onednovellstorys

2012-09-30
21:13:17

Stole my heart - kapitel 13
Sista andeblicken: 
 Efter att uttråkat sluddrat igenom halva tidningen såg jag det, något jag verkligen behövde. Jag slängde på mig ett par jeans och en tröja sedan sminkade jag mig snabbt sen tog jag min jacka och skor och gick mot något jag verkligen behövde i mitt liv.  
 


 

 


Jag kom hem någon timme senare med min nya livskamrat, Sötnos min nya lilla hundvalp. Hon var en åtta veckors liten Mops och det hade varit kärlek vid första ögonkastet. Jag hade också varit och köpt annats som jag behövde, expediten i affären hade varit snäll och hjläpt mig med allt så nu hade Sötnos allt hon behövde. En liten mysig säng, matskål , vattenskål och massa leksaker. Hon gick försiktigt runt i lägenheten och luktade lite på allt. Jag gick in i vardagsrummet och hon följde efter och hoppade upp på soffan med mig. Vi satt och myste där en stund samtidigt som jag försökte lära henne att sitta, ligga och allt annat på mitt komando. Fast tillslut såg det ut som om hon började bli kissnödig.
Vi gick en runda runt parken som låg en bit från mitt hus, hon var en lydig hund och gick snällt brevid min sida och började inte busa. Och den natten sov hon i min säng, det kändes lite som en befrielse att hon låg där det fyllde upp ett tom rum att ingen låg där längre när någon hade gjordet det i åtta år.

 

När min väckarklocka ringde nästa morgon började Sötnos slicka mig i ansiktet för att vara säker på att jag skulle vakna. Jag skrattade åt henne och la ner henne på golvet, hon var den gulligaste hunden man kunde tänka sig. Hon följde efter mig överallt när jag gick fram till garderoben för att byta om, vilket var ännu gulligare att när jag klädde av mig för att ta på mig nya kläder la hon sig på golvet och la huvudet i tassarna som för att inte titta när jag bytade om. Jag log och drog sedan på mig svarta strupebyxor en vit klänning med en grå stickad kofta till. Jag lät håret hänga löst sedan satt jag och Sötnos tillsammans och åt frukost hon tiggde lite då och då annars var det lugnt. Fast när ajg hade borstat tänderna och skulle ta mina skor för att gå hade hon dragit fram ena till mig och började att dra den andra fast när hon såg att jag hade kommit gick hon och satte sig vid den hon dragit fram. Jag böjde mig ner och drog in henne i min famn.
- Du är världens bästa Sötnos sa jag och pussade henne. Sedan tog jag på mig skor, jacka och tog min väska, satte på Sötnos hennes koppel och vi gick till jobbet. Jag hade sett flera andra på jobbet som hade haft hundar med sig så jag skulle inte tror att de skulle vara något problem.

 

Och det verkade det inte vara heller, jag gick in i studion och Charles va den första som reagerade.
- Hej Cissi och en hund? sa han frågande och tittade konstigt på mig.
- Ja en hund är hon inte söt? Jag kallar henne Sötnos sa jag med ett leende.
- Jo visst det är hon men jag är allergisk mot hundar sa Charles då.
- Oj shit sa jag och paniken inom mig steg juag kunde inte bara lämna henne hemma.
- Ehh skulle jag kunna ha henne här en liten stund till jag har fixat någon som kan ta henne? Jag tittade oroligt på Charles.
- Avisst de ska nog kunna gå.
- Bra sa jag och drog upp min mobil jag hade bara en person som jag kunde ringa. Det gick några singnaler innan en pigg röst svarade.
- Hej det är Liam.
- Hej Liam det är Cissi jag har ett litet problem som jag undrade om du kunde hjälpa mig med?
- Det kan jag säkert vad är det? Jag förkalrade snabbt hela grejen för Liam som sa att han kunde vara där om en kvart. Tur de jag hade bara Liam att ringa eftersom jag gissade på att han var uppe och att jag hade hört att han var bra med djur.

 

En kvart senare kom Liam tyst in i studion och tog Sötnos med sig och hennes grejer, jag skulle åka hem till han när jag hade slutat för att hämta henne. Dagen gick hyvsat snabbt och jag kunde inte längta mer efter Sötnos att jag nästan halvsprang hem till Liam. När ajg kom ditt satt Liam och snackade i telefon och Zayn satt och gullade med Sötnos.
- Du är verkligen bra med henne sa jag till honom.
- Äsch man blir så när man är lite kär sa han och kramade min lilla valp.


Så nu är kapitel 13 uppe, vad tyckte ni om denna då?
 
Tänkte också svara på en fråga. 
Från Anonym: **hej! en fråga bara, hur gammal är du ? och vad vill du få ut med skrivandet ? Du skriver jätte bra, ville bara påpeka det :) **
Svar: Hej tack så mycket! jag är sjutton år i november, jag älskar att skriva och vill släppa en bok innan jag dör, jag hade inte haft något emot att journalist men det ska jag nog plugga på högskola efter gymnasiet, jag vill ha ett jobb som jag kan luta mig på ifall det inte går bra med de andra jag väljer att plugga. :).
 
 
Hoppas ni har det bra och jag vill ha massa massa fina komentarer nu, då går det snabbare till nästa kapitel kommer upp!

2012-09-30
14:41:18

det går lite segt
Hej! varför det går lite segt med uppdateringen är för att jag har fått en ny data och mappen där jag har alla novell och de nya kapitlet är låst, så måste vänta tills min styv pappa kommer hem vilket han gör ikväll så ska be han fixa de då. Ha tålamod nästa kapitel ska komma upp ikväll har jag bestämt mig för.

2012-09-27
17:22:45

Stole my heart - kapitel 12
Sista andeblicken:
Men jag valde att inte bry mig, jag satte mig ner i soffan och började spela mot Liam och efter tio minuter ledde jag stort, Liam svor lite tyst i hörnet och jag skrattade, trots den kapen ajg hade inombords, trots allt som hände inuti i mig, trots att det kände som om jag skulle gå i sönder när som helst, mådde jag bra just nu.  
 


 

 

Resten av den veckan hängde jag mest med Niall och de andra för när jag var med dem var det som en befrielse, alla mina problem hade satts bakom en spärr i hjärnan och störde mig inte för ens jag hade sagt hej då till dem. John var mycket att tanka på och att gå igenom bit för bit, men ibland kändes det som allt gick bättre nu när vi hade gjort slut. Jobbet gick bättre eller det hade ju gått bra innan men jag hade fått en så stor chans som jag aldrig ens vågat drömma om, om ungefär en månad skulle det vara den årliga stadsbalen, en bal för premiärministern och högt uppsatta människor i politiken, och man bjöd alltid in de hetaste eller mest omtyckta kändisarna just då och gamla älskade. Och lilla jag skulle ditt och göra ett reportage om det eller jag och Will skulle ditt och göra ett reportage om det.

 

Det som gjorde det bättre var att Niall och killarna skulle ditt, och Niall var en stor del av mina tankar nu för tiden, han dök alltid upp fast jag satt och gjorde nummer två eller låg och kollade på världens sämsta program eller om jag kollade gamla foton på mig och John. Det var något med den där lilla blonda killen han satt där och han ville inte ut ur min näthinna det var som om han hade limmat fast sig där. Han var otroligt rolig, charmig och han såg väldigt bra ut. Men jag hade satt in mig själv på att inte bli kär i någon inte ens Niall, jag skulle inte bli kär. Brad Pitt hade kunnat komma fram till mig och fria och jag hade sagt nej, eller det är Brad Pitt jag hade nog varit tvungen att tänka på den en stund. Men man fattade poängen. Niall var en underbar kompis som jag inte skulle vilja förlora ur mitt liv, han hade växt på mig och blivit någon som jag höll nära och verkligen inte ville förlora. Klart jag inte skulle vilja förlora någon av killarna men jag visste att om jag förlorade Niall skulle det göra mest ont.

 

 

Jag suckade om vände mig om i sängen, det var söndag och jag hade städat för längesedan och jag hade inget att göra, jag låg bara där och kände mig ensam. Jag tog motvilligt upp en tidning som jag redan hade läst, men jag var tvungen att gör något. Efter att uttråkat sluddrat igenom halva tidningen såg jag det, något jag verkligen behövde. Jag slängde på mig ett par jeans och en tröja sedan sminkade jag mig snabbt sen tog jag min jacka och skor och gick mot något jag verkligen behövde i mitt liv.  


2012-09-24
14:00:00

Stole my heart - kapitel 11
Sista andeblicken:
Jag kände hur det vibrerade i min fick och såg att det var ett sms från Niall. * Du vi hade aldrig den fifa matchen igår vad sägs att komma över och ha en turnering med mig och killarna? :) *. Jag log den killen kunde få mig att le hur jag än mådde. * Visst jag kommer om en stund* knappade jag in reste mig, vände mig och tittade bort mot svanarna som nu var bort innan jag började gå mot Nialls lägenhet.
 


 

 

Efter ungefär en halv timme kom jag till huset där killarna hade sina lägenheter, jag gick upp två trappor och letade på de fem dörrar efter Nialls och hittade den längst ner i korridoren. Jag knackade hårt tre gånger och lyssnade men det hördes inget ifrån hans lägenhet, jag knackade igen lite högre denna gången men fortfarande inget, sen hörde jag ett skratt längre ner och såg Niall och Harry som stog i Harrys lägenhet.

- Jag kanske skulle sagt i vilken lägenhet vi var i sa Niall och flinade.

- Kanske de sa jag och kramade honom sedan vände jag mig till Harry.

- Tjena Cissi sa han och kramade mig.

- Hej Harry sa jag , det var längesedan.

- Det känns inte så Niall slutar nästan aldrig prata om dig sa han med världens största flin, Niall gav honom en ond blick och slog honom på armen Harry skrattade bara och gick in i lägenheten. Vi följde efter. I vardagsrummet satt bara Harry, Felicia, Liam och Zayn. Just när vi kom in rapade Niall högt.

- Niall du är så himla sa Felicia och vände sig om men avbröt sig när hon såg mig. Oj hej Cissi sa hon sedan och log Liam och Zayn vände sig om och log och reste sig sedan för att krama mig. Sedan kom Felicia hennes mage började puta ut lite mer nu och man kunde ana att hon var gravid.

 

 

Jag satte mig i soffan och killarna började genast spela, Felicia himlade med ögonen och skrattade.

- Vill du har något att äta eller dricka? Eller så är det bara jag som är sugen på allt hela tiden frågade hon.

- Du är inte den ända sa Niall från sin plats på golvet.

- Men Niall när är du inte sugen på något, om några år är du smällfet tro mig sa hon, Niall kastade en kudde på henne.

- Lite törstig är jag nog sa jag som svar på hennes fråga. Hon nickade och vi gick ut i köket.

- Hur är det med dig då? Frågade hon nu på svenska.

- Det är väl okej sa jag också på svenska.

- Det är lugnt att vi pratar svenska va? Jag pratar nästan aldrig det längre, bara när jag pratar med gamla kompisar från Sverige eller min mamma, fast det är ju inte så ofta sa hon samtidigt som hon hällde upp cola i två glas och satte dem på borde och vi satte oss ner så vi satt mitt emot varandra.

- Det är klart jag har inte pratat svenska så mycket heller, det känns som jag håller på att glömma det sa jag och skrattade.

 

 

Vi satt tyst en stund innan Felicia sa något.

- Niall sa att du hade gjort slut med din pojkvän, jag tänkte att du kanske vill prata om det, Niall sa att ni hade snackat lite men jag är en tjej jag kanske förstår lite mer.

- Äsch det är ingen stor grej egentligen, han var otrogen och jag kastade ut honom och det var det, jag fattar om du inte förstår du och Harry har säkert haft det perfekt förhållandet sedan början sa jag eftersom det var det jag trodde, de såg ut som om de var gjorda för varandra. Men till min förvåning skrattade Felicia åt det.

- Jag önskade det sa hon och skrattade mer. Jag tittade konstigt på henne.

- Jag förstår inte, det verkar som om ni är perfekta för varandra som om ni var gjorda för varandra. Hon flinade igen.

- Det kan verka så men det har inte alltid varit så.

- Vill du berätta? Jag är rätt trött på att berätta om mitt det hade varit skönt och höra någon annan berätta något sa jag och tittade lite bedjande på henne.

- Eh ja hur ska man börja, jag flyttade hit från Sverige, min mammas man jobbade med killarna och de kom hem till oss och Harry som han har sagt själv blev kär i mig på en gång sa hon och skrattade.

- Det låter ju gulligt sa jag.

- Ja det var det, sen så kollade vi två på en film sen så gjorde jag bort mig lite sedan kysste han mig och jag typ kastade bort honom och undvek honom i någon vecka innan jag tillslut inte kunde ignorera hur jag kände längre, sen blev vi tillsammans och det var i början på sommaren och när jag hade börjat skolan var jag ute med en killkompis Ed.

-Ed? Avbröt jag henne frågande.

- Inte han Ed sa hon och flinade. Ed var en kompis till mig så hängde vi och han sa att han var kär i mig och kysste mig och någon fick det på bild sen efter det var det slut ett bra tag, vi pratade inte förens November på min födelsedag och han kom full och sa att han hade gjort fel som inte trott mig och massa såna grejer men jag klarade inte av det, han hade krossat mitt hjärta ordentligt. Sedan var jag i Sverige och jag och min kompis var på klubb jag blev för full stöte på Harry vi gjorde vuxen lekar i en skrubb sedan åkte jag hem pratade inte med honom på en månad sedan hade jag fått reda på att jag var gravid, vi pratade ut och sedan dess har det varit vi.

 

 

Jag tittade fundersamt på henne.

- Så detta är ditt andra barn? Frågade jag försiktigt.

- Verkligen inte, jag var bara sjutton då jag gjorde abort då men jag skulle aldrig klara av att göra det igen, varken jag eller Harry sa hon och log.

- jaha, men om ni ska ha barn borde ni inte ha ett eget ställe?

- Det har vi men det renoveras, vi bygger ett barnrum och jag tror vi hade mögel så det var lika bra, vi bor här så länge sa hon och himlade med ögonen.

- Är du trött på det?

- Om jag är jag vill här ifrån, Louis och Elenore har smitit iväg till Paris i veckan jag avundas dem. Jag skrattade och då samtidigt stack Niall in huvudet.

- Ska du spela Cissi?

- ja absolut var bered att få era rövar kickade sa jag och gick ut, men när jag tittade bakåt såg det ut som om Felicia gav Niall en tumme upp. Varför hade hon gjort det.

 

Men jag valde att inte bry mig, jag satte mig ner i soffan och började spela mot Liam och efter tio minuter ledde jag stort, Liam svor lite tyst i hörnet och jag skrattade, trots den kapen ajg hade inombords, trots allt som hände inuti i mig, trots att det kände som om jag skulle gå i sönder när som helst, mådde jag bra just nu.  

 


Nu har ni fått ett ganska lågt kapitel, så det var del elva vad tycker ni hittills?

Vad tror ni kommer att hända, börjar det hända grejer mellan henne och Niall eller?

Komentera på nu så jag har massa fina kometarer när jag kommer hem!


2012-09-23
09:00:00

Stole my heart - kapitel 10
Sista andeblicken:
Och innan jag visste ordet av hade Niall tagit tag i mig och kramade mig hårt, det var skönt jag kramade hårt tillbaka han sa heller inget vilket var skönt och jag kände att nu skulle jag kunna få gråta ut, så jag släppte det och alla tårar började rinna och jag snyftade lite högt och Niall höll om mig ännu hårade.  

 

Niall höll om mig länge ända tills jag hade slutat gråta och låg helt stilla i hans famn, då släppte han mig, han höll sina händer på min axlar och vi satt rakt framför varandra och tittade varandra i ögonen. Niall såg ju bra ut förutom att hans tröja hade blivit lite blöt, men jag kunde inte varit en vacker syn, jag hade ju gråtit en massa och snorat och allt. Jag började torka av lite på tröjärmen.

- Ehh Niall du behöver inte stanna om du vill, jag kan inte vara det roligaste sällskapet just nu sa jag och snörvlade. Till min förvåning skrattade han.

- Men jag gick hit för att umgås med dig, och om du nu har det svårt just nu behöver du ändå nog och jag kommer alltid finnas här för dig Cissi, alltid vad som än händer sa han och tog undan en hårslinga från mitt ansikte. Jag log.

- Tack Niall, du är verkligen bäst just nu, men kan vi inte äta nu jag är döds hungrig sa jag. Han skrattade och tog upp maten som nu hade kallnat.

 

 

Niall sov över den kvällen på soffan och sov djupt när jag gick till jobbet, jag lämnade en lapp med en extra nyckel och skrev att han kunde ta vad han ville i kylskåpet och att låsa efter sig och slänga nyckeln i brevlådan efter. Jobb dagen gick rätt bra, jag hade berättat för Will och Charles vad som hade hänt och de var förstående och frågade inte så mycket vilket var skönt jag orkade inte direkt prata om det. Efter jobbet kände jag inte direkt för att gå hem det kändes lite jobbigt. Så jag bestämde mig för att gå runt lite. Jag vandrade runt tills jag hittade en liten park med en näckrosdam runt damen fanns det några stenbänkar. Jag gick och satte mig på en av dem och studerade näckrosornas blad som flöt runt och nuddade varandra för att sedan flyta iväg igen.

 

Lite längre ner i damen simmade två svanar som lutade huvudet ihop som man alltid ser på film. Jag undrade om jag någonsin skulle hitta rätt igen, om jag någonsin skulle kunna vara lycklig igen om jag skulle hitta någon som fullgjorde mig som John hade gjort om jag någonsin skulle kunna lite på någon kille igen. John hade krossat mitt hjärta ordentligt och fast jag hatade honom för det han hade gjort älskade jag honom fortfarande. Det var lite självklart vi hade varit tillsammans så länge att ingen hade nog kunnat släppa den personen på tre dagar. Det skulle ta tid och jag skulle ta hand om mig själv. Jag skulle ta hand om mig själv, fast John hade aldrig varit en sån kille som aldrig hade låtit mig vara själv, han förstod att jag behövde vara för mig själv och att jag satte mig själv först i vissa situationer. Jag kände hur det vibrerade i min fick och såg att det var ett sms från Niall. * Du vi hade aldrig den fifa matchen igår vad sägs att komma över och ha en turnering med mig och killarna? :) *. Jag log den killen kunde få mig att le hur jag än mådde. * Visst jag kommer om en stund* knappade jag in reste mig, vände mig och tittade bort mot svanarna som nu var bort innan jag började gå mot Nialls lägenhet.  


 

Kort kapitel igen, åker iväg imorogn som sagt men är hemma på tisdag och ska nog skriva på onsdag för kommer hem sent på kvällen, men det kommer upp ett kapitel redan imorgon ( måndag) någon gång under dagen, så håll utsik. så  ni kan hålla er tills onsdag torsdag, det kommer upp någon av de dagarna iallafall!

 

Ha det awesome så länge!


2012-09-19
17:43:15

Stole my heart - kapitel 9
Sista andeblicken:
- Cissi va fan sa han och gnuggade sin arm.
- Och jag byter lås imorgon så det är inte lönt att du kommer tillbaka, ha det bra John och ta aldrig kontakt med mig igen. Sedan smällde jag igen dörren låste och la mig på golvet och började gråta hejdlöst.   
 
 

Nästa dag stannade jag hemma igen bara för att få det verka trovärdigt att jag hade varit sjuk och för att jag var tvungen att vara här när låssmeden kom. Han kom rätt tidigt vid nio på morgonen och var klar vid elva. Jag la mig i soffan och gick in på datan och in på facebook. Igår sent på kvällen hade jag ändrat relationsstatus och raderat alla bilder på mig och John. Jag hade massa komentarer som det stog nästan likadant i alla '' vad har hänt?'', '' nej det kan inte vara sant! '' och '' finns för dig''. Jag skrattade lite åt det för av alla dessa människor hade tre kompisar till mig ringt igår och prata med mig, Emma, Hanna och Patric. Patric var den jag blev mest förvånad över att han ringde, han hade alltid varit mer Johns kompis än min men han hade sagt att han hade varit rätt trött på John hur länge som helst och hängde mest med honom för att John brukade alltid vara med mig och han tycket att jag var as ball att hänga med.

 

 

Min mobil pep till och jag hade fått ett sms av Niall, undrade vad han ville. Jag låste upp mobilen och läste meddelandet, '' Hej Cissi, hörde att du var sjuk, jag har inget att göra jag kan komma över med lite soppa eller något och ett av våran fifa spel så kanske det muntrar upp dig? :) xx''. Jag log för mig själv vad var det med den här killen jag hade känt han i knappt en vecka men det var som om vi har känt varandra hela livet, han kunde få mig att skratta åt absolut ingenting, jag log igen och svarade snabbt '' Absolut, men inte soppa ta vad helst du vill, kom över när du har lust så smsar jag dig min adress :) xx ''. Sedan tittade jag ner på mig, jag hade samma kläder som igår de var svettiga och fulla med smink eftersom jag hade pratat med de kompisar från Sverige och min mamma i flera timmar. Tur de att Niall skrev då '' Bra, skicka adressen så kommer jag om typ en timme :) xx''. Jag skickade snabbt min adress och hoppade sedan in i duschen.

 

Efter en halv timme var jag ute och kollade mig själv i spegeln, mina ögon var rödsprängda tyvärr så hade jag inte kvar det från när jag var liten, grät jag när jag var liten på kvällen syntes inte det nästa dag men nu kunde det synas i två dagar. Jag drog på mig ett par jeans en tröja med americas flagga på en en mjuk kofta. Jag lät håret hänga nere så det kunde torka snabbare, sedan borstade jag tänderna och tog en huvudvärkstablett. Sedan satt jag och väntade på Niall.

 

En stund senare ringde det på dörren och där stog han i en frå tröja och jeans med en stor mac donalds påse i ena handen och en annan liten påse i andra.

-Hej Niall sa jag och kramade han.

-Tjena sa han och kramade tillbaka.

- Kom in sa jag och gjorde en gest mot lägenheten Niall sparkade snabbt av sig sina skor och följde efter mig in till vardagsrummet. Han tittade sig omkring.

- Vad? Frågade jag och flinade.

- För att du bor med din kille verkade det inte som om en kille bor här sa han med ett flin, jag harklade mig och viskade tyst.

- Ehh John bor inte här längre.

- Oj eh varför då? Frågade Niall försiktigt men han lade snabbt till. Du behöver inte berätta om du inte vill Cissi.

- Han var otrogen mot mig så jag kastade ut honom igår viskade jag tyst igen. Jag kände också en tår rinna långsamt ner för min kind och torkade snabbt bort den. Och innan jag visste ordet av hade Niall tagit tag i mig och kramade mig hårt, det var skönt jag kramade hårt tillbaka han sa heller inget vilket var skönt och jag kände att nu skulle jag kunna få gråta ut, så jag släppte det och alla tårar började rinna och jag snyftade lite högt och Niall höll om mig ännu hårade.  


Okej kort kapitel men nu fick ni ett ska försöka skriva i helgen för jag ska iväg till östa götaland måndag och tisdag nästa vecka så kommer ha fullt upp lite i helgen också så ska försöka skriva så mycket och sätta tidsinställda inlägg så de kommer upp något.

