onednovellstorys

2013-04-24
23:00:10

Nobody compers to you - Kapitel 32
Sista andeblicken:På resturangen sitter vi ensamn och njuter av den helt fantastiska maten och vi båda får i oss lite för mycket alkohol och jag känner hur mycket jag vill ha Louis, hela min kropp tånar efter honom, så när vi kommer in i vårt rum igen och när han har stängt dörren bakom oss kastar jag mig på honom kysser honom passionerat och hårt, det tar han några sekunder innan han fattar vad som händer men han är snart med på noterna, och börjar dra sitt finger längts min rygg...

 
Hans finger följer kuntren av min klänning och jag trycker mig hårdare emot honom, jag vill ha honom jag har aldrig velat ha någon annan som jag vill ha Louis just nu. Vi börjar kyssandes röra oss mot sängen, jag öpnnar hans shorta somtidigt som han kysser min hals och tillslut får jag av han tröjan, jag studerar snabbt hans överkropp, han har smala synliga muskler, det ser otroligt bra ut vi är i samma läng just nu eftersom jag redan sparkat av mig klackarna. Han kämpar nu med att dra av mig min klänning tillslut får han av dem och jag knuffar ner honom i sängen och lägger mig gränsle över honom. Jag sa ju att jag vill ha de passionerat och de skulle jag få, han kysser mig över brösten och på magen, tillslut klarar jag inte det och börjar dra ner hans byxor, han blir ivrig och hjälper till, så tillslut ligger han avan på mig i kalsonger och jag i underkläder och är redo för att bli ett.
 
Nästa morgon vaknar jag av att Louis snarkar lite tyst, hans ser så fridfull ut, jag skulle kunna titta på när han sover hela dagen så underbar som han ser ut. Men jag vet att jag inte kan göra det utan reser mig och går ut på balkongen och ser en pol där nere, snabbt smyger ajg in i min bikini och sringer ner för att ta mig ett dopp. Vattnet är svalkande, jag älskar vatten varje gång jag simmar så kan jag rensa mina tankar och tänka på ingenting det är så skönt att allt jag måste tänka på är att komma upp till ytan för att få luft. Syret är det ända som jag tänker på, att se de små luftbublorna som jag gör och följer med dem upp till ytan, det kan vara livet ibland.
 
När jag kommer upp igen sitter Louis på säng kanten i kalsonger och tittade ner på sin mobil, när han hörde dörren slå igen bakom mig tittade han upp och log emot mig.
- Hej babe, var har du varit.
- Tog ett dopp säger jag och pekar på mitt blöta hår.
- Det skulle jag förstått säger han och skrattar.
- Vad gör du? Frågar jag och sätter mig brevid honom.
- Kollar Instagram lite, och kanske la upp en bild på mig och min underbara flickvän eftersom jag vill visa hela världen att hon är mig säger han och ler oskyldigt emot mig. Jag himlar med ögonen. Jag vill visa till alla också att Louis är min men jag är så rädd över alla fans tänk om de kommer hata mig, inte för de har så mycket att säga om mitt och Louis förhållande men jag vill ändå inte få så mycket hat, eftersom jag inte har världens bästa självkänsla kommer inte massa hat hjälpa mig.
- Det är bra gubben säger jag och pussar honom.
- Jag tror också att jag ska gå och ta mig ett dopp säger han böjer sig ner och letar upp sina badbyxor och går ut.
 
Jag tar upp hans mobil och tittar han har redan massa massa likes på bilden och massa komentarer, ånga är snälla sen ser jag de elaka, hur ful jag är, att jag inte förtjänar honom och de värsta hur tjock jag är. Inte för att min kropps syns på bilden, men jag klarar inte av att läsa det, jag reser mig upp och springer in på toan och tänker precis stoppa fingarna i halsen när jag kommer på att det finns inget att spy upp eftersom jag inte har ätit idag. Jag fick väl göra det efter frukosten, så jag klär av mig och hoppar in i duschen och står där till jag hör Louis komma tillbaka, han hör att duschen är på och gör mig snart sälskap.

2013-04-11
22:07:41

Nobody compers to you - Kapitel 31
Sista andeblicken:
-Louis utbrister jag när jag ser hans leende.  Sedan ser jah att vi sitter på ett flygplan.  
- hej babe säger han och ler. 
- var ska vi? 
- En överraskning säger han och kysser mig.

 
Jag somnar till rätt snabbt på flygplanet, jag tycker inte om att flyga så jag somnar alltid så slipper jag att tänka på hur mycket jag ogillar det. Jag har ingen aning om hur länge jag sov eller hur långt vi har åkt men Louis väkte när vi var framme, halv vaken följde efter honom ut ur flygplanet och det första som slog mig att det var varmt, inte härligt varmt utan kvat varmt och att de va skymmning eller kanske gryning men det verkade som om solen var på väg ner så jag gissade på skymmning.
- Louis var är vi? Frågade jag ocg tittade frågande på honom.
- En lite ön utanför Bahamas, det är inte så jätte många som brukar vara här om man räknar med Bahamas så jag tänkte att de kunde vara lite lugnare säger han och ler emot mig och jag ler tillbaka.
- Ska vi till ett hotel nu?
- Först sen tänkte jag att vi kunde gå ut och äta.
- Absolut säger jag och ler, bara jag får byta om jag är aldelses för varma.
- Du är rätt du är väldigt het säger han drar mig intill sig och kysser mig mjukt.
- Du med om jag får säga så säger jag när han har kysst klart mig.
 
 
Vi hoppar in i en taxi och kommer snart till ett hotel som ligger närar stranden, när vi kommer in i vårat rum inser jag att vi har det största rummet med en stor balkong som vätter emot havet och utsikten är absolut enastående. Men ingen tid att ödsla jag springer in i badrummet med min resväska som Andy har packat det gör mig lite rädd när jag öppnar det stickker det utt en klädhög som står på allt annat med en lapp de där det står '' Ta på dig detta ikväll och han kommer inte kunna motstå dig ;) - Andy''. Jag tar upp kläderna och suckar högt samtidigt som jag små skrattar såklart skulle Andy försöka leta upp något så sexigt som han kunde. Han hade gett mig en kort svart spets klänning som var lite halvt genomskinlig, med ett bara matchande underkläder och höga pumps. Hade han rätt var detta kvällen då jag och Louis skulle göra det, det kändes rätt konstigt att vi inte hade gjort det än eftersom vi bådade hade innan varit i långa förhållande och visste var sex var. Men jag vill att det skulle vara helt perfekt mysigt eller passionerat, okej jag tar heller den passionerat det är sexigare.
Jag drar på mig kläderna och fixar snabbt till hår och smink, Louis står där ute iiförd svarta tajta jeans och en mörkt blå tajt short t-shirt och han hade fixat håret, när jag kom ut slängde han förs en blick på mig och sedan vände han hela huvudet och stirtrade lite innan han fick tillbaka sin fattning.
- Du ser helt fantastik ut säger han och strycker mitt hår.
- Tack du med säger jag.
- Redo att gå?
- Ajaj kapten säger jag och skrattar och vi åker mot resturangen.
 
På resturangen sitter vi ensamn och njuter av den helt fantastiska maten och vi båda får i oss lite för mycket alkohol och jag känner hur mycket jag vill ha Louis, hela min kropp tånar efter honom, så när vi kommer in i vårt rum igen och när han har stängt dörren bakom oss kastar jag mig på honom kysser honom passionerat och hårt, det tar han några sekunder innan han fattar vad som händer men han är snart med på noterna, och börjar dra sitt finger längts min rygg...