onednovellstorys

2012-03-31
00:33:58

More than this - part 11
sista andblicken :
Väll hemma kollade jag min mobil och klockan va fyra , jag skulle nog hinna duscha igen kändes som jag behövde de och jag hade fått ett mms  från Louis som visade ett smygfoto på Harry i ett par mörka jeans med en rutig skjorta som va väldigt lik en som jag sett på Liam . Och under stog de * This is what his is planong to wear now , I’ll upetade if it changes * .  Så Harry skulle köra på ledigt med ändå lite finare än vanligt . Ingen tid att förlora tänkte jag och sprang in i duschen.


klockan var kvart i sex , jag hade fortfarande inte hittat något att ta på mig , jag hade sminkat mig och låt mig hår vara som de va halft lockigt , jag tyckte aldrig att de såg spreciellet snyggt ut men de såg okej idag så de fick vara. De ringde på dörren . i min förskräckle slängde jag på mig mina shorts och ett blåt linne med krage och knappar som va korta fram till och lite längre där bak och slängde på mig sedan sprang jag ner för trapporna kollade mig i speglen snabbt en sista gång innan jag öppnade dörren . Där stog han , killen som höll på att stjäla mitt hjärta , han som jag aldrig igentligen skulle kastat en blick på men hade lyckats vända på de .

- Hi beautiful sa han och pussade mig på kinden.
- Hello loverboy svarade jag och kramade han . han tog in mig rakt in i sin famn och höll om mig hårt och länge , jag la huvudet på hans axel och njöt.  tillslut släppte jag han oh drog in han i huset och stängde dörren. . jag var tvungen att behärsak mig väldigt mycket för att inte hoppa på han igen men då hörde jag hans mage kurra . Jag skrattade .
- are you hungry ?
- A littel maybe. jag skrattade igen .
- let's go make somethng to eat .  jag tog hans hand och vi gick in i köket . jag öppnade kylskåpet och då sa han.
- I'll eat enyting just not feet sandwhitches.
- hahah they warent that bad , but i don't no , I have cravings fore lasange .
- That sounds god , but do you have the things you need ?
- You really think i would say that if i didant have the things we needet at home ?
-  You never now , you never now. Jag tog fram allt och satte Harry i arbete .  Vi var nästan klara efter ett tag när han satte igång cd-spelaran och Kents om du var här drog igång , han bara stirrade på mig.
- What is this ? frågade han med stora vid öppnade ögon .
- Haha that's Kent , they are a swedish rockband .
- aha I did not now that , so whats is this song called ?
- On swedish om du var här on english if you were here.
- Aha .
- Do you want me to switch ?
- Yes pleas , I like to now what they are saying if i listen to a song . Jag skrattade igen och satte in min mobil i cd-spelaren och bara drog igån en låt , nu va det LMFAO med yes.  Vi båda började skoja runt med våra sämsta dansteg samtidigt som jag satte på de sista pasta plattorna på lasangen och stoppade in den i ungen . När jag skulle ta ut skeden ur tomatsås burken flög lite tomatsås ut och landade rakt på Harrys kind . Jag bara tittade på han och brast ut i gapskratt.
- So you think this is funny , you just wait . Sen så snabbt att jag inte han reagera hade han tagit tomatsåsen ur min hand och kastat på mig rakt i annsiktet . jag bara tittade på han sen sa jag med min mörkaste röst.
- this means war - sen började kriget. De slutade med att vi båda var indränkta med tomatsås . jag tittad epå Harry som hade tomatsås i håret och nästan hela annsiktet.
- Hello tomato sa jag .
- Haha verry funny sa han och flinade . sen gick fram till mig sladdade sina händer igeom håret så de blev helt röda av såsen sen kom han fram till mig och kramade mig ovh drog sina händer över hala min rygg. sen innan jag han protestera kysste han mig , min svaga punkt , jag kunde inte stå emot. fan . sen stog vi så en stund , mat klockan avbrött oss till slut . Vi steg ifrån varandra och vi såg generat på varandra . Sen började vi duka fram ocg satte oss vid poolen , vars lappor lysste upp störstta delen av trädgården , så satt vi där åt tittade varandra i ögonen och skrattade . När vi var klara sa Harry .
- You got some tomato on your face.
- You don't say svarade jag . sen reste jag jag tänkte gå in och byta min tröja me han reste sig upp , jag såg vilken chans jag hade och knuffade i han ner i poolen . Men såklart fick han med mig ner genom att hålla mig i handen . Så där var vi nere i poolen blöta men tomatsåsen skulle försvinna , tur de. jag simmade upp snabbt och satte mig på kanten  och Harry slöt upp sig brevid mig . han blöta lockar låg perfekt runt hans annsikte.
- What , I have a suprise sa jag och kom på min överaskning . Jag sprang och tog bort en filt som jga hade användt för att gömma de , och jag satte på den lilla radion som spelade den första låten , paramore - the only expetion  och sen satte jag på de andra fem maskinerna osm jag hoppades skulle funka som jag ville , vilket de gjorde massa hundratals bubblor började strömma ut ur maskinerna och ut över trädgården de såg helt fantastiskt ut . jag gick fram till Harry .
- Wanna dance . Han log mot mig.
- Sure thing sa han . sen la han ena handen på min rygg jag min ena på hans axel och tog hans andra hand i min och ställde mig så nära han som möjligt , så dansade vi , blöta , glada , lyckliga och förälskade  , jalla fall kände jag de så . Jag hade ingen aning om hur länge vi stog där men jag gissar att de va länge eftersom frånn ingenstans hörde man Louis röst.
- Aww thats to cute. och både jag och harry tittade upp där stog louis med mobilen i högsta hugg och jag gissade att han fotat oss.
- what are you doing here frågade jag .
- I was goning to pick up Harry at twelve , like cinderella . oj var klockan redan tolv , shit vad tiden gick snabbt . men jag såg att harry gav louis en blick för louis sa efter de.
- I'll give you guys i minnute sen gick han tillbaka till uppfarten . harry tittade på mig , med något i blicken .
- What? frågade jag .
- Felicia will you be mine , and when i say mine , i mean mine , not to date anny one else , be mine , my girlfriend , my love , my everyting. han tittade på mig oroligt som han inte visste vad jag skulle säga .
- Sure thing babe svarade jag och kysste han  ända tills louis tutade otåligt sen var han tvungen att gå . jag fixade til disken och de inna jag satte mig i sänen med vara pjamas kläder och datan framför mig jag gick in på twitter och såg att jag hade fått sjukt många följare och att harry hade nämnt mig i en bild . en bild som jag gissar att louis hade tagit . eftersom den förestälde mig och haryy när vi dansade . vi två så nära som de gick på bilde såg man harry som höll om mig och mitt huvud på hans axel och alla bubblor runt omkring oss , och texten va , me and my love och sedan min twitter . jag var så lycklig över de , att jag svarade me and my big love , sen la jag ifrån mig datan la mig i sängen och somnade nästan direkt med ett leende på läpparna.

Kommentar:
#1: Aea

gör mer inlägg! super bra blogg, älskaaaaaar det här, =)

2012-06-05 @ 20:16:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: