onednovellstorys

2012-12-30
22:36:00

Gott nytt år + Tävling! :)
Lika bra att detta kommer upp idag. Hoppas ert år har varit bra, mitt har varit sådär men ni fina underbara läsare har gjort det bättre med alla era fina kommentarer och så vidare. Så jag tänkte ge er en liten grejer, en tävling då.

Någon av er ska få chansen att få vara med i novellen. Kommentera namn, lite om er själva ( jag kanske ändrar något ) och varför just ni ska vinna.

Jag avslutar tävlingen någon gånger efter nyår! efter tävlingen kommer nästa kapitel upp.

Ni får ha det underbart så länge! Ni är bäst.
Kommentera på nu!!

2012-12-30
02:39:44

Nobody compares to you - Kapitel 9

Sista andeblicken:  jag suckar igen och vänder mig om och säger Andy stå där i handduk. 
- Han gjorde det va? Frågar han. Jag nickar. 
- Ta det lugnt, han kommer över det, det är bara hela grejen med Danielle han är förvirrad och jag van precis femtio pund säger han och ler. 
- Varför då? 
- För vi slog vad och jag sa att du skulle knuffa bort honom säger han med ett ännu större flin. Jag boxar honom på armen. 
- Du känner mig för bra ibland.  

 


 

Mina två lediga veckor rullade förbi, jag Andy handlade resten till lägenheten och tog det lugnt och gick ut och massa grejer. Liam hörde inte av sig, fast Andy hade sagt att han och Danielle hade börjat parata igen vilket var bra. Och jag hade inte hört något om Louis eller från honom. Eller hur skulle jag höra något från honom, han hade inte mitt nummer eller något. Men nu var det torsdag och jag skulle på mitt första modelljobb. Usch jag var verkligen inte taggad. Jag ville inte bli modell, men det var ett enkelt jobb för att få pengar så jag kunde plugga, vad jag än nu ville plugga. Jag hade inte kommit på det än med det kändes bättre än ett jobb som modell. Jag vill ha en utbildning. Jag drog på mig hudfärgade underkläder det var det viktigaste att göra. Sedan ett par jeans och en vanlig tröja sedan på med ett av de flera par svarta kängor jag hade. Hallå skor är min passion och min hylla består av säker hundra par. Och sedan på med jackan, jag gjorde inget med varken hår eller smink förutom att borsta igenom håret. Sedan tog jag en taxi ner till företaget. U.K modell management. Originellt namn. Jag går in in byggnaden och en dam som sitter vid en vit disk tittar upp på mig och ler.
- Alexandra Davids?
- Eh ja svarade jag och tyckte det var konstigt hur visste hon att det var jag.
- Följ med mig här, vi har redan ett jobb åt dig, de väntar på dig. Så får du träffa din chef där uppe.
- Okej var allt jag kunde svara sedan följde jag efter henne in i hissen och åkte upp några våningar.


Väl där uppe, jag hängde inte med, de satte ner mig i en stol och började sminka mig jag hängde med när min chef kom då de la på de andra lagret med smink. Han var jätte trevlig och rätt snygg lång och ljus och allmänt skit snygg. Efter sminket var det hårdags sedan drog de på mig en klänning och jag kände hur nervös jag blev. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag hade aldrig gjort detta innan.
- Okej Alexandra, v vill ha sexigt och mystiskt, ungefär som försök att ta mig sa fotografen och jag bara nickade, och det kändes som om det skulle hjälpa men jag blev mer nervös när jag ställde mig framför kameran. Men när han knäppte sin första bild blev jag lugnar och slappnade och och gjorde flera poser och allt kändes bra. När vi var klara fick jag några av bilderna till mitt porfolium. Jag blev chockad hur bra bilderna hade blivit, jag tyckte faktiskt om dem. Jag bytte om och sa hej då till alla, när jag kom ner pratade jag snabbt med kvinnan i disken, jag skulle vara tillbaka samma tid imorgon och göra ett parjobb.

Sedan åkte jag hem, jag ville verkligen visa bilderna för Andy. Han blev jätte glad för min skulle.
- Men A dessa är skit snygga ju säger han och tittar på dem igen.
- Tycker du verkligen det?
- Ja det är skit bra säger han och kramar mig.
- Tack Andy det hjälper.
- Och nu ska alla få se det sa han tog fram sin mobil fotade ena bilden och la ut den på Instagram och Twitter och skrev. '' My bestfriend is hotter then your's ;) ''  

 

 Kapitel nio rätt kort och det händer typ inget, ett mellan kapitel asså. Men ni håll utkik på bloggen idag eller imoron ( nyår) Har en liten överasking till er då ;)

2012-12-28
00:42:00

Nobody compares to you - Kapitel 8

Sista andeblicken:

- Jag har kommit över det jag är bara rädd att det ska hända igen säger jag samtidigt som min mobil plingar till. Jag tittar skrämt på den och luften upp den.

