onednovellstorys

2013-05-28
21:02:46

Change My Mind - Kapitel 2
Sista andeblicken:
- Off to neverland säger jag coh sväljer fem ljus rosa piller. Jag vet inte vad det är men allt känns skönt i en sekund innan jag känner att tårarna rinner igen. Jag knuffar bort Seth och går in på hans rum med den ända ordentliga sängen där jag lägger mig på rygg tänder en ny cigg och låter tårarna fortsätta ner över kinderna. Jag vet inte varför längre. Allt är bara så dåligt det är väl därför jag gråter.
 
 
 
 
Jag vaknar nästa morgon ensam fortfarande kvar i Seths säng. Jag har sovit länge de känner jag, jag slänger benen över sängkanten och sätter mig upp jag drar händerna igenom håret och suckar, idag ska jag hem till Ann och hämta mina grejer. Jag reser mig och vinglar till lite men återfår snabbt balansen och går fram till Seth lilla byrå sär jag drar på mig en av hans tröjor och sätter på mig en av hans kepsar ovanför mitt ruffs. Seth sitter framför datan men lägenheten ser tum ut.
- Vad gör du? frågar samtidigt som jag sätter mig ner och drar på mina skor.
- Jobbar säger han och skrattar.
- Du Jobba? Vad är fel här säger jag och flinar.
- Mikaela jag håller på med mitt skit, men något måste betala för skitet och detta stället säger han och ler emot mig.
- Jaja säger jag och ler igen. Jag drar till Ann för att hämta mina grejer säger jag och går ut igenom dörren.
 
Det tar mig en kvart till Anns lägenhet när jag går snabbt vilket jag gör idag. Jg ställer mig utanför och tar tre djupa andetag. In genom näsan ut genom munnen, in genom näsan ut genom munnen, in genom näsan ut genom munnen.Sen knackar jag på jag hör hennes fotsteg hon öppnar och tittar med tom blick på mig.
- Kom in säger hon och går in i lägenheten. Jag går in efter henne i köket står en skål med bär och youhurt och nickar emot den och jag sätter mig för att äta den, hon tänker alltid på mitt bästa fast hon inte alltid visar det.
- Tack säger jag.
- Har du hittat någonstans att stanna säger hon tonlöst.
- Ja hos Seth säger jag och tittar ner i skålen hon tycker in om Seth.
- Jag vill inte att du ska stanna hos honom säger hon och tittar på mig. Han är dålig.
- Precis som jag då?
- Ja precis som du fast han är värre nästan skriker hon och smäller sin kaffe kopp hårt i bordet.
- Tack för att du förklarade det, igen du är värre än annan, jag trodde också att du av alla skulle förstå, du förlorade dem också, men nej du är värst av alla, jag mår dåligt fattar du inte det. Det är inte mitt fel skriker jag och börjar gråta.
- Du förtjärna en Oscar för de uppträdandet säger hon lugnt.
- Du vill inte hjälpa mig bara säger jag.
- Jag har alltid hjälpt dig, du har fått bo här, jag har gett dig kläder mat allt. Men du har valt att bli en jävla knarkare inte jag skriker hon nu.
- De va min ända ut väg skriker jag.
- Det var de inte alls, de va också mina föräldrar som dog i den bilolyckan, jag klarade mig perfekt utan droger, jag förstör inte mitt liv som du göra just nu.
- Jag går nu säger jag efter en stund och sväljer klumpen med gråt i min hals.
 
En stund senare går jag ner tillbaka till Seth med min väska men möter han redan utanför porten.
- Kom säger han och ger mig ett stort leende som säger jag har en hemlighet.
- Vad är det?
- Bara kom  säger han och drar mig och min väska ner för London tillbaka mot Anns del av staden. 
Vi stannar utanför en fin lägenhets byggnad, jag tittar skeptiskt på honom men han bara ler och drar in mig, och stannar utanför en dörr på tredje våningen öppnar och går in jag följer efter.
- Jag tänkte att du skulle få bo här säger hna och vänder sig emot mig.
-  Du tänkte vad säger jag stammandes.
- ja de är min syrras men hon är i Usa ett år så den står tom, du hade kunnat få bo hos mig men det händer rätt mycket skit där som jag inte vill att du ska vara med om.
- Jag vet inte vad jag ska säga.
- Säg inget och bara ta emot den så länge? Men inga fester eller något här har vi det party fritt okej?
- Okej men kom nu jag ska bjuda dig på Starbucks för en gångs skulls säger jag och kramar honom.
 
Som jag sa Seth är min säkra punkt när hela min värld är osäker.
 

2013-05-27
22:07:14

Change My Mind - Kapitel 1
 
Jag gråter igen, jag förstår inte var alla tårar kommer ifrån det är inte första gången detta händer. Tvärtom det brukar hända rätt ofta det har blivit en vanlig känsla. Men den här gången känns det annerlund det kanske bara för det är Ann som har tagit bort mig denna gången. Nu står jag utanför Anns dörr som hon precis har stängt i huvudet på mig. Hon orkade inte med mig längre ingen gör det längre. Jag försöker torka bort tårarna men de kommer tillbaka hela tiden, Jag börjar vandra ner på gatan, till Seths lägenhet där är jag alltid välkommen. Även om jag inte vill bor där så får jag alltid det om jag vill. Nu kanske jag måste det, jag får hämta min grejer hos Ann imorogon när jag inte är stenad sa hon. Stenad ordet hör jag inte ofta men jag vet att jag är det för ofta, men jag trodde att Ann skulle låta mig vara, jag är nog den väsrta lilla lsystern man kan vara. Jag vandrar ner på Londons gator bort från de fina gatoorna bort till de smutsiga.
 
 
Jag förstår hur hon ser på mitt liv, en 18 årig tjej som haft en dålig upplevelse och förstör sitt liv över de. Först att hoppa av skolan, sen röka, dricka och ta piller var och varanan dag. En patetisk ungdom som inte hade mycket kvar, snart inget liv eftersom alkoholen och pillrerna snart skulle ta de ifrån henne.
Jag är utanför Seths hus nu, jag torkar bort tårarna och försöker rätta till sminket och traskar in med ett leende. Jag mötre fem killar och två tjejer alla otroligt steenade, Seth är minst stenad.
- Hej Mikaela säger han coh ler, man hör att han har tagit några jonits.
- Hej Seth säger jag och sätter mig brevid honom, drar ut en cigg ur hans packe tänder den och lägger mig ner. Jag drar in ett djupt bloss och låter den fylla mig på något sätt.
- Hur är det? fråga han och lägger sig brevid mig.
- Dåligt tror du jag kan bor här ett tag?
- Det finns alltid plats för dig här min sköna säger han ler sitt höga leende och kysser min hals. Jag ler och tar ett bloss till, Seth är alltid på mig hög eller inte hög, och när jag är dålig eller samma tillstånd låter jag han alltid.Det slutar nästan alltid med sex, jag vill inte direkt, det är skönt och så men jag vill inte bli ovän med honom han är en säker punkt därför gör jag det. Det låter dåligt men han känns som min ända säkra punkt i mitt väldigt osäkra liv.
 
Jag sätter mig upp på madrassen igen och sträcker mig efter en burk och häller ut lite av inehållet i handen, ljusrosa piller.
- Hur många får man max ta? frågar jag Seth. Han sätter sig upp bakom mig sätter sina ben över mina och sina armar runt min mage.
- fem säger han samtidigt som han flyttar mitt hår och kysser min nacke igen.
- Off to neverland säger jag coh sväljer fem ljus rosa piller. Jag vet inte vad det är men allt känns skönt i en sekund innan jag känner att tårarna rinner igen. Jag knuffar bort Seth och går in på hans rum med den ända ordentliga sängen där jag lägger mig på rygg tänder en ny cigg och låter tårarna fortsätta ner över kinderna. Jag vet inte varför längre. Allt är bara så dåligt det är väl därför jag gråter.
 

2013-05-26
20:34:59

Info
Jag vet att uppdatering har varit dålig men den ska bli bättre till nästa novell, som kommer upp på måndag eller tisdag. Jag kan avslöja redan nu att det är good vs bad och den kommer att heta Change My Mind.
Så håll ut!

