onednovellstorys

2012-06-30
22:43:00

Moments - kapitel 12
Sista andeblicken:
Jag hade inte tänkt på det där inne men nu kände jag besvikelsen och ångesten som åkte över mig som en våg över att jag inte fått träffa Zayn. Skulle jag ha den oturen att aldrig få honom eller skulle vi träffas snart eller skulle han inte känna igen mig.   
 
 
 

 

Jag och Nina bestämde oss att börja redigera intervjun rätt snabbt så att den kunde komma upp tidigare. Det skulle inte fixas så mycket med dem, mest ta bort det i början och lite i slutet och fotona skulle också in, Nina kunde göra allt de på några minuter. Sedan hade vi tänkt lägga oss och sola i en park i närheten, sen om två dagar skulle vi vidare genom England och vidare till Irland efter det skulle vi flyga till Paris och stanna där några dagar. Om två veckor skulle jag vara i Paris, mitt hjärta tog ett litet hopp av tanken jag hade alltid velat åka dit, sitta under Eiffeltornet och äta croissanter eller baguetter och allt annat man kunde göra. Bara två veckor.

 

 

Två veckor senare:

Jag steg av planet och tog ett djupt andetag, det kändes härligt solen kastade varma strålar på mig och jag var glad över att jag valt en kjol, det var mycket varmare här än i Irland. Jag och Nina gick igenom Paris flygplats och åkte till vårt hotell som låg vid centrum. Vi båda kunde lite franska men inte så mycket, men kvinnan som checkade in oss kunde tack och lov engelska så vi fick vårt rumt relativt snabbt.

 

Under de tidigare veckorna hade det funkat jätte bra med killarna och allt vi hade gått på de flesta shower och gjort två intervjuer till med dem, en med bara Liam och en annan med Harry, Liam och Louis. Vi hade missat Zayn igen och det hade varit rätt jobbigt, fast jag hade inte så mycket tid att fokusera på det, eftersom här i Paris skulle vi få jobba dubbelt så mycket. Metro News One ville att vi skulle intervjua The Fray också nu när vi var här och vi skulle få biljetter till deras konsert också för att få en bra artikel till de också. Fast deras intervju krokade med One Directions fast jag hade sagt att jag kunde ta The Fray eftersom jag var ett stort fan, deras låt * You found me* är en av de absolut bästa låtar jag hade hört, det var den första cover jag hade laddat upp och jag hade suttit i veckor och mejlat dem den för jag ville att de skulle se den och efter ungefär sex veckor hade jag fått svar av Isaac Slade och han hade sagt att jag gjorde en väldigt bra cover av låten och att han tyckte att de var en av de bästa han hört. Jag blev såklart väldigt glad över detta men trodde samtidigt att det var något han sa till alla.

 

 

- Nervös in för imorgon? Frågade Nina mig senare på kvällen.

- Lite sa jag. Det är ändå ett band jag älskar och enligt mig är ju Issac en av de bästa låt skrivare som har funnits.

- Jag tycker att du ska ta det lugnt, det kommer gå jätte bra, du har ju övat du har dina frågor, det kommer funka hur bra som helst, tänk också på vilken tur du har det är inte alla som får intervjua sina idoler.

- Sant sa jag men jag känd ändå hur nervös jag verkligen var. Nina såg det och verkade fundera.

-Du gå och lägg dig redan nu, sov ut och tänk inte på det annars kommer du bara skaka upp dig. Jag nickade hon hade naturligt vis rätt, jag bytade om och la mig undertäcket och försökte tänka på annat.

 

 

Nästa morgon vaknade jag tidigt men tvingade mig att ligga kvar i sängen så länge som möjligt, Ninas intervju började vid halv två och min vid två och de skulle hållas på helt olika ställen, jag skulle intervjua The Fray på arenan där de skulle hålla sin konsert ikväll och Nina skulle intervjua killarna på deras hotell. Till slut var jag tvungen att gå upp och jag var chockad över att jag lyckats hålla mig nere till tio. Jag duschade fixade håret och sminket och klädde sedan på mig svara jeans med en shorta som jag hade satt fast massa av min morfars broscher på sen drog jag på mig skorna och gick över till Nina. Och var också klar fast klockan var halv tolv.

- Wow är du klar sa jag och skrattade.

- Haha väldigt lustigt, vill du gå ut och äta. Jag vill ha en riktigt fransk frukost.

- Absolut, ska bara hämta min väska sen sprang jag in på mitt rum hämtade min väska och mitt block med frågor och mina anteckningar.

 

 

Vi gick runt Paris och hittade ett mysigt cafe där vi slog oss ner för att äta frukost.
- Hur skulle vi göra med filmningen igen frågade jag Nina och mumsade på en croissant.

- Jag är inte hundra men de sa till mig att någon skulle möta oss på platserna, två killar om jag inte har fel, min hete Phillipe och din Louie.

- Hoppas det sa jag, jag oroade mig för allt jag ville inte att något skulle gå fel.

- Amy ta det lugnt sa Nina, det kommer gå bra.

- Märker man av hur nervös jag är redan nu sa jag oroligt.

 

 

 

 


2012-06-29
09:00:00

Moments - kapitel 11
Sista andeblicken:
- Okej av mig nu. Vi sak vara på deras hotell om två timmar så gå och byta om och fixa dig sa Nina daskade min rumpa och gick mot sin egen väska.

Två timmar, om två timmar skulle jag vara i närheten av Zayn, han skulle kanske känna igen mig då, och då kunde allt hända. 

 


  

 

 
 
 

Jag valde att inte ta de mest märkvärdiga kläderna, jag ville ha något som jag kände mig bekväm i och som jag kunde vara mig själv i. Jag drog fram ett par jeans som jag hade hitta i en second hand butik som var från 70-80 talet och aldrig använda, och de var idag mina mest älskade jeans och en enkel vit t-shirt. Jag märkte att tröjan som hade suttit löst för några veckor sedan hade blivit lite tagit. Jag hade ju inte tränat sen vi åkt, jag fick väll gå ut och springa i parker eller något, en av mina största rädslor var att jag skulle se ut som jag gjorde för några år sedan, massa bristningar på inner lår och kärlekshandtagen som bevis. Jag borsta igenom hårt och lät det sedan hänga över axlarna, sminket hade jag ju redan så jag slängde mig i sängen och då började min mobil vibrerar. På skärmen stog det * mamma *.

- Hej mamma sa jag glatt när jag svarade.

- Hej gumma, åh gud jag saknar dig dig mitt lilla ägg. Ja ett av min mammas många smeknamn på mig var ägg eller ägget, hon hade gett mig det när jag var liten och allt jag ville äta var ägg så tyckte hon att jag var ett litet väll, eller jag vet inte vad som händer i min mammas hjärna visste ingen, jag tror inte hon själv ens visste ibland.

- Åh jag saknar dig med sa jag och insåg hur mycket jag faktiskt saknade min mamma.

- Det kom en intressant sak i posten idag älskling sa hon då med en beslöjad röst, jag fattade inte varför skulle något som handlade om vår post ha något med mig att göra.

- Jaha vadå?

- Asköknings papperna man måste fylla i till Oxford University.

 

 

Jag slog handen på pannan, hur kunde jag glömma det, det var i mitten av Maj men man var tvungen att ansöka redan nu. Att plugga efter hade aldrig varit ett stort problem för mig. När min mamma och pappa hade fått reda på att mamma var gravid satte de redan upp en fond så jag skulle kunna plugga. Att gå på Oxford var nästan som en dröm för mig, de hade ett av de bästa musik programmen i UK, men man kunde inte bara läsa ett ämne man var tvungen att läsa ungefär fem sex stycken. Detta var något jag hade funderat mycket på. I så fall hade jag tänkt plugga musik, drama, litteratur, poesi/skrivarkurs och avancerad engelska. Jag visste att jag skulle kunna klara av det, redan i högstadiet hade jag varit ett riktig plugghäst. Jag hade också varit en av få som hade gått ut med fullt pott i betyg när vi slutade, det gjorde mig inte mer populär. Läxor eller att lära mig saker var inte det svåraste för mig.

 

-Amy hörde jag min mamma säga i telefon och avbröt mina tankar.

- Ja mamma svarade jag hastigt.

- Vill du att jag ska fylla i den nu åt dig och skicka iväg den. Jag tog några djupa andetag och massa tankar åkte runt i mitt huvud som någon spelade tennis där inne.

- Ja mamma vi gör det nu sa jag bestämt efter några sekunder.

 

 

 

Nina kom ut ur badrummet någon timme senare helt fixad. Då hade jag redan lagt på med mamma och sovit lite. Hon var väldigt snygg, hon hade på sig ljusrosa byxor med en vit spetsig tröja och håret i sitt rufsiga vanliga själv. Hon drog fram en kamera väska där en rätt stor video kamera låg och en stor mick brevid som man skulle fästa på den, men vi hade extra mickar man kunde ha i händerna ifall ifall. Vi nickade mot varandra och vi var redo. Vi åkte ner i god tid till hotellet där alla intervjuer skulle hållas. Det stog en hög med tjejer utanför, hur skulle vi någonsin komma in. Då kom det fram en vakt till vår bil, Nina som satt i förar sättet vevade genast ner rutan.

- Tjena tjejer är ni här för att göra intervjuer eller ska ni checka in på hotellet.

- VI ska göra en intervju sa Nina lite nervöst. Vakten såg ut som han skulle börjsa skrika på oss, eftersom han säkert trodde vi var fans.

- Vi har pass sa jag och drog snabbt upp passen man var tvungen att ha för att komma in. Han sträckte fram sin hand och jag gav dem till honom och han kollade nog på dem, efter en stund gav tillbaka dem.

- Tjejer kör in bakom huset, ska bara ringa in och säga att ni kommer. Han tog upp sin mobil slog in ett nummer och snackade i några sekunder med den som var på andra änden.

- Det är bara till att öra sa han och pekade på hur vi skulle åka.

- Tack sa Nina och gav bort ett av sina mest charmerande leenden.

 

 

Vi kom in bakom hotellet där vi var tvungna att visa upp passen igen, innan en kille visade oss in, inne olika små rum hålades intervjuerna, vi ställdes oss mitt i samlings rummet som kryllade av andra radio kanaler, tv kanaler och journalister. En kille med en lista i handen kom fram till oss.

- Vilken tidning, radio eller tv är ni ifrån sa han rätt otrevligt till oss utan att titta upp från sitt papper.

- Tidningen Metro News One sa Nina.

- Okej svarade han och bokade av något på sin lista. Det är så här att vi har fullt upp idag så ni kan tyvärr inte få alla killar, ni får Harry och Niall, okej?

- Okej sa jag och Nina i kör.

- Ehh sa han och tuttade runt. I rum 208 och de kommer vara där inne om ungefär tio minuter sa han och pekade på ett av rummen. Vi nickade och gick till rummet, det såg bra ut, soffor som alla kunde sitta i och vatten och dricka framme.

- Ska vi kolla utrustningen sa jag och öppnade min väska.

-Lika bra, vi kollar ljudet, ifall vi behöver de andra mickarna. Jag nickade, vi krånglade upp kameran och vi tog en test filmning genom att Nina rörde sig runt i rummet för att se hur ljudet blev, och ljudet blev inte det bästa, så Nina tog ena och vi skulle killarna vars en när de kom. Nina hade alla sina frågor i huvudet och massa twitter frågor på massa lappar i handen.

 

 

Efter ungefär tio minuter kom båda killarna in, Niall i en vit peke tröja och Harry med en svart stickad med fejk glasögon på. Jag filmade redan och de presenterade sig och gjorde sig bekväm och vi gav dem deras mickar. Jag ställde mig på ett ställe där man kunde se Harry och Niall bra men också lite av Nina.

- Det här Nina Culing från Metro News One och jag sitter här med Harry och Niall från One Driection.

- Hallå sa killarna samtidigt.

- Så killar hur känns det att vara tillbaka i England ni har ju varit bort rätt länge nu?

- Det känns bra sa Harry, vi har ju haft lite ledigt nu efter vår USA turne och vi har ju börjat på Europa turnen nu och de är skönt att vara på hemma plan eller vad man ska säga.

- Haha jag kan ju inte säga det samma sa Niall och skrattade.

- Ja Niall du är ju från Irland vilket är nästan en stor del i One direction, de fyra engelsmännen och den irländska. Alla skrattade. Och så fortsatte det ett tag och så blev det dags för Nina att börja med Twitter frågorna.

- Så killar jag tänkte att vi skulle fråga er fans frågor nu eller vad tycker ni?

- Absolut sa Niall och log.

- Den här är ifrån Lisa1Dlove och hon undrar vem av er som är singel, och vem som inte är sa hon och ohh:ade.

- Ehh Liam och Louis har flickvän sa Harry.

- Så resten av er är sniglar sa Nina.

- Väldigt as Harry med en överdrivet flörtande röst och lutade sig framåt.

-Ojoj det känns nästan som Harry flörtar lite med mig, det känns underbart tjejer sa Nina och alla fick ett nytt skrattanfall.

- Okej nästa är från OlivaHoran, Nill din fru, och hon undrar vilket land åker ni till efter UK och Irland.

- Eh jag vet inte riktigt sa Niall och båda verkade tänka efter.
- Är det inte Frankrike sa Nina då. Båda killarna tillade förvånat på henne.

- Jo det borde det vara sa Niall igen, hur vet du det?

- Oj har jag inte sagt det, vi två ska typ stalka er genom Europa och göra massa intervjuer och massa mer till ni kommer hem igen.

- Vi är värre än era fans sa jag skämtsamt, och alla skrattade.

- Så vi kommer se er rätt mycket sa Harry och tittade på Nina.

- Japp ni slipper oss inte så lätt.

- Tur de sa han då igen och blinkade.
- Ojoj nu tror jag verkligen du flörtar med mig Styles sa hon och flinade, hon kunde verkligen charma vem som helst.

 

Sen fortsatte de intervjun och efter tog vi foto med killarna som var otroligt roliga och snälla. Sen åkte vi hem till hotellet, vi skulle nog skippa konserten imorgon och ta det lugnt och redigera intervjun och lägga upp den på deras hemsida. Jag hade inte tänkt på det där inne men nu kände jag besvikelsen och ångesten som åkte över mig som en våg över att jag inte fått träffa Zayn. Skulle jag ha den oturen att aldrig få honom eller skulle vi träffas snart eller skulle han inte känna igen mig. 

 
 

2012-06-27
23:59:00

Moments - kapitel 10
Sista andeblicken:
Ibland var det små saker som gjorde livet så mycket bättre, ibland gjorde det till och med perfekt för den stunden, och denna stunden kändes det som allt var perfekt. 
 


Hur trötta jag och Nina än var nästa morgon gick vi upp tidigt för att hinna packa klart och komma iväg tidigt. Jag släpade mig genom rummet för att få ihop allt, jag hade inte slängt allt huller om buller så jag blev klart relativt snabbt och satte på mig jeans och en vanlig vit t-shirt och håret i en boll innan jag gick till Nina för att hjälpa henne. Hennes rum var en katastrof jämfört med mitt. Alla hennes grejer låg över allt och hon försökte slänga ner allt i väskan, jag skrattade bara åt henne och började hjälpa henne. En timme senare var hennes grejer också ner packade och vi checkade ut, och började slänga ner allt i bilen innan vi åkte vidare mot Manchester.

Nina var så utmattad att jag fick köra och det tog inte ens fem sekunder innan hon somnade, hon såg ut som ett barn där hon låg med ben uppkavlade och ansiktet mot fönsterrutan.

 

 

Jag körde så fort som möjligt till Manchester eftersom killarna skulle ha någon meet and great där och jag ville gärna gå på det, men jag kände mig fortfarande inte redo. Jag visste inte vad jag skulle säga. Hej det är jag som är Amy, minns du inte mig. Vi var bästa kompis sedan vi var små. Jag var hundra på att han inte kända igen mig. Då hade han väll gjort något på konserten. Sen kom jag på det. Anledningen varför Nina var med, hon hade jobb på en tidning och hennes jobb var att följa efter dem och göra intervjuer med killarna i nästan varje stad så de kunde sätta ihop en * One direction* special när tornen var över. Om vi sa att vi var två kanske jag kunde smyga in mig och kanske då få intervjua Zayn och fråga något om Bradford och få fram något som handlade om mig och så kanske han skulle känna igen mig. Jag trampade på gasen för att komma fram snabbare.

 

Vi anlände i Manchester någon timme tidigare än planerat, så när jag väckte Nina trodde hon att något hade hänt.

- Vad är det, har motorn gått i sönder? Frågade hon sömndrucket.

- Nej Nina, vi är framme sa jag.

- Vi kan inte vara framme än sa hon och öppnade ögonen och tittade runt omkring sig, när hon såg att vi var utanför vårt hotell.

- Sa ju att vi var framme.
- Men varför är vi framme spå tidigt sa hon.

- Jag förklara det på rummet sa jag och log hemlighets fullt.

