onednovellstorys

2014-02-04
22:01:08

Kapitel 10 . You make me happy

Sista andeblicken:Fem i tolv plingar min mobil och det är från Harry. '' Utanför!'' Jag hoppar upp och går och tar på mig mina skor och jacka, Ann sover fortfrande och sen springer jag ner till Harrys bil och hoppar in. Han ler emot mig och kramar mig. 
'' Hej''säger han. 
'' Hej'' svarar jag och ler tillbaka och han startar bilen och börjar köra.


 

 

 

 

 

Vi stannar utanför Harrys hus och han låser upp dörren där vi båda kastar av oss skorna. Sen går vi in i köket.
'' Jag tänkte att vi kunde göra pannkakor? jag har inget annat direkt hemma.'' Säger han och flinar emot mig.
'' Det låter super'' svarar jag och flinar. Harry plockar fram ingredienserna och ställer fram det på bänken.
'' Jag blandar ihop mjölet och salet sen så häller du i mjölen i det?'' säger Harry och jag nickar. Han häller ner mjöl och saltet i en bunke han blandare ihop det och sedan häller jag ner halva andelen av mjölken, han blandar och jag häller ner resten sen vispar vi äggen.
'' Smeten blir bättre om vi låter den stå i några minuter'' säger jag.
'' Jag litar på dig'' säger Harry och ler emot mig. Jag ser ett litet mjöl berg på bänken och försöker så smidigt som möjligt att få de i handen utan att Harry ser det och lyckas med det, han tittar ner i sin mobil och när han tittar upp igen kastar jag det på honom, han får det i ansiktet och stirrar på mig i några sekunder medans jag börjar skrattat, sen ser jag att han sträcker sig efter påsen med mjöl och jag börjar springa och han kommer efter.
'' Harry nej'' halv skriker jag, vi stå på varsin sidan av bordet och han på andra sidan.
'' Jag ska ha hämnd'' säger han.
'' Nej'' skrattar jag fram. Sen börjar vi springa runt köket igen tillslut är vi på samma stället av bordet igen. Nu är typ hela hans golv fullt av mjöl.
'' Harry titta på ditt golv'' fnissar jag fram. Han tittar runt omkring sig och börjar skratta, sen tittar han ner i påsen.
'' Jag har lite kvar i påsen jag får hälla det på dig'' säger han och tittar på mig.
''Okej'' säger jag och går fram till honom. Sen kniper jag ihop ögonen och känner hur han häller den lilla mjölet över mig. Sen tittar jag på honom.
'' Nöjd?''
'' Du ser verkligen jätte söt ut'' säger Harry och slänger mjöl påsen i soporna.
'' jag kan damsuga så kan du göra pannkakorna'' säger jag.
'' Absolut om du vill'' Svarar Harry, jag nickar och han går och hämtar en damsugare och jag börjar suga upp mjölen mendas han steker pannkakorna men jag blir dock klar först.
'' Sätt du dig i vardagsrummet sålänge så kommer jag snart'' säger Harry och blinkar till mig. Jag ler och sätter mig i soffan och tittar igenom instagram. Efter en stund kommer Harry ut med två tarlikar med pannkakor. Han sätter ner de framför mig de har sirap och jordgubbar .
'' Harry har du skärt den i hjärtan?'' Frågar jag och inspekterar pannkakorna framför mig.
'' Ja'' svara han och ler. Jag ler tilbaka och känner hur jag rodnar.
'' Du hade rätt med smeten de är mycket godare nu'' säger han.
'' Min mamma lärde mig de tricket hon är kock så jag litar på henne''
'' Det är väl de mest logiska'' säger han och flinar. Vi äter upp och Harry tar upp talrikarna.
'' Sitt kvar, jag har en grej till'' säger han och går ut i köket.

Han kommer ut med två glas med choklad glass med grädde på, och sätter de framför oss.
'' När gjorde du detta?'' Frågar jag.
'' igår kväll'' svarar han, '' jag måte få ut allt ur kylen känns det som'' säger han sen. Jag tar en sked.
'' Det va gott''
'' Uh vilken tur, jag kan nog misslyckas med det mest'' säger han och jag skrattar. Vi äter upp och sitter vi kvar i hans soffa och pratar ett tag, han håller också om sitt lilfinger runt mitt och jag bryr mig inte om det utan låter han göra det.
'' Vart har du toan?'' Frågar jag.
'' Runt hörent till vänster'' svara han och jag reser mig upp och går in på den stora toaletten. När jag kommer ut sitter inte Harry i soffan och jag går runt och letar efter honom och hittar han i köket där han ställer in glasen. Jag ställer mig i dörrkarmen och tittar på honom och han vänder sig om och tittar på mig och ler jag ler tillbaka och betraktar honom, hans mukulösa rygg och och lockarna som lekar i hans nacke. Hans leende med hans smilegropar han är förbannat snygg, nu kommer han emot mig och jag känner på luften att den blir mer spänd är det nu han ska kyssa mig igen, för den här gången kommer jag gå med på det.

Han ställer sig framför mig och vi tittar varnadra i ögonen sedan lutar han sig försiktigt framåt som om han kollar ifall jag vill men när han ser att jag inte ryggar tillbaka så lägger han sina läppar på mina och vi kysser varandra, det är varmt och smakar glass och det är helt underbart. Sedan lämnar hans läppar mina och han ler stort emot mig.

 


Några timmar senare lämnar han av mig vid sin lägenhet, hans väskor liggger i bagasutrymmet.
'' Så när jag kommer hem, får man bjuda ut dig igen?'' Frågar han och ler.
'' Absolut'' svara jag och ler tillbaka. jag tittar ner på mina nagelband.
'' Vad är det?'' Frågar Harry.
'' Jag har tänkt, och jag har upptäckt att du gör mig glad'' säger jag och tittar på honom, han lutar sig fram och kysser mig mjukt.
'' Du gör mig glad''