg jag alla min kartonger och kom på var jag var. Ett ögonblick trodde jag att jag var i Malmö igen sen kom jag på jag blev arg och ledsen igen.

-          Jag måste börja packa upp sa jag .

-          Visst sa han och stängde dörren .

Alla lådor var i garderoben så jag satte mig brevid , den va stor , så öppnade jag första lådan överst låg ett foto på mig Conny och Mikaela jag tog upp de tryckte de mot bröstet och började gråta igen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

En vecka senare.

 

Mitt rum såg likadant ut som när jag förutom en obäddad säng en data där också , min garderob hade jag tvingat mig att hålla i ordning för en gång skull , jag hade ägnat en hel dag åt att fixa den , Jenas med Jenas , tajts med tajts , långarmat med långarmat , man fattade hur den såg ut , mamma hade bokat körlektioner  till mig eftersom här fick jag köra. Vi hade shoppat men mest satt jag på mitt rum . Jag åt knappast , mamma hade kommit in för en stund sen och sagt att de skulle till den första teorin lektionen nästa dag . Va redo vid halv tre. Jag hade mumlat  till svar . Hon vågade inte prata med mig , hon var rädd för ännu ett utbrott som jag hade haft väldigt många den senaste tiden.

 

Nästa morgon vaknade jag vid tio slöade vid mitt fönster ett tag innan jag duschade sen fixade jag mitt hår , vilket var att plattade sen sminkade jag mig . Jag hade valt ut kläder en Jenas  shorta ett vitt linne och begia wannabe ridtajts som va inne för typ ett år sedan men jag älskade dem och mina vita convers vilka inte va så vita.

 

Men jag hade fått på mig linne och shorta men hade fortfarande mina pyjamas byxor på , som va rosa med svarta hjärtan på . Väldigt snygga och bekväma.   Klockan va tio i två . Jag startade min cd spelare som hade paramores andra skiva RIOT i och trummorna startade första låten , den tredje var min favorit då kunde jag inte hålla mig längre jag tog min borste och började sjunga med och hoppa runt i hela rummet och leka hayley williams.  Nästa låt fortsatte älskade den lika mycket så jag fortsatte . Jag märkte inte ens att någon knackade på dörren eller att den öppnats , fören låten pausades jag stog med ryggen mot dörren och jag hade avslutat  en av hayleys toner som va hög och lång och jag kunde inte sjunga och jag upptäckte att den slutade efter fem sekunder efter låten pausats . jag vände mig långsamt runt. Med ena handen i luften och borsten mot munnen som fortfarande öppen , i dörröppningen stog James med fem snygga killar som alla brast i skratt när de såg mig . Jag log ett jätte fånigt leende och sa * Hi* innan jag sprang in i min garderob och byte om till tajtsen och satte på skorna. Samtidigt skällde jag ut James.

 

-          James du kan faktiskt säga till när vi får besök speciellet om det är folk i min ålder och speciellet  när det är killar . Han skrattade mig till svars.  Jag kom ut i normala byxor och gick fram till dem och presenterade mig . Först till en söt blond kille –

-          Hi i’m Felicia .

-          Hi i’m Niall sa han och log stort .  nästa kille va en lång brunnet .

-          Louis sa han och log. Sen var det en kille som hade mellan lockigt och rakt hår och typ brunblond.

-          And i’m Liam .

-          Hi Felicia . nästa en mörk lång kille.

-          Vas happnin Felicia , i’m Zayn . Jag skrattade . Nästa va den sötaste av den en lockig hårig kille , jag gillade lockar de va de första jag såg hos Conny hennes stora lockiga blonda hår.

-          I’m Felicia sa jag igen.

-          Harry svarade han , and you look very pretty in those pants to , i have to say och blinkade  till mig.

-          Ehhh thanks I guess . Sen hörde jag mamma ropa på mig .

-          Bye sa jag tog min lilla väska och sprang där ifrån .

 

 

Något bra hade äntligen hänt , något hos de killarna hade fått London att verka lite bättre , jag hade glömt människor som killar . Efter lektion tänkte jag gå runt i stan och flörta vilt med britter något som kunde bli en aning kul.


2012-03-15
21:22:26

More than this - part 2

sista andblicken:

Jag hörde att någon kille sjöng ’ you got that one thing’ där small det för mig jag tog radion och slängde den i golvet så den gick i tusen bitar. Vad va så jävla speciellt med James att vi va  tvungna  att flytta till London .

Jag började gråta och visste man vem jag va eller kände mig , visste man att jag aldrig grät.

Aldrig grät.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Jag tänkte på mitt hem mitt rum min stad mina vänner , min mamma kallade inte de längre hem , hon kallade nu London vårt nya.

 

Flyget ditt vad de plågsamte timmarna i mitt liv. Jag satt och stirrade ut genom fönstret hela tiden . Tänkte på min sista kväll i Malmö som jag hade spenderat med mina två bästa vänner Conny och Mikaela , varje gång jag sa Conny trodde någon att jag menade en kille nä Conny är en tjej men ingen visste hennes riktiga namn . och ingen frågade.

 

Vi hade suttit på ett cafe i stan i flera timmar och snackat sen hade Conny följt med mig hem vi hade suttit upp hela natten pratat , skrattat och gråtit . Vårt sista förväll hade varit smärtsamt de skulle vara fyra plågsamma veckor innan vi träffades igen.

 

Jag hade nog somnat till slut , för mamma väckte mig när vi va på London Geatwick . Utan för väntade James i sin svarta BMW våra saker hade kommit dagen innan.

Jag sa ingenting under bil resan . Vi kom fram till ett stort hus , de såg gammalt ut , mamma hade sagt att en stor del va James fotostudio arbetsrum m.m fast jag skulle få ett eget rum med badrum . Jippe något att hurra för.

-          Välkommen till mitt enkla hem sa James och öppnade dörren till huset. Enkla tänkte jag hela huset va i blankt vitt , golven , väggarna till och med taken . Sen en vit grå marmortrappa .

-          Kom så ska du få se ditt rum , fortsatte James och drog upp mig för trappan och öppnade en dörr , rummet va stort vitt de med men en stor dubbelsäng ett skrivbord en tv på väggen med en ps3 under. Sen såg jag de väggen bakom min säng va inte vitt den va tapetserad tror jag med en bild på min favorit artist Hayley Williams på en scen mitt i ett headbang , min favorit bild. Jag skrek av glädje sen såg jag två dörrar jag öppnade den första ett stort badrum jag sprang till den andra öppnade en walk in garderob jag skrek igen. James stog och flinade . – Överasking sa han .

-          Tack tack sa jag . sen såg jag alla min kartonger och kom på var jag var. Ett ögonblick trodde jag att jag var i Malmö igen sen kom jag på jag blev arg och ledsen igen.

-          Jag måste börja packa upp sa jag .

-          Visst sa han och stängde dörren .

 

Alla lådor var i garderoben så jag satte mig brevid , den va stor , så öppnade jag första lådan överst låg ett foto på mig Conny och Mikaela jag tog upp de tryckte de mot bröstet och började gråta igen.


2012-03-15
17:51:00

More than this - part 1

Jag minns när mamma hade sagt de för första gången . att vi skulle flytta .

Vi hade suttit i vår fina fina lägenhet som låg precis vid Gustav Adolfs torg i Malmö. Jag hade sov morgon vilket inte va så ovanligt eftersom skolan snart skulle slutat och de skulle bli sommarlov som jag skulle njuta av innan andra ring började .

 

Jag minns exat hur det gick till vad jag hade på mig vad mamma hade på sig vad jag hade ätit hur hennes hår hade legat.

Jag hade haft på mina favorit jeans från cheep Monday och en vit tröja med mitt långa röda hår nersläppt , mitt hår hade skimrat som de skulle börja brinna i skolens sken , vilket inte va konstigt jag hade en ovanlig färg på de . Cherry röd de va inte många som hade de .

 

Jag hade ätit jordgubbar med fil när mamma satte sig framför mig. Iklädd en blå träningsdräkt .

Hon tittade på mig länge så till slut frågade jag.

-          Mamma vad är de?

-          Älskling lilla sa hon lite tyst. Det finns inget enkelt sätt att säga detta på.

-          Vadå ? jag började bli lite orolig.

-          Du vet James.

-          Klart jag vet vem James är mamma . James var min mammas pojkvän de hade varit tillsammans ett tag han va en känd fotograf i Sverige och England han hade blivit mer känd nu eftersom han hade börjat filma kändisar liv på turnén .  Han va hur rolig som helt han hade till och med träffat mina favorit band som Nickelback , Metalicia och den bästa av de bästa Paramore . Han hade upptäckt att jag va en rocker chick så han hade gett mig massa foton på banden som ingen annan hade , jag gillade verkligen han.

-          Ja men jag och James har bestämt att vi ska flytta tillsammas eftersom de känns bättre vi har ändå varit tillsammans ett tag nu.

-          Va bra sa jag .

-          Vi ska flytta till han sa hon .

-          Jaha var bor han , i det finaste huset i Malmö eller?

-          Nä inte direkt .

-          Jaha var bor han då.

-          Gumman sa hon , vi ska flytta till han , i hans hus i . Här slutade hon som om hin var rädd för att säga det.

-          Var så mamma du kan säga de.

-          Vi ska flytta till London gumman , om veckan efter du slutat skolan.

 

Jag tappade min sked , tittade på henen hon såg väntade ut som hon väntade på vad jag skulle göra. Jag reste mig upp så snabbt att stolen ramlade . Och sprang in på mitt rum och låste dörren. Jag va så arg , förbannad , ledsen och besviken på samma gång.

 

Min radio var igång på någon fjantig kanal som spelar sån skit pop , r’n’b låtar , den va liten och sattes igång när mitt alarm startade.

Jag hörde att någon kille sjöng ’ you got that one thing’ där small det för mig jag tog radion och slängde den i golvet så den gick i tusen bitar. Vad va så jävla speciellt med James att vi va  tvungna  att flytta till London .

Jag började gråta och visste man vem jag va eller kände mig , visste man att jag aldrig grät.

 

Aldrig grät.


2012-03-15
17:47:16

snart så..
snart ska jag slänga upp mitt första inlägg är lite nervös över , men hoppas ni tycker om det !

2012-03-15
17:46:17

Välkommen till min nya blogg!