- Är det Louis? Frågar Andy. 
- Nej, jag vet inte ens om jag gav honom mitt nummer. 
- Vem var det då?
- Liam han säger att han måste snacka med mig om en grej.   

 

 

Jag går in på mitt rum för att byta om, undra vad Liam ville prata med mig om som han inte kunde sagt igår. Eller så kanske det hade något att göra med Louis, herregud det var ett dumt misstag: Efter Andy sa det minns jag det vagt och vad jag minns gillade jag det. Men det kommer inte hända igen jag kände mig inte mogen för att dejta än. Jag drar på mig ett par jeans och en jeans shorta, sedan sätter jag upp håret och drar några mascara drag och foundation och puder min hud ser grå ut efter natten. Sedan drar jag på benvärmare, drar på en halsduk och väljer ett par bruna stövlar och en brun kappa tar en väska lägger ner min plånbok och mobil och går till caféet som jag och Liam skulle träffas på.


Jag går rätt snabbt eftersom det är kyligt ute, när jag kommer till caféet sitter redan Liam där, jag beställer en Mocha Latte och sätter mig sedan hos honom.
- Hej Liam säger jag och ler.
- Hej Alex svarar han och ler men leendet når inte riktig ögonen.
- Hur är det, efter igår asså?
- Det är bra jag dricker inte så mycket säger han och skrattar. Du då?
- Skit typ, lite bättre nu efter jag har duschat och sånt. Jag tog en klunk av min dricka det värmde, Liam tog också en klunk av sin dricka sedan blev det en liten pinsam tystnad.
- Så vad var det du vill prata om?
- Öh det är komplicerat säger han och tittar ner i bordet.
- Så du kallade ut mig för att säga det är komplicerat.
- Nej men säger han och suckar. Så Louis? Säger han efter som en fråga.
- Vad är det med Louis? Frågar jag och försöker jag och spela dum. Fast han genomskådar mig.
- Du vet vad jag pratar om, alla såg er kyssas igår och Louis har inte slutat prata om det faktiskt.
- Har han? Säger jag och tittar frågande på Liam.
- Nej, så vad tycker du om honom.
- Jag tycker att det var ett misstag och att jag skulle inte ha gjort det. Jag är fortfarande, hur ska jag säga typ lite förstörd efter mitt förra förhållande och vill inte kasta mig in i något eller ens kyssa killar om jag sak säga det så. Jag vill ha ett avstånd tills jag känner mig mogen att gå ut i den världen igen.
- Aha, nä jag undrade bara.
- Är du här för hans skull eller?
- Nej, nej han vet inte om att jag är här med dig.
- Aha svarar jag och försöker sedan byta samtalsämne.


Sitter kvar och snackar en stund, fast jag känner på mig att frågan om Louis inte var det Liam ville prata med mig om. Så jag undrar vad det är, han verkar inte vilja prata om det så lika bra att inte snacka om det. När vi har druckit upp väljer vi att gå ut på en promenad och vi börjar vandra mot mitt hus.
- Är Andy hemma? Frågar han.
- Ja, det är han svarar jag och ler.
- Är det okej om jag följer med dig hem då? Jag skulle behöva snacka med han lite.
- Visst det är klart svara jag och vi vandrar mot mig.

När vi kommit fram går jag in på mitt rum och läser en bok och låter Andy och Liam vara ensamma. Det går några timmar sedan knackar Andy på min dörr.
- Du jag ska in och duscha och Liam ska dra nu så gå och säger hej då säger han och går sedan mot badrummet. Jag reser på mig och går ut i hallen där Liam står redan med utekläderna på, jag hör hur Andy slår på duschen.
- Hej då ha det så bra säger jag och kramar honom.
- Desamma , sköt om dig nu säger han och kramar mig tillbaka, fast när jag släpper taget så trycker Liam mig emot honom och pressar sina läppar mot mina, jag blir så paff att jag inte gör något fast efter någon sekund får jag tillbaka medvetandet och knuffar undan honom.
- Liam, va fan säger rätt högt.
- Förlåt,förlåt det var inte meningen säger han och ser ut att menade. Jag har bara velat gör det där sedan vi träffades igår. Jag suckar.
- Liam detta hände aldrig. Jag vill bara vara din vän, jag känner inget för dig på det sättet. Och som jag sa innan jag vill inte ha något med någon kille att göra. Han nickar bara viskar ett tyst förlåt och går ut. Jag suckar igen och vänder mig om och säger Andy stå där i handduk.
- Han gjorde det va? Frågar han. Jag nickar.
- Ta det lugnt, han kommer över det, det är bara hela grejen med Danielle han är förvirrad och jag van precis femtio pund säger han och ler.
- Varför då?
- För vi slog vad och jag sa att du skulle knuffa bort honom säger han med ett ännu större flin. Jag boxar honom på armen.
- Du känner mig för bra ibland.  


förlåt för dålig uppfatering men det har ju varit jul och jag fick femtio nyanser av honom ( fifty shades of grey ) i julkapp och har inte kunnat lägg ifrån mig den. har ni inte läst den, läs den. Men ett tips om ni ska läsa den. Ni måste klara av sex, att läsa om det för denna bok är en Sex roman typ. Poängen med den är typ sex. så ni måste klara av sånt. Säger bara herre jävlar. Herre jävlar. 