Men komentera på nu brudar. 

NI vet att jag älskar er


2012-09-17
21:23:35

Stole my heart - kapitel 8
Sista andeblicken:
 Det jag hade sett satt som limmat på min ögonhinna och bilden skulle nog inte komma där ifrån jag kände tårarna börja rinna ner för kinden jag tog snabbt bort den med handen men det kom hela tiden fler, när jag kom hem la jag mig ner på golvet och grät.Någon timme senare kom John hem och jag flög in i hans armar och höll honom hårt intill mig, vi hade saknat varandra att vi inte en kom till sov rummet.  
'

 
 
 
 
 

Nästa morgon smög jag iväg till jobbet medans John låg och sov, eller John trodde att jag skulle till jobbet jag hade ringt och sjukanmält mig, jag skulle undersöka det jag hade sett igår om det var sant eller något jag bara inbillat mig. Jag gick några få kvarter och satte mig på Starbucks för att vänta en stund, det var för tidigt på morgon att något skulle hända just nu. Jag beställde en Mocha latte och en macka och satte mig vid ett av fönsterna och satte in mina hörlurarna och lyssnade på killarnas morgon show. Will och Charles var lika roliga som alltid fast de sa att de saknade mig.

 

 

När klockan närmade sig tio när jag gick ifrån starbucks och ner mot stället där jag skulle spana. Jag satte mig på en bänk som gömdes av ett par buskar , jag satt där ett bra tag innan personen jag hade väntat på gick ut genom porten och vidare ner på gatan jag väntade tio sekunder innan jag följde efter. Vi gick i ungefär tio minuter innan personen stannade sedan tog det en minut och allt ajg hade fruktat var sant, mina ögon tårades men jag försökte samla mig och tog upp min mobil och knäppte några bilder, sedan torkade jag bort mina tårar och gick in mot London city.

Inne i centrum hittade jag en foto butik där jag gick in och frågade om jag kunde få skriva ut några bilder från min mobil, en halvtimme senare var jag klar med bilderna i väskan och började vandra hemåt.

 

 

Några timmar senare kom John hem för att mötas av något chockade i hallen fanns det nu några kartonger märkta med JOHN och fast klistrade bilder på honom och tjejen han hade träffat innan idag.

- Va fan är detta Cissi hörde jag han ropa ifrån hallen, jag gick ut från vardagsrummet.

- Precis vad det ser ut att vara sa jag och satte armarna i kors.

- Vad är det du håller på med? Frågade han nu som jag var en liten flickan.

- Jag kastar ut dig, det ser du väll eller är du helt dum i huvudet?

- Varför då?

- Är du blind eller skrek jag mot honom och rev av en av bilderna och viftade den framför ögonen på honom.

-Cissi började han, men jag avbröt honom.

- Du tror att du bara kan valsa omkring och göra vad du vill, men det är okej John vill du ha sex med någon annan tjej är det lugnt men du är inte här eller är tillsammans med mig samtidigt som du gör det skrek jag.

- Cissi, det där är inte jag sa han lugnt, han trodde verkligen jag var korkad.

- Klart det är, jag såg er igår men jag var inte säker så jag följde efter dig idag, jag såg er hur tror du annars jag fick dessa bilderna skrek jag ännu högre. Tårarna rann ner i fullt fart för min kinder och mitt smink började följa med. Jag stirrade på John, han stirrade på mig det var som om vi hade en stirrar tävling.

- Åtta år John, åtta år viskade jag tillslut, vi har varit tillsammans i åtta år var det verkligen värt att kasta bort det på ett ligg.

- Exakt Cissi åtta år låt inte ett litet snedsteg som detta förstöra detta sa han och gick fram och kramade mig, jag knuffade bort honom.

- Du slängde bort åtta år inte jag, detta är ditt fel inte mitt jag har varit helt perfekt mot dig jag har gjort allt för dig och det är så du tackar mig.

 

 

Allt i min kropp skrek av ilska jag öppnade ytterdörren tog den första av Johns lådor och kastade ut den och sedan nästa, John försökte stoppa mig men jag fick ut alla och tillslut stog han i dörröppningen.

- Du kan inte bara slänga ut mig såhär Cissi sa han argt mot mig.

- Klart jag kan lägenheten står under mitt namn.

- Och var hade du tänkt att jag ska bo? Eller du bryr dig inte?

- Nej det gör jag inte du kan bo på gatan så vitt jag bryr mig om, men din lilla slampa tar väll emot dig. Jag knuffade ut honom så han ramlade över en aav sina lådor.

- Cissi va fan sa han och gnuggade sin arm.

- Och jag byter lås imorgon så det är inte lönt att du kommer tillbaka, ha det bra John och ta aldrig kontakt med mig igen. Sedan smällde jag igen dörren låste och la mig på golvet och började gråta hejdlöst.   


2012-09-12
21:07:53

Stole my heart - kapitel 7
sista andeblicken:
- Hej Niall ropade jag rätt högt. Han vände sig om och sken upp i ett stort leende.
- Hej Cissi sa han och kramde mig när jag kom fram.
- Fryser du inte? Frågade jag och tittade på hans tunna tröja.
- Nej flinade han. Ska vi gå? Sa han sedan med sitt fina leende.
- Absolut sa jag och vi började gå ner mot parken.  
 
( park bilden.. tänk inte på att de är gamla, tänk nu er Niall och Cissi)

Jag och Niall gick mot parken som låg vid deras hus, det var lite tyst mellan oss det kändes som han var nervös.

- Så vad tycker du om London hittills? Frågade han efter några tyst minuter.

- Hittills är det jätte bra, ni alla som jag har träffat är helt underbara sa jag med ett leende på läpparna samtidigt som jag sprakade lite löv.

- Tur det sa han då och skrattade.

- Men du kan ju inte tycka det är så hemskt, senast jag hade koll på er hade ni släppt ert andra album, och det gick väll lika bra som de först? Sa jag och tittade på Niall..

- Jo det gick rätt bra de med sa han och blev lite röd om kinderna. Vi håller på att jobba med vårt tredje nu lade han till sedan.

- Verkligen gud vad roligt, det måste vara roligt att vara i studion och göra musik videos och träffa alla fans och att se alla ställen.

- Det är det verkligen, jag är verkligen lyckligt lottade de kunde valt vem som helst men de tog mig vilket jag är glad över.

- Det är bra sa jag och log igen.
- Men hur är det med dig annars man kunde inte prata så mycket i fredags sa han sedan.

- Det funkar sa jag, eller det kommer bli bättre ikväll om man säger så.

- Jaha varför just då är det något fel på mig? Sa han och blinkade.

- Niall sluta sa jag och skoj knuffade honom.

- Aj det gjorde faktiskt ont sa han och tog på sin arm som om det gjorde jätte ont och fånade sig, vilket lede till ett skratt anfall från mig.

 

 

Efter en stunds skrattandes samlade vi båda oss.

- Så vad är det som händer ikväll så sa Niall allvarligt nu.

- John kommer hem sa jag och log stort, Nialls leened blev någon cm mindre men det försvann inte.

- Va skoj var har han varit då?

- Jobbat utanför stan, det hade varit för långt att pendla.

- Låter skoj, själv är man van vid att jobba långt ifrån hemmet sa han skämtsamt. Jag skrattade åt honom han visste verkligen hur han skulle få mig att skratta, vi hade kommit halvvägs runt parken nu och resten av rundan pratade vi hela tiden, det var som om vi hade känt varandra hur länge som helst och inte hade träffats på länge och var tvungna att berätta allt.

 

 

Sedan var vi tvungna att säga hej då jag skulle hem och göra i ordning för John och Niall skulle träffa killarna och ha en fifa turnering eller något.

- Fifa? Verkligen fan vad kul sa jag när han nämnde det. Han såg chockad ut av det jag just sagt.

- Va, menar du allvar? Sa han frågande.

- Jag har varit tillsammans med en sport och videospels älskade kille i åtta år jag har lärt mig att gilla såna spel vid detta laget sa jag och log, han log tillbaka.

- Du får vara med någon gång, det är konstig både Felicia och Danielle hatar det, eller ja Felicia hatar mest Fifa och alla sport spel utom när man ska köra bilar för hon tycker det är roligt att ta sönder dem annars spelar hon bara MW3 och massa sånt sa Niall med ett flin. Nu var det min tur att se chockad ut.

- Gillar Felicia sånt? Det trodde jag inte sa jag.

- Haha jag vet sa han med ett flin, hon har chockat oss alla med massa grejer.

- Du får berätta de någon annan gång sa jag och tittade på klockan. Oh shit nu måste jag verkligen gå, men det var jätte kul Niall vi får ses snart igen.

- Absolut sa han och log sedan kramades vi.

 

 

Jag var en sån människa som alltid blundade under kramar men något sa till mig att inte gör det denna gången, jag öppnade ögonen och av de jag såg på andra sidan fick mig att trycka Niall hårt intill mig i ungefär tio sekunder innan jag släppte och vinkade och började halv springa där ifrån. Det jag hade sett satt som limmat på min ögonhinna och bilden skulle nog inte komma där ifrån jag kände tårarna börja rinna ner för kinden jag tog snabbt bort den med handen men det kom hela tiden fler, när jag kom hem la jag mig ner på golvet och grät.

 

Någon timme senare kom John hem och jag flög in i hans armar och höll honom hårt intill mig, vi hade saknat varandra att vi inte en kom till sov rummet.  

 


så kapitel sju uppe, vad tror ni det var Cissi såg? och vad tror ni händer mellan henne och Niall? eller tror ni att jag luras lite och det inte ens är Niall det handlar om? 

Komentera nu, desto mer ni komenterar, desto mer komentarer desot snabbre kommer kapitlena ;D


2012-09-09
23:07:58

Stole my heart - kapitel 6
Sista andeblicken:
- Älskar dig med hej då sa han sen var det tyst i luren. Jag suckade han hade verkat frånvarande de senaste dagarna. Jag gissade på att de var jobbet men jag hade en oroande känsla i magen men jag ignorerade det. Det vara bra jobbet, för det var John och jag för alltid. För jag visste inte hur mitt liv skulle se ut utan honom, åtta år med honom så det var nästan omöjligt att se mitt liv utan honom i det, mina tankar avbröts av Liam som knackade mig på ryggen.
- Jag och Danielle täckte åka hem nu, vill du ha skjuts?  
 

 

 

På lördags morgonen väcktes jag av att solen sken in på mitt ansikte eftersom jag hade glömt dra för gardinerna. Jag suckade och vände mig på andra sidan och förväntade mig att se Johns ansikte men kom på att han skulle komma hem imorgon. Jag hade en liten liten huvudvärk, jag suckade igen och började resa mig ur sängen och gick in och duschade, denna dagen tänkte jag slappa kolla film och sitta vid datan och äta fet mat. Några timmar senare satt jag i soffan med en stor påse mc donalds mat med tven igång och satt framför datan, jag loggade in på twitter, jag såg att jag hade fått fler följare och några av dem var @Harry_Styles @Real_Liam_Panye @Louis_Tomlinson @NiallOfficial @Zaynmalik @DaniellePeazer och @Felicia_i_am. Jag log och följde dem tillbaka. Sen kunde jag se lite grejer de var taggade i och då kunde jag se bilder från igår och jag var med på vissa, det förklarade lite varför jag hade fått så möjliga följare. Fast de fanns inte många på mig det var mest på de andra men det fanns några få på mig, Niall och Felicia och en när Liam, Danielle och jag var på väg till bilen. Jag log lite åt det och la sedan ifrån mig datan och började äta min mat.

 

 

 

Jag sov länge på söndagen väldigt länge, jag var otroligt trött och det var dags att börja jobba imorgon, det var tur att jag tyckte om mitt jobb annars hade jag velat dö. Jag tog upp min mobil klockan var redan två, John skulle komma hem senare ikväll. Jag längtade sönder, men nu var jag tvungen att döda tiden så att han skulle komma hem snabbare. Jag loggade in på twitter och såg att jag hade ett direktmeddelande. Jag klickade in, det var från Niall. ** Hej Cissi, det var sjukt kul i fredags, du har inte lust att träffas en stund idag? :) xx ** jag kollade på meddelandet igen, han hade skickat det för tjugo minuter sedan. Jag tänkte efter en stund, jag hade ju tid att gör av med och Niall hade varit en rolig kille så varför inte. Jag knappade snabbt in ** Jo det är klart, jag ska bara fixa mig lite snabbt vaknade nyss :) **. Det tog bara en minut innan jag fick svar tillbaka * Grymt, men skicka ditt nummer så smsar jag dig så bestämmer vi plats och tid :) xx. Jag log och skickade mitt nummer. Sedan hoppade jag ut ur min säng och klädde på mig svarta jeans och en svart långärmad tröja. Jag plattade håret och satte upp det i en hög hästasvans. Sen tog jag bara lite puder jag orkade inte sminka mig.

 

 

Min mobil plingade till och jag tog upp den och läste smset ** Tja Cissi, det är Nialler vad sägs som en promenad i parken som låg vid oss om du kommer ihåg? :) xx * jag skrev snabbt ett svar * Ja det låter super, ska bara käka lite snabbt sen drar jag, jag minns var du bodde, smsar när jag drar :) **. Sedan gick jag in i köket för att äta en liten onyttig frukost, rostade nutella mackor med äppeljuice, jag åt relativt snabbt och borstade tänderna. Sedan drog jag på mig ett par gympa skor min militärmönstrade jacka och en svart halsduk. Sen satte jag in mitt headsaet och satte igång The Who och smsade Niall ** Jag är på väg nu borde vara där om typ en kvart! :) **. det tog några minuter innan jag fick ett svar ** Asbra jag väntar på dig där nere :)**. Jag log för mig själv och fortsatte att gå. Och efter en kvart var jag framme. Utanför en av portarna stog en blond kille med en bit långärmad tröja på sig och jeans. Jag kände igenom honom direkt, vem kunde glömma Niall, när jag kom närmare ropade jag på honom.

- Hej Niall ropade jag rätt högt. Han vände sig om och sken upp i ett stort leende.

- Hej Cissi sa han och kramde mig när jag kom fram.

 -Fryser du inte? Frågade jag och tittade på hans tunna tröja.

- Nej flinade han. Ska vi gå? Sa han sedan med sitt fina leende.

- Absolut sa jag och vi började gå ner mot parken.  


2012-09-02
23:03:11

Stole my heart - kapitel 5
Sista andeblicken: 
- Kanske inte det tar en halvtimme, men jag är inte super sugen på att börja gå innan halv sju på morgonen för att komma hit, så jag fuskar lite. Jag tar en taxi till jobbet och sen går jag hem, så det jämnar ut sig sa jag och flinade.
- Så kan man också göra sa Ed och skrattade. Och så fortsatte det.
Jag stegade in i badrummet och duschade av mig sen slängde jag mig ner på sängen och somnade nästan direkt.
 
 

( bild 1, Liam och Danielle på klubben, blid 2 killarna, bild 3 klubben de är på, bild 4 Cissis kläder )


 
 
 

Veckan gick förbi relativt fort jag och John pratade varje dag i telefon och smsade, det var jobbigt hur mycket jag saknade honom, klart vi hade varit ifrån varandra men inte så här länge eller jo det hade vi, men då bodde vi inte tillsammans. Idag var det fredag och Will och Charles hade räddat mig ifrån att sitta hemma och dega hela kvällen, jag skulle med dem, Ed och några av Ed's kompisar ut. Jag hade precis kommit hem från jobbet och det var dags att dra på mig något. Jag orkade inte vara så överdrivet upp fixad och drog på mig ett par jeans med en tröja som hade hål som en dödskalle i ryggen, sen sminkade jag mig lite igen, som lite på fyllning och lite extra. Sedan satte jag upp håret mednas jag lagade lite mat till mig, nu hade jag kommit hur lathet vanan att beställa mat hem eftersom jag hade blivit för lat för att gå och hämta det.

 

Efter en timme smsade Will mig '' Vi är på väg är utanför dig om tio xx '', jag knappade inte ett snabbt svar '' visst är klart ses då ''. Jag drog på mig skorna snabbt och fixade till håret som låg över axeln nu. Sedan satt jag bara ner och väntade, och mycket riktigt efter tio minuter hördes tutningar. Jag var snabbt på benen och ute ur lägenheten. Utanför mig satt Will och Charles i en svart bil och tutade på mig fast de hade sett mig, jag skrattade åt dem ibland kändes det som om jag jobbade med tio åringar. Jag hoppade in i baksättet i bilen.

- Hej grabbar sa jag och spände fast mig.

- Tja Cissi, är du redo?

- Redo för vad? Sa jag och flinade åt Will.

- Att festa som stjärnor. Jag himlade med ögonen.

- Absolut sa jag, Will hade börjat kör vid detta laget. Will vart ska vi? Frågade jag.

- Hem till Ed's polare, för fest sen vidare ut.

- Okej sa jag och lutade mig bakåt sätet.

 

 

Efter några minuter var vi framme, vi parkerade utanför en stor mör tegelbyggnad som hade några portar, vi hoppade ut ur bilen och utanför den i mitten stod Ed och väntade på oss.

- Det var på tiden ropade han när vi närmade oss.

- Skyll på slöfockarna sa jag och kramade honom.