2013-05-24
21:43:25

Nobody compers to you - Kapitel 34 - Sista kapitlet
Sista andeblicken: Några timmar senare är jag ute på stan med musiken i örat och en starbucks i handen. Jag går igenom så många affärer som möjligt och inne på Victoria Secret stannar jag länge och försöker hitta så snygga underkläder som möjligt, jag vill vara så snygg som möjligt för Louis nu innan han åker eftersom jag inte kommer få se honom på länge. Jag väljer tillslut en matchande spets bh och trosor, betalar och går hem, solen gassar på med en sval vind som går igenom London. Allt känns så skönt just nu, jag hoppas bara på att fansen skulle sluta, jag var glad över att jag inte hade twitter eftersom jag har hört att tjejer killarna syns med oftast blev mest trackade där.
Hemma hoppar jag ner i soffan och slö tittar på tv innan jag tillslut somnar.

För fullefekt lyssna på låten tiill ;) -  https://www.youtube.com/watch?v=nVuw8fp3ZDI
 
Jag sitter på stolen framför mitt sminkbord och lägger på en choklad brun ögonskuggad, ikväll är min sista kväll med Louis innan han åker iväg på deras världs turne. Suck. Klart jag skulle åka och hälsa på honom men det skulle ju inte bli så ofta eller länge, jag kände redan nu hur mycket jag skulle sakna honom, allt med Louis kändes rätt det kanske inte alltid hade kännts så men ändå hade det alltid känns så sedan vår kyss på nyår tills när vi gjorde slut tills nu så visste jag innerst inne att han var den rätt. Louis är der rätt och kommer alltid vara det. 
Jag reser mig upp och drar fram mina svarta pumps jag har klätt upp mig rätt mycket ikväll men ajg vill att han ska komma ihåg denna kvällen för alltid eller i alla fall tills vi ses igen. Jag tittar i speglen min svart vita klänning följer mina kurvor perfekt och får mig att se snyggare ut om jag ska säga det själv, jag har ingen anning om vad vi ska göra ikväll men jag vill at han ska se mig så här innan han åker.
JAg går ut i köket för att dricka ett glas vatten jag hade kunnat prata lite med Andy men han är inte hemma så det är bara jag, jag visste inte ens när Louis skulle komma han sa bara att han skulle hämta upp mig. Samtidigt somk jag tänkte den tanken ringde det på dörren jag hoppade nästan av lycka och gick och öpnnade där stog han, i en svart smoking med håret upp, mitt leende blev större när jag såg honom.
- Wow, du ser helt fantastik ut säger han och stirrar på mig och ger mig ett stort leende.
- Tack du med säger jag och rodnar.
- Är du redo? frågar han coh stäcker ut sin arm.
- Ja du är ju här nu säger jag och kysser han på kinden.
 
Vi sätter oss i bilen och åker en bra bit utanför London innan vi tillslut stannar, vid en strand direkt när jag hoppar ut ut bilen ser jag ett tält med ett bord och två stolar, det ser underbart ut. Louis hjälper mig genom sanden med mina klackar och drar ut stolen till mig.
- Tack säger jag och ler stort emot honom.
- Allt för dig säger han och sätter sig på den andra stolen. Maten ligger redan framför oss, kyckling inrullad med oss och potatis.
- Det ser jätte gott ut säger jag.
- Hoppas det smakar lika gott också, det är jag som har lagat de säger ahn och ler.
- Verkligen säger jag och tar direkt upp mina bestick skär en bit av kyckligen och stoppar den i munnen, det smakar underbart.
- Det är verkligen jätte gott Louis.
- Tur de säger han och blinckar emot mig.
 
Vi äter upp och åker till hans lägenhet, det ser precis ut som vanligt fast mindre stökig och två stora resväskor står i hallen, det gör det mer verkligt att han ska åka. Jag torkar snabbt bort en tår så Louis inte ska se den, men han gör det.
- Vad är det älskling säger han  och tar in mig i sin famn.
- Jag kommer bara sakna dig så himla mycket säger jag och tittar på honom. Han kuppar sina händer runt mitt annsikte och tittar mig djupt in i ögonen och närmar sig långsamt, jag blundar och känner tillslut hans läppar mot mina, det är en fin kyss nog den finsate jag har haft, det är en kyss ingen tunga inget, då känner jag verkligen hur mcyket jag faktiskt älskar honom. Han är den jag vill ha och ingen annan.
- Kom jag har en present till dig säger han och vi går in i sovrummet. Han sätter mig på sängen.
- Om det är de där däger jag och petar på hans skrev så gillar jag den redan säger jag och skrattar.
- Den kommer sen säger han och blinckar, men först denna säger han och öppnar sin stängda hand. Där ligger en liten tung ring formad som ett hjärta. Jag blir först chockad, friar han eller vill han bara ge mig ett smycke.
- Det behöver inte vara en förlovnings ring om du inte vill det, det kan vara en före ring annars säger han och sätter sig brevid mig.
- Jag vill att det ska vara de viskar jag. Han sätter försiktigt på ringen på mitt vänstra ring finger och kysser den sedan.
- Jag gjorde den själv, för jag vet sedan blir han tyst.
- Vet vad viskar jag.
- Att du är den rätta säger han och tittar mig djupt in i ögonen hela jag lyser upp och jag ger han det största leendet jag kan ge.
- Och du är också den rätta säger jag och kysser honom.
- Bra säger han mellan kyssen, han lägger mig ner på sängen och lägger sig över mig. och kysser mig igen.
- Jag älskar dig viskar jag och tittar på honom.
- Jag älskar dig mer än någon kan ana säger Louis ler och kysser mig mjukt igen.

2013-05-19
23:10:09

Nobody compers to you - Kapitel 33
Sista andeblicken: Jag tar upp hans mobil och tittar han har redan massa massa likes på bilden och massa komentarer, ånga är snälla sen ser jag de elaka, hur ful jag är, att jag inte förtjänar honom och de värsta hur tjock jag är. Inte för att min kropps syns på bilden, men jag klarar inte av att läsa det, jag reser mig upp och springer in på toan och tänker precis stoppa fingarna i halsen när jag kommer på att det finns inget att spy upp eftersom jag inte har ätit idag. Jag fick väl göra det efter frukosten, så jag klär av mig och hoppar in i duschen och står där till jag hör Louis komma tillbaka, han hör att duschen är på och gör mig snart sälskap.

 
Vår resa är tyvärr inte så långs som jag hade önskat bara en vecka. Men det är en hela vecka med Louis, bara han och jag ingen annan vilket är skönt ingen press runt omkring oss. Men nu var vi på väg hem, han var tvungen att jobba också jag. Jag hade saknat jobbet, nu hade blåtiran försvunnit och min fläskläpp nu, armen var det ända som skulle ta lite längre tid, men jag hade pratat med min chef hon sa att hon hade fixat jobb som inte skulle visa min skadade arm. Sedan saknade jag och Lisa de andra killarna men mesat av allt Andy. En vecka utan honom kändes som en evighet om någon av oss var bortresta brukade vi snacka i trlefon eller skriva på facebook eller vad som helt, nu hade det gått en vecka utan Andy det var inte okej. Så han var min restev av kvällen när vi skulle komma hem.
Jag somnade som vanligt på flyget hem, på Louis axel med hans arm runt om mig, det kändes perfekt inget hade känns mer rätt. Han skakade liv i mig när vi var framme på flygplatsen, vi gick långsamt ut från planet hand i hand, men blev nästan direkt dragana av en vakt, jag såg hur Louis nästan suckade men jag förstog inte sen efter vi hade rundat ett hörn förstod jag varför. Det hade samlats flera hundratals fans på flygplatsen och sekunden Louis rundade hörnet exploderade luften av skrik, jag blev rädd och kramade om Louis hand hårdare han måste förstått hur jag kände mig så han försökte dra mig närmare sig själv men då ja bröt helvetet loss. Några av fansen fick ner spärren som vakterna hade satt upp och de strömmade ut och nästan kastade sig på Louis och mig.
 
Jag kände hur hans hand gled ur mitt grepp och några av fansen formade en cirkel runt mig. Jag kunde uppfatta vad alla sa eftersom alla pratade samtidigt, jag hörde massa är du verkligen Louis flickvän, du kommer aldrig bli älskad av oss som Eleanor, vem tror du att du är och fan va du är ful och tjock.
Jag gjorde allt för att inte börja gråta på plats, jag svalade klumpen i halsen och började blinka bort tårarna, de fick inte se mig gråta jag började röra mig försökte komma ut ur den onda cirklen men de vägrade släppa ut mig, jag sa inget utan försökte bara komma ut tillslut lyckades jag komma förbi en tjej, jag tror nästan hon flyttade på sig med flit som om hon tyckte synd om mig. Jag försökte inte ens ropa efter Louis, han var någonstans i havet av alla fans så jag trängde mig ut genom alla och kom tillslut ditt man hämtade sina väskor, där drog någon fast i min arm jag tittade upp Paul. Jag suckade av lättnade och höll fast i han.
- Var är Louis? Frågade jag.
- Han är redan ute, kom nu innan de får fnatt säger han till mig vänligt och vi går med snabba steg ut ur flygplatsen och sedan in i en bil. Där satt Louis och tog mig direkt in i sin famn.
- Är du okej babe?
- Jag vet inte säger jag och känner hur rösten håller på att spricka men jag trycker ner gråten igen.
- Jag visste inte att detta skulle hända då hade jag fått ut dig på ett säkert sätt säger han och pussar mig på pannan.
- Jag vet viskar jag och lutar mitt huvud på hans bröstkorg.

Bilen kör långsamt igenom Londons gator och vi sitter där inne och Louis håller om mig vi är knäppt tysta, jag ser hur det börja regna hur små vatten droppar ramlar ner på rutan för några stycken och sedan snabbare hur de drar snabba våra linjer över rutan. Tillslut stannar vi utanför för min lägenhet.
- Är du säker på att jag inte ska följa med dig upp?
- Jag klarar mig och jag ska vara med Andy nu, jag har saknat honom massor säger jag och ler.
- Jag ska i alla fall följa dig till porten säger han och öppnar dörren. Regnet ös verkligen ner, vi hoppar snabbt ur drar med min väska och på de två meterna till min port är vi genomblötta, hans hår klibbar i pannen och mitt i nacken, han slår sina armar runt min midja och jag lägger mina runt hans hals, han börjer sig fram och kysser mig hans våra läppar på mina och han kramar mig hårdare. Han ger mig några blöta kyssar på halsen.
- Louis sluta fnittrar jag.
- Jag kommer sakna dig viskar han och kysser min hals igen.
- Vi träffas ju innan du åker säger jag och tittar honom i ögonen.
- Bästa för dig säger han och ler.
- Hej då Louis säger jag och pussar honom en sista gång.
- Hej då Alexandra säger han  och springer in i bilen. Jag ler och öppnar portdörren och börjar gå upp för trapporna.
Andy öppnar dörren innan jag ens hunnit fram, och jag hoppar på honom och ger honom en hård kram.
- Jag har saknat dig säger jag och ler.
- Jag har saknat dig säger han, gå in med dig byt om blötfis säger han och flinar.
 
Ett klädbyte senare och Andy och jag sitter i soffan och pratar om resan, vad han har gjort vad jag har gjort, vi tar upp allt som vi har missat med varandra från en vecka på tre timmars tid innan jag går in och lägger mig, det är då jag låter tårarna rinna och jag snyftar mig igenom hela natten.
Jag vaknar runt nio, går in och tar en varm dusch innan jag klär på mig och åker iväg till jobbet, idag är det ingen jag känner där, men ajg gör som vanligt sätter mig i sminkstolen blir sminkad och får sedan håret fixat och sedan klär jag på mig och ställer mig framför kamernan, jag gjorde porträtt bilder idag och kände hur skänt det var att vara hemma igen, att få jobba igen.
Några timmar senare är jag ute på stan med musiken i örat och en starbucks i handen. Jag går igenom så många affärer som möjligt och inne på Victoria Secret stannar jag länge och försöker hitta så snygga underkläder som möjligt, jag vill vara så snygg som möjligt för Louis nu innan han åker eftersom jag inte kommer få se honom på länge. Jag väljer tillslut en matchande spets bh och trosor, betalar och går hem, solen gassar på med en sval vind som går igenom London. Allt känns så skönt just nu, jag hoppas bara på att fansen skulle sluta, jag var glad över att jag inte hade twitter eftersom jag har hört att tjejer killarna syns med oftast blev mest trackade där.
Hemma hoppar jag ner i soffan och slö tittar på tv innan jag tillslut somnar.