Men vad tyckte ni nu om kapitlet, vad tror ni. Louis eller Liam? eller är det bara en twist?

Komentera nu, minst fem komnetarer sen kommer nästa. 

det är jätte lite det klara ni!!


2012-12-24
12:21:40

God Jul och Grattis Louis!
Tänkte bara önsker alla en god jul och säga tack för att ni läser min blogg! det värmer!
 
 
 
och så klart ett grattis till vår fina Louis som fyller 21 idag!

2012-12-23
19:58:22

Nobody compares to you - Kapitel 7

Sista andeblicken; 

- Nej Louis sluta jag vill inte säger jag och försöker stanna kvar. Jag hade tagit av min klackar nu så jag blev kortar än Louis, han la armen om mig.
- Okej bara för denna gången. Klockan var någon minut i tolv nu och alla stod på balkongen.
- Tio, nio hörde jag de ropa, men jag stog helt plötsligt och stirrade in i Louis ögon.
- fyra, tre, två , ett. Och när alla ropade Gott nytt år möttes mina och Louis läppar.  


 
 

 

Nästa morgon vaknade jag av mig själv, eller morgon frågan var vad klockan var, jag öppnade ögonlocken och tittade försiktigt upp, halv två. När kom jag i säng ens, jag tittade ner jag hade fortfarande klänning på mig och jag kände hur allt mitt smink hade smetats sig över ansiktet. Jag satte mig upp på sängkanten. Mitt huvud gjorde ont och min kropp kändes tung, jag måste duscha tänkte jag och gick långsamt ut ur mitt rum, när jag kom ut i vardagsrummet var Andy redan i full fart och städade.
- Vad är det för fel på dig? Frågade jag och min röst bröst sig lite eftersom min hals var så torr. Han tittade på mig och flinade lite.
- Jag vaknade för en timme sen tänkte lika bra att få undan allt s¨å kan vi dö lite tillsammans sedan.
- Låter skit bra svarar jag.
- Tuff natt? Frågar Andy sedan och skrattar år mig.
- Ha-ha jätte kul säger jag och går in i badrummet och slänger av mig mina kläder och hoppar in i duschen.


Det varma vattnet rinner skönt längst med min kropp och en del av spänningarna i huvudet försvinner och min kropp känns inte lika tung längre. Jag skulle kunna stå där hur länge som helst men drar mig tillslut ur duschen dra på mig morgonrocken och går in på mitt rum, där ett par mjukis, linne och en hudtröja med inneskor åker på sedan går jag ut i vardagsrummet där Andy har städat klart. Han är klädd likadant som jag ungefär och sätter sig brevid mig och ger mig en av de ben and jerrys jag köpte igår och ger mig en sked jag ler emot honom och börja äta den, den smälter i munnen på mig och jag ler så gott det är.
- hade du kul igår då? Frågar Andy mig efter en stund.
- Du för att vara ärlig jag kommer inte ihåg någonting typ säger jag och flinar.
- Vad kommer du ihåg?
- Typ första timmen av festen efter jag tog en drink med Liams kompis Louis är det svart.
- Jaha så du kommer inte ihåg det säger Andy och flinar.
- Kommer ihåg vad?
- Vem du kysste igår vid tolv slaget säger han och flinar ännu mer.
- Jag? Kysste någon? Du måste säga vem?
- Är du säker? Frågar han och ler lurigt emot mig.
- Hundra.
- Du kysste mig säger han och försöker se allvarligt ut, jag tittar på honom och börjar sedan gapskratta och jag kan inte sluta, tårarna börjar rinna på mig till och med.
- Bra försök säger jag till en skrattande Andy efter en stund.
- Jag var tvungen säger han.
- Så vem var det?
- Louis säger han kort nu, så jag förstår att han säger sanningen nu.
- Fan också säger jag lite väl högt och lägger mig på Andys mage.
- Varför ett fan?
- För jag ville inte kyssa någon, du vet hur jag känner om sånt. Jag vill inte ha något med någon kille att göra.
- A det har gått lite med en två år sedan du måste komma över det som hände.
- Jag har kommit över det jag är bara rädd att det ska hända igen säger jag samtidigt som min mobil plingar till. Jag tittar skrämt på den och luften upp den.

- Är det Louis? Frågar Andy.
- Nej, jag vet inte ens om jag gav honom mitt nummer.
- Vem var det då?
- Liam han säger att han måste snacka med mig om en grej.  


Tänkte vara snäll och ge er ett kapitel nu eftersom det är jul imorogn, det kommer kanske upp ett kapitel på onsdag annars torsadg jag har mycket att göra denna vecka. 
Men ni får ha en fin jul allihopa!


2012-12-22
22:08:59

Nobody compares to you - Kapitel 6

Sista andeblicken:- Hej då A vi ses ikväll säger han och kramar mig. 
- Ja det gör vi hej då Liam säger jag och kramar han mig tillbaka, sedan pussar han mig på kinden och går tillbaka till bilen. Jag går upp för trapporna och tänkte på varför han pussade mig på kinden men glömde bort det när jag såg Andy stå och hålla ett packet framför mig inne i lägenheten.


 
 
 
 
 
 
 

 

 

Jag ger han ett jätte stort leende och börjar hoppa lite smått av förväntan.
- Vad är det? Frågar jag och ler ännu mer.
- Äh jag vet inte kom hit och öppna det dummer säger Andy och kastar paketet mot mig. Jag fångar det och sätter mig på knä på golvet och sliter upp det inuti ligger en rosa axelbandlös klänning.
- Du kom ihåg säger jag rätt tyst. Jag hade tittat på den klänningen hundra gånger, men den hade varit rätt dyr och jag hade aldrig kommit på ett tillfälle att ha på mig den.
- Klart jag kom ihåg, jag har planerat detta länge säger Andy och ler. Jag flyger upp och kramar honom.
- Du är best men börjar du fixa, jag ska duscha ropar jag och springer in i badrummet.

Några timmar senare står jag och kollar spegeln, jag har aldrig varit så uppfixad. Jag har lösögonfransar och mycket ögonsmink jag har halvlockigt hår och en rosa klänningen på och ett par svarta pumps. Det fanns bara en negativ grej med det, klänningen pushade upp mina bröt till hakan av sig själv. Men vem bryr sig egentligen. Jag går ut i vardagsrummet, herregud Andy har fixat, det finns ballonger och glitter överallt och stora högtalare och massa spritflaskor och glas och massa plockmat. Det kommer nog bli en brakar fest.
- Nå vad trycker du? Frågar Andy som kommer ut i jeans och en shorta.
- Skit snyggt säger jag och ler.
- Bra då kör vi säger han och häller upp två shotar till oss, som vi sveper direkt.Inte ens en timme senare är lägenheten fylld av människor, mina vänner men mest Andys, under timmen som har gått har jag fått i mig rätt så mycket alkohol, och går lite vingligt på min klackar, jag pratar med alla och ser helt plötsligt Liam och fyra andra killar komma in genom dörren. Alla är klädda i svart och vitt, Liam har på sig svarta jeans, en vit shorta och en svart väst. En blond svarta jeans och vit t-shirt med svart krage. Den svarthåriga har på sig svarta jeans, vit tröja och en skinnjacka, den lockhåriga har svarta jeans, med ett svart linne och en svart vit kavaj och den sista brunetten svarta jeans, men en vit tröja och svarta hänger eller vad det kalls, jg är för full för att komma på det.
- Liam ropar jag och går fram och kramar honom.
- Hej Alex vilket drag.
- Eller hur säger jag och släpper honom och tittar nyfiket på de andra.
- Hej jag heter Harry säger den lockhåriga och ger mig ett flörtigt leende.
- Alexandra, men kalla mig Alex säger jag.
- Zayn säger den svart håriga och jag upprepar samma sak igen.
- Niall kommer den blonda efter.
- Alexandra men kalla mig för Alex. Och den sista brunetten.
-Louis säger han och ger mig ett stort leende.
- Alex säger jag bara nu. Sen sätter Liam armen om mig.
- Så var är Andy?
- Där borta säger jag och pekar på Andy som står lite längre bort, Liam nickar och försvinner in i lägenheten, det gör resten också utom Louis.
- Är det du som är Andys rumskompis då? Frågar han och ler.
- Japp, är jag så känd?
- hah tydligen Liam pratade om att ni träffades innan, fast han glömde säga hur fin du var. Jag börjar rodna och flinar fånigt.
- Eh tack säger jag och flinar ännu mer. Vill du ha något att dricka?

- Ja tack svarar Louis och vi går in och fyller på våra glas.


Efter någon timme står jag ute på balkongen och röker en cigg, jag röker inte vanligtvis men ibland på fester händer det, jag snackar med massa kompisar och klockan börjar närma sig tolv.
- Så A vem sak bli din nyårs kyss? Frågar en av tjejerna.
- Ingen svarar jag och skrattar.
- Verkligen han brunetten du snackade massa innan då, han är ju skit snygg.
- Louis? Nej jag kommer inte kyssa honom skrattar jag fram fimpar mig cigg och går in igen. direkt hör jag en röst.
- Nämen här du, jag snurrar runt och där står Louis.
- Ja här är jag säger jag och skrattar. Igen. När jag är full är allt roligt. Han måste också vara rätt full eftersom han också skrattar. Vi står och snackar en stund sedan när klockan börjar närma sig tolv säger han.
- Kom vi går och ställer oss på balkongen så får vi bra plaster tills raketerna.
- Nej verkligen inte, jag är rädd för raketer säger jag och flinar.
- Verkligen kom igen säger han och börjar dra lite i mig.
- Nej Louis sluta jag vill inte säger jag och försöker stanna kvar. Jag hade tagit av min klackar nu så jag blev kortar än Louis, han la armen om mig.
- Okej bara för denna gången. Klockan var någon minut i tolv nu och alla stod på balkongen.
- Tio, nio hörde jag de ropa, men jag stog helt plötsligt och stirrade in i Louis ögon.
- fyra, tre, två , ett. Och när alla ropade Gott nytt år möttes mina och Louis läppar.  

 


KOMENTERA NU!


2012-12-19
23:23:04

Nobody compares to you - Kapitel 5

Sista andeblciken:- Okej, okej då jag ger mig, men då ska du städa utan min hjälp och inte säga ett knyst om det säger jag och hytter med fingret mot honom. 
- Ja, jag lovar säger han och gör seger tecknet. 
- Tönt säger jag och skrattat. 
- Du kan vara en tönt, ät din pizza nu säger han sedan och kast en pizza bit i ansiktet på mig.  


 
 

 

Tio dagar senare:
Jag vaknar av ett plötsligt ljus som sticker mig o ögonen, jag suckar det känns för tidigt att gå upp. Jag vrider mig om och kollar på klockan, halv tolv. Sedan kom jag på det det var ju nyår idag. Då borde nästan Andy börjat förbereda ute i lägenheten, fast när jag gick ut var han inte där fast i köket satt det fast en lapp på kylskåpet. '' Hej kompis är ute och fixar lite grejer är hemma vid två och börjar förbereda. Men du skulle inte kunna vara en pärla att gå och handla till våra matbrickor och de vi planerade att ha? Jag har glömt bort det, om du gör et har jag en överraskning till dig när jag kommer tillbaka. :) Kram Andy''.

Jag skrattade såklart han hade glömt något, eftersom jag bara skulle något kvarter ner till affären,  jag drar på mig ett par röda jeans, ett short/linne och över det en stor stickad tröja med mina kängor. Jag satte upp mitt hår och sket i sminket, jag skulle låta det andas till ikväll. Jag gick sedan ner till affären väl där inne, drog jag till mig en korg och började fulla den med allt som behövdes tomater,gurka, kyckling, chips, läsk och massa annat. Jag stannade också vid kyldisken och drog åt mig min favorit sort av Ben&Jerry, imorgon var man ju förmodligen bakfull så en liten behandling. Jag plockade med mig två mikropizzor också.

Nästan vid kassan stannade jag till vid en hylla som bestod av färdiga mackor och spanade in några baguetter som jag tänkte jag kunde äta när jag kom hem.
- Öh hej Alex hörde jag då en röst bakom mig säga, jag snurrade runt och där såg ett ansikte jag inte hade sett på länge.
- Eh hej Liam sa jag och log. Liam Payne en av killarna från One Direction han var Liams bästa killkompis och jag hade träffat honom några gånger när han hade varit hemma på besök han var väldigt snäll och trevlig. Jag hade dock aldrig träffat resten av hans knatte liga.
- Hur är det? Frågar han.
- Jo då det är bra, handlar det som Andy glömde till ikväll bara säger jag och nickar mot min korg.
- Haha typiskt Andy, har han sagt att vi kommer ikväll?
- Till festen? Nej inte direkt jag har inte sån stor koll på det säger jag och skrattar.
- Jaha men jag och resten av bandet kommer säger han och ler.
- Gud va kul, det ska bli kul och träffa dem säger jag och ler igen.
- Du ska inte köpa en av dem säger han nu och nickar mot mackorna som jag tittade på innan.
- ehh jag vwt faktiskt inte, jag vill bara ha en frukost är de inte bra då?
- Nej du kommer må illa hela dagen, tro mig säger han och nickar övertygande.
- okej men då tror jag att jag skiter i det säger jag och börja gå mot kassan.
- Om du vill kan jag köra dig till Subway, jag tänkte ändå åka dit säger han sedan och ler.
- Ja varför inte säger jag och ler ännu större, han var verkligen snäll.


Jag betalar för mina grejer och Liam som den gentleman han är hjälper mig att bära det till hans bil och kör sedan till Subway där han till och med betalar för mig. Sedan kör han mig hem, vi stannar utanför porten.
- Hej då A vi ses ikväll säger han och kramar mig.
- Ja det gör vi hej då Liam säger jag och kramar han mig tillbaka, sedan pussar han mig på kinden och går tillbaka till bilen. Jag går upp för trapporna och tänkte på varför han pussade mig på kinden men glömde bort det när jag såg Andy stå och hålla ett packet framför mig inne i lägenheten.


2012-12-18
00:24:00

Nobody compares to you - Kapitel 4

Sista andeblicken: ''Han stirrade på mig och stängde sedan dörren, jag fick ut det sista och kände paniken inom mig, tänk om han berätta, sedan spolade jag gjorde rent, tvättade händer och sköljde munnen men lite munvatten jag såg att han hade sen hade jag bara gått raka vägen ut, tagit min väska och gått hem. Det ända jag känner nu är rädslan om han berättar vad han såg, jag hoppas inte det. Men nu rycker ju säkert mina chanser att få några vänner här, alla kommer bara tro att jag är ett freak här också. '' 


 
 
 

Jag stänger igen dagboken efter att ha läst igenom minst halva, Andy berättade ju inte någonting. Han hade bara dragit i väg mig efter skolan nästa dag satt mig ner och tvingat mig att berätta varför jag gjorde som jag gjorde. Det kändes jobbigt att prata ut om varför jag valdes att kräka upp min mat och anledningen var patetisk. En kille. Det var anledningen, jag hade haft ett förhållande innan jag flyttat till Wolverhampton. Han var en skit stövel, ett kräk, ett äckel ett riktigt svin. När jag träffade han var jag en glad tjej, jag vägde som jag skulle, jag hade lite extra fett på kroppen som man skulle. Då hade han kommit in, börjat som världens snällaste sen hade det kommit de små orden. '' Du är tjock '', '' Varför kan du inte vara lika smal som alla andra''. '' Du har en sån söt chipsmage ''. Då hade jag börjat, stoppa fingrarna i halsen och sluta äta, för han skulle sedan satt det bara kvar, en vana det blev ett komplex för mig att vara så smal som möjligt.

 

Andy var den första jag hade berättat allt för, varför jag kräktes, om mitt ex det med orden om att jag var tjock var bara en liten del av hans psykiska och fysiska misshandel mot mig. Jag berättade allt för Andy, det förde oss närmare och han har hjälpt mig, jag stoppar inte fingrarna i halsen längre jag äter och jag mår bättre.

 

Jag sparkar av mig mina jeans och hoppar in ett par mjukis byxor och hör Andy komma igenom dörren. Jag går ut och ger han ett stort leende och han får ett ännu större leende när jag ser pizza kartongerna han håller i. Vi sätter oss på soffan och jag dra min pizza kartong närmare mig, när jag öppnar den stiger den fanatiska doften och det vattnas i munnen och jag hugger snabbt in.

- Du jag har funderat på en sak säger Andy, jag tittar upp på honom.
- Vadå? Frågar jag honom med munnen full av pizza. Han skrattar åt mig, det bästa med Andy är att jag kan vara mig själv helt och håller och aldrig behöva skärmas för något.
- Jag tänkte att vi kunde ha en nyårs fest.
- Andy, det är tre dagar kvar till jul, så tio dagar kvar till nyårsafton, jag tror alla redan har planer svarar jag och sväljer min pizza bit han tittar lite åt sidan och ser skyldig ut.
- Nja kanske inte alla börjar han.
- För att du har redan bjudit in folk eller hur? Frågar jag och tittar strängt på honom.
- Ja typ. Eller ja det har jag svarar han och gömmer sig under sin mössa. Jag kastar min pizza bit på honom och hoppar sedan på honom.
- Du kan inte bara bestämma sådant själv, det är min lägenhet också skrik skrattar jag fram samtidigt som jag försöker brotta ner honom, men eftersom han är starkare än mig så är det jag som ligger ner rätt snabbt och han sätter sig på mig och håller fast mina armar.
- Men jag lovar du behöver inte göra någonting, bara hjälpa mig handla lite grejer, inget mer! Jag lovar att jag kommer städa allt sedan säger han och släpper mig och vi sätter oss brevid varandra.
- Nja börjar jag.
- Snälla söta Alexandra säger han och kramar mig och gosar upp sitt huvud på min hals så hans år kittlar mig.

- Okej, okej då jag ger mig, men då ska du städa utan min hjälp och inte säga ett knyst om det säger jag och hytter med fingret mot honom.
- Ja, jag lovar säger han och gör seger tecknet.
- Tönt säger jag och skrattat.
- Du kan vara en tönt, ät din pizza nu säger han sedan och kast en pizza bit i ansiktet på mig.  


2012-12-16
20:01:17

Nobody compares to you - Kapitel 3

 

'' Kära dagbok, idag började jag på min nya skola, en kille som heter Andy fick visa mig runt och han råkade också se vad jag brukar göra. Det jag inte vill att någon ska se, det jag inte vill att någon ska veta, det jag inte vill att någon ska höra. Men han såg, han hörde och han vet nu. För att ta det från början, jag kom till skolan jag satte mig ner inne hos rektorn, det var inget speciellt med varken rektorn eller hans kontor. Där fick jag sitta en stund och svara på frågor tills Andy kom in, Han va stor jämfört med mig, jag var 1.70 men han måste vara min över 1.80 och han hade muskler och jag var otroligt spinkig. Rektorn hade sagt att Andy skulle visa mig runt hela dagen och se till så att jag kom in i stämningen här på skolan. Andy och jag började med skolan att gå runt hela, det var en stor skola så det tog en stund. Han var hur snäll som helt ingen tvekan om saken och otroligt rolig, jag har inte skrattat så mycket på länge. Och det var inte heller jobbigt att prata med honom det var så enkelt. Det är inte så att jag har känslor för honom, nej verkligen inte han är en person som man bara klicka med direkt, som kändes äkta men bara kompis känslor. Efter vi hade gått runt på skolan och han hade visat mig skolgården fotbollsplanen, kändes det som vi faktiskt var bra kompisar. Så blev det lunch och eftersom man måste ha ett matkort för att äta i matsalen här och jag hade inte fått mitt stack vi hem till Andy som inte bodde så långt där ifrån. Han drog fram en plåt ur kylen som bestod av lasagne och värmde det i ugnen och dukade sedan åt vi. Vilket jag tyckte va synd, det var gott men jag visste ju såklart att det inte skulle stanna kvar. Men jag behövde en ursäkt så jag ** råkade** spilla lite på min tröja och gick in på toan för att tvätta bort det. Jag hade stängt dörren och satt igång kranen så att vattnet forsade snabbt ner i avloppet och satt mig på knä framför toalettstolen, jag stoppade fingrarna i halsen spydde, jag kände hur det fanns kvar och stoppade ner fingrarna igen och just då öppnade Andy dörren. Jag hade nog kunnat skylla ifrån mig, sagt att jag mådde illa men nu såg han när jag tryckte ner fingrarna i halsen. Han stirrade på mig och stängde sedan dörren, jag fick ut det sista och kände paniken inom mig, tänk om han berätta, sedan spolade jag gjorde rent, tvättade händer och sköljde munnen men lite munvatten jag såg att han hade sen hade jag bara gått raka vägen ut, tagit min väska och gått hem. Det ända jag känner nu är rädslan om han berättar vad han såg, jag hoppas inte det. Men nu rycker ju säkert mina chanser att få några vänner här, alla kommer bara tro att jag är ett freak här också. '' 


2012-12-12
19:44:00

Nobody compares to you - Kapitel 2

Sista andeblicken:                 Jag och Andy skulle jobba där eller jag skulle bara jobba tills jag fått ihop pengar till att plugga. Och det jag skulle jobba med kändes inte så bra att säga ut högt, jag skulle jobba som modell, min mamma fixade det åt mig. Men det var ett jobb som betlade rätt så bra så jag kunde jobba och sedan slippa det.Om två veckor skulle vi flytta och då kände jag att mitt liv kunde börja på riktigt.  

 

 

Två veckor senare stog vi mycket riktigt utanför ett fult hyreshus där vår lägenhet skulle vara. Vi stog utanför den lilla lastbilen vi hade med oss, vi hade alla våra grejer, fast vi skulle åka och handla säng direkt efter vi hade fått upp allt. Klockan var ungefär halv sju på morgonen så vi hade hela dagen på oss.

 

- Ska vi gå upp och kolla? Vänder sig Andy om och frågar mig, jag nickar bara och vi går in genom porten. Huset har tack och lov hiss och vi åker upp till våning sex och ställde oss på våningen. Det fanns två dörrar på ena hängde det en julkrans så den andra måste vara våran. Andy håller nyckeln och jag tar ett stadigt tag om hans hand innan han vrider om låset och slår upp dörren. Lägenheten var stor och luftig för att vara en tre. Eller vi hade varsitt sovrum och så vardagsrummet och kök och toa. Jag vet inte riktigt om man säger trea då. Jag känner hur Andy krama min hand hårt, jag fick en bra känsla direkt när jag kom in här detta skulle bli så bra.Det tog mig och Andy hela dagen att få upp alla grejer och hämta sängarna och alla andra möbler, men mot tolv tiden hade vi fått upp allt om mitt rum var nästan klart några små detaljer kvar bara. Men den stor detaljen kvar var min sko hylla, jag hade en gigantisk hylla som gick från golv till tak som bara består av skor. Det fanns inte mycket mer att säga än att jag älskade skor och var beroende av att köpa dem. Andy skrattade åt mig när han såg min stå och sortera dem och gick sedan för att handla mat.

 


 

 

När jag blir klar med skorna har jag bara en låda kvar, om man inte räknar med alla kläder men jag orkar inte ta dem idag så jag får göra det imorgon. I den sista lådan har jag allt möjligt gamla smyckeskrin, klassfoton och massa dagböcker. Jag börjar sortera och lägga upp allt, när jag ska ta den sista dagboken ramla en lapp ut, en som Andy hade skrivit. Jag förstod direkt att det var dagboken jag hade skrivit när jag hade flyttat till Wolverhampton och blivit kompis med Andy. Jag sätter mig i sängen och letar mig fram till första skoldagen . '' Kära dagbok, idag började jag på min nya skola, en kille som heter Andy fick visa mig runt och han råkade också se vad jag brukar göra. Det jag inte vill att någon ska se, det jag inte vill att någon ska veta, det jag inte vill att någon ska höra. Men han såg, han hörde och han vet nu. ...''