 

 

Den här gången tog jag upp min egen väska för att undvika att något som Josh skulle hända igen. Jag och Nina delade rum denna gången och det var väll helt okej, konserten skulle vara imorgon och vi skulle åka direkt efter den på kvällen.

- Så varför är vi här tidigare än planerat? Frågade Nina och la sig på sin säng och slängde med benen i luften.

- För att du ska ju intervjua dem eller hur?

- Ja sa Nina och tittade misstänksamt på mig.

- Så jag tänkte att du kunde kanske fixa att säga att vi var två stycken så kan jag testa att intervjua dem och kanske få prata med Zayn utan tusen andra tjejer omkring mig.

- Amy jag vet inte sa Nina och verkade tveksam.

- Snälla, snälla sa jag och satte mig på sängkanten och försökte göra mina bästa puppyeyes.

- Eh jag kan fråga sa hon letade upp sin telefon gick in på toan och ringde.

 

 

Jag var så otålig att jag nästan sprang på väggarna och hoppade runt och nästan gjorde ballett. Kunde hon inte snabba sig, jag hörde henne prata inifrån toan men jag hörde in vad hon sa. Jag tog fram min mobil, gick in på twitter de var inte så mycket som hände, så jag gjorde en tweet * Manchester bitches ;) xx * sen loggade jag ut och hände över sängen. Till slut kom Nina ut, jag hoppade på henne så hon ramlade och nu låg jag över henne.

- Aj för i helvete Amy det där gjorde ont sa hon och gnuggade sitt bakhuvud.

- Så vad sa dem? Halv skrek jag när hon hade knuffat av mig och satt sig upp och fortfarande gnuggade sitt bakhuvud.

- Att eftersom vi ska filma får du vara kamera man, men vi kan skifta lite då och då så att du också får snacka med dem sa hon och log.

- Ja, du är bäst Nina sa jag och kastade mig över henne igen, hon satt på en säng nu så vi landade mjuk.

- Okej av mig nu. VI sak vara på deras hotell om två timmar så gå och byta om och fixa dig sa Nina daskade min rumpa och gick mot sin egen väska.

Två timmar, om två timmar skulle jag vara i närheten av Zayn, han skulle kanske känna igen mig då, och då kunde allt hända. 


Förlåt för seg uppdatering men har haft mycket att göra. Det kommer nog inte upp något imorogn, ska vara på min mammas jobb hela dagen sen kommer en av mina bästa kompisar hem från ungern så ska vara med henne på kvällen, på fredag kommer det nog ett.
Ha det bra så länge
 

2012-06-25
20:20:00

Moments - kapitel 9
Sista andeblicken:
Nina stog och fotade och sjöng med och alla andra runt omkring mig sjöng med stog jag helt stilla, min blick hade fasnat på de som var precis framför mig. Han tog rätt framför mig och sjöng, det kändes nästan som om han tittade på mig just mig, men jag visste själv att det inte var sant. Men jag kunde inte röra mig, allt var som en sten och i en sekund jag var hundra på det tittade Zayn på mig och jag tittade på honom, och han hade blinkat. 
 


 

Det tog mig nästan hela konserten att vakna upp ur mitt stillestånd, när de hade ungefär tre låtar kvar vaknade jag och började sjunga med till låtarna. Sista låten var One thing och Nina hade snacka lite med en av vakterna som stod framför oss om han kunde fota den sista låten så hon kunde koppla av lite och så och fangirla sig som oss andra. Hon tog i mina händer och jag kände att hennes var varma och instrumenten till låten började och Liam började sjunga ut sin del. Jag skrek min ut mina lungor och började sjunga med. Killarna flyttade sig runt om på scenen och just nu stog Niall framför oss vi vinkade och slängde ut kyssar. Till refrängen kom Zayn tillbaka.

 

Nina och jag hade snackat om att under den sista låten, varje gång Zayn var framför oss skulle hon kasta upp mig på hennes axlar, vi hade till och med tränat på det och det var inga problem med att göra det. Men jag trodde verkligen inte att hon skulle göra det. Hon tittade bara på mig och jag fattade, sen böjde hon sig ner och jag hoppade smidigt upp och hon reste sig och så var jag upp. Jag tittade runt omkring mig, jag såg ett hav av kameror och människor som hoppade runt. Jag var tvungen att ta ett djupt andetag, det var så otroligt jag trodde ärligt talat att killarna tappade andan varje gång de gick upp på scenen för jag vet att det var de jag hade gjort. Jag plockade snabbt upp min mobil och tog ett foto innan jag vände mig mot scenen igen.

 

Jag kunde se killarna bättre nu och Zayn stog fortfarande framför mig och jag kunde inte sluta titta på honom, det var något som fick mitt hjärta att stanna, mina lungor att sluta andas, jag tror nästan det hände för någon sekund. Sen tittade han in i mina ögon igen och sjöng refrängen och pekade ut i publiken. Och varje tjej måste ha trott att de var henne han pekade på och jag trodde samma sak. När han gjorde det var det som hela arenan blev tyst som alla andra försvann och allt man såg var mig och Zayn. Sen hörde jag Nina skrika att det var dags att hoppa ner och på några sekunder var jag nere igen på marken men mina ben har aldrig känts skakigare. Jag var förvånad att jag ens kunde stå på dem.

 

 

Konserten tog slut och jag var ledsen över det men jag hade ju turen att se dem över hela Europa. Jag och Nina gick långsamt ut och tittade igenom hennes bilder, han hade lyckat ta några jätte fina bilder på killarna. Och vakten som hade fotat under One thing hade tagit några stycken på killarna och sedan resten på oss och publiken. Man kunde se i mina ögon hur förtrollad jag var av Zayn som var framför mig, men man såg ju inte de på bilden. Bilderna på oss två var roliga och fina.

- Om vi träffar den vakten igen måste vi tacka honom sa Nina och fnissade.

- Absolut, för den bilden ska upp på min väg sa jag och pekade på bilden som lyste upp på kameran. Jag höll Ninas händer och skrattade stort och tittade ner på henne och hon skrattade ockås och tittade upp på mig.

- Den ska också upp på min sa hon och la sedan ner kameran i sin väska och vi kallade på en taxi när vi kom ut från arean och drog till en av klubbarna som vi hade fått tips om, vi valde den som verkade mest lockande * Forever 21*. Resan var inte så himla lång, men det var däremot kön till klubben.

_Nina vi kommer aldrig komma in sa jag och suckade. Nina svarade in utan stog och tänkte. Jag hade börjar frusa i mina kläder väntade på Nina skulle komma på en ide. Samtidigt kom det en stort tjejgäng emot oss och dörren. Nina tittade på tjejerna och på mig, jag fattade.

- Aldrig i livet viskade jag.

- Kom igen Amy jag kommer komma precis efter mig. Jag han inte protestera eftersom tjejerna nu gick förbi oss och Nina knuffade in mig bland dem, tur att de var rätt många för annars kanske de hade märkt att jag inte till hörde deras grupp. Den längst fram pratade med vakten och pekade på oss, jag försökte dölja mitt ansikte bakom en av de längre tjejerna,och följde med strömmen när de rörde sig framåt.

 

 

Väll där inne gick jag snabbt ifrån dem så de inte skulle märka att jag varit med dem. Jag ställde mig i kanten av baren för att vänta på Nina. Det tog ungefär tio minuter innan hon kom in.

- Hur kom du in? Frågade jag henne.

- Det stog en jätte full kille där ute som började klänga på mig så såg jag att han hade ett presskort, ett sånt så man kommer in överallt, så när han höll på lyckades jag ta det och sen sa jag åt honom att sluta klänga, gick fram till dörren visade det och kom in sa hon med ett leende.

- Du kan gör allt sa jag och flinade.

- Ey tjejer vad ska ni ha ropade en av bartendrarna och tittade på oss stressat.

-Två long island sa Nina och gav honom pengarna och snart stog dem framför oss. Vi drack dem snabbt innan va gick ut på dansgolvet och gick loss, det såg inte såg vackert ut kan jag tro, ingen av oss var den bästa dansaren fast vi kunde lite, jag hade lärt mig shuffla under de senaste året och jag och Nina hade gått magdanskurs som en utmaning några killar vi kände hade gett oss, de trodde aldrig vi skulle göra det. Och tack vare de kunde vi nu magdans och hade då blivit hundra kronor rikare. Fast ingen sånt låt var igång just då så vi gick bara loss.

 

Efter några låtar kom Party rock igång och jag kunde inte hjälpa det, jag började göra det jag kunde och snart märkte jag att två andra tjejer och två killar också shufflade och att alla andra hade bildat en ring omkring oss, så jag bestämde mig i de ögonblicket att bara ha kul med det så jag dansade fram till de andra och vi gick loss.

Ibland var det små saker som gjorde livet så mycket bättre, ibland gjorde det till och med perfekt för den stunden, och denna stunden kändes det som allt var perfekt. 

 

 


2012-06-25
08:00:00

Moments - kapitel 8

X-Tillbaka blick -x ålder- 16

 

Zayn och jag satt i mitt rum han satt på sängen framför datorn och jag plockade fram misplitter nya gitarr från garderoben. Zayn hade inte sett den än men jag var säker på att han skulle älska den, han tyckte om gitarrer men var inte så mycket för att lära sig att spela. Jag satte mig på sängkanten, jag visste redan att den var stämd jag hade knappats legat den ifrån mig sedan jag fått den. Jag tryckte upp glasögonen som hade åkt ner på nästippen och satte fingrarna på strängarna och började spela. Jag tog bara en melodi och väntade på hans reaktion.

 

Han vände sig om och hans ögon spärrades upp när han såg den mörkbruna skönheten i mina händer.

- När fick du den sa han och tittade fortfarande med stora ögon på den.

- Jag fick den av pappa på min födelsedag.

- Får jag testa? Jag la gitarren försiktigt i hans händer och han försökte göra några ackord. Och jag började skratta, det lät inte så himla vackert.

 

 

Vi satt och höll på så en stund, sen började hans mobil ringa hans ringsignal för hans mamma. Ne-Yp ft Rihanna – hate that i love you. Han svarade snabbt sa att han var hemma hos mig, vid detta laget hade jag tagit tillbaka gitarren för att se om jag fortfarande kunde låten.

- Ska vi göra vår duett sa han och blickade och jag skrattade, vår duett hade varit att jag och han hade varit hemma hos mig ensamma och vi hade lärt oss låten utantill och vi gjorde det till en duett vad vi inte visste om var att mina föräldrar hade kommit hem och sett hela grejen, jag har aldrig sett Zayn så röd i huvudet.

- Kan du fortfarande din del då romeo? Frågade jag honom nu.

-Klart jag kan sa han. Kom igen Amy börja vi ska klara det. Jag flinade igen, vi hade inte gjort den duetten på något år minst, men min del var inte så himla svår.

 

Jag började spela låten och vi båda blev väldigt koncentrerade, ahn skulle typ say ey och ajg skulle börja sjunga. Och när jag slog ackordet som skulle få Rihanna att börja sjunga sin del började jag.

- That's how much I love you, That's how much I need you. And I can't satnd you, must everything you do make me wanna smile. Can I not like you for awhile, Noo.

- But you won't let me, you upset me girl. And then you kiss my lips, all of sudden I forget that I was upset. Can't remeber what you did sjöng han vidare, jag rös genom hela kroppen det lät så vackert. Fast nu var det min tur att fortsätta.

- But I hate it, You know exactly what you do. So I can't stay mad at you, for too long that's wrong.

- But I hate it, you know exactly how to touch. So that I don't want to fuss and fight no more. Said I despise that I adore you.

- And I hate that I love you so sjöng jag och satte alla tornera Sen fortsatte vi så, vi sjöng klart låten.

 

Han kanske inte kände det, men när vi sjöng denna låten tillsammans så var det som om hela världen stannade, att det bara var vi stå där och ingen annan. Den här låten var vår, det handlade om att man älskade någon så mycket att man kunde hata det ibland eftersom man aldrig skulle kunna vara arg på den personen. Jag menade varje ord jag sa i den låten, allt var till Zayn jag älskade honom.

- Wow Amy you sound amazing sa han nu och tittade på mig, jag blev röd om kinderna det blev jag varje gång någon sa något om min sångröst, det var väldigt känsligt ämne för mig.

- Sluta sa jag och var tvungen att flytta upp glasögonen en gång till och dra ner linet, varför hade jag satt på mig ett alldeles förlitet linne, för jag önskade att jag skulle komma in i en storlek 40.

- Du kanske borde följa med mig och också göra en addition till X-factor sa han och la sin hand på mitt knä.

- verkligen inte sa jag och la min hand på hans.

- Varför inte sa han och tittade konstigt på mig.

- För att, även om X-factor säger att allt går ut på sången så är utseendet också en stor grej även om man sjunger bra så bryr sig folk om hur du ser ut, och jag är tjock och har glasögon, det är inte så jätte säljande.

- Sluta tänk så himla negativt sa han och kramade min hand.

-Zayn sluta jag vet om det, jag vet att det är sant, jag har en spegel, jag vet hur jag ser ut. Jag vill inte om något år, jag ska börja träna. Efter jag är klara med det kanske. Om du lovar att följa med mig hur känd du än kommer bli sa jag och tittade han djupt in i ögonen.

- Klart jag kommer, du är en av mina bästa kompisar, jag har känt dig hela mitt liv, jag kommer vara med dig hela vägen. Och så himla känd kommer jag inte att bli.

 

 

Vi båda skrattade och han tittade ut genom fönstret det hade blivit kväll och himlens stjärnor tittade fram.

- Kom sa han och tog min hand, han gick fram till mitt sovrums fönster och öppnade det och klättrade ut och drog mig med han.

- Zayn vad gör du, jag är höjdrädd och vi kan ramla och detta är inte säkert sa jag och darrade på rösten.

- Kom bara sa han och gick upp på en planyta på mitt tak och la sig ner och klappade på platsen brevid honom, jag tvekade men efter några sekunder la jag mig brevid honom och tittade rakt upp bland stjärnorna. Himlen hade en sån mörk nyans att den låg mellan svart och mörk blå men alla miljontals stjärnor lyste upp den. Jag började tänka på en sak och undrade om han skulle fatta det, vi hade gjort det mycket när vi var små, men han han före.

- Du Timon?

- Ja? Sa jag och fnissade.

-Har du nånsin undrat vad det är för ljusprickar däruppe?

-Pumbaa, jag undrar inte. Jag vet försökte jag säga i min mest smartaste rösten jag hade.

-Jaha? Vad är det då? Sa Zayn och försökte låta korkad.

-Det är eldflugor. Eldflugor som fastnat i det stora mörka däruppe.

-Åh, jösses. Jag har alltid trott att det varit bollar med gas som brann miljoners mil härifrån.

-Pumbaa, hela du är en gasboll sa jag och skrattade.

- Jag vet sa Zayn och lyfte upp båda benen och fes.

- Men herregud Zayn sa jag och började riktigt få ett skratt anfall.

 

 

Vi låg kvar där ett tag till och tittade upp mot himlen.

- Du vet att man kan köpa en stjärna sa jag och flyttade inte blicken.

- Verkligen sa Zayn. Vad kostar det.

- Jag skulle gissa omkring två tusen. Jag hörde han fnys skratta.

- Okej Amy, jag lovar dig en dag när jag har pengarna ska jag köpa en stjärna till dig och döpa den till Timon och sen köpa en bravid den och döpa den till Pumbaa så ska dem respektera oss. För vad som än händer är det vi två.

- Absolut Pumbaa sa jag och tog hans hand.

- Bästa kompis sa han och jag kunde höra hur han log. Jag loge tillbaka utan att han kunde se det.

- Världens bästaste kompis. 

 

 Jag fick bara detta på huvudet innan och skrev det. Denna delen är en viktig del av novellen detta kommer komma upp igen några gånger så, kom  ihåg detta ni läste i denna ;)


2012-06-24
20:00:00

Moments - kapitel 7
Sista andeblicken:

 Han hade sett mig, han hade tittat på mig men inte känt igen mig. Jag visste det, det var en dum ide att komma hit, jag visste att han inte skulle känna igen mig. Fast han hade gått ville jag skrika hans namn, man kunde fortfarande se honom lägre bort.

- Zayn försökte jag ropa men allt som kom ut ur min mun var en svag viskning.  

  

 

 

 

 

 

På något sätt hade jag lyckats komma tillbaka till hotellet, jag fattade fortfarande inte vad som hade hänt, jag hade stått några meter ifrån honom, tittat honom rakt in i ögonen. Men han hade inte känt igen mig. Och jag hade ju ingen ide om vad jag skulle säga till honom. Jag var inte redo för detta, jag kunde inte bara ställa mig framför honom, han skulle tro jag var knäpp eftersom jag inte skulle säga någonting. Jag måste vara väll förbered.

 

Nina knakade på min dörr någon timme senare, jag valde att inte säga något om Zayn till henne. Jag orkade inte med hennes åsikter ibland, för jag vet i detta fallet att hon hade börjat skälla på mig för jag inte pratade med honom. Vi satt istället och pratade om vi skulle dra till en pub före efterom det var vår sista natt här.

- Jag tycker vi kan dra på en pub och käka innan sen efter konserten kan vi dra till en bar eller klubb? Sa Nina frågande och tittade på mig.

- Sure varför inte svarade jag, jag kände själv att jag inte var närvarande i vårat samtal mitt huvud var någon annanstans. Hon lämnade mitt rum efter en stund för att fixa sig. Jag gjorde samma grej, jag klädde på mig snabbt ett par tunna blommiga spets tights, ett vitt linne och en röd rutig shorta och jag sminkade mig rätt snabbt också sen lätt jag bara håret hänga som det gjorde.

 

Jag satte mig på sängen och drog fram min gitarr, spelade lite låtar, jag tog en av mina favorit låtar The only ecxeption av Paramore. Jag tyckte alltid att den passade så bra in på Zayn och min pappa. Låten i sig själv skulle man spela med två gitarrer men man kunde spela den huvud ledande gittren själv och de lät som det skulle. Jag började spela och sjöng med.

- When I was younger I saw my daddy cry and curse at the wind. He broke his owen heart and I watched as he tried to reassemble it. An my momma swore that she would never let herself forget. And that was the day I promised I'd never sing of love if it dose not exist. But darling you are the only exception, you are the only exception. Och så fortsatte jag. Jag testade till och med att spela min och Zayns låt, eller den jag hade skrivit till honom.

 

När jag tänkte på honom gick det en rysning genom min kropp ibland kändes det som hela kroppen vibrerade. Hur kär kunde man bli, att se honom idag var en stor chock, jag var inte beredd jag skulle vara de nästa.

 

Efter en stunds spelande trodde jag att Nina skulle knaka på och jag hade rätt, lätt knackningar hördes och när jag ställde mig vid dörren hörde jag Nina sjunga utanför, en låt hon nästan mobbade mig med. När jag öppnade hade hon kommit till refrängen.

-Love me hate me. Say what you want about me. But all of the boys and all of the girls are beggin' to If You Seek Amy.- Haha very funny sa jag tog med min jacka i farten och vi gick från hotellet, medans Nina fortsatte att sjunga på If you seek Amy, och jag började allvarligt fundera på om jag skulle kasta henne i floden.

 

Vi åt fish and chips på en gullig pub fick tips om några bra barer och klubbar så vi hade ett bra urval senare drog vi oss till arenan där konserten skulle hållas. Vi tyckte ändå vi kom i god tid ungefär en timme innan, men kön var redan massivt lång och de började att blåsa kallt, jag överlevde men Nina gick runt i shorts och en tröja som rörde sig åt alla håll så fort man själv rörde sig.

- Fan jag skulle tagit på mig något annat sa hon när vi rörde oss långsamt mot ingången, hon stog och hoppade på plats och huttrade. Till slut kom vi till ingången där ett bra gäng vakter stog som kollade igenom väskor och så man inte hade något vapen med sig. Jag hade bara med mig mobil, hotellnyckel och plånbok, Nina hade med samma saker plus sin kamera väska. En av anledningarna till att hon ville följa efter killarna var att hon skulle kunna få några otroligt bra bilder som hon kunde skicka vidare och få jobb eller praktikplats hos någon fotograf efter som det var de hon ville i livet.

 

Vi blev tillslut godkända och gick in på arenan, den var otroligt stor och den var halv fylld men det skulle komma ungefär tusen personer till. Man hade bestämda platser som stog på biljetten vi hade turen med att våra var rätt långt fram, i mitten på andra raden. VI stog och snackadwe med tjejerna som också stog där för att Nina ville bara säga att hon kanske råkade reänga sig lite om hon ville ha en bild, dem bara nickade på huvudet och sa att de var lugnt, 1D family brukade man säga ju och ibland kändes det som de fanns. Det ända jobbiga enligt mig som skulle komma var när alla tjejer skulle börja skrika, jag tyckte de var otroligt störig och jag fick alltid så himla ont i örnen av det. Jag hade löpt innan vi kom ditt starka öronproppar som jag stoppade i nu, killarna kunde komma ut när som helst.

 

Och jag hade rätt snart släcktes alla ljus i lokalen och en film började visas som visade hur lång tid det var kvar innan de skulle komma upp, tio sekunder, fem sekunder, en sekund, nu skulle de komma upp. Och sant som sagt killarna hoppade in på scenen och ljudet kunde göra någon döv. De startade första låten som var * I want* och medans Nina stoog och fotade och sjäöng med och alla andra runt omkring mig sjöng med stog jag helt stilla, min blick hade fasnat på de som var precis framför mig. Han tog rätt framför mig och sjöng, det kändes nästan som om han tittade på mig just mig, men jag visste själv att det inte var sant. Men jag kunde inte röra mig, allt var som en sten och i en sekund jag var hundra på det tittade Zayn på mig och jag tittade på honom, och han hade blinkat. 

 

 So jag är tillbaka, kom hem vid fyra idag och sa att jag skulle försöka slänga upp ett kapitel idag. och här är det!

Så vad tyckes damer och kankse någon herre. 

 

Och om texten belv konstig, jag vet hela min data har blivit knäpp. 

Och kom ihåg, ni är bäst!


2012-06-24
16:13:43

En annan awesome blogg
http://odirectionnovell.blogg.se

är en awesome novell blogg om våra älskade pojkar. Gå in och kolla ;)

2012-06-22
09:00:00

Moments - kapitel 6
Sista andeblicken:

- Du måste sluta tänka ås himla negativt, du ser inte ut som du gjorde för några år sedan. Du är en snygg ung tjej och om Zayn inte vill ha dig, har han ingen smak. Och jag kommer backa nu, vill du inte kyssa någon annan behöver du inte göra det. Jag log mot henne.

-Tack Nina.

- Det är lugnt och imorgon är det vår första av många One Direction konserter.

 


 

  

 

 

 

 

 

Jag vaknade tidigt och utvilad. Jag vände mig om i sängen och tog upp min mobil. Klockan var bara halv nio, så himla typiskt när jag var iväg med Nina skulle jag alltid vakna så otroligt tidigt medans hon skulle sova till i alla fall ett. Jag suckade och reste mig och bestämde mig för att ta en dusch. Jag försökte duscha så långsamt som möjligt med klockan var bara nio, jag bestämde mig för att gå ut och äta frukost på stan och ta det lite lugnt.

Jag lät håret fall över ryggen för att själv torka och satte på mig ett par enkla svarta shorts med ett kors på rumpan och min vita ramoes t-shirt, sen drog jag på mina kängor som jag hade haft hur länge som helst, pappa hade köpt dem till mig på många av sina arbetsresor.

 

 

Just de jag fick inte glömma hans armband. Jag tittade under min kudde där låg det det lilla guld armbandet med ett litet hjärta i, hade gett mig det innan han hade åkt. Det var ungefär ett och ett halvt år sedan. Orden han hade sagt var som om att han visste vad som skulle hända honom några timmar senare, som om han visste att hans plan skulle åka ner och krascha. * Amy du måste ta hand om din mor, du är en stor flicka nu, du vet att hon blir lite smått tokig när jag är bort för länge, och den här gången kommer jag vara borta väldigt länge. Jag älskar dig mer än något annat på jorden det vet du och du kommer alltid att vara min lilla prinsessa, min lilla prinsessa med gitarren och rösten, kom hit gumman* sedan hade han kramat mig hårt och länge lagt armbandet i man hand pussat min panna och gått vinkade där ifrån, och de var sista gången jag sett honom.

 

 

Jag slog bort min tanke, den gjorde mig alltid ledsen och jag började oftast gråta. Jag upptäckte att tårarna rann just nu, jag torkade bort dem och skulle precis lägga på puder när jag hörde vilken låt min mobil spelade upp * Sty with me* av You Me At Six. Ibland kändes livet bara som en film när låten man lyssnade på bara stämde in på vad som hände just då. Jag la snabbt på mig pudret tog på mina Elvis wannabe solglasögon som jag kallade dem, tog min väska och stoppade in headseatet i öronen och gav mig ut på Londons gator.

 

Det var rätt tidigt och i den delen av London jag var i så var det inte så mycket människor ute. Jag hittade en liten ur gullig restaurang som rann vid en flod, det var en fantastisk ut sikt. Jag tog ut headseatet och satt mig på ute serveringen och snart kom det fram en servitris till mig.

- God morgon, här har ni frukost menyn medans ni tittar igenom dem så kan ni säga vad ni vill ha och dricka så fixar jag det. Tjej som stog där måste vara sexton år och hon log som en sol.

- Eh jag tar en cola sa jag till slut och hon nickade och gick iväg, jag kollade igenom menyn och bestämde mig till slut för en * English breakfeast* som bestod av stekt ägg, bacon, toast och en bit korv.

 

 

Min mat kom rätt snabbt och smakade utsökt och jag åt långsamt och bara satt där för att tänka. Ikväll skulle jag se Zayn för första gånger på två åt i verkligheten. Men skulle han se mig i vågen av tjejer, det var minst tusen tjejer på deras konserter. Skulle han känna igen mig, eller han trodde fortfarande jag var feta lilla Amy som pluggade hårt och spelade på gitarren hela tiden. Det var så mycket han hade missta han visste inte ens om att min pappa hade dött. Det var något jag skulle velat prata med honom om, jag ville att han skulle stödja mig igenom. Hur skulle han reagera på det, han hade också tycket om mig pappa. Fast det var ju inte så konstig alla hade älskat min pappa, han var den mest roliga, charmerade och mest älskvärda människa som gått på denna jord. Jag tittade på klockan halv tolv lika bra att gå tillbaka.

 

 

Jag gick långsamt genom Londons gator och var så upptagen i min egen lilla värld att jag inte märkte att människorna runt omkring mig. Så när jag var nära hotellet gick jag rakt in i någon.

- Oj herregud förlåt sa jag och tog av mig glasögonen för att se vem jag hade gått in i och de var Josh.

- Nämen hej på dig med, är det så här du hälsar på folk sa han och skrattade. Jag log generat.

- Jag såg dig inte sa jag.

-Så var har du varit?

- Gått lite, ätit frukost.

- Aj det var synd för jag tänkte fråga dig om du ville gå och ta något att äta.

- Ja det var synd sa jag och tittade honom, han ögon glittrade i solen, Nina hade rätt han var snygg.

- Men du kanske ha plats för lite glass? Jag vet en jätte bra glassbar lite längre ner? Jag tänkte efter, skulle jag göra detta igen, eller skulle jag vara en helig liten flicka och säga nej och vänta på att förklara min kärlek till Zayn. Fast det fanns en liten röst i mitt huvud som sa att jag skulle gå med honom och den vann.

- Okej varför inte. Han log ett stort leende mot mig.

- Kom då sa han och började dra ner mig för gatan.

 

 

På vägen till glassbaren pratade vi om allt möjligt och han var hur gullig som helst, tack och lov nämnde han inte det som hänt utanför mitt rum här om dagen. När vi köpt våra glasar satte vi oss på en bänk och fortsatte att prata.

- Så hur länge stannar du i London? Frågade han samtidigt som han var jätte koncentrerad på att se till att hans ena glass kula inte ramlade.

- Jag och Nina åker imorgon sa jag och tittade på människorna som gick förbi.

- Va? Imorgon, så tidigt jag hoppades på att ni skulle stanna längre.

- Vi följer ett band genom Europa så vi ska gå på deras konsert ikväll sen åker vi så vi hinner till de andra städerna i tid.

- Jaha svarade han mig. Efter det pratade vi inte så mycket, vi år upp våra glassar och vi började promenera halv vägs, men där skulle han svänga av hans skulle hälsa på någon gamla kompis.

- Så jag gissar att detta är farväl då sa jag.

Det behöver inte, jag kan väll få ditt nummer så kan vi prata och kanske ses nästa gång du är i London?

- Visst sa jag och letade upp min telefon för att ta fram mitt nummer. Varför gjorde jag de, jag ville ju inte ha något med Josh att göra på det sättet, jag var ju kär i Zayn. Men jag vill gärna ha Josh som vän, han var rätt rolig och snäll. Sedan sa vi hej då men precis när jag skulle vända mig om och gå, tog han tag i min arm.

-Eftersom du åker imorgon måste jag göra detta. Sen la han sina händer på mitt ansikte och kysste mig och denna gången gjorde jag inte motstånd, lite övning har aldrig skadat någon. Men efter en halv minut drog jag bort mitt ansikte och började gå tillbaka till hotellet.

 

Jag var så upp i mina egna tankar att det tog mig en stund innan jag fattade att jag gått fel håll. Jag tittade runt omkring mig och kom ihåg vägen jag skulle gå för att komma tillbaka. Men det var något som fångade min blick, en bra bit ifrån mig stog en lång kille med svart hår och lite brunare hud och en mörk halv lång tröja. Jag var säker på vem det var, jag kunde inte ha fel. Jag stog still och bara stirrade på honom. Runt om honom stog några tjejer som tog bilder sen blev det undanfösta av hans stora livvakt. Jag vågade inte gå fram eller jag kunde inte gå fram jag var som fast frusen i marken. Han vände sig och hans blick fastande på mig, han tittade på mig i några sekunder innan han vände tillbaka blicken och han och hans livvakt började gå där ifrån. Han hade sett mig, han hade tittat på mig men inte känt igen mig. Jag visste det, det var en dum ide att komma hit, jag visste att han inte skulle känna igen mig. Fast han hade gått ville jag skrika hans namn, man kunde fortfarande se honom lägre bort.

- Zayn försökte jag ropa men allt som kom ut ur min mun var en svag viskning.  

 

 


ojoj nu händer det grejer, så vad tycker ni? vad tror ni nu kommer hända, kände Zayn igen henne eller? och det där med Josh, ja. Komentera nu på och ni vet att ni är bäst!

 

Jag försökte att skriva ett så läng kapitel som möjligt för jag kommer inte att kunna uppdatera i helgen, jag ska vara bort och kommer hem på sönda, men vi får se om det kommer upp något då annars kommer nästa kapitel upp på måndag. 

 

Och låten som jag nämner borde ni ta och lyssna på för You Me At Six är as grymma hörde talas om dem första gånegn på min andra Paramore konsert där de var förbadn och de gjorde en cover på Lady Gagas Pokerface, dem är riktigt grymma! Lyssna och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=ye5ivNkEcwo

 

och sen har detta inget med saken att göra men jag måste dela med mig av denna cover. All vet väll vilka FUN. är och dem och Hayley williams fhuvud sångare från paramore gjorde en cover av * Somebody i used to know * och hayley gör sin del genom skype eller något klockan tre på morgon, det är inte många som kan göra det osm hon gör det. Hon är bäst.. lyssna och njut

http://www.youtube.com/watch?v=Zpu_FRuUPIE

 


2012-06-20
19:30:00

Moments - kapitel 5
Sista andblicken:

-  Amy sa jag och skrattade till.

- Jag lyckas redan med skämten, så Amy dy är en kvinna som gillar öl, det är ovanligt sa ahn coh log, jag log tillbaka den här kvällen kunde bli intressant.
 

- Så var kommer du ifrån? Frågade Josh och smuttade i sig sin öl.

- Bradford sa jag, du då?

- Över allt från London, jag flyttade hem ifrån när jag var fjorton.

- Fjorton? Varför så tidigt, jag bord fortfarande hemma.

- Jobbigt där hemma jag kände mig helt ihop tyckt som jag inte kund få någon luft, så jag flyttade till min bror när jag var fjorton och skaffade ett eget ställe när jag var nitton. Jag tittade förvånat på honom.

- Hur gamla är du nu?

- Tjugofyra sa han och skrattade.

- Oj shit sa jag och tog snabbt några klunkar av min dricka.

- Vadå då, hur gamla är du? Sa han och log nyfiket mot mig.

- Nitton sa jag och flinade fånigt mot honom.

- Shit, jag trodde du var äldre, du ser mycket äldre ut.

- Haha ska det var en komplimang eller.

- Det berors på hur man ser det sa han och log.

 

 

Några timmar senare var det dags för baren att stänga och dags för mig att gå upp och lägga mig, jag hade fått i mig några drinkar och det kändes när jag ställde mig upp. Jag vinglade genast till så Josh fick komma till undsättning och fånga mig. Och hjälpa mig upp till mitt rum. När vi väll stog utanför dörren släppte han mig. Jag stog lutad mot den och försökte låsa upp den, tillslut gick det.

- Så det är dags för mig att säga hej då sa jag.

- Är du säker på att du inte behöver mer hjälp? Frågade han och ställde sig närmare mig.

-Det är lugnt jag klara mig sa jag igen.

-Jag hoppas du klara dig då sa Josh och steg ännu närmare mig och kramade mig, jag kramade atumatiskt tillbaka. Sen kände jag hans läppar mot mina, atumatiskt knuffade jag bort honom och ramlade in på mitt rum och stängde snabbt dörren och låste. Sen ramlade jag ner i min säng, Nina skulle bli sur på mig och försöka analysera det hela, vilket jag hoppades på, eftersom jag själv inte förstod det.

 

 

Jag hade rätt Nina blev sur på mig, vi hade gått från hotellet vid lunch tid för att hitta något gott ställe att äta på och de var då hon hade frågat.

- Så hur gick det igår?

- Det gick bra, vi hade trevligt, han var rätt rolig fast han fick hjälpa mig upp till rummet sen eftersom jag blev lite väll full.

- Och? Sa Nina och tittade nyfiket på mig.

- Eh ja, vi sa hej då han kramade mig sen kysste han mig eller man kan inte kalla det en kyss eftersom jag hoppade in i rummet direkt när han gjorde det och stängde dörren på ungefär två sekunder, så det var väll mer som en puss.

- Oh Amy sa hon med sin irriterade röst, du skulle låta han kyssa dig, du behöver ju träning, tänk när du träffar Zayn och ni gör som i filmer ni träffas det händer något jobbigt ni skils åt sen inser ni att ni älskar varandra över allt annat och någon av er springer efter den andra oftast på en flygplats och ni springer mot varandra hoppar i varandras famn. Skillnaden är att i filmer är aldrig någon av personerna en dålig kyssare men i verkligheten är man det. Tänk så är du en dålig kyssare.

- Tänk så är han en dålig kyssare sa jag och tittade på Nina.

- Det kan hända men jag tror inte det.

- Men jag vill inte kyssa Josh för då kan bara bli så fel, han kan bli kär eller börja gilla mig och sen när ajg är där med Zayn så kan han komma och förstöra. Men ajg tror inte att de skulle hända, vem skulle vilja bli kär i mig liksom.

- Du måste sluta tänka ås himla negativt, du ser inte ut som du gjorde för några år sedan. Du är en snygg ung tjej och om Zayn inte vill ha dig, har han ingen smak. Och ajg kommer backa nu, vill du inte kyssa någon annan behöver du inte göra det. Jag log mot henne.

-Tack Nina.

- Det är lugnt och imorgon är det vår första av många One Direction konserter.


Förlåt för kort kapitel men jag har lite att göra, men jag fick en komentar om varför jag inte skriver på engelska och det är därför ajg har dyslexi det ät inte så farligt när jag skriver på svenska men det är jätte jobbigt på engelska och det blir massa gramatiska fel och så vidare, jag fårgade min mamma hur jag skulle göra och hon sa att för bästa resultat skulle jag skriva på svenska och jag litar hundra procent på min mamma när det kommer till sånt här. Så det är därför jag inte skriver på engelsak,

Hoppas ni tycker om det ändå!

2012-06-20
10:00:00

Moments - kapitel 4x- tillbaka blick -x ålder fyra

Jag satt i hallen och väntade otåligt på att mamma skulle knyta klart mina skor. Jag ville lära mig att göra det men jag var en klumpig liten unge.

- Mamma skynda tänk om han redan är där! Han måste få min present först.

-Gumman lugna dig, du kommer att ge den till honom. Det var snällt av Trisha att bjuda oss över i kväll.

- Men jag ska ju träffa Zayn nu? Sa jag och tittade konstigt på min mamma.

- Ja gumman du ska träffa Zayn nu, ge honom hans present och sedan leka lite och sedan komma hem du ska bada och klä på dig innan vi ska över till deras hus för att äta middag och tårta. Jag fick äntligen gå och sprang ut genom dörren och mot lekplatsen som låg mellan bådas hus.


I handen höll jag hårt om power rangers leksaken jag och mamma hade köpt till honom. Han satt på gungan och satte ena foten i sanden för att stoppa farten hela tiden.

- Zayn ropade jag när jag var några meter från honom. Han vände sig om och fick ett stort leende på läpparna.

-Amy sa han hoppade ner och kramade mig när jag kom fram.

-Grattis på födelsedagen sa jag och höll fram mitt paket. Han tittade på det med stora ögon.

-Men mamma sa att jag skulle få alla paket efter tårtan.

- Men jag ville ge det till dig nu sa jag och log mot honom och började peta på honom med det. Hans förvånade ögon ändrades till ren nyfikenhet.

- Okej då sa han och tog emot paket och slet upp det, sen när han såg var det var förstorades hans ögon och världens lyckligaste leende dök upp på hans läppar, fast han sa inget.

- Så tycker du om den sa jag och tittade ner i marken och började skrapa min ena fot i kruset.

- Jag älskar den skrek han och hoppade på mig och kramade mig , jag kramade tillbaka.

- Zayn hörde vi då hans mamma ropa. Du måste komma nu, du ska bada.

- Tack Amy du är bästa sa han tittade på mig och pussade mig sedan på kinden innan han sprang in i sitt hus.

Kavar stog jag helt röd om kinderna och flinade lite fånigt innan jag med sprang tillbaka in för att bada jag med.

Lite mer än en timme senare stog jag och höll min pappa i handen. Jag hade på mig en ny röd klänning med likande röda ballerina skor och mamma hade satt upp mitt hår i en rosett.

- Jag tror inte vi ska ta med Amy ditt, jag tror Zayn kommer bli blixt kär i henne och sen aldrig släppa henne och då kommer vi aldrig få hem henne igen, hon ser ju ut som en prinsessa.

-Men pappa, urk jag är inte kär i Zayn vi är bar vänner.

- Du säger det nu ja, ni två är helt perfekta för varandra.

-Mike, sluta nu, hon är bara fyra, man blir inte kär i någon när man är fyra. Om de blir kära i varandra kommer de bli de när de är äldre. Men ja det är troligt att de blir de.

-Men mamma inte du också, jag kommer inte bli kär i Zayn sa jag. Kom nu vi måste gå vi är sena sa jag sedan och började släpa ut min pappa genom dörren.

Några timmar senare satt vi alla runt familjen Maliks bord och det var dags för Zayn att blåsa ut ljusen på tårtan.

- Så blås nu Zayn och önskad dig något sa Trisha och tittade uppmuntrande på sin son. Hon log mot henne, kenp ihop ögonen väntade några sekunder innan han med all sin kraft blåste ut ljusen. Alla började ropa och hurra.

- Så son vad önskade du sig sa hans pappa och kittlade han försiktigt i sidan.

- Men pappa det kan jag inte säga då går det inte uppfyllelse. Hans pappa skrattade och Zayn tittade på mig blygt hela tiden han sa det. Jag log mot honom och mimade * bästakompis* och han uppfattade vad jag sa och mimade tillbaka * min bästastekompis*


Ja jag tänker slänga in några sånna här ibland, de har ju ändå kännt varandra hela livet, så ajg tänkte ge en sån inblick hur deras vänskap var och så vidare. Hoppas det blir bra, jag tyckte de var annerlund, men jag ska försöka lägga upp ännu ett kapitel ikväll efterosm jag har avrit dålig på uppdatering. Men det är sommarlov, men ska jobba på det.

Komentera nu vad ni tycker!

P.S ni är bäst!

2012-06-19
21:33:28

Sorry!
Tänkte skriva klart kapitel fyra idag, men det blev bara kaso skulle möta upp min mamma i stan sen ringer hon och säger att min lillebror har ramlat och ärligt talat sliltit upp halva bröstvårtan, så hon och min styvpappa försvann till akuten med han och jag var tvungen att passa min andra lillebror har precis satt mig ner och tagit de lugnt. Jag ska duscha och sen sova, jag är helt slut. Men jag lovar att kapitel 4 kommer upp imorgon!
tycker synd om min lillebror snart sju år och har redan hunnit hälla kokhet varm glögg över sig ( huvudet och bröstet) ramlat och slagit ut två täbder. ramlat och slagit upp knät så han har fått sy det ioch nu detta sex styng blev det. Och de va inte vackert att se en halv bröstvårt.
Men ha de, imorogn. Lovar!

2012-06-17
23:30:00

Moments - kapitel 3
Sista andblicken:

-Zayn det lät bra jag sa det så jag sa det en gång till högre. Zayn. Det kändes bra och det avgjorde allt. Jag sprang ut genom min dörr och ner på trottoaren och ropade på Nina.

-Nina! Hon vände sig om.

- Vad?

- Okej, jag följer med, men jag kommer behöva mer än två timmar på mig att packa skrek jag med världens största leende på läpparna.


 

Jag sprang upp på mitt rum och letade fram min största resväska, tur att jag hade tvättat igår. Men var detta rätt beslut och vad skulle mamma säga om att jag bara åkte iväg så här. Fast hon hade sagt ja, men jag kunde ringa jag visste att hon hade en stor operation idag så jag ringde till expeditionen på hennes plan.

 

- Heh Bradfords sjukhus Kirurgiska avdelning vad kan jag hjälpa dig med?

- Hej jag heter Amy Gase och jag undrar om Antonia Gase har börjat sin operation än?

- Ett ögonblick, det tog någon minut. Ja hon har på börjat sin operation, kan jag lämna ett meddelande,

- Eh ja tack, skulle du kuna be henne att ringa sin dotter när hon är klar det är ganska viktigt.

- Det fixar vi, hej då.

-Hej då. Sen la jag på. Så nu visste mamma halvt om det.

 

Jag suckade igen och satte mig på sängen gjorde jag rätt val. Han skulle nog inte känna igen mig, bland tusentals tjejer. Men jag hoppades att han skulle. Jag var tvungen att säga det till honom sen kunde han göra vad han ville med det.

 

Jag öppnade resväskan och började tömma min byrå, underkläder, mina pjamasar. Sen kom de jobbiga, jenasen och tröjorna. Jag hade inte så många jeans, två mörka, ett par jusa ett par håliga ett par randiga, ett par i läder och ett par som var hälften vita och svarta. Så jag vek ihop dem så små som möjligt och la ner dem i väskan. Sen började jag noggrant gå igenom t-shirts, linnen och långarmada tröjor.

 

Någon timme senare hade jag valt ut kläderna, och slängde ner mina skor, löparskorna, kängorna, mina gula och gröna convers, jag tänkte ha på mina vita och ett par högklackat. Sen sprang jag runt och packade ner min necessär och allt annat som behövdes, tandborst, allt smink jag ägde, platt tång , lock tång, borste,glasögon ifall ifall, linsväska m.m. Det sista jag packade ner var min gitarr, den skulle med. Jag ville träna upp mig igen, bli bättre, skriva låtar igen. Den känslan jag hade känt innan när jag spelade var underbar och jag ville inte förlora den. Jag stängde väskan, den var nästan överfull sen drog jag fram min största handväska, la ner plånbok, några böcker, laddare.

 

Sen smsade jag Nina att jag var klara. Och drog ner den tunga väskan till neder våningen och skrev en lapp till mamma ifall ifall * jag åker med Nina ändå, hon övertalade mig, jag måste prata med honom face to face. Ring mig när du ser detta. Love Amy *. Sen öppnade jag kylen tog en av enegriedryckorna som jag hade där och slängde ner resten i väskan och kollade efter något gott i köket. Jag hittade kakor och lite godis. Sen hörde jag henne tuta, jag samlade ihop alla mina grejer och släpade ut allt genom dörren, sen låste jag och tittade på min dör. Hur lång tid skulle det ta innan jag var vid den igen.

- Hej då viskade jag och klappade dörren en gång. Sen släpade jag väskan ner till Nina. Hon hjälpte mig med att få ner den i bagageluckan.

-Herregud kvinna, tog du med dig hela ditt rum?

- Nästan sa jag och flinade. Gitarren fick ligga i backsätena och jag satte mig bredvid Nina.

- Är du redo? Frågade hon och tittade på mig.

- Klart jag är sa jag och log stort.

- Awesome första stoppet London! Sen startade hon motorn och vi rullade iväg.

 

 

Vårt första stopp var London där de skulle hålla sin första konsert om två dagar, det skulle ta oss minst tre timmar att komma till London. Det var en bit, Nina gillade inte att köra långsamt och körde såklart snabbar än vad man fick och tur nog var det inga poliser någonstans idag.

 

Ungefär tre timmar senare körde vi upp framför vårt hotell i London. Det låg lite utanför centrum men såg hur mysigt som helst ut. Vi fick hjälp med väskorna upp på rummet, tur de min väska vägde nog hundra kilo. Det tyckte hans som jobba där.

- Tog du med dig hela ditt hus eller? Sa han och blinkade, flörtade han med mig.

- Nästan jag kan aldrig lämna något hemma svarade jag han och log.

- Jaha det känns då får nog betala min sjukhus räkning. Jag skrattade åt de otroliga dåliga skämtet.

- Det var ett väldigt dåligt skämt.

- Jaha det var första gången jag fick höra det, då tycker jag att vi kan ta en drink senare så kan jag dra några bra. Jaha så han flörtade med mig.

- Jag vet inte, jag är här med min kompis och jag är lite trött, han avbröt mig.

- Men om du ånfrar dig så kommer jag vara på baren precis brevid 457 runt tio när jag slutar kom ditt. Han log och började då där ifrån. Det är Josh förresten ropade han sen försvann han ner i hissen. Jag flinade för mig själv.

 

 

- Men det är klart du ska gå ditt sa Nina när jag berättade det för henne. Vi satt i mitt rum och mumsade i godiset jag hade haft med mig.

- Men jag följde ju med för att hitta Zayn inte för att flörta med massa andra.

- Du kan ha lite kul, Amy du har inte haft någon kille på två år, du måste ju öva på ditt kyssande. För jag är inte ens sån kompis som säger att du kan öva med mig, nej jag är inte lesbisk eller bi så du får hitta någon snygging att öva på, han va ju rätt snygg de va den brunetten va med de grå ögonen. Jag skrattade, Nina kunde alltid övertala mig.

- Fine, jag går, men då får du gå nu jag måste duscha och sånt.

- Absolut kapten sa hon hoppade upp ur min säng, smackade mig på rumpan och skuttade ut ur mitt rum. Jag flinade igen min bästa kompis var tokig.

 

 

Lite efter tio gick jag in på baren, han hade rätt den låg precis brevid hotellet. Jag hade tagit på mig svarta byxor och ett vitt linne och en av mina skinnjackor, inte så himla uppklätt. Han satt vid baren och tittade runt,han såg mig och log stort.

- Så du kom sa han när jag satte mig.

- Jag blev övertalad sa jag och flinade.

- Vad ska ni ha sa den muskulösa bartendern och tittade på oss.

- Ehh en öl sa jag snabbt. Josh tittade konstigt på mig.

- Samma här och snart kom de upp framför oss.

- Så sa jag och tittade runt, men han avbröt mig igen.

- Jag är helt korkad, jag har inte frågat va du hette.

-  Amy sa jag och skrattade till.

- Jag lyckas redan med skämten, så Amy dy är en kvinna som gillar öl, det är ovanligt sa ahn coh log, jag log tillbaka den här kvällen kunde bli intressant.


2012-06-16
00:11:38

:)
Så håller på att skriva  på kapitel 3..
Vad tycker ni hitills? Vad tror ni kommer hända?
Ni är ur gulliga alla som läser, ni gör det så mycket roligare att skriva.
Komentera på nu! det ger mer uppmuntrande ;) :P

2012-06-15
12:00:00

Moments - kapitel 2
Sista andblicken:
Jag saknade honom jag saknade min bästa vän och de som ingen någonsin fått vetat hur otroligt kär jag var i honom.
Solen sken in och träffade mig i ansiktet, jag drog täcket över huvudet. Jag ville inte, jag var verkligen ingen morgon människa. Det värsta jag visste var att gå upp på morgonen. Men efter en stund släpade jag mig ut ur sängen. Jag hade ögonen halv stängda av trötthet, det tog också en stund innan jag blev pigg. Jag la mig rak lång på golvet och sträckte mig efter min morgonrock, den som han hade tyckt att jag skulle köpa när vi kollade i affärer för ungefär två och ett halvt år sedan. Jag måste köpa en ny tänkte jag samtidigt som jag krånglade på mig den där jag låg på golvet.

 

Sen efter mycket om och men rest jag mig och gick långsamt ner till köket. Mamma jobbade som vanligt, hon hade ett hel dags pass idag ibland fick hon till och med jobba längre. Men så var det när man jobba som kirurg, hon hade fått jobbet till slut för några år sedan och aldrig varit lyckligare, det var hennes dröm.

 

Att vara nitton och bo hemma var inte min största dröm, men jag pluggade eller inte just nu jag hade tagit ett ledigt år. Min dröm var inte att läkare, jag tyckte om att hjälpa människor men det var inte min största, jag gjorde det mest för att göra mamma glad. Min riktiga dröm hade jag stängt in när han hade lämnat mig och åkt iväg och fått sin dröm i uppfyllelse.

 

Jag flinade lite, jag tänkte allt som om vi hade varit tillsammans. Det var bara något jag önskade och hade önskat för hur länge som helst. Men han hade försvunnit, skulle jag någonsin få tag i honom igen, skulle jag kunna ha en normal konversation med honom. Skulle han ens minnas mig. Tankarna susade igenom mitt huvud och jag kände hur jag blev ner stämd.

 

Min dröm de som alltid gjorde mig glad fanns instängd under trappan, jag stog utanför den dörren. Skulle jag, jag kom ihåg allt jag hade lärt mig, alla ackord alla toner. Långsamt öppnade jag dörren, och sträckte försiktigt in handen som om den skulle bita mig. Jag fick tag i fodralet och gick långsamt ut i köket med den och satte mig ner och balanserade den med händerna, sen öppnade jag de och drog min älskade gitarr, den som pappa hade gett mig i femton års present efter jag hade spelat sönder hans. Jag drog långsamt handen över strängarna och jag hörde hur ostämd den var, jag flinade och började stämma den, det tog en stund eftersom jag inte var van vid att göra det längre, men efter en stund blev det som jag ville.

 

Jag hade inte rört den på länge och jag testade med den enklaste låten jag kunde, Somke on the water. Jag kunde det och efter någon minut flöt det på, jag testa nästa låt som hade varit den första jag lärt mig Metallica – Nothing else mathers. Det gick jag log och skrattade och kände hur värmen inom mig steg. Efter en stund kollade jag igenom fodralet ifall de låg något där. Och där låg de, låten han hade skrivit för skojs skull när vi hade '' jammat '' och låten jag hade skrivit om honom. Jag skrivit alla ackord och orden så man såg precis hur man skulle spela.

 

Jag satt och stirrade på bladet en stund sen la jag ifrån mig gitarren och sprang upp på mitt rum som om jag ville gömma mig för de. Jag tittade på min mobil ett sms från Nina min bästa kompis * kan jag komma till dig? Sista chansen idag så du vet :) xx * vadå sista chansen tänkte jag och svarade snabbt * Ja klart och vadå sista chansen? :) xx * jag slängde mobilen på sängen, hon var långsam så jag hade en stund att klä på mig. Jag öppnade min byrå och drog fram ett par svarta tajts satte på mig dem och tog fram en bh, gick in i badrummet och tog lite deodorant under armarna gick sedan tillbaka och hittade ett stort vitt linne som jag drog på mig och över de en stor grå stickad tröja.

 

Jag tog min mobil och jag ner i köket för att göra något att äta. Och gitarren låg kvar, jag trodde nästan att den skulle ha rest sig och lagt sig under trappan igen. Jag tittade länge på den och bestämde mig för att försöka men just då ringde det på dörren, snabbt gömde jag undan våra egna skriva låtar och gick för att öppna. Där stog Nina med hennes bloda kalufs och stora leende.

 

- Hello darling sa hon och kramade mig.

- Hej babe sa jag och kramade tillbaka. Kom in jag tänkte precis göra något att äta.

- Så har du bestämt dig? Frågade hon samtidigt som hon slängde av sig skorna och gick efter mig ut i köket.

- Bestämt vad? Sa jag och öppnade kylskåpet.

- Jag ser att gitarren är fram sa Nina som tittade på gitarren men förvånade ögon.
- Det var dags sa jag.

- Du tänkte på honom igen eller hur. Jag var tyst Nina kände mig för bra.

-Det var dags sa jag samtidigt som jag bredde en macka.

- Det är därför du ska följa med mig, jag har två biljetter till varje show, inte för vi behöver gå på varje, och jag har bokat två rum på varje hotell, i fall i fall. Följ med sa hon och bad med sin sötaste röst. Och det var då det gick upp för mig vad hon pratade om. Hon skulle köra genom hela Europa för att följa One Direction på deras Europa turne, och hon skulle åka idag. Hon hade tjatat på mig i veckor att jag skulle följa med, min mamma hade till och med sagt ja. Det skulle vara min chans att få träffa honom, men skulle han verkligen se mig bland tusentals tjejer. Alla mycket snyggare än mig.

- Jag vet inte Nina.

- Vadå du vet inte, vill du inte träffa honom? Hon tittade på mig med stora ögon.

- Jo men hur ska han kunna känna igen mig, tänk om han inte känner igen mig, vi har inte pratat på två år och jag ser inte ut som jag gjorde då.

- Sluta vara så negative klart han kommer känna igen dig, ni har varit bästa kompisar sedan ni var små. Följ med, snäll, tänk så roligt vi skulle ha, du och jag genom Europa. Tänk sa hon och tittade bedjande på mig. Jag suckade.

- Jag vet inte Nina, jag vet inte. Nu var det hennes tur att sucka.

_-Jaja, jag ska hem och packa det sista jag åker om ungefär två timmar så i så fall ses vi inte på några månader. Hon reste sig och gick ut i hallen och drog på sig sina skor och stängde dörren hårt efter sig.

 

När hon hade rest sig hade papperna med låtarna åkt ut ur deras gömställe under stolsdynan, jag böjde mig ner för att ta upp dem. Min låt låg höst upp. Titeln stog höst upp med en snirklig stil '' Beautiful'' det hans namn betydde. Jag tänkte de, jag hade inte sagt hans namn högt på hur lände som helst. Försiktigt viskade jag det för mig själv.

_-Zayn det lät bra jag sa det så jag sa det en gång till högre. Zayn. Det kändes bra och det avgjorde allt. Jag sprang ut genom min dörr och ner på trottoaren och ropade på Nina.

-Nina! Hon vände sig om.

- Vad?

- Okej, jag följer med, men jag kommer behöva mer än två timmar på mig att packa skrek jag med världens största leende på läpparna.

 2012-06-13
13:30:00

Moments - kapitel 1

 

Jag tänkte tillbaka igen på första gången jag hade sett honom, igen. Jag kunde inte varit mer än 4 inte han heller, jag minns att han ville låna min rosa spade, men jag hade velat ha den att leka med den för mig själv. Sedan dess hade vi hållit ihop. På dagis var det vi två, det var vi som lekte och ingen annan fick störa vår lilla världs som vi hade byggt upp. Det var vi två när vi började i skolan, det var vi som gick hem med våra små väskor från filmer, min var en prinsessa och hans monsters inc. Det var vi som satt och försökte klura ut läxorna tillsammans medans min mamma gjorde saft.

Sen kom utseendet lite in, han var ju otroligt söt enligt alla, jag var en liten tjock glasögonorm. Han hade inte brytt sig först men sedan blev vi äldre och han hade börjats bry sig. Han ville inte umgås så mycket längre fast han smsade varje dag. Sen blev det aldrig.

 

Helt plötsligt spelade det ingen roll längre att jag var den som alltid hade funnits där för honom. Att det var jag som tröstat honom från hans först beak-up när vi var 7, att det var jag som hade varit med honom första gången han pircade örat eller att det var jag som hållit hans hand genom hans första tatuering. Sedan hade allt bara slutat när vi var 15, vi hade bara slutat.

 

 

Det hade hänt mycket på två år. Speciellt med honom. Jag och mamma satt och kollade på reprisen av X-factor igen. Hon ville alltid kolla igenom den, eftersom hon kände sig så stolt över att ha varit en del av hans liv sen han var bebis, hon sa ibland att det var som att se en liten son ibland, fast då himlade jag bara med ögonen åt henne. Hon var mer fangirl än mig.

-  Mamma måste vi titta på detta igen, vi kan alla låtar, vi kan var de har på sig, vi vet till och med vad de säger mellan låtarna.

- Men Amy är du inte stolt över honom, kolla så snygg han är i den tröjan, hmm, tänk att du har lekt med honom sedan du var liten, att ni var bästa kompisar sa hon till mig utan att släppa skärmen med blicken. Jag suckade.

- Jaja jag går upp på mitt rum sa jag bara och tog popcorn skålen och gick snabbt upp till mitt rum.

 

När jag kom upp på rummet satte jag på radion direkt så mamma inte skulle komma och störa. Så klart skulle deras låt komma. Jag satte upp håret i en slarvig toft och började sjunga med samtidigt som jag stog framför spegeln. * everyone else in the room can see it, everyone else but you, baby you light up my world like nobody else*

 

Jag tittade i spegeln igen. Ja mycket kunde hända på två år. Jag såg inte ens ut som jag gjorde för två år sedan. Sen han såg mig var jag överviktig, med stora knubbiga kinder och fula röda glasögon. Jag hade tränat konstant i lite mer än ett och ett halvt år. Springa minst 6 km varje dag och att gå på gymmet minst två gånger i veckan. Och de hade lönat sig, hur jobbigt jag än tyckte de var så stog jag här nu med en smal muskellös kropp, fast jag åt fortfarande lite onytigheter för att inte förlora min bröst och rumpa. Och glasögonen hade jag dumpat för linser. Jag hade inte längre kort svart hår utan de hade växt till sig, så det var till brösten och det verkade nästan som den hade blivit mörkade som kolsvart nu och de gav en lyster till mina otroligt gröna ögon. Men ibland kändes som det var den gamla Amy som stog där och tittade sig i spegeln, den osäkra tjejen som inte hade vågat stå upp för sig själv, som hade låtit alla andra trycka ner henne. Men jag slog bort tanken, jag var inte samma person som för två år sedan. Då hade jag nog sagt ifrån till så mycket.

 

Jag vände mig om och satte mig framför datan och gick in på twitter, inget speciellt hade hänt. Jag hade inte så värst många följare, så jag skummade igenom lite, skrev några tweets och gick in på 9gag innan jag bestämde mig för att det var dags att gå och lägga sig. Jag kröp ner i sängen och släckte lampan. Jag saknade honom jag saknade min bästa vän och de som ingen någonsin fått vetat hur otroligt kär jag var i honom.


2012-06-10
22:29:09

Lite innan bara
Jag ska snart börja på nästa novell, jag har äntligen bestämmt vilken kille jag ska skriva om, men nästa novell kommer vara lite annerlunda än de andra, som alla andra jag har läst är att, tjejen har sitt live är ett fan eller inte de träffas de blir kär snabbt och så vidare, emn denna kommer inte bli så, ni kommer förstå när ni läser dem.
Men jag hoppas att ni kommer tycka om det.
Men den första delen kommer upp på måndag eller tisdag, men jag ska lämna in min skoldata imorgon och byta till världens segaste, men ska forstätta uppdatera fast jag har den segaste och fast de är sommarlov på tisdag, ska jag uppdatera jag ska ju ändå ingenstans.
Ha det bra så länge :)

2012-06-09
21:00:00

More than this - part 50
Sista andeblicken:

Felicia sa han och tog min hand. Will you marry me? Jag bara stirrade på honom. Som jag var paralyserad. Sen började raketerna smälla och jag vakande upp.

-          Yes, yes ofcure sa jag och kastade mig i hans famn.

-          Oh thank god you scared me sa han. Sedan kysste vi varandra. Jag var hans och han var min.

 

 


 

 

4 år senare i mitten av maj:

Jag sprang ner över gatan, jag var sen, sen. Jag var inte den ända man såg spring ner för gatan, klockan var ändå 4 och alla slutade nu. Det hade gått 4 år sedan Harry hade friat vi hade gift oss för tre år sedan. Jag var 22 nu och jag kände att mitt liv inte kunde bli mer perfekt okej, det kunde varit mer perfekt, jag var sen. Fast jag såg grinden framför mig och jag saktade ner och började gå. Jag fick upp grinden snabbt och gick igenom lekplatsen och sen hörde jag det.

 

-          Mommy, mommy skrek en liten röst och framför mig sprang en liten pojke med bruna lockar som slingrade sig runt hans ansikte, hans grönbruna ögon glittrade i solen. En gudomligt underbar pojke på nästan tre år.

-          Bastian sa jag och fångade han i hans hopp mot mig.

Jag lyfte upp han i min famn, min lille son, min underbara son. Någon vecka efter bröllopet hade jag upptäckt att jag var gravid igen, men nu kändes allt så perfekt och jag vill verkligen inte gå igenom det jag hade redan gjort. Och jag hade gjort rätt, jag visste inte vad jag skulle göra utan Bastian. Han var mitt allt och Harry var helt förälskad i honom också. Han var vårt allt.

-          Sorry for beaing late sa jag till hans dagis fröken, hon tittade på mig surt. Hon hatade när man var sen.

-          Mommy, toodayw I have madea drawen fo uo an dadda. Han kunde använda sina ord för 3 år var han otroligt intelligent.

-          Oh really, can I see it?

-          No, you and dadda r goin to se it togetha.

-          Okay darling, now come on daddy is waiting for us at home. Vi började promenera längs gatan, dagiset lång inte långt ifrån vår lägenhet.

-          I have a girlfriend u nowe sa Bastin till mig när vi gick ner för gatan.

-          Oh really, how?

-          Sophie sa han och log med sina små tänder.

-          Danielles and Liams daughter, really?

-          Yez, she is my girlfriend.

-          So if I ask her on Saturday, she is going to say that you are her boyfriend?

-          Yes sa han och log ännu större mot mig.

-          Okay darling, so what are you going to give her on her birthday? Han tittade förrvirrat på mig.

-          I donn know.

-          You don’t now? But what do you want to give her. Han tänkte efter en stund.

-          One of those sa han och pekade på min hals. Runt där hängde ett litet hjärta full med små glittrande stenare Harry hade gett mig på alla hjärtansdag för några år sedan.

-          You want to give her one on these? Sa jag och pekade på halsbandet.

-          Yes sa han och log igen.

-          I will see if I can find one.

-          Okay sa han och sprang och försökte öppna portdörren.

 

Jag hjälpte han öppna den och han sprang så snabbt han kunde upp för trapporna och ropade * dada, dada*  och jag hörde vårr dörr öppnas och Harry ropa.

-          Bastian come here. Sen skrattade båda och jag sprang upp och där i dörr öppningen stog dem, mina två kärlekar.

-          I got first to dada,mommy sa Bastian och skrattade åt mig.

-          Yes you didsa jag och pussade han på pannan. Sen vände jag mig mot Harry. Hi darling.

-          Hi baby sa han och kysste mig och la armen runt min midja. Vid kyssen började Bastian hålla på med sina äcklade ljud som han alltid gjorde när vi pussades.

-          Urk eckligt. Där pratad han svenska, jag försökte lära han båda språken, det kunde vara bra för han, men ibland förstod han inte skillnaden och kunde slänga in ett svenskt ord i en engelsk mening. Vi skrattade och Bastian skrattade med oss till slut. Sen vill han ner från Harrys famn och sprang in i lägenheten efter sina leksaker gissar jag.

 

 

Harry och jag log mot varandra och gick in efter vår lille son. Han hade satt sig i vardagsrummet och lekte med sina små bilar. Harry la sig brevid honom och de började leka, nu kunde de ligga där i timmar. Jag satte mig ner och lekte lite med dem, sen kollade jag på klockan, det var dags att göra middag.

-          Bastian what do you want for dinner. Han tittade på mig och funderade lite.

-          Meat sa han och klappade sina små händer. Jag skrattade och gick ut i köket och började laga kött med potatismos, Bastians favorit rätt.

 

När vi satte oss ner för att äta började Bastian prata om Sophies födelsedags present igen.

-          Dada I want to give Sophie one of those sa han och pekade på mitt halsband.

-          You want to give Sophie a heart why?

-          It’s his girlfriend sa jag och tittade på Harry.

-          Oh right, well before her party on Saturday we will go out and buy one, okay?

-          Yes svarade Bastian och log sitt största leende.  Sen tog det inte en lång stund innan han började nicka till över maten. Det hade varit en lång dag och jag bräde in han till hans rum och la ner han i hans säng, han drog automatisk sitt Toy Story täcke över sig, han hade fått det av Liam på sin förra födelsedag och han vägrade att släppa det, han lät mig knappast tvätta det. Han höll om de hårt även nu när han sov, jag stog kvar över hans säng och tittade på honom min lilla prins. Jag hörde Harry smyga in och han ställde sig brevid mig.

-          Do you think it’s weird if we look at him all night viskade  jag.

-          Yes  viskade han tillbaka, let’s go. Vi smög ut ur rummet. Och lämnade han för stunden, min lille prins.

 

 

På lördagen åkte vi hem till Liam och Danielle för deras lilla dotter Sophies 2 års dag. Bastian var över lycklig för han hade hittat ett likadant halsband som jag hade till henne.

-          He’s got your chram sa jag till Harry när vi bärde ut våra grejer ur bilen och ut i trädgården.

-          He’s got his mother’s excitement.

-          Well you got that right sa jag samtidigt som Bastin sprang allt han kunde in i trädgården. Jag hörde Liams röst.

-          Bastian my man, Sophie is in the house she will be out any minute.

-          He is very exatied sa jag samtidigt som vi svängde in i trädgråden.

-          I can see that sa Liam. Och så kramdes vi, sen kom alla andra runt hörnet, Louis och Elenore, Caroline och Niall, Zayn och Rebecka som hade funnit varandra för något år sedan och sen Robin.  Vi alla kramdes. Och sen kom Sophies dagis kompisar och deras föräldrar och alla började springa runt och leka med varnadra, Bastian och Sophie var med varandra hela tiden.  Medans vi vuxna stog och pratade, eller alla andra föräldrar var äldre än mig, och jag kände ibland när jag sa min ålder och Bastians ålder blickarna men jag brydde mig inte, inget skulle ta min lycka som Bastian gav mig varje dag.

-          Felicia we are going to open the presents now ropade Danielle.  Jag sprang ditt jag var tvungen att se minen på Bastian när hon fick presenten.

Lilla Sophie med sin mammas stora lockar och sin pappas glittrande ögon, glittrade ännu mer när hon började öppna alla presenter. Bastian satt och hoppade av nervisitet när hon kom till hans present. Fast när hon fick upp den lös hennes ansikte upp och ett stort leende dök upp på hennes ansikte.

-          Thake Basti sa hon och pussade han.

 

Jag och nästan alla föräldrar började skratta och A:wwa. Bastian blev röd i huvudet och sprang till mig och ville upp i famnen. Harry kom och höll om oss båda.

-          Come here, my darlings. I love you sa han och pussade mig och Bastian.

-          I love you to sa jag och log.

-          I lovy jav mama and dada sa Bastin. Jag höll om honom hårdare, inget kunde vara bättre, jag skulle inte kunna ha det bättre än vad jag hade det nu. Jag hade min älskade man och min älskade son. Och jag skulle aldrig förlora dem. Dem var mina och skulle vara de föralltid.

 

 


Så nu är det klart, More than this is over, jag ska börja på en ny snart, jag har lite att göra nu, emn ska fixa det snart. Hoppas ni har tyckt om denna :)

 

Tack till alla ni som läser den, you got all of my love2012-06-09
11:00:00

More than this - part 49
Sista andeblicken:
Jag lipade mot henne och vi började gå runt Malmö. Detta skulle bli bra. Vi skulle ha det bra här i Malmö och sen skulle vi flytta ihop och sen skulle allt bli perfekt. Perfekt.Sommarlovet flög förbi och de hade varit underbart, när Harry hade varit med mig i Malmö hade vi umgåtts med mina vänner, gått runt, badat och tagit lugnt. Han hade lyckats charma hela min familj till min stora förvåning. Och efter två veckor hade han åkt hem för att åka på en turne.  Jag hade stannat och avnjutit sommarlovet som jag hade gjort alla andra somnar.

Fast till slut var det dags för mig att åka hem det hade varit ett smärtsamt farväl på flygplatsen. Fast jag visste att vi skulle träffas snart. Jag skulle hem och ta en titt på vår nya lägenhet. Fast först skulle jag ta ett långt bad och en god natt sömn tänkte jag när jag kom in på mitt rum. Borta bra men hemma bästa.

 

Nästa morgon vaknade jag tidigt, Harry hade inte kommit hem än, det skulle han göra om några dagar. Men jag saknade han något otroligt. Jag och klädde på mig, jeans, ett vitt linne och en av Harrys kavajer som han hade glömt här, sen satte jag upp hårt sminkade mig på några minuter sen sprang jag ner till bilen och körde till lägenheten.  Den skulle varit klar för några dagar sedan så jag hoppades att den var klar och att de fortfarande inte höll på. Men när jag kom in mötte jag en underbar syn. Allt var färdigt och det var perfekt. Köket var i den ljusa färgen och med de mörka trämöblerna såg det så himla vackert ut, vardagsrummet var också perfekt och sovrummet också.  Jag blev lyckligt tänk att här skulle jag bo med min stora kärlek och allt skulle bli perfekt. Nu kunde jag inte längta mer tills han kom hem. Så vi kunde få hit alla våra grejer och sen har vår lila inflyttningsfest. Och sedan skulle allt vara perfekt.

 

En vecka senare stog jag och Harry i vår nya lägenhet och vänta på de andra skulle komma, de var första gången de skulle se lägenheten.

-          Do you think the will like it? Frågade jag Harry.

-          They will love it, you did a fantastic job on in sweetie.

-          Really?

-          You most stop over think this they will love it.

-          Okay sa jag och fortsatte ställa fram drinkar. Och efter några minuter ringde det på dörren och jag gick och öpnnade där stog alla. Louis, Elenore, Danielle, Liam , Niall , Caroline , Zayn , Rebecka och Robin.

-          Hey you guys sa Louis.

-          Come on in sa jag och släppte in alla i lägenheten.

-          Wow this place looks wonderful sa Danielle efter att alla hade gått runt.

-          Really?

-          Yes you have done an amazing job Felicia sa Zayn.

-          Thanks I was really nervous what you guys would think.

-          Well we all knew that you would do good sa Caroline.

-          Now let’s make a toast sa Louis. For good friends and that Harry and Felicia will have it good in there beautiful flat. Jag skrattade, jag var lyckligt lottad. Tur de. Sen slog vi alla upp glasen I luften och skålade.

 

6 månader senare nyårs afton.

Jag satt fram för spegeln och la upp håret i en knut, det var nyårs afton och jag hade haft ett fantastiskt år. Jag och Harry hade flyttat tillsamman, jag hade fyllt 18 och jag slutade skolan till sommaren sen skulle jag börja jobba som stylist med killarna när de började turnera. Något jag var bra på att sminka. Jag brukade skoja med Harry om han kom hem efter någon photoshot och jag var osminkad att de kändes som jag var mannen i förhållandet eftersom han hade mer smink än mig på sig. Fast då brukade han sura hur länge som helst till jag sa förlåt och att jag älskade honom. Fast ikväll hade vi planerat att bara vara hemma eftersom vi inte hade kunnat spendera förra nyårsafton tillsammans. Så Harry hade tänkt laga mat och sen skulle vi bara ta det lugnt och fira in det nyåret tillsammans.

-          Harry are you done, I’m starving sa jag och gick ut i köket.

-          Soon, just wait in the living room and I will be there in a second.

-          Fine svarade jag och satte mig i soffan och väntade, han tog inte mer än någon minut innan han kom ut med två rykande talrikar.

-          Here is it sa han och pussade mig.

-          What is it?

-          You will see sa han. Now eat. Jag log och började äta, det var kyckling med potatis och någon sås och det smakade himmelskt.

-          Harry this taste wonderful, you did good sa jag och pussade honom.

-          Thanks babe sa han och log. Jag log tillbaka det smakade verkligen gott.

 

Lite senare var det snart tolvslaget och vi ställde oss på balkongen med lite champagne.

-          5 minutes left sa Harry och kom ut med lite filtar det var otroligt kallt ute, men det var december vad skulle man förvänta sig.

-          Thank you baby sa jag och drog en av filtarna omkring mig. Han skulle precis öppna flaskan utan att smälla den när han tappade korkskruven.

-          Damit sa han och gick ner på knä för att hämta den. Han letad en stund innan han hittade den.

-          Can you hold this? frågade han.

-          Sure sa jag och stärkte ut min hand. Han la något i den och när jag tittade var det en ask, inte en korkskruv. Jag tittade förvånat på honom.

-          Open it viskade han fram. Jag öppnade sakta asken och inuti låg där en tun silver ring med en liten diamant på. Jag stirrade först på ringen sedan på Harry.

-          Felicia sa han och tog min hand. Will you marry me? Jag bara stirrade på honom. Som jag var paralyserad. Sen började raketerna smälla och jag vakande upp.

-          Yes, yes ofcure sa jag och kastade mig i hans famn.

-          Oh thank god you scared me sa han. Sedan kysste vi varandra. Jag var hans och han var min.

 


Okej, detta var näst sista delen, sista kommer upp ikväll. Sen ska jag snart börja på nästa kille ;) hoppas ni har tyckt om More than this, det har jag eftersom den har typ handlat om * mig * eftersom jag har min lilla crush på Harry..

Så sista delen i kväll? Är ni taggade jag är!2012-06-08
11:00:00

More than this - part 48
Sista andeblciken:

-          Can’t we take a cute picture of you two sa någon.

-          Sure sa Harry. Han tittade på mig med något i blicken.

-          Ohh no Harry no. Fast han gjorde det ändå, han lyfte upp mig som simba och kysste mig. Jag hörde massa awwanden. När Harry släppte ner mig tittade jag surt på honom. Sen hörde jag min mamma ropa.

-          Felicia vi måste gå nu.

-          We havet o go bye guys sa jag till fansen och kramde alla en sista gång innan jag sprang ner till min mamma med Harry i hälarna.

Vi hade valt ett plan som åkte hela vägen till Skurup där vi efter skulle ta en taxi till min mormor och morfars hus där vi skulle bo. Flyget ditt tog ungefär två timmar och Harry ville lära sig lite svenska under tiden, detta skulle bli en rolig stund.

-          So which words do you know?

-          Puss puss, jag elskar dej and kottbullar. Jag fnissade till det lät så otroligt roligt. Han tittade bara på mig.

-          So what do you want to learn?

-          Mabye, hello my name is?

-          Okay, Hej jag heter.

-          What?

-          Say after me. Hej

-          Hej..

-          Hej jag heter sa jag och tittade nyfiket på honom.

-          Hej jag heter lyckades han få fram fast det lät otroligt roligt .

-          Now you just have to say. Hej jag heter Harry.

-          Hej jag heter Harry stockade han fram. Det lät så otroligt roligt.

-          You have no idea how funny you sounds.

-          I can guess.  Jag skrattade.

-          It’s very funny but you look so cute when you say it.  Han tittade på mig och log.

-          Jag älskar dig, han ansträngde sig för att säga det ordentligt. Jag log mot honom igen, hur kunde man vara så otroligt gullig. Han var för perfekt och han var min jag kunde inte tro det.

-          Jag älskar dig också sa jag tillbaka och pussade han. Sen la jag mig på hans axel och han la sin arm omkring mina axlar och jag log för mig själv jag kunde inte varit lyckligare.

 

Såklart somnade jag, jag kunde inte hjälpa det när jag var på ett plan som var det som en jag fick ett sömnpiller. Så Harry fick väcka mig när vi va fram.

-          Darling we are here.

-          No I don’t want to, I want to sleep.

-          Come on now. Han började dra i mig. Jag reste mig mot min vilja och gick ut ur planet.  Det kändes skönt att gå på svenskmark eller vad man skulle säga. Det kändes skönt att allt omkring mig var svenskt, att folk pratade svenska, att allt var skrivet på svenska. Fast jag var van vid engelskan nu var det ändå skönt att ha detta runt omkring mig, jag hade ändå bott här i 16 år.  Vi träffade inga fans här, utan hämtade våra väskor och gick direkt ut och fick tag i en taxi. Jag gissade att Harry tyckte att det var lite skönt, fast jag visste att han älskade sina fans kunde det vara lite jobbigt ibland. Det tog en stund men snart var vi utanför min mormor och morfar.

-          Are you nervous? Frågade jag Harry.

-          A little but I can handle this.

-          You are going to be fine. Come on. Sen släpade vi alla tre våra väskor fram till dörren och ringde på. Och efter några sekunder öppnade min underbara mormor dörren.

-          Mormor utbrast jag. Jag hade saknat henne något otroligt och jag slängde mig i hennes famn och kramade henne hårt.

-          Hej ägget sa hon kramade mig hårt. Jag har saknat dig.

-          Jag har saknat dig med sa jag när jag släppte henne. Sen vände hon sig till min mamma.

-          Hej gumman sa hon och kramade henne.

-          Hej mamma sa hon och slöt sig i hennes famn.

-          Mormor sa jag. I want you to meet my boyfriend Harry, Harry this is my grandma Ulla-Britt.

-          Hi, it is very nice you meet you sa Harry och skakade min mormors hand.

-          It’s nice to meet you too, Felicia have told me very nice things about you.

-          Where is grandpa? Frågade jag.

-          Out shopping, he will be here soon, now come inside. Vi gick in och jag var tvungen att fråga henne direkt, jag och min mormor var otroligt när och vad hon tyckte betydde mycket för mig.

-          Så vad tycker du?

-          Du hade rätt han är otroligt söt, men det är allt jag kan säga nu. Jag log mot henne.

-          Du är bäst mormor du vet det va.

-          Jag vet sa hon log mot mig, sen försatte hon på engelska. So Felicia why don’t you and Harry go up till your room and pack up your things, I want to talk to my daughter.

-          Sure sa jag och tog min väska och började bära upp den till mitt rum.

-          So you have your on room here? Frågade Harry.

-          Yeah there house is so big and when I was little a loved to sleep here so one of the guest rooms become my room.

-          Right, and let me say your grandma seems very nice.

-          She is wonderful sa jag samtidigt som jag öppnade dörren till mitt rum. De va lagom stort med en dubbelsäng och en byrå och en liten tv.

-          It’s bigger then my room.

-          I know and she has all kinds of photos of me seen I was little so you can look at them if you want.

-          I would love to. Jag log, sen började vi packa upp och sen bytade vi båda om, jag vet svettig och varm efter flyget och det var sommar så jag orkade inte ha på mig alla varma kläder. Jag satte på mig ett par shorts och ett enkelt vitt linne, Harry körde på samma still som mig. Sen gick vi ner, min morfar hade kommit så vi satt och pratad med han en stund innan min mamma och mormor kom in och gjorde oss sällskap.

-          So I was thinking barbeque for dinner, can I can’t on you help later sa mormor och tittade på mig och Harry.

-          Yes you can sa Harry.

-          Well you can do something for so long and I will call on you later. But I would sty inside, it’s going to rain.

-          Sweden, why did we leave England sa jag och stönade, Sverige och des väder.

-          I want to look at some baby photos of Felicia sa Harry och tittade på min mormor.

-          Well ofcure sa hon och började hämta massa album. Från året jag var född tills nu. Jag kommer dö tänkte jag.

 

Några timmar senare hade Harry skrattat gått, jag ville inte sitta still på bilder som liten eller se et dugg söt ut. Harrys största skratt var fotot som var mitt egna foto från skolfotograferingen i 4an. Jag såg ut som en liten skit.

-          Can I get a copy of this sa han till min mormor.

-          No way sa jag och tog ifrån han fotoalbumen och tog alla och la dem i sitt skåp.

-          Aw Felicia you were cute as a child sa Harry.

-          Ha-ha so grandma shall we start with the food?

-          Yes come on out in the kitchen and we will start.

 

VI följde efter min mormor ut I köket där vi fick uppgifter. Jag skulle skära upp grönsaker och göra en salad och Harry skulle ha hand om köttet. Vi lyckades rätt bra utom att jag la chilipulver i salladen och fick börja om. Harry hade bara skrattat åt mig. Sen efter vi hade ätit gick vi upp på mitt rum.

-          Wanna watch a movie frågade jag Harry.

-          I can come up with many more fun things I want to do with you sa han och började kyssa mig. Han kände mig för väll, så jag kysste tillbaka. Imorgon skulle jag ta ut han till stan och han skulle få träffa några av mina vänner.

 

Nästa morgon gick vi upp tidigt och duschade, jag duschade först och satt och sminkade mig när Harry kom in i endast en handduk efter hans dusch, jag kunde inte hjälpa det, jag stirrade.

-          Are you seeing something you like? Frågade han.

-          I see many things sa jag och skrattade. Han skrattade åt mig och började klä på sig. Vi båda körde på jeans idag, fast han tog en shorta till och jag en långarmad grön tröja. Sen gick vi ner för att äta frukost med min mamma och mormor och morfar.

-          So what are you doing today? Frågade mamma.

-          I’m going to show him town and we are going to meet Conny and Mikaela and some more I think.

-          Sounds great.

Någon timme senare gav vi oss iväg. Vi gick till stan det var inte så långt från dem, och till slut kom vi till Gustav Adolfs torg.

-          And I just to leave over there sa jag och pekade på mitt gamla hus.

-          This place is so small sa Harry och tittade runt omrking sig.

-          Compered to London and everything else I know.

-          But it is wonderful sa han och log.

-          You don’t have to say that, it’s nothing special.

-          You are from here, that’s special.

-          Felicia ropade någon då och jag såg Conny och Mikaela springa emot.

-          Hej ropade jag samtidigt som de kastade sig i min famn. Efter en lång gruppkram släppte vi och Conny kramde Harry.

-          Hi long time no seen sa Harry.

-          Yeah that’s true.

-          And Harry this is Mikaela, Mikaela this is Harry. De skakade hand.

-          It’s nice to meet you sa Mikaela.

-          It’s nice to meet you to, Felicia have told me lots of things about you.

-          If she has told you the good, she can’t have told you much. Alla skrattade.

-          So what do you want to se Harry? Frågade Conny.

-          Everything sa han.

-          So we are done in an hour sa jag.

-          Don’t be so negative sa Conny, lighten up.

Jag lipade mot henne och vi började gå runt Malmö. Detta skulle bli bra. Vi skulle ha det bra här i Malmö och sen skulle vi flytta ihop och sen skulle allt bli perfekt. Perfekt.


Ja snart är More than this slut, några kapitel till, sen slut.
Och ja bilden är på mig när jag gick i 4an och ja jag ser ut som en liten idiot eller något, jag var inte söt när jag var liten. Men man måste bjuda på sig lite här i livet. Egentligen skulle jag ha en annan blid där jag ser gullig ut men hittar inte den, världen vill att jag ska skämma ut mig.
Jag ser inte ens inärheten likadan ut som jag gjorde där..
Men ja som jag sa, snart är detta slut och jag ska börja på en ny, vet nästan vilken kille de kommer handla om och har redan massa ider.
Ha det feet :)

2012-06-07
14:50:44

More than this - part 47
Sista andeblicken:

-          I love it, don’t you?

-          I love it to. So can you see us two build our future here?

-          Actually I can. Jag log mot honom han log tillbaka och kysste mig lätt. Sedan vände hans sig om till mäklaren.

-          We will take it.Någon timme senare gick vi ut ur huset och gick en promenad i parken. Skulle detta bli vårt nya hem. Han tog min hand. Jag log mot honom. Jag ville att detta skulle vara vårt nya hem, jag ville att Harry skulle vara den jag skulle tillbringa resten av mitt liv. Men allt var så nytt och vi båda var otroligt unga. Men det hade varit kärlek vid första ögon kastet och då borde vi kunna klara det.

Jag litade på min mamma i detta. Hon hade alltid rätt och om hon hade sagt att det var okej att jag och Harry flyttade ihop måste det vara rätt.  Jag hoppades bara att vi inte var tvungna att gå igenom något sådant som vi hade gjort med Ed igen.  Jag hoppade på att vi skulle ha det lätt, eller lätt skulle det någonsin bli lätt att vara tillsammans med en av världens kändaste och eftertraktade killar. Vi skulle klara det. Vi måste klara det, jag visste inte vad jag skulle göra utan honom. Han var mitt allt.

-          What is it darling? Sa Harry och tittade ner på mig med sina glittrande grönblå ögon.

-          I’m just thinking about us, our future, how it’s going to be.

-          Well you don’t have to think about it. Because I now it’s going to be amazing. Because you are going to be there. And I’m going to be there to take care of you forever.

-          I love you so much sa jag och höll om hans hand hårdare. Han ställde sig framför mig.

-          I love you more sa han och tittade ner på mig. Han skulle precis böja sig ner för att kyssa mig när jag sa på skoj.

-          Do not you have pain in the neck because you have to bend down and kiss me every time we kiss?

-          A little.

-          So how do we solve this? Han tittade på mig och log det leende han alltid får när han kom på något. Och på några sekunder hade han liftat up mig så jag var i jämnhöjd med honom och kysste mig, sen släppte han mig.

-          Okay, that is never happening again.  Han skrattade.

-          I didn’t think so. Han tog min hand och vi fortsatte att gå igenom vårt nya kvarter.

-          You know we have to decorate the place.

-          And I was hoping you would do that sa han och tittade på mig.

-          Then you were thinking right. Han skrattade, det var något av det vackraste jag hade hört.

 

 

En vecka senare hade jag slutat skolan och jag stog i min och Harrys lägenhet med min mamma men en storfärg palett i handen. Harry och killarna var på en intervju men vi hade kommit överens om att ingen skulle få se den förens den var färdig.

-          Okej mamma, till vardagsrummet tycker du den mintgröna eller den chokladbruna.

-          Hur hade du tänkt göra med färgerna.

-          Med den gröna hade jag tänkt ta alla väggar och sätta tavlor på den stora väggen och en mörkbrun soffa där och tv där och min bokhylla där sa jag och pekade där jag tänkt ställa allt.

-          Och om du tar den bruna?

-          Då tänkte jag bara ha den på den stora väggen och sätta tavlorna där och med samma inredning med en annan färg på soffan.

-          Jag skulle satsa på den bruna det ger mer en hemmakänsla. Fast blandingen mellan den gröna och bruna hade varit fin. Gud gumman jag vet inte fråga Harry.

-          Okej jag ringer honom.  Jag tog fram min telefon och letade fram Harry och ringde, hoppas deras intervju inte hade börjat.

-          Hi sweetie make it fast sa han.

-          Okey, mint green or chocolate brown?

-          Ehh, I like green so I’m going to go with that one. It’s a nice color and everything. But I have to go, love you. Sen la han på.

-          Mint grön blir det sa jag. Ska vi fortsätta in i köket?

 

 

Veckan där på skulle jag mamma och Harry åka upp till Malmö. Harry skulle för första gången träffa resten av min familj, jag tyckte synd om honom. Att umgås med min släkt frivilligt, ja då mådde man inte bra. Jag packade ner det sista i min väska, jag skulle stanna där längre än Harry, de hade en liten turne i UK och Irland, men det var bra för vår lägenhet skulle målas och inredas och allt skulle vara klart tills vi kom hem och då skulle allt bli perfekt. Jag drog igen dragkedjan på väskan och gick ner i köket där Harry satt med James, mamma hade redan gått och lagt sig.

-          So are you exited to meet the rest of her family? Frågade James Harry.

-          Yes , I really want to meet them, they seem lovely. James skrattade.

-          I feel sorry for you, that you want to meet them on your own will. I’m related to them, I have no choice.

-          I’m sure they are not that bad. Nu skrattade jag och James. Harry bara tittade på oss.

-          I feel sorry for you man sa James.

-          Me to sa jag och pussade han på pannan.

 

 

Nästa morgon körde James oss till flygplatsen, jag hoppades inte att det inte skulle vara några fans, det var för tidigt och jag kände mig inte så otroligt snygg idag. Vi hade tur det var ungefär tio stycken, vi kunde se dem genom glasdörren när vi sa hej då till James. Jag undrade varför de var här det vara bra Harry här, men vi fattade varför när vi kom in. Tjejerna stog och snackade med 4 killar och på en bänk en bit därifrån låg 4 tjejer och en kille och halvsov på varandra.

-          Harry ropade ett fan då. Och alla killar vände sig om, såklart var det Liam, Louis, Niall och Zayn. Och de sovandes gestalterna på bänken var Danille, Elenore, Caroline, Rebecka och Robin.

-          Hey guys sa Harry och vi gick fram till dem.

-          What are you doing here sa jag när vi kramde alla.

-          Do you think we are letting you come without saying good bye? Sa Liam.

-          Caroline ropade Niall till den sovande högen och alla ryckte till och tittade vilset omkring sig. Rebecka såg mig först.

-          Felicia halv skrek hon och sprang fram till mig och kramade mig.

-          I’m going to miss you sa jag.

-          I’m going to miss you too. Sen kramde jag de andra. Sen stog vi och pratade med fansen lite, de hade ju kommit hela vägen hit och klockan var 7 på morgonen och det var sommarlov, de var det värda.

-          So are you going to your hometown frågade en av tjejerna mig.

-          Yes, he is going to meet the rest of my family and my friends. I feel sad form him. I would never meet them on my own will. De skrattade åt mig.

-          But aren’t you two going to move in?

-          We are going to we have found an apartment. And we are moving in the end of the summer sa Harry och la armen runt mina axlar.

-          Aww that’s so cute. Sen snackade vi lite mer och innan vi skulle gå.

-          Can’t we take a cute picture of you two sa någon.

-          Sure sa Harry. Han tittade på mig med något i blicken.

-          Ohh no Harry no. Fast han gjorde det ändå, han lyfte upp mig som simba och kysste mig. Jag hörde massa awwanden. När Harry släppte ner mig tittade jag surt på honom. Sen hörde jag min mamma ropa.

-          Felicia vi måste gå nu.

-          We havet o go bye guys sa jag till fansen och kramde alla en sista gång innan jag sprang ner till min mamma med Harry i hälarna.


2012-06-05
21:35:07

More than this - part 46
Sista andeblicken:

-          Harry it’s me hörde jag Louis ropa.

-          Then everyone else move, I want my boo bear.  Alla skrattade och vi reste oss upp.  Och vi tog en ordentlig gruppkram ståendes.

-          I love you guys viskade jag.
 

Efter den långa gruppkramen släppte alla taget.

-          So what did she say? Frågade Liam och tittade på Harry.

-          So everyone knew about it, except me? Harry tittade generat ner i marken.

-          Ehh.. They boys help me with the paling of it and you know give me advice. And the told their girlfriends.

-          Yeah Harry let’s says that skrattde Danielle fram.

-          So Harry sa jag och vände mig om och tittade på honom. Han log ett oskyldigt leende.

-          You know I love you.

-          You can take that later. What did she say? Sa Niall nu. Alla tittade på oss med stora nyfikna ögon.

-          Louis I’m so sorry but. Jag stannade och gick och ställde mig brevid Harry. But you and Eleanor are going to have this place all by yourself.

-          Yes! Ropade alla. Louis överdrev. Han ramlade ner på golvet och satte sig och la sina armar runt Harrys ben.

-          How can you leave me. HOW?. Alla skrattde.

-          I’m so happy for you sa Zayn.

-          Yeah we too sa Caroline.

-          Thanks you guys sa jag och log.

 

Nästa dag vid var det söndag och jag skulle vara med Harry några dagar innan deras turne skulle börja. Hur skulle jag klara mig utan honom i två månader.

-          How are I’m going to make it without you for two months sa jag när jag la mig på hans bröst korg.

-          How are I’m going to make it without you?

-          Do you have to go on this tour?

-          Yeah, Why can’t you come along.

-          Can’t I become the 6 member?

-          Darling you can’t sing sa han och skrattade.

-          You can be mean sometimes.

 

Två dagar senare stog jag utanför killarnas port och skulle säga hej då till dem. Danielle, Eleanore var ju vana vid detta, medans jag och Caroline stog som två nervsamanbrott som skulle falla ihop vilken sekund som helt. Jag kramade Harry  igen, för säkert tusende gången.

-          I’m not leting you go.

-          You have o, but I don’t want you to.

-          Harry, 5 minutes then we have to go ropade Paul vid bilen.

-          5 minutes is nothing, can’t a come to the airport with you?

-          I was just going to ask you that. Jag borrade ner mitt anskite i hans nacke och följde sedan efter han till flygplatsen.

 

På flygplatsen fanns det några fans inte så många, ungefär 50 stycken.  Jag stog och höll Harrys arm eller jag hängde nästan på den.  Fast jag var tvungen att släppa den när vissa ville ta bilder eller autograf.

-          Felicia is you going to visit them on the tour? Ropade någon i klungan.

-          Unfortunately not sa jag och gjorde en ledsen min.

-          How are you going to make it? I would never.

-          I don’t think I’m going to make it. I might be dead, I’m going to miss him like crazy.

-          Harry how can you leave her all alone?

-          I don’t want to. But I know when I come we are going to have our place.

-          Are you guys moving in ropade någon.

-          Yes we are she said yes the other day sa han med ett stort leende som nästan sprack.

-          Omg that’s so cute ropade alla. Någon ropade på skämt.

-          But what about Larry?

-          Yeah, what about Larry sa jag och tittade förskräckt på Harry.

-          Harry I will always love you ropade Louis från incheckningen.

-          Harry we have to go ropade Paul.

-          I miss you sa Harry och kramade mig.

-          I miss you more. Jag kysste han snabbt.

-          I love you viskade han.

-          Love you more. And you promise to call and text every day?

-          Yes I do.

-          Every every day?

-          I promise.

-          God, so bye. En sista plågad kyss innan han lämnade mig där och gick mot incheckningen. Hur skulle jag klara två månader.

 

 

Två månader senare:

Juni månad hade kommit och skolan skulle sluta om några dagar. Jag, Rebecka och Robin hade gjort klarat alla prov och det var bara några onödiga dagar kvar. Vi hade slutat tidigt så vi hade åkt hem till mig och solade. Solen var varm och det var kvavt ute. Snart hade det varit ett år sedan jag flyttade hitt. Jag kunde inte tänk på hur lycklig jag var.

-          So when does Harry come home? Frågade Robin från sin solstol.

-          They are not sure in a few days, I think.

-          How are you holding up?

-          Fine, we have been talking almost every day. But I miss him like crazy.

-          Hold that, I’m just going to pee sa Rebecka.

-          Do you now if Rebecka got’s a boyfriend, she has been texting like crazy sa jag och vände mig till Robin.

-          I have no idea.

-          I’m back ropade Rebecka och satte sig igen.

-          Rebecka how are you texting with? Do you have a boyfriend? Sa jag och vände mig mot henne.

-          No I have not, it’s a surprise.

-          But började jag.

-          No buts, you work on your tan.

-          Fine sa jag och räckte ut tungan igen.  Jag la mig på mage drog ner mina solglasögon och blundade.

Vi låg där säkert en stund sen kände jag nog som lyft upp mig och gissade på att det var Robin men innan jag han öppna ögonen så låg jag i vattnet. När jag kom upp till utan tänkte jag precis börja skälla ut vem nu det var, sen såg jag vem det var.

-          Harry ropade jag och nästan flög ut ur polen och hoppade på honom.

-          Felicia sa han och höll om mig ännu hårdare.

-          I have mist you. But why didn’t you say you were coming?

-          I wanted to surprise you.

-          Well you did  sa jag och kysste honom.

 

Några timmar senare satt jag och Harry i mitt vardagsrum och jag tänkte på att fråga det jag undrat på i två månader. Men det var som om han kunde läsa min tankar för innan jag han öppna munnen sa han.

-          So I have been thinking about you moving in. And I think I have found a place, so what do you think about looking at it tomorrow?

-          Yeah sure, did you have a lot of free time there.

-          I have people sa  han och log.

-          Sorry boss.

-          You love to tease. Because you are really good at it.

-          I know, I think about making a career in it. Jag log mot honom och han log mot mig. Jag var lyckligast i hela världen.

 

 

Jag stog framför min garderob och kunde inte komma på vad jag skulle ha på mig, jag ville se sofistikerad ut, jag tog tillslut på mig ett par shorts och en ljus brun shorts och flätade mitt hår.

-          Are you ready? Sa Harry och kom in i rummet, han hade på sig jeans och en vit t-shirt och såg fantastik ut.

-          Now I’m sa jag tog hans hand och vi åkte iväg.

 

Hyreshuset eller byggnaden där lägenheten var låg lite utanför centrum brevid en lite park med en dam och lekplats. När vi kom upp i lägenheten var den stor ljus och luftig, det fanns ett badrum , två sov rum , kök och till och med en walk in closet här med. Jag blev lite kär hela lägenheten var ljus och modern, och balkongen var ovan för parken och det var en fantastisk utsikt.

-          So what do you think viskade Harry i mitt öra.

-          I have fallen in love sa jag och tittade fortfarande runt.

-          So you like it?

-          I love it, don’t you?

-          I love it to. So can you see us two build our future here?

-          Actually I can. Jag log mot honom han log tillbaka och kysste mig lätt. Sedan vände hans sig om till mäklaren.

-          We will take it.


2012-06-04
19:17:19

More than this - part 45
Sista andeblicken:

-          Yes. Sedan tittade vi på varandra. Yes I will move in with you. Han log mot mig.

-          Now you are the best girl ever.

-          So I would be the worst if I didn’t say yes?

-          Mabye sa han och log. Sedan kysste han mig. Jag kysste tillbaka sedan la han mig ner i sängen och började kyssa min hals.Nästa dag tjatade jag på Harry hela dagen.

-          So what surprise?

-          I’m still not telling you. Give up.

-          But I don’t know how to dress for a surprise, not everything goes with it you know.  Han skrattade åt mig.

-          You can wear everything to this surprise.

-          Oh come on tell me sa jag och la armarna runt hans hals och gjorde ett försök till puppyeyes.

-          You can say what every you want, I’m not telling you.

-          You suck sa jag och pussade honom.

-          Love you to sa han och fortsattet att kolla på filmen vi hade igång.

 

Några timmar senare skulle vi gå. Jag och Harry hade klätt oss i matchande kläder. Jag hade på mig varma tjocka tights med en lång lila stickad tröja mössa halsduk och väst med ett par varma kängor.  Harry hade på sig jeans en mörk tjock tröja och en väst med en mössa.

-          So where are we going sa jag samtidigt som han drog ut mig genom dörren.

-          You will see. We need to get there first.  Han gick bakom husets sida och drog fram en cykel.

-          Let me guess we are going to bicycle? Sa jag och flinade.

-          No I’m going you are going to ride on it, jump up. Han pekade på cyklens styre.

-          No way I’m going to fall off.

-          No you are not.

-          Don’t you know me? You do know that I was born clumsy? Han skrattade till och tänkte väll på alla ganger jag ramlat i trappan eller snubblat på mina egna fötter eller allmänt bara snubblat av ingen anledning.

-          But.. började han.

-          I can sit on the luggage carrier, sa jag och satte mig på pakethållaren.  Han log mot mig och började trampa.

 

 

Efter en stunds åkande kom vi tillbaka till åkern vi hade varit vid härom om dagen, han cyklad en liten bit neråt till vi kom vi ner till där ett ensamt träd stog och Harry cyklad vingligt till det. Och under trädet fanns en picknick korg och en gammal bandspelare och jag blev lite tårögd, han kom ihåg det två små bubblel flaskor.

-          You remeberd sa jag och log mot honom.

-          Of cure, how can you forget the best first/second date of their life.

-          So some bubble, music and a tomato fight made the best date of your life.

-          And you. Han la armarna om min midja och kysste mig mjukt.

-          You know your sweet talk sa jag när vi hade avslutat kyssen.

-          I know, now come one. Han la ut filten och tog fram maten eller vad ska man kalla det snask kanske. Han hade lite frukt och choklad med läsk. Vi satte oss ner och började smaka. Jag tog en av de choklad doppade jordgubbarna och tänkte på första gången jag hade träffat han eller kan man säga andra jag hade  ju skämt ut mig i mitt sovrum först sen hade jag träffat honom i köket där jag åt chokladdoppade jordgubbar. Snart var det ett år sedan.

-          Open up sa jag och Harry öppnade lydigt munnen och vi började mata varnadra. Det kändes som en saga. Sen tog vi fram bubblorna och började blåsa fast vi fick sluta nä både jag och Harry fått några stycken i ögonen.

-          Can you close your eyes for a few minutes I have  to do something sa Harry till mig.

-          If you have to pee I don’t care sa jag och flinade.

-          It’s not that, please?

-          Sure thing babe svarade jag honom la mig ner på filten och bulnade.  Efter en stund kände jag hans lockar kittla mig i ansiktet och jag öppnade ögonen. Han stog böjd över mig.

-          Come sa han och hjälpte mig upp, han höll sina händer över mina ögon och sa åt mig att blunda och händerna försvann för en sekund innan de kom tillbaka och jag hörde en låt sättas igång sen hörde jag han viska.

-          You can look now.

 

Jag öppnade ögonen vi var på baksidan av trädet, på en stor del av trädet fanns det massa bilder uppsatta, alla på mig och Harry eller på mig eller på Harry. Och i mitten hade  han ristat in ^^ Felicia ♥ Harry – forever and ever after^^ Jag hörde samtidigt vilken låt han hade satt på The Last Goodnight - Pictures Of You.

 

Jag kunde inte hjälpa det men tårar började rinna ner för kinderna och jag gick närmare för att studera bilderna. Det fanns den med bubblorna och massa knasig där vi hade suttit och haft tråkigt och Harry hade dragit fram sin telefon och börjat fotat, jag såg inte bra ut på någon, vi blåste upp kinderna, räckte ut tunga, skrattade helt knäppt, sen fanns det några vi hade tagit när vi hade legat en morgon och bara mysigt, vi låg nära näsa mot näsa han tittade på mig och log sitt helt fantastiska leende och jag tittade ner och skrattade, jag såg inte bra ut när jag skrattade.  Och massa andra, tårarna försatte att rinna.

-          Oh Harry.. You did all this.

-          Yeah it’s nothing special, han stog bakom mig och var väldigt generad

-          Harry this is amazing. Han tittade ner i marken. Jag vände mig och kramade honom.

-          Now this is the most amazing date ever. And you here makes it better than every thing so amazing. You are my everything and you know it. Sedan kysste jag honom. Vi lutade oss mot trädet och försatte där vi slutade I gårkväll.

 

Nästa dag var det dags för oss att åka hem igen.

-          Bye Anne sa jag och kramade henne igen. Vi hade kommit så bra överens de här dagarna. Jag skulle verkligen sakna henne.

-          Bye sweeite, I’m going to miss you.

-          And I’m going to miss you. Vi kramade varnadra ännu hårdare.

-          Hey mum, I’m right here here, hörde vi Harry säga, vi släppte taget om varandra och Harry och hans mamma omfamnade varnadra och jag passade på att krama Robin och Gemma. Fast till slut var vi tvungna att sätta oss i bilen annars skulle vi komma hem vid midnatt.

-          Bye ropade jag igen genom det ner rullade fönstret.

-          And think that you was so nervous when we got here.

-          Yeah I can’t believe it.

-          So how was right.

-          Shut up and drive sa jag och slog honom försiktigt på armen.

 

Några timmar senare stannade vi utanför killarnas hyreshus. Vi släpade vår packning upp för all trappor och när vi öppnade dörren satt alla där. Liam, Danielle,Louis,Elenore,Zayn, Naill och Caroline, borde jag vara förvånad, det hade funnits något mellan dem direkt.

-          Hi ropade jag när vi kom innan för dörren.

-          Harry ropade Louis.

-          Felicia ropade Caroline och Niall och de andra ropade båda namnen och alla överrumplade oss samtidigt, så vi ramlade omkull över väskorna och allt.

-          I’m glad to see you guys too, hörde jag Harry säga. But this hurts, so lying on me please move.

-          Harry it’s me hörde jag Louis ropa.

-          Then everyone else move, I want my boo bear.  Alla skrattade och vi reste oss upp.  Och vi tog en ordentlig gruppkram ståendes.

-          I love you guys viskade jag.
Så fick äntligen upp delen, ska snart avsluta denna och börja på nästa, är nästan säker på vem av killarna den ska handla om, vill ni ha ha er favorit? Vill ni att novellen ska handla om * er * komentera då!


Låtens länk kommer här under, helt värd att lyssna på!

http://www.youtube.com/watch?v=f7QWZBiNTMc


2012-06-03
01:19:53

More than this - part 44
Sistandeblicken:

-          Are you ready?

-          Yes I’m sa jag. Snörrade på mina Dr Martens la ner min nitade skinjackai min väska och gick efter Gemma ut.


 

Jag och Gemma promenerade genom den lilla staden, klockan var omkring elva och det var inte så mycket folk där ute.

-          So I can see that you really like my brohter.

-          Well I have never been good to not show feelings sa jag och log.

-          Yeah, I get that but not anyone goes and picks a fight whit Jenny Lockwood.

-          How?

-          The girl you talked to in the bakery yesterday.

-          Oh yeah, she was on him so I said what had to bee said.

-          That would not been the first time she have done that.

-          She has done that before? With Harry?

-          Not just Harry once before with Harry but he was still not interesting. But every guy she knows has liked her or something like that, so when they get a girlfriend she wants them. And then Harry got famous and then he got together with you. And you really pissed her of yesterday. You should watch her back, she is in a lot of fights.

Nu hade vi redan kommit in I ett café, beställt två lattes och var på väg ut.

-          I could get her down in a few seconds. Gemma tittade på mig och höjde ögonbrynen.

-          Oh really?

-          Hehe yeah I was a badass or what to say in Sweden.

-          So you got in a fight a lot?

-          Not a lot, just if they hit me first. Which they did first. And I just to hang with a lot of guys and we had like small play fights all the time, witch hurt so I have learned allot, in my days.

-          Okay, I just saying watch your back.

-          I will.

 

 

 

Tillslut kom vi till Gemmas kompis frisörs salong.  Jag fick tillbaka min gamla hårfärg på ett nafs.

-          So you look amzing sa Carmen som hon hette.

-          Thanks svarade jag och tittade i speglen mitt långa hår hade tillbaka sin cherry röda nyans.

-          So what are you doing to night frågade Carmen nu vänd till Gemma.

-          Oh I don’t know really, Harry is home so I want to spend time with him. But I don’t know what he is doing to night. Felicia do you know? Hon blinckade mot mig.

-          I don’t know, we haven’t talk about it.

-          Well I have the house for myself and I was thinking to have a party tonight. Want to come?

-          Yeah sure svarde Gemma. That sounds fun.

-          You and Harry like to come to? Frångade Carmen nu vänd mot mig.

-          Yeah sure, I just have to ask Harry first.

-          I’m sure hi want’s to come, a lot of his old friends will be there.

-          Let’s go home and ask him right now.

-          Call me later Gemma sa Carmen när vi gick.

 

 

Väll tillbaka satt Harry vid bordet med Anne och spelade kort.

-          Where have you been? Sa han när jag kom in. I taught you had left me.

-          I have fixt my hair sa jag och skakade framför honom.

-          And you look as beautiful as always sa han och kysste mig.

-          So Harry I don’t want to interrupt, but Carmen was wounding if you and Felicia wanted to go to her party tonight.

-          Do you want to? Harry tittade på mig.

-          Yeah sure, I want to meet some of your friends that don’t act like they have a crush on you. Jag flinade och Anne och Gemma skrattade.

-          Very funny. So then my surprise has to wait until tomorrow.

-          What a surprise? Tell me. Jag tittade på honom med stora ögon.

-          Nope sa han och gick därifrån.

-          Harry come back. Harry.

-          Nope.

-          Harry tell me sa jag och sprang efter honom.

 

 

Senare på kvällen var vi tvungna att gå, Carmen bodd en liten bit ifrån oss så man kunde gå ner ditt.

-          So Harry, what suprise? Frågade jag för säkert den 1000 gången.

-          If I tell you it’s not a surprise. Han la armen om mig.

-          But I want to now.

-          I’m not teeling you.

-          Please sa jag och tittade han djupt in i ögonen.

-          No.

-          If you get a kiss?

-          I get one any way sa han och kysste mig, den ändå gången han inte behövde böja sig ner eftersom Gemma hade sett mitt ända par högklackade skor i min väska och övertalt mig att ha på mig dem. Det hade varit kärlek vid första ögonkastet. Dem var väldigt hög och leopardmönstrade med nitar.

 

Vi kom till Carmen rätt snabbt och det var redan rätt mycket människor där. Vi pratade rätt mycket och jag fick träffa massa av Harrys gamla kompisar, alla var hur trevliga som helst.

-          Everyone loves you I can tell viskade Harry i mitt öra efter en stund.  Jag log mot honom.

-          Harry my man hörde vi då och vände oss. En Rätt lång krampig kille med en kort liten tjej brevid, Jenny.

-          George sa Harry och jag kunde se på Harry att han inte var så himla förtjust i han.

-          How have you been?

-          Fine and you?

-          Great, and how is this beautiful lady you have with you?  Han tittade på mig, det kändes obehagligt och jag kände Harrys arm runt min midja hårdna.

-          This is my grilfriend and we are. Killen abröt honom.

-          Hi I’m George sa han och tog min hand och kysste den. Känslan av obehag blev större.

-          Hi sa jag, I’m Felicia. Sen såg jag Gemma lite längre bort. Gemma roade jag. Hon tittade på mig och vinkade att vi skulle komma.

-          Harry, Gemma wants us to come. Let’s go sa jag och drog honom därifrån.

-          I hatet hat guy sa Harry när vi kommit ifrån dem.

-          How is he?

-          He is a totally jerk to everyone, and he has always hated me or something so he always want to destroy everything.

-          He creeps me out.

-          You are not the first one, but let’s not think of him, let’s have some fun.

 

 

Någon timme senare stog jag vi ett av de öppna fönsterna för att ta lite luft, det var otroligt varmt i huset. När en lång skugga slöt upp vid mig, jag tittade upp och såg att de var George, den obehagliga känslan jag haft innan.

-          So we meet agien sa han och log mot mig.

-          Apparently svarade jag och tittade efter Harry.  Jag kunde inte se honom någonstans.

-          So why Harry?

-          What?

-          Why is such a beautiful lady like you dating someone like Harry. Han hade lagt sin arm brevid mitt huvud och lutat sig närmare mig.

-          Because he is Harry, and that’s all I want.

-          So you wouldn’t date someone else?

-          If you’re not Harry, I’m not interested. Jag tittade han I ögonen när jag sa de och försökte överföra singlarena som var hall dig bort från mig.

-          Oh pumpkin sa han men jag avbröt honom.

-          Did you just call me a pupkin? Jag visste att det var ett gulligt ord men jag vill få han att skämmas.

-          I just sa han och stammade.

-          That’s just mean, I’m not orange or round. Go to hell sa jag och började gå. Han tog tag i min hand.

-          Not so fast, we haven’t talk done yet.

-          Yes we have, now let me go.

-          We are done talking when Jenny and Harry are done.

-          What? Jag tittade snabbt igenom rummet, han hade rätt längst bort stog Jenny och pratade med Harry, hon riktigt limmade på honom, medans så obekväm ut.

-          And you know I like girls how puts up a fight sa George och ställde sig närmare mig. Jag äcklades av honom.

-          Let me go sa jag och började dra i min arm, men han var starkare än mig.

-          No sweeti.

-          Let me go sa jag och drog igen.

-          George let her go sa en annan röst, vi båda vände oss om. Där stog Josh en av Harrys vänner.

-          No sa George.

-          Oh Gorgie we both now that I can make you lay on the floor in seconds. Let her go. George släppte min arm. Jag stog tillfälet i akt och sprkade han mellan benen.

-          Jerk sa jag mednas han landade på golvet och kved.

 

Sendan jag gick jag mot Harry och Jenny.

 

-          So her is were you are hiding sa jag när jag kom fram till dem. Jenny tittade överraskat på mig.

 

-          What are you doing here sa hon och tittade på mig. I told George to keep you away.

 

-          Well maybe you should get a better one the next time sa jag och nickade mot platsen där han fortfarande låg och kved.

 

-          What is going on frågade Harry och såg förvirrad ut.

 

-          Ask Jenny sa jag och tittade på henne.

 

-          Harry I just want you back. You don’t belong with this skank.

 

-          Excuse me, sa jag. What did you just call me?

 

-          You heard me. Hon gick närmare mig så vi stog nog cm ifrån varandra.

 

-          Well say that agien.

 

-          You really want to start a fight with me.

 

-          I don’t have to, because I know that Harry will never want you again.

 

-          And how do you know that I can have him back when I want.

 

-          And that is why he asked me to move in with him. Hon såg på mig med stora ögon sen smalande.

 

-          And have you even said yes? Hon spännde ögonen i mig. Hon hittade min svaga punkt.  Hon log, men jag log tillbaka.

 

-          Yes I’m. hon tittade förvånat på mig.

 

-          You are? Hörde jag Harrys röst bakom mig.

 

-          Harry not now sa jag och stirrade på Jenny.

 

-          Bitch väste hon.

 

-          What are you going to do hit me? Sa jag och log mot henne.

 

-          That’s is exactly what I’m going to do.  Sedan kände jag hennes knytnäve i magen. Hon var inte så stark men det kändes.

 

-          What are you doing hörde jag Harry säga. Jag reste mig från min dubbelvikning rätt snabbt.

 

-          You shouldent have done that sa jag och kunde inte hjälpa det, jag var inte den starkaste men jag var starkare än henne. Snart hade hon min knytnäve i sin mage och hon vek sig dubbel och sen tog jag ett slag mot käken fast mindre hårt. Hon la sig ner på marken.

 

 

 

 

-          Harry let’s go sa jag och gick där ifrån.   Jag tog min jacka på vägen ut och hörde Harrys fotsteg efter mig.

 

-          Felicia wait ropade han. Jag stannade en bit ifrån huset.

 

-          What?

 

-          Why did you do that?

 

-          Do what? She saw it coming and she hit me first, it was  self-defense.  Jag tittade på honom, han kunde inte saga emot mig han viste att jag hade rätt. Han tog min hand och vi började promenera hem till honom. Halvvägs stannade jag honom.

 

-          Wait, I have to take of my shoes they are killing me. Jag böjde mig ner för att ta av mig skorna.

 

-          You can’t walk barefoot in the snow.

 

-          Harry it is barley any snow.

 

-          You are going to freeze.

 

-          But I ant going to walk in them. They hurt so badly. Jag hade fått av dem nu och stog med dem i handen.

 

-          Jump up. Han visade att jag skulle hoppa upp på hans rygg vilket jag gjorde. Så började han bära mig hemåt. Hur kunde jag vara så lottad att jag hade fått en sån underbar pojkvän.

 

-          So about the part where you told Jenny that you said yes to moving in with me. So is that true. Jag tänkte efter, ville jag verkligen det eller var det bara något jag hade sagt I stridens hetta.

 

-          Felicia?

 

-          Shh I’m thinking. Tillslut var vi utanför honom, han släppte inte ner mig utan bärde upp mig till hans rum, och jag kunde inte sluta fnittra, jag hade fått i mig lite drinkar på fetsen och de fans fortfarande i systemet. När vi kom in på hans rum släppte han ner mig och vi tog av oss skor och jackor nät han lyfte upp mig igen fast på höfterna istället.

 

-          Harry let me down. I want to sleep.

 

-          I’m not letting you down, until you answer me.

 

-          Fine, I’ll answer you.  Jag tittade bara på honom och han tittade på mig. Han kunde inte hålla sig till slut.

 

-          So what is it.

 

-          Yes. Sedan tittade vi på varandra. Yes I will move in with you. Han log mot mig.

 

-          Now you are the best girl ever.

 

-          So I would be the worst if I didn’t say yes?

 

-          Mabye sa han och log. Sedan kysste han mig. Jag kysste tillbaka sedan la han mig ner i sängen och började kyssa min hals.


Långt kapitel nu va ;) gör upp det för jag har inte uppdaterat dåligt. Släng gäran in några fina komentarer så får ni mer och mer kapitel ;)