- Jaja skyll på oss nu sa Will och jag flinade. Vi gick in i trappen och upp två våningar sedan ringde Ed på en dörr och på brevlådan stog det Styles & Tomlinson, namnen kändes bekant men jag kunde inte riktigt plasera dem fast när dörren öppnades fattade ajg varför. Framför mig stog en kille något år äldre än mig kanske och han hade brunt lockigt hår. Jag fattade direkt det var Harry Styles från One Direction, jag hade själv inte varit världens största fan jag tyckte att vissa låtar var bra, men de flesta av mina tjejkompisar hemifrån älskade dem så jag visste vem de var och hur det såg ut. Killarna hälsade på varandra, sedan var det min tur.

- Hej Cissi sa jag och tog fram min hand.

- Ja Harry sa han och skakade den med ett fast handslag. Sedan gick vi in i lägenheten, där satt resten av killarna Louis, Zayn,Liam och Niall. Jag log för mig själv tänk om Linnea hade varit här nu hon hade nog svimmat. Där satt också två tjejer en med mörkt lockigt hår som Liam hade armen om så jag gissade att de var hans flickan och en tjej med långt rött hår som Harry gick fram och kysste när vi kom in så jag gissade att de var hans flickvän. Alla hoppade upp ur soffan för att presentera sig, jag låtsade om som om jag inte visste vem de var.

- Hej Liam sa Liam.

- Cissi sa jag och log, sedan kom hans flickvän.

- Danielle sa hon och log ett strålande leende.

- Cissi upprepade jag, sen kom den rödhåriga tjejen.

- Hej Felicia sa hon och det lät som om hon hade en svensk dialekt.

- Cissi sa jag, du är inte möjligtvis svensk? Frågade jag.

- Haha jo jag kommer från Malmö sa hon och flinade, märks det så tydligt?

- Äsch Felicia lägg av vi andra sa den blonda, Niall.

- Käften blondi sa hon och blinkade mot mig sen gick hon till Harry och Niall kom fram till mig.

 Niall sa han och blinkade.

- Cissi sa jag och log. Sedan sa jag hej till Zayn och Louis.

 

 

Vi alla satte oss ner i soffan och drack drinkar förutom Liam och Felicia som drack en cola. Jag satt med Niall och Louis vilket var sjukt roligt eftersom båda var väldigt roliga killar, Louis satt och skämtade största delen av tiden och Niall försökte få mig till att göra shotar några gånger. Vi satt hemma hos dem i en timme innan vi bestämde att det var dags att dra vidare. Vi gick till en rätt populär klubb gissade jag eftersom kön var lång men tack vare killarna och Ed kom vi in rätt snabbt. Jag, Niall och Felicia satt oss nere vid ett bord medans de andra stack upp på dansgolvet.

- Så hur länge har du varit här? Halvskrek Felicia till mig.

- En vecka och en dag halvskrek jag tillbaka för att överrösta musiken.

- Det var inte länge sa Niall som kom in i samtalet.

- nej jag vet sa jag och flinade, han log tillbaka ett jätte fint vitt leende.

- Bor du här med någon frågade nu Felicia.

- Ja med min pojkvän sa jag och i ögonvrån verkade det som om Niall blev lite besviken.

- Gud va kul, hur länge har ni varit tillsammans?

- Snart åtta år sa jag och flinade.

- Shit de va länge sa Felicia och log. Jag är glad för din skull sa hon sedan.

- Nä nu damer ska jag hämta lite drinkar, vad vill du ha Cisssi? Frågade Niall och tittade på mig.

- Eh en vodka redbull sa jag snabbt.

- Och alkoholfritt för dig damen sa Niall mot Felicia och flinade. Hon lipade mot honom och slog honom lätt på armen. Jag tittade frågande på honom varför skulle hon ha alkoholfritt. Felicia såg min blick.

- Jag är gravid sa hon och log, jag fattade då.

- Såklart sa sa jag och tänkte hur korkad jag måste varit där.

 

 

Jag nämnde inte mer om det, fast jag tyckte att Felicia såg ut att vara lite väll ung och mina föräldrar hade satt en hård grej på mig att man måste vara gifta innan man fick barn, fast jag tyckte att det var upp till var och en fast när Niall kom tillbaka och gav Felicia sin drink såg jag den glimmande stenen på hennes ringfinger, så det var gifta eller förlovade. Jag log för mig själv både Harry och Felicia verkade vara menade för varandra de var otroligt söta tillsammans. Danielle och Liam också det märktes underkvällen så det gjorde att jag saknade John ännu mer, till slut gick jag ut för att ringa honom, det gick ovanligt många signaler innan han svarade.

- Hej älskling sa han och han lätt stressad och andfådd.

- Hej älskling, hur är det med dig?

- Nä bara väldigt stressad vi jobbar fortfarande vi måste få klart detta tills imorgon kväll så kan jag ringa dig imorgon jag måste verkligen jobba.

- Ja det är klart, jag älskar dig.

- Älskar dig med hej då sa han sen var det tyst i luren. Jag suckade han hade verkat frånvarande de senaste dagarna. Jag gissade på att de var jobbet men jag hade en oroande känsla i magen men jag ignorerade det. Det vara bra jobbet, för det var John och jag för alltid. För jag visste inte hur mitt liv skulle se ut utan honom, åtta år med honom så det var nästan omöjligt att se mitt liv utan honom i det, mina tankar avbröts av Liam som knackade mig på ryggen.

- Jag och Danielle täckte åka hem nu, vill du ha skjuts?  

 


så kapitel fem äntligen uppe, nu har killarna också kommit med, vad tycker ni vem av killarna tror ni det kommer att handla om?

 

OCh ajg köpte One Directions andra bok idag Dare to dream borde det vara eftersom den heter våga drömma på svenska, var ute i stan med min tjejpolare som också är ett stort fan så gick vi förbi bokaffären och där stog den i fönstret så jag slängde mig in och tog den så trodde vi att det var den sista så min polare blev skit lednsen sen sa en av de som jobba att de fanns mer längst bak i affären så och sprang ditt och kom tillbaka och hade tagit den sista. Lycka asså! Komentera vad ni tycker nu!!! 

Nu ska jag läsa vidare ;)

 

Och grattis i efterskott till vår daddy directioner som blev nitton här om  dagen :D