Här har ni kapitel 2, om ni inte kan lista ut det som kommer nästa kapitel vara ett dagboks kapitel, för de som händer där kommer vara en stor del av storyn på ett sätt. Men jag kommer nog bara ha de dagboks kapitlet, om när jag lägger upp det så kan ni ju komentera ifall ni vill ha mer eller inte. eller så kan ni skriva det redan nu!


2012-12-10
17:31:00

Nobody compares to you - Kapitel 1
 

 

Jag sitter framför datorn och stirrar intensivt på skärmen, ska jag eller ska jag inte det är frågan. Om jag gör det kommer nya saker att erbjudas flera dörrar kommer att öppnas och jag kommer att bli självständig om man säger så. Jag är nitton snart tjugo och bor hemma, men min mamma pappa och tvillingbror. Att vi är tvillingar ser nog ingen, jag är blond med blå ögon, han är brunett med gröna ögon. Vi är inte lika på andra sätt heller än att vi ställer upp för varandra. Och våra namn är lika Alexander och Alexandra, våra föräldrar kunde inte varit med originella med det. Fast tur för mig så gillar inte Alexander något smeknamn och svarar inte någon om de kallar honom Alex, han svarar bara till Alexander, vilket ger mig tur, jag föredrar Alex eller A.

 

Men åter till skärmen nu igen, skulle jag eller skulle jag inte, Andy var ju med på det, det hade han varit från början det var till och med han som hade gett det som förslag. Jag tittade på klockan, 17.58. Jag hade två minuter på mig, jag tog ett djupt andetag och klickade på datan, sedan tog jag upp mobilen och letade fram Andy och ringde honom. Det tog bara två signaler innan hans mörka stämma fyllde upp ljudet.

- A, så vad händer?
- Jag tog det sa jag och log. Jag hörde ett litet glädjetjut i bakgrunden.
- Fan va bra, du är bäst a du vet det va.
- Tackar, tackar jag vet sa jag och skrattade, Andy fick alltid mig att skratta.
- Du kom ner till grillen jag är här med några kompisar, kom så ska vi fira,
- Andy det är en tisdag.
- Men du går inte i skolan eller hur? Nej precis, så ta nu din snygga rumpa ner hit så ses vi då sa han och la på. Jag skrattade åt honom, han var det tokigaste människan jag kände.

 

 

Jag gick ut i hallen och drog på mig min vita halsduk och min gröna jacka, ett par boots och min väska. Det var ju redan December 2012. Jag kan inte fatta att jag flyttade hit till Wolverhampton för två år sedan. Hade jag inte gjort det hade jag nog aldrig träffat Andy. Och nej vi är inte ett par, vi har aldrig varit och kommer aldrig vara, vi är bästa vänner vi är så nära varandra och vi har aldrig haft känslor för varandra på det sättet, det skulle inte bara funka vi är gjorda föra att vara vänner. Jag promenerade ner till grillen fast det låg snö på marken tog det tjugo minuter. Där inne var det varmt och luften var full med skratt och prat, jag såg Andy sitta i ett av båsen med några killkompisar. Fast jag hade bott här i två år så var jag inte riktigt kompis med Andy vänner med det spelade ingen roll.

- Hallå Alex säger en av dem när jag kommer fram.
- Hejsan svarar jag och sätter mig brevid Andy.
- Ska vi berätta då? Frågar han och tittar lite lurigt runt omkring sig.
- Berätta vad? Frågar killen mittemot mig.
- Jo det är såhär att jag och Alex ska börjar Andy och tittar på mig.
- Flytta till London tillsammans säger jag och skrattar.

Japp, jag och min bästa vän ska flytta till London tillsammans, det var de jag var tvungen att bestämma innan om vi skulle ta lägenheten eller inte, men jag valde rätt det visste jag. Jag och Andy skulle jobba där eller jag skulle bara jobba tills jag fått ihop pengar till att plugga. Och det jag skulle jobba med kändes inte så bra att säga ut högt, jag skulle jobba som modell, min mamma fixade det åt mig. Men det var ett jobb som betlade rätt så bra så jag kunde jobba och sedan slippa det.

Om två veckor skulle vi flytta och då kände jag att mitt liv kunde börja på riktigt.  


Så jag började om, hoppas ni tycker om den nya novell, komntera nu!


2012-12-09
21:44:54

Update
Som ni ser eller inte så har jag tagit bort Rock Me novellen, en av anledningarna är att jag inte är nöjd med den, jag visste inte hur jag skulle utveckla den eller fortsätta så jag valde att avsluta den ( ta bort den) och börja på en ny istället. Den kommer upp imorgon eller tisdag.

Så det är därför det har varit så dålig uppdatering, men det ska bli bättre lovar!