onednovellstorys

2012-05-14
17:49:32

More than this - part 35
Sista andblicken:

-          Oh Felicia sa Conny då.

-          What?

-          I don’t know if this is a scary coincidence, but is not that Harry?


 

 

 

 

 

 

 

Jag vände huvudet där hon pekade. Jo där stog han med Louis och snackade med ett par tjejer.

-          Do you think he has seen me?

-          No I don’t think so.

-          I have seen him before sa Hayley nu och verkade tänka efter.

-          He is Harry Styles from One direction, the biggest boy band in the world right now sa jag.

-          Yeah I have seen him in the magazines. I know you have broken up but you should be proud of yourself, not any girl can get a guy from a big boy band.

-          That’s true sa jag och skrattade.

-          Come on sa Jeremy som dök upp vid vår sida. Let’s go and have some fun.

 

 

Han drog upp mig och ut på dansgolvet. Jag skrattade åt hans och Taylors löjliga dans steg men insåg att jag inte kunde sett mycket bättre ut. Jag såg Harry igen men han såg inte mig, jag kände att om jag skulle klara av att vara på samma klubb som han några timmar till behövde jag alkohol. Jag gick fram till baren.

-          De starkaste du har halv skrek jag till bartendern. Inom några sekunder stog en stor shot med någon genomskinlig vätska fram för mig. Jag svepte den direkt, jag grimaserade den var stark.

-          Just let them coming skrek jag nu till han. Han fyllde på shot efter shot. Jag måste druckit minst 10 eftersom han inte lät mig ta mer.

-          Du kommer fatta varför om en liten stund sa han.

 

 

Jag gick ut på dansgolvet igen och det tog inte lång tid innan jag fattade vad han menade. Allt började snurra lite och alla färger blev starkare och människorna såg mer färgglada ut men samtidigt lite suddiga. Jag tittade på min mobil. Ett sms från Conny * Var tog du vägen? Jag har dragit tillbaka så länge, jag måste sova lite mitt flyg går faktiskt några timmar tidigare än ditt, var ute hur länge du vill men var tillbaka innan 8 imorgon bitt, jag åker lite över. Love you xx*

 

 

Så hon hade gått, jag tänkte vara ute en stund till innan jag drog mig tillbaka. Jag skulle njuta av Sverige så länge jag kunde. Jag var i mitten på dansgolvet och jag bara dansade, jag hade ingen aning om hur det såg ut, jag var för full. Jag kände killar som började dansa bakom mig vilket var roligt tills de började tafsa vilket vissa börja göra nästan direkt, då gick jag undan.

 

 

Efter en stund jag viste inte hur länge blev trycket för mycket för mig, så jag vinglade till hörnen där det inte var så mycket människor. Jag var otroligt påverkad och tack vare alkoholen och min klumpighet råkade jag såklart ramla rakt in i en person, som tack och lov stog där ensam, så slapp jag skämma ut mig framför flera personer.

 

 

-          Oj förlåt sa jag.

-          It’s fine sa personen. Vänta lite jag kände igen den där rösten. Jag tittade upp, såklart skulle min otur komma in också. Jag hade ramlat rakt in på Harry. Jag tittade han rakt in i ögonen.

-          Harry sa jag full och dum istället för att bara gå därifrån.

-          Felicia? What are you doing here?

-          I’m I’m having fun sa jag och snubblade på orden.

-          I have been wanting to talk to you sa han nu mer seriös och bestämd.

-          No not now I’m too drunk.

-          But are you even going to talk to me sober.

-          Maybe, maybe not. We have to see.

-          Can’t you just listen to me sa han nu sorgset.

-          Harry I already know what you are going to say.

-          But.

-          No but, I love you to but I don’t know if I can.

 

 

Jag tittade han rakt in i ögonen. Det rann tårar från de underbara ögonen. Jag klarade inte av att se honom gråta, det gjorde så ont så jag började också fälla några tårar. Han bara stog där med tårarna rinnandes ner för kinderna, jag visste inte vad jag skulle göra, så jag gjorde de mitt fulla samvete sa till mig, de jag skulle gjort om vi var tillsammans. Jag kysste honom. Chokad men han besvarade kyssen direkt. Min fullhet tog över helt, jag kysste han mer och mer passionerat och tryckte bak honom, längst bak i klubben där jag konstigt nog hittade en skrubb som jag tryckte in honom i och låste, hur jag kunde låsa visste jag inte.

 

 

 

Mitt dumma sinne tog över ännu mer, för nu drog jag av honom tröjan och började kyssa hans hals, samtidigt som han drog av min. Sen knäppte han upp mina byxor och jag drog ner hans.  Jag fortsatte att kyssa honom medans han började jobba. Efter en stund lutade han hans huvud mot min axel.

 

Jag lutade mig bort. Tittade på honom och insåg vad jag hade gjort. Jag hade haft sex med mitt ex. Och de var aldrig bra. Jag knäppte mina byxor drog på min tröja på en sekund öppnade skrubben och sprang därifrån, tog min jacka i garderoben och sprang ut ur klubben.  Där ute stannade jag och försökte samla mig, tre djupa andetag tänkte jag men tårarna började rinna igen. Utanför klubbens tog det massa taxis tack och lov, jag hoppade in i en.

-          Grand hotell sa jag till chauffören.

-          Visst fröken sa han och började köra.  Jag satt i baksätet och tårarna fortsatte att rinna, till slut började jag snyfta.

-          Hur är det frågade chauffören vänligt.

-          Skit sa jag. Jag träffade precis mitt ex och full som jag är så gjorde jag de mest dumma man kan göra. Jag sa inte vad vi hade gjort men han fattade det.

-          Du det fixar sig sa han och blickade mot mig. Jag känner det på mig sa han sen.

-          Tack sa jag samtidigt som han körde upp vid hotellet.

 

 

Långsamt gick jag upp till vårt rum, det var ändå rätt högt upp och jag valde trapporna. Efter en stund kom jag in, jag slängde av mig jackan och skor och gick och la mig brevid Conny. Hon ryckte till, vaknade och kisade mot mig, hon kanske inte såg mig men hon viste att något hade hänt.-

-          Vad är det sa hon samtidigt som hon drog täcket över oss.

-          Jag hade sex med Harry.

Tystnad från henne, sen höll hon bara om mig och jag började gråta igen. Tänk för ett halv år sen grät jag aldrig, nu gråter jag över det minsta lilla